γάμος

Διακόσμηση γάμου με γεωμετρικούς τόνους – 37 εμπνεύσεις

Γαμήλια στολισμένη γεωμετρική γαμήλια τελετή μεταλλική τούρτα

Εάν πρόκειται να προγραμματίσετε τον γάμο σας ή είστε στη διαδικασία να το κάνετε, πιθανότατα θα βασανιστείτε από πολλές ερωτήσεις. Ποια πρέπει να είναι τα κύρια χρώματα; Ποιο στυλ πρέπει να δημιουργηθεί; Ποια λουλούδια και φυτά πρέπει να κοσμούν