Κορδέλα Τατουάζ

Ένα σταθερό τηλέφωνο με έναν σωλήνα σε ένα σύρμα σε ένα τατουάζ – ένα αφιέρωμα στην ημέρα της εφεύρεσης του τηλεφώνου: φωτογραφίες και γεγονότα

Εδώ μπορείτε να μάθετε για σταθερό τηλέφωνο με σωλήνα σε σύρμα σε τατουάζ, να δείτε ενδιαφέροντα παραδείγματα φωτογραφιών έτοιμων τατουάζ σε αυτό το θέμα και να μάθετε λίγο ενδιαφέρον για την ημέρα που εφευρέθηκε το τηλέφωνο..

Σταθερό τηλέφωνο με σωλήνα σε σύρμα σε τατουάζ - πληροφορίες και παραδείγματα φωτογραφιών

Σταθερό τηλέφωνο με σωλήνα σε σύρμα σε τατουάζ – πληροφορίες και παραδείγματα φωτογραφιών

Σταθερό τηλέφωνο με σωλήνα σε σύρμα σε τατουάζ – γεγονότα και φωτογραφίες

Οι περισσότεροι αναγνώστες, φυσικά, είναι εξοικειωμένοι με ένα σταθερό τηλέφωνο, ο σωλήνας του οποίου ήταν συνδεδεμένος στη συσκευή με ένα καλώδιο, αλλά στην πραγματικότητα, μια γενιά ανθρώπων έχει μεγαλώσει εδώ και καιρό που δεν έχουν δει ποτέ τηλέφωνο με καλώδιο, δεν έχουν ποτέ το κράτησαν στα χέρια τους, επιπλέον, υπάρχουν εκείνοι που κοιτάζουν ένα κινητό με κουμπιά με «μερικές» ερωτήσεις.

Φωτογραφία με ένα παιδί που δεν ξέρει τι να κάνει με ένα τηλέφωνο με κουμπί για 1 Φωτογραφία με ένα παιδί που δεν ξέρει τι να κάνει με ένα τηλέφωνο με κουμπί για 2 άτομα

Το 1876, ο Alexander Graham Bell εφηύρε το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο, το οποίο έκανε μια πραγματική επανάσταση στην ανθρώπινη επικοινωνία, επιτρέποντας στους ανθρώπους, που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, να επικοινωνούν μέσω καλωδίων..

Αυτή η κατάσταση πραγμάτων διήρκεσε περίπου εκατό χρόνια – όλοι ήταν περισσότερο από ικανοποιημένοι με τα πάντα..

Μετά μπήκε το ασύρματο τηλέφωνο. Αυτή η συσκευή ήταν ακόμα δεμένη με καλώδια και συνέδεε τους ανθρώπους ακριβώς κατά μήκος τους, ωστόσο, επέτρεπε για κάποιο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιήσει έναν φορητό τηλεφωνικό δέκτη, ο οποίος θα μπορούσε να αφαιρεθεί από τη βάση και, για παράδειγμα, θα μπορούσε να κινηθεί στο σπίτι και να επικοινωνήσει. Αυτή η λύση ήταν ενδιαφέρουσα, χρήσιμη, βολική – αλλά ακόμα όχι τέλεια..

Και στο εγγύς μέλλον, όλα έχουν αλλάξει ριζικά, σήμερα όλοι έχουμε κινητές συσκευές – smartphones, δεν μας επιτρέπουν απλώς να επικοινωνούμε, μεταξύ μας, σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη, αυτή η συσκευή έχει γίνει: κάμερα, ένα ημερολόγιο, ένα άλμπουμ και μια εγκυκλοπαίδεια για οποιοδήποτε θέμα είναι πάντα στην τσέπη σας.

Στις 10 Μαρτίου 1876, ο Μπελ γύρισε τον κόσμο, αυτήν την ημέρα γιορτάζουμε την Ημέρα της Εφεύρεσης της Επίγειας Επικοινωνίας, αποτίοντας φόρο τιμής σε αυτήν την εφεύρεση.

Φυσικά, πολλοί ήδη απλά δεν γνωρίζουν πώς φαινόταν αυτή η συσκευή και, παρά όλες τις αδυναμίες της, πόσο χρήσιμη ήταν για εκείνους που ξεκίνησαν τη ζωή τους χωρίς αυτήν..

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα σχεδίων τατουάζ με ένα κλασικό, σταθερό τηλέφωνο σε ένα σύρμα, το οποίο μπορεί να είναι ένα ενδιαφέρον θέμα για άρθρα, τα οποία σήμερα μπορούν ήδη να κατηγοριοποιηθούν ως ρετρό.

Παραδείγματα φωτογραφιών σχεδίων τατουάζ με σταθερό τηλέφωνο σε καλώδιο από 03/11/2020