γάμος

14 παιχνίδια γάμου για τους καλεσμένους και διασκεδάστε πραγματικά στο γάμο

Παιχνίδια γάμου για καλεσμένους-διασκεδαστικά-χορευτικά-χορευτικά παιχνίδια

Όπως όλοι γνωρίζουν από τη δική τους εμπειρία, τα ευφάνταστα παιχνίδια γάμου εξασφαλίζουν τη σωστή διασκέδαση στο γάμο. Μπορούν να ταξινομηθούν σε δύο ομάδες: για τους καλεσμένους του γάμου και για τη νύφη και τον γαμπρό. Τα αστεία γαμήλια παιχνίδια για τους επισκέπτες χαλαρώνουν την ατμόσφαιρα και έχουν ως επί το πλείστον το υπόβαθρο για να διασκεδάσουν το γαμήλιο πάρτι. Η κατάλληλη στιγμή για τα παιχνίδια εξαρτάται κυρίως από τις ατομικές συνθήκες και τον προγραμματισμό του γάμου. Αυτό θα πρέπει ιδανικά να γεφυρώσει τα διαλείμματα μεταξύ των μικρών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του γάμου και να βελτιώσει τη διάθεση. Είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να γνωριστούν καλύτερα οι καλεσμένοι.

Προγραμματισμός γαμήλιων παιχνιδιών για τους καλεσμένους

Παιχνίδια γάμου για καλεσμένους-διασκεδαστικά-διακοσμήσεις τραπεζιού-μολύβια χρώματος

Όταν σχεδιάζετε έναν γάμο, δεν χρειάζεται να προγραμματίσετε συγκεκριμένες ώρες για τα παιχνίδια, αλλά να προχωρήσετε με λίγη ευαισθησία, καθώς μια μικρή αλλαγή στη διάθεση είναι πάντα καλή. Για να νιώσετε καλά και να απολαύσετε το μενού του γάμου, το εορταστικό γεύμα σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για γαμήλια παιχνίδια. Επιπλέον, θα πρέπει ίσως να υπάρχουν ευκαιρίες για συνομιλία με δύο άτομα με τους ανθρώπους που κάθονται δίπλα σας. Στην ιδανική περίπτωση, τα μεμονωμένα παιχνίδια είναι συντονισμένα και οργανωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ποικίλα. Τα αστεία παιχνίδια κουίζ είναι ένα υπέροχο συμπλήρωμα για πιο σοβαρές ομιλίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες αισθάνονται καλά διασκεδασμένοι και δεν υπάρχει καμία εγγύηση πλήξης. Οι κουμπάροι είναι συνήθως υπεύθυνοι για τη διαδικασία της γιορτής. Θα πρέπει επίσης να συζητήσετε όλα τα γαμήλια παιχνίδια με τη νύφη και τον γαμπρό, γιατί τα παιχνίδια που νύφης και γαμπρός μπορεί να βρουν άβολα δεν έχουν θέση στο γαμήλιο πάρτι.

Τα γαμήλια παιχνίδια για τους επισκέπτες σπάνε τον πάγο

Παιχνίδια γάμου για καλεσμένους-διασκέδαση-γαμήλιο πάρτι-γιορτές

Επισκέπτες από διαφορετικές περιοχές που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους έρχονται συχνά σε γάμο. Υπάρχουν παιχνίδια γάμου που διασφαλίζουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα γνωριστούν καλύτερα σε χρόνο μηδέν. Αυτό σπάει τον πάγο, δημιουργεί μια χαλαρή ατμόσφαιρα και απολαμβάνετε πραγματικά τον εαυτό σας στο γάμο. Perhapsσως είναι λογικό να παίζουμε το παιχνίδι ποιος είναι ποιος στην αρχή. Αυτό απαιτεί έναν καπετάνιο που μπορεί να μιλήσει ελεύθερα. Στέκεται στη μέση του δωματίου και κάνει αστείες ερωτήσεις σχετικά με τη νύφη και τον γαμπρό ή τη νύφη:

Ποιος γνωρίζει το νυφικό ζευγάρι για περισσότερα από δέκα χρόνια;?

Ποιος έχει κάνει διακοπές με τη νύφη και τον γαμπρό;?

Ποιος ξέρει ένα μυστικό της νύφης και του γαμπρού;?

Ποιος ξέρει πότε είναι τα γενέθλια της νύφης / του γαμπρού?

Ποιος πήγε στο ίδιο σχολείο με τη νύφη / τον γαμπρό;?

Ποιος μαγείρευε με τη νύφη και τον γαμπρό;?

Ποιος είχε ήδη ένα ή δύο ποτήρια κρασί με τη νύφη και τον γαμπρό;?

Ο καπετάνιος προσφέρει στους επισκέπτες να συστηθούν πρώτα και στη συνέχεια να απαντήσουν σύντομα στην ερώτηση.

Γαμήλια παιχνίδια για καλεσμένους: επιλέξτε εθελοντές

Γαμήλια παιχνίδια για καλεσμένους - διασκεδαστικά παιχνίδια χορού

Οι εθελοντές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες του γάμου δεν πρέπει να πειστούν να το κάνουν. Άλλωστε, κάθε καλεσμένος θα πρέπει να νιώθει άνετα στο γάμο. Άτομα που δεν θέλουν να συμμετέχουν δεν χρειάζεται να συμμετέχουν. Perhapsσως θα μπορούσε κανείς να μάθει από τους κουμπάρους ή ακόμα και από τη νύφη και τον γαμπρό ποιοι καλεσμένοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε ποια παιχνίδια και να τους ορίσουν ως «εθελοντές» κατά τον προγραμματισμό των γαμήλιων αγώνων.

14 υπέροχα γαμήλια παιχνίδια για τους καλεσμένους

Παιχνίδια γάμου για καλεσμένους-διασκεδαστικό-δημιουργικό-ιδέες-μπογιά

Συλλέξαμε 14 υπέροχα, διασκεδαστικά παιχνίδια γάμου για τους επισκέπτες, αλλά δεν είναι παρά μια επιλογή από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια γαμήλιων πάρτι. Δεν υπάρχουν όρια στη δική σας δημιουργικότητα και φυσικά υπάρχουν πολλά άλλα καθώς και μερικά στα οποία μπορεί να συμμετάσχει και το νυφικό ζευγάρι.

52 καρτ -ποστάλ

γαμήλια-παιχνίδια-επισκέπτες-διασκέδαση-52-καρτ-ποστάλ

Μια μεγάλη έκπληξη για το γάμο και ιδιαίτερα ευχάριστη για τη νύφη και το γαμπρό και τους καλεσμένους είναι η ιδέα του παιχνιδιού γάμου με 52 κάρτες. Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτό το παιχνίδι. Απαιτούνται 52 ταχυδρομικές κάρτες, τις οποίες μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας ή να αγοράσετε έτοιμες. Στη συνέχεια συμπληρώνονται από τους καλεσμένους με ευγενικούς χαιρετισμούς, ευχές, προσκλήσεις, εκπλήξεις ή ρήσεις. Όλα συλλέγονται απευθείας στο γάμο και αποστέλλονται στη νύφη και τον γαμπρό ως συμβατικές καρτ ποστάλ εβδομάδα με την εβδομάδα μέσα στον πρώτο χρόνο του γάμου. Αυτό το παιχνίδι γάμου είναι ένας καλός τρόπος για να εμπλουτίσετε τους νεόνυμφους με θετικές στιγμές για ένα χρόνο μετά τη γιορτή του γάμου.

Χρονικό βιβλίου επισκεπτών

χρονικό-παιχνίδια-καλεσμένοι-διασκεδαστικό-βιβλίο βιβλίων επισκεπτών

Το χρονικό του βιβλίου επισκεπτών είναι ένα αξέχαστο παιχνίδι γάμου και είναι πολύ πιο πρωτότυπο από ένα κλασικό βιβλίο επισκεπτών. Είναι επίσης ένας ωραίος τρόπος για να ξυπνήσετε το γαμήλιο πάρτι και να χαλαρώσετε τη διάθεση. Ένα δημιουργικό βιβλίο επισκεπτών είναι απλώς σχεδιασμένο ως χρονικό σε μορφή αφίσας και προσαρτημένο σε τοίχο με λωρίδες αφίσας ή αυτοκόλλητες λωρίδες. Ένα χρονοδιάγραμμα χωρίζει τη ζωή της νύφης και του γαμπρού σε ίσα χρονικά διαστήματα και μπορεί να υποδιαιρεθεί περαιτέρω εάν είναι επιθυμητό. Σε αυτό, οι επισκέπτες διαιωνίζουν σταθμούς από τη ζωή του ζευγαριού και επιτρέπεται να εισάγουν αστείες, ρομαντικές ή συγκινητικές αναμνήσεις. Όλες οι σημαντικές στιγμές βρίσκουν τη θέση τους στο χρονοδιάγραμμα. Όπως σε ένα βιβλίο επισκεπτών, κάθε ένας από τους καλεσμένους είναι ευπρόσδεκτος να αφήσει μια υπέροχη λέξη ή ένα σχέδιο στο ενθύμιο. Για το σκοπό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε στυλό που έχετε στη διάθεσή σας. Αυτός ο εύκολος χειρισμός καθιστά το χρονοδιάγραμμα εντυπωσιακό και υπογραμμίζει τη μοναδικότητα αυτού του γαμήλιου παιχνιδιού.

Κάψουλα χρόνου γάμου

γάμος-παιχνίδια-επισκέπτες-διασκέδαση-κάψουλα

Η χρονική κάψουλα είναι μια υπέροχη γαμήλια ιδέα που διαφέρει από τα άλλα γαμήλια παιχνίδια και δεν θα μπορούσε να είναι άβολη ή ενοχλητική για τους καλεσμένους. Ωστόσο, αυτό το μεγάλο έθιμο του γάμου θα θυμίζει το ευτυχές γεγονός πολλά χρόνια αργότερα. Για την κάψουλα του γάμου, κάθε καλεσμένος του γάμου πρέπει να φέρει κάτι μικρό, πολύ προσωπικό, κάτι που έχει σχέση με τη νύφη και τον γαμπρό. Μπορείτε επίσης να γράψετε κάτι για αυτό. Στη συνέχεια, όλα τοποθετούνται σε έναν εορταστικά διακοσμημένο κουβά, σφραγίζονται και θάβονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τη δέκατη επέτειο του γάμου (μετά από δέκα χρόνια), το ζευγάρι θα πρέπει να προσπαθήσει να φέρει όλους τους φίλους και τους καλεσμένους πίσω σε αυτό το μέρος για να σκάψουν μαζί την κάψουλα του χρόνου. Ο γάμος μπορεί να γιορταστεί με έναν νέο τρόπο.

Προαιρετικά, μια στιγμιαία κάμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες του εαυτού σας και των άλλων καλεσμένων του γάμου. Τα καλύτερα από αυτά τοποθετούνται σε ένα ωραίο κουτί και τα υπόλοιπα μπορούν να ληφθούν από τους εμπλεκόμενους ως αναμνηστικό. Επιπλέον, μπορεί να προστεθεί ένα μπουκάλι κρασί και κάποια διακόσμηση από τη γιορτή του γάμου κατόπιν αιτήματος. Η νύφη και ο γαμπρός επιτρέπεται να ανοίγουν το κουτί μόνο μετά την ημέρα του γάμου.

Αφήστε τα μπαλόνια ηλίου να ανέβουν

γαμήλια-παιχνίδια-καλεσμένοι-διασκεδάστε-αερόστατα

Το γαμήλιο παιχνίδι με μπαλόνια ηλίου είναι μια τέλεια στιγμή για υπέροχες λήψεις. Κατά την οργάνωση του παιχνιδιού, πρέπει να παρέχονται αρκετά μπαλόνια ηλίου για όλους τους καλεσμένους του γάμου. Μια κάρτα είναι προσαρτημένη σε κάθε μπαλόνι ηλίου στο οποίο κάθε επισκέπτης μπορεί να γράψει συγχαρητήρια ή ωραία λόγια. Όταν το γράφετε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δώσετε τη διεύθυνση του ζευγαριού ζυθοποιίας. Στη συνέχεια, όλα τα μπαλόνια σηκώνονται ταυτόχρονα. Αν κάποιος βρει μία από τις καρτ -ποστάλ και το στείλει στη νύφη και τον γαμπρό, θα ήταν μια πραγματικά ωραία έκπληξη.

