γάμος

Νυφικό σε μαύρο χρώμα – 20 συμβουλές στυλ για υπερβολική μόδα γάμου

Νυφικό σε μαύρο χρώμα -εκβολικό-γαμήλιο-μόδα-κομψό-δαντέλα

Όταν σκεφτόμαστε γενικά τους γάμους, μπορεί να μην βρούμε απαραίτητα το μαύρο ως πιθανή επιλογή χρώματος. Παραδοσιακά, τα νυφικά είναι σε κλασικό λευκό, ίσως χρώμα σαμπάνιας ή ίσως με λεπτές χρωματιστές λεπτομέρειες. Παρ ‘όλα αυτά, ένα νυφικό σε μαύρο χρώμα έχει γίνει απόλυτη τάση στη μόδα του γάμου. Δεν έχει κάθε γυναίκα το θάρρος να φορέσει ένα τόσο λαμπερό χρώμα. Αυτή που τολμά δείχνει πάνω απ ‘όλα ότι είναι περήφανη και ανεξάρτητη. Τα πομπώδη φορέματα με χαριτωμένα λαιμόκοψη και περίτεχνα στοιχεία από δαντέλα ή πολύ κομψά μοντέλα, αλλά και μικρά μαύρα γίνονται όλο και πιο συχνά. Ο συνδυασμός των δύο είναι επίσης πολύ δημοφιλής στις γυναίκες που έχουν επίγνωση της μόδας και βασίζονται σε έναν απαλό βασικό τόνο και μαύρα στοιχεία.

Νυφικό σε μαύρο χρώμα για έναν εξαιρετικό γάμο

Νυφικό σε μαύρο χρώμα - υπερβολικό - μόδα γάμου - τούλι - πανέμορφο εσώρουχο

Τον 16ο αιώνα ήταν η τελευταία μόδα που παντρεύτηκε σε σιωπηλά και σκούρα χρώματα. Αντί για έντονα χρώματα, το μαύρο, το σκούρο μπλε και ο ανθρακί ήταν η σωστή επιλογή. Τα τελευταία χρόνια, το αντίθετο χρώμα με το παραδοσιακό νυφικό χρώμα έχει αυξηθεί γενικά. Στη μόδα, το χρώμα έχει χάσει από καιρό τη ζοφερή εικόνα του. Εκτός από τους ευαίσθητους τόνους ως εναλλακτική λύση στο λευκό του χιονιού, το μαύρο καθιερώνεται επίσης ως μια υπερβολική παραλλαγή. Ανάλογα με το δημοφιλές στυλ για ολόκληρη τη γαμήλια γιορτή, τα μαύρα νυφικά είναι ποικίλα.

Νυφικό σε μαύρο χρώμα: υπερβολικό και εξαιρετικό

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γαμήλιο-μόδα-γοτθικό-δίχρωμο

Τις περισσότερες φορές, το μαύρο εμφανίζεται ως ένα λεπτό στρώμα τούλι πάνω από μια απαλή ολίσθηση σε κρέμα, λιλά ή ροζ. Κάθε τόσο, περίτεχνα στοιχεία όπως κέντημα, ζώνες μέσης και εφαρμογές σε μαύρο χρώμα περιβάλλουν τη διάσπαση, τα χέρια και την πλάτη. Πιο σπάνια, αλλά όχι λιγότερο κομψές από τις λευκές ομόλογές τους, νύφες με πολυτελή φορέματα όλα σε μαύρο χρώμα.

Νυφικό σε μαύρο χρώμα: γοητευτικό και αριστοκρατικό

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γαμήλιο-μόδα-ροζ-δίχρωμο

Το να εμφανίζεσαι ολόμαυρα στο δικό σου γάμο σίγουρα δεν είναι κάτι για κάθε νύφη. Ο συνδυασμός με μια ανοιχτή απόχρωση έγινε όλο και πιο δημοφιλής. Λίγο πολύ πλούσιες λεπτομέρειες από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως μαύρη δαντέλα ή τούλι χρησιμοποιούνται για να προσθέσουν ποικιλία στη νυφική ​​μόδα. Τονισμοί όπως κεντήματα, δαντέλες, υφασμάτινα λουλούδια ή περίτεχνα μοτίβα από πούλιες προσελκύουν την προσοχή όλων και δίνουν την εμφάνιση γοτθική ή, αντίθετα, μια πολύ ρομαντική πινελιά.