Γαμήλια παιχνίδια για καλεσμένους – κουίζ γάμου

παιχνίδια γάμου-καλεσμένοι-διασκεδαστικό-κουίζ

Τα θέματα για το κουίζ του γάμου πρέπει να αφορούν και να σχετίζονται με τη νύφη και τον γαμπρό. Επιτρέπονται ερωτήσεις σχετικά με τη γνωριμία των δύο τους μέχρι την ώρα και τον τόπο του πρώτου φιλιού. Άλλωστε, η νύφη και ο γαμπρός είναι οι κύριοι χαρακτήρες. Οι ερωτήσεις πρέπει να τίθενται σε εθελοντές καλεσμένους του γάμου. Νικητής είναι αυτός που γνωρίζει τα περισσότερα για τη νύφη και τον γαμπρό και έχει μαντέψει τις σωστές απαντήσεις. Μπορεί επίσης να πάρει ένα μικρό δώρο ή ένα έπαθλο γι ‘αυτό.

Γαμήλια παιχνίδια για καλεσμένους – παζλ γάμου

γάμος-παιχνίδια-καλεσμένοι-διασκέδαση-σταυρόλεξο-παζλ

Παρόμοια με το κουίζ, σχεδιάζεται ένα παζλ γάμου. Αυτό δημιουργείται γύρω από τη νύφη και τον γαμπρό με πολύ ξεχωριστές ερωτήσεις. Εδώ είναι λογικό να δημιουργήσετε πρώτα μια πρόταση λύσης και στη συνέχεια να εισαγάγετε κατάλληλες λέξεις. Όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι συνήθως πολύ πιο ενθουσιώδεις όταν πρόκειται για ένα ατομικά προσαρμοσμένο παζλ. Στη συνέχεια, κάθε καλεσμένος του γάμου λαμβάνει μια εκτύπωση του γρίφου του γάμου και όλοι αρχίζουν να απαντούν ταυτόχρονα. Ο πρώτος που θα λύσει το παζλ κερδίζει το παιχνίδι. Για να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό, η νύφη και ο γαμπρός μπορούν επίσης να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ταυτόχρονα. Ως έπαθλο, η νεαρή οικογένεια πηγαίνει τον νικητή στο δείπνο.

Εξατομικευμένος παγκόσμιος χάρτης ως ταξιδιωτικός οδηγός

γάμος-παιχνίδια-καλεσμένοι-διασκέδαση-κόσμος-χάρτης-ταξιδιωτικός οδηγός

Τα ταξίδια είναι ένα δημοφιλές χόμπι για τους περισσότερους νέους. Υπάρχει επίσης μια παράδοση να ταξιδεύετε αμέσως μετά το γάμο. Ένα διασκεδαστικό και εξαιρετικά δημιουργικό παιχνίδι γάμου με θέμα «Ταξίδι» είναι ένας εξατομικευμένος παγκόσμιος χάρτης που εμπλουτίζει τους νεόνυμφους με μικρές συμβουλές για τους μελλοντικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς τους. Απαιτείται ένας μεγάλος παγκόσμιος χάρτης, ο οποίος μπορεί να σχεδιαστεί σε μια σταθερή επιφάνεια, π.χ. χαρτόνι. Οι καλεσμένοι του γάμου που αισθάνονται ότι μπορούν να δώσουν τις ταξιδιωτικές τους συμβουλές απευθείας στην κάρτα και να αφήσουν μια υπογραφή με ένα δακτυλικό αποτύπωμα. Ένα δακτυλικό αποτύπωμα τοποθετείται σε ένα όμορφο μέρος που κάποιος έχει ήδη επισκεφτεί. Επιπλέον, ο αντίστοιχος επισκέπτης καταγράφει μια σύντομη συμβουλή για την αντίστοιχη τοποθεσία. Θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη για ένα υπέροχο εστιατόριο ή κατάστημα ή ίσως μια συμβουλή για το πού να πάρετε ένα φτηνό αυτοκίνητο.

θάλαμος φωτογράφησης

γάμος-παιχνίδια-καλεσμένοι-διασκέδαση-photobooth

Πολλά έθιμα γάμου λίγο πολύ αγνοούν τους καλεσμένους και επικεντρώνονται κυρίως στη νύφη και τον γαμπρό. Με υπέροχες καμπάνιες όπως το Photo Booth μπορείτε να παρασύρετε όλους τους καλεσμένους του γάμου και να συμμετέχετε ενεργά στη γιορτή. Τα αξεσουάρ φωτογραφικού θαλάμου σας προσκαλούν σε ένα διασκεδαστικό γύρισμα. Οι αστείες, ποικίλες φωτογραφίες με υψηλή αξία μνήμης αυξάνουν την καλή διάθεση και είναι πάντα μια καλή ιδέα για πάρτι. Ένας ξεχωριστός χώρος θα σχεδιαστεί και θα διακοσμηθεί με πολυτέλεια για αυτό το γαμήλιο παιχνίδι. Επιπλέον, διατίθενται αστεία αξεσουάρ, με τη βοήθεια των οποίων οι καλεσμένοι μπορούν να ντυθούν με ευφάνταστο και αστείο τρόπο. Διάφορα αξεσουάρ όπως: γυαλιά σπασίκλας, μουστάκι, τεράστια χείλη, μεγάλα παπιγιόν, φτερό μποα, πολύχρωμα μπαλόνια, γιγαντιαίοι δεσμοί και πολλά άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν υπέροχα. Ένα φόντο φωτογραφικού περιπτέρου ή ένας όμορφα διακοσμημένος τοίχος είναι σίγουρα περίπλοκο στο σχεδιασμό, αλλά γίνεται το τέλειο σκηνικό για υπέροχες λήψεις.

Γαμήλια παιχνίδια για καλεσμένους – “Άνδρας εναντίον γυναίκας”

γάμος-παιχνίδια-καλεσμένοι-διασκεδαστικά-παιχνίδια-άνθρωπος-εναντίον-γυναίκας

Οι νεόνυμφοι μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτό το παιχνίδι γάμου, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μόνο ζευγάρια, αλλά και γυναίκες και άνδρες που τους αρέσει να παίζουν. Χωρίζονται σε δύο ομάδες: γυναικείες και ανδρικές ομάδες. Στη συνέχεια, επινοούνται τρεις κλάδοι για τους άνδρες και τρεις για τις γυναίκες. Εδώ είναι μερικές εμπνεύσεις:

Γυναικεία ομάδα:

Ποια κυρία μπορεί να δέσει καλύτερα μια αντρική γραβάτα;?

Ποιος μπορεί να ανοίξει ένα μπουκάλι μπύρας με αναπτήρα ή με κάποιο τρόπο χωρίς ανοιχτήρι μπύρας?

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος για να καρφώσει ένα καρφί σε μια ξύλινη σανίδα;?

γαμήλια-παιχνίδια-καλεσμένοι-διασκεδαστικά-ανδρικά-παιχνίδια

Ανδρική ομάδα:

Ποιος μπορεί να διπλώσει ένα μπλουζάκι πιο όμορφα;?

Ποιος μπορεί να ράψει ένα κουμπί στο γρηγορότερο και πιο όμορφο;?

Ποιος μπορεί να ξεφλουδίσει πιο γρήγορα μια πατάτα;?

Φυσικά μπορούν να επινοηθούν διαφορετικοί κλάδοι, αλλά δεν χρειάζεται να είναι πάρα πολλοί. Στη συνέχεια, εναπόκειται στο κοινό να αποφασίσει ποιος είναι ο νικητής.

Χορευτικά παιχνίδια για τους επισκέπτες

παιχνίδια γάμου-καλεσμένοι-διασκέδαση-χορός-χορός-διασκεδαστικό

Εκτός από τα κλασικά παιχνίδια γάμου, τα αστεία παιχνίδια χορού χαλαρώνουν πραγματικά την ατμόσφαιρα και είναι ένα πραγματικό παγοθραυστικό. Δεν πρέπει απαραίτητα να μπορείτε να χορεύετε καλά για να διασκεδάσετε κάνοντας το. Παρασύρει επίσης πολλούς καλεσμένους στην πίστα, κάτι που διαφορετικά μπορεί να είναι μια πρόκληση. Διαφορετικά αξεσουάρ και αξεσουάρ απαιτούνται για κάθε παιχνίδι χορού και πρέπει να διατίθενται στους εθελοντές.

Χορός με μπαλόνια: Για τον χορό με μπαλόνια, απαιτούνται φουσκωμένα μπαλόνια – ένα μπαλόνι για κάθε ζευγάρι χορού. Το μπαλόνι πρέπει πρώτα να κρατηθεί με το κεφάλι, αργότερα πιθανώς με το σώμα, αλλά δεν πρέπει να πέσει στο έδαφος. Ταυτόχρονα, το ζευγάρι χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής. Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι να μείνει μόνο ένα ζευγάρι στην πίστα.

Fin χορός: Ο χορός με πτερύγια είναι σίγουρο ότι θα φαίνεται διασκεδαστικός για όλους έξω από την πίστα. Κάθε εθελοντής βάζει πρώτα βατραχοπέδιλα και προσπαθεί να παρουσιάσει έναν κομψό χορό. Το παιχνίδι μπορεί επίσης να παιχτεί ως ζευγάρι, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

γαμήλια παιχνίδια-καλεσμένοι-διασκέδαση-χορός-παιχνίδια-ρομαντικά

Χορός παλαμάκια: Πολλοί καλεσμένοι δεν τολμούν να πατήσουν στην πίστα, οπότε ο χορός tap-off είναι πάντα μια καλή ιδέα για να σπάσει ο πάγος. Πρώτα, η νύφη και ο γαμπρός δείχνουν μερικά βήματα ενός απλού χορού και στη συνέχεια ο καθένας επιλέγει έναν νέο σύντροφο. Τα νέα ζευγάρια προσπαθούν να μιμηθούν τα βήματα του χορού. Μετά από λίγα λεπτά, άλλοι καλεσμένοι καλούνται να συμμετάσχουν μέχρι να καταφέρετε να παρασύρετε ολόκληρο το γαμήλιο πάρτι στην πίστα.

Μαξιλαροχολος: Ο χορός μαξιλαριού είναι ένα ελάχιστα γνωστό παιχνίδι γάμου για τους καλεσμένους που κινούνται γρήγορα για να χορέψουν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα παλιό μαξιλάρι. Ένας κύριος από τους καλεσμένους του γάμου το πιάνει και ψάχνει για έναν πιθανό σύντροφο χορού. Βάζει το μαξιλάρι μπροστά στα πόδια της, γονατίζει και της φιλάει το χέρι. Στη συνέχεια, οι δυο τους πρέπει να χορέψουν μαζί στο μαξιλάρι. Τώρα η κυρία δίνει το μαξιλάρι σε έναν άλλο κύριο, ο οποίος επιλέγει τώρα έναν πιθανό συνεργάτη χορού για να καλέσει. Το παιχνίδι χορού συνεχίζεται έτσι. Συνήθως γίνεται πολύ αστείο όταν ένα παιδί έχει το μαξιλάρι.

γαμήλια παιχνίδια-καλεσμένοι-διασκέδαση-διακόσμηση-φίλοι-γαμήλιο πάρτι

Για να μπορείτε να θυμάστε το ευτυχές γεγονός για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα γαμήλια παιχνίδια για τους καλεσμένους θα πρέπει να σχεδιάζονται ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστικά και διασκεδαστικά. Με τον σωστό προγραμματισμό και προετοιμασία του γάμου, όλες οι μικρές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του εορτασμού είναι σίγουρο ότι θα πετύχουν και ένας μεγάλος παράγοντας διασκέδασης είναι εγγυημένος. Αν όμως βρίσκεστε υπό πίεση χρόνου και θέλετε να τελειώσετε το παιχνίδι πιο γρήγορα, τότε απλώς καταφεύγετε σε έτοιμα παιχνίδια.

γάμος-παιχνίδια-καλεσμένοι-διασκέδαση-καρδιά-μπαλόνια-αέρας