Διοργανώστε παιχνιδιάρικα έναν γάμο στα μαύρα

νυφικό-μαύρο-εξωφρενικό-γάμο-μόδα-ροζ-μοβ-γοτθικό

Δεν γίνονται όλα με το νυφικό. Τα αξεσουάρ έχουν μεγάλη σημασία εδώ για τη γενική εμφάνιση του γάμου σε μαύρο χρώμα. Εδώ παρουσιάζουμε ένα παράδειγμα. Το λιλά χρώμα λειτουργεί υπέροχα ως υπότονος και αυτό κάνει το μαύρο τούλι με μοτίβα λουλουδιών ακόμη πιο αποτελεσματικό. Ακόμα και το σκούρο ανδρικό κοστούμι του γαμπρού δεν έχει τόσο έντονη αντίθεση εδώ όσο θα ήταν δίπλα στο λευκό νυφικό.

Νυφικό σε δύο κομμάτια σε μαύρο χρώμα

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γάμο-μόδα-δαντέλα-μακριά

Οι γυναίκες που ασχολούνται με τη μόδα και οι υπερβολικές προσωπικότητες που θέλουν κάτι πιο εξωτικό για τη γαμήλια τελετή τους, σίγουρα θα ενθουσιαστούν με ένα νυφικό ολόμαυρο. Τα δημοφιλή φορέματα μέχρι το πάτωμα μπορούν συνήθως να γίνουν σε λευκό χρώμα. Δεν φαίνονται μόνο εξαιρετικά, αλλά και εξαιρετικά κομψά. Η αντίθεση με το χρώμα του δέρματος, το οποίο ενισχύεται από διαφανείς και αδιαφανείς περιοχές, χρησιμοποιείται συνήθως ως έμφαση και μαγνητισμός.

Νυφικό σε δύο κομμάτια σε μαύρο χρώμα από τούλι και δαντέλα

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γαμήλιο-μόδα-τούλι-δαντέλα-λαιμόκοψη

Τα εντελώς μαύρα φορέματα δεν περιορίζονται σε μια γοτθική εμφάνιση. Οι ονειρεμένες ρόμπες με τη μαγική γυναικεία σιλουέτα δημιουργούν ένα αισθησιακό και ιδιαίτερα θηλυκό αποτέλεσμα. Η δαντέλα που κοσμεί τη βαθιά κομμένη λαιμόκοψη έχει καθοριστική επιρροή στην εμφάνιση και μαγεύει με την ευγενή της κομψότητα. Ωστόσο, ένα μαύρο νυφικό με δαντέλα και τούλι και λαμπερά υφάσματα δεν φαίνεται πλέον μόνο σκοτεινό.

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γαμήλιο-μόδα-δαντέλα-τούλι

Νυφικό σε δύο κομμάτια σε ασπρόμαυρο

νυφικό-μαύρο-εξωφρενικό-γάμο-μόδα-λευκό-δαντέλα-δύο κομμάτι

Τα μαύρα νυφικά μπορεί να είναι παιχνιδιάρικα και παραμυθένια. Το μαύρο χρώμα είναι ουδέτερο και επομένως μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά με άλλους τόνους. Ειδικά με μοντέλα που αποτελούνται από δύο μέρη, το εύρος είναι πολύ μεγάλο. Κυρίως βασίζεται στον κλασικό συνδυασμό μαύρου και λευκού. Για παράδειγμα, ο σύντροφος της νύφης μπορεί να φορέσει ένα χρώμα σε αντίθεση όπως το λευκό. Μια επιτυχημένη ιδέα είναι να σχεδιάσετε ολόκληρη τη γιορτή του γάμου σε ασπρόμαυρο.

Σετ αντίθεσης: νυφικό σε ασπρόμαυρο

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γάμο-μόδα-λευκό-γκρι-δαντέλα

Ο συνδυασμός ασπρόμαυρου μπορεί επίσης να παρουσιαστεί πολύ λεπτότατα και το μαύρο χρώμα δεν πρέπει απαραίτητα να κυριαρχεί. Ως διαφανές, απαλό στρώμα από σκούρο τούλι και δαντέλα στην κορυφή, το μαύρο απλώς δίνει τον τόνο. Αυτή η εμφάνιση είναι τελείως διαφορετική από τη δυσοίωνη ιδέα για ένα νυφικό σε μαύρο χρώμα. Αυτό το εξαιρετικό νυφικό φαίνεται κομψό και ιδιαίτερα ευγενές. Φεύγοντας από το παραδοσιακό, το πέπλο μπορεί επίσης να αντικατασταθεί με αξεσουάρ μαλλιών σε μαύρο χρώμα, όπως γοητευτικό ή κλουβί πουλιών.

Νυφικό σε στιλ Empire σε ασπρόμαυρο

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γάμο-μόδα-λευκό-μακρύ

Το μαύρο εναρμονίζεται ιδιαίτερα με τις ελαφρές αποχρώσεις και η αντίθεση μεταξύ των δύο τονίζει ακόμη περισσότερο την εντυπωσιακή εμφάνιση. Προκειμένου το φόρεμα να διατηρήσει τη γοητεία του, δεν πρέπει να υπάρχουν περισσότερα από δύο χρώματα σε ολόκληρη τη στολή. Συνιστάται να συγκεντρώνετε τις φωτεινές αποχρώσεις και τις αντιθέσεις στο πάνω μέρος του σώματος. Τα μαύρα φορέματα έρχονται σε πολλά διαφορετικά σχέδια και το καθένα έχει το δικό του ιδιαίτερο χάρισμα.

Νυφικό σε μαύρο και άσπρο με γοργόνα

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γαμήλιο-μόδα-γοργόνα-κομμένο

Δεν θα βρείτε ένα μαύρο νυφικό που ταιριάζει σε κάθε κατάστημα μόδας γάμου. Τα καταστήματα που ειδικεύονται σε ρούχα που φοριούνται τον Μεσαίωνα προσφέρουν μια καλή λύση. Εκεί είναι εγγυημένο ότι θα βρείτε ένα εξαιρετικό νυφικό όπως κανένα άλλο.

Κομψό νυφικό σε ασπρόμαυρο

νυφικό-μαύρο-εξωφρενικό-γάμος-μόδα-δαντέλα-δίχρωμο-κομψό

Κομψά και κάπως απλά φορέματα σε μαύρο χρώμα ή με μαύρες πινελιές αναμφίβολα φαίνονται πολύ αριστοκρατικά και κομψά. Η αντίθεση μεταξύ των μη χρωμάτων που χρησιμοποιούνται είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Το μαύρο εφέ διαφάνειας σε λευκό φόντο ενισχύει το κομψό αποτέλεσμα της λεπτής, καλλιτεχνικής δαντέλας.

Νυφικό κορσέ σε μαύρο χρώμα

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γαμήλιο-μόδα-τούλι-δύο-χρώματα

Bustier και κορσέ φορέματα προτιμούνται για γάμους από πολλές νύφες. Το κόψιμο κολακεύει τη γυναικεία φιγούρα και δημιουργεί μια αρμονική, θηλυκή σιλουέτα, ειδικά συνδυασμένη με μια φαρδιά φούστα. Περισσότερος όγκος και πολλά στρώματα τούλι δημιουργούν αυτό το συναίσθημα της πριγκίπισσας, το οποίο πολλές νέες γυναίκες θέλουν για την ημέρα του γάμου τους.

Νυφικό σε μαύρο χρώμα με έξτρα ογκώδη φούστα

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γάμος-μόδα-vintage-μαργαριτάρια

Τα στολίδια στην κορυφή, όπως στο μπούστο, τραβούν την προσοχή στη λαιμόκοψη, τους χαριτωμένους ώμους και τον λεπτό λαιμό. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς κοσμήματα ή κολιέ εντελώς. Ένα πέπλο θα στρογγυλοποιήσει ολόκληρη την εμφάνιση εδώ και θα καλύψει υπέροχα τους ώμους.

Νυφικό σε δύο κομμάτια σε μαύρο χρώμα με μπούστο

νυφικό-μαύρο-εξωφρενικό-γάμος-μόδα-δύο μέρη-μπουστάκι

Οι νύφες που όχι μόνο αντικαθιστούν το παραδοσιακό λευκό χρώμα με το μαύρο, αλλά επιλέγουν και μια νυφική ​​περικοπή, είναι σίγουρα ένα βήμα πιο γενναίο.

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γάμος-μόδα-δύο κομμάτια-κορσές

Κομψό νυφικό σε μαύρο χρώμα

νυφικό-μαύρο-υπερβολικό-γάμο-μόδα-κομψό-κλασικό

Μια νύφη ντυμένη στα μαύρα σίγουρα δεν είναι κάτι σπάνιο, αλλά κατά κάποιο τρόπο η μητέρα είναι επίσης μια δήλωση για αυτό το χρώμα. Ξεχωρίζετε από την παραδοσιακή σκέψη και επιδεικνύετε μια καλή αίσθηση στυλ. Ένα νυφικό σε μαύρο χρώμα είναι απολύτως μοντέρνο και σίγουρα τραβάει την προσοχή όλων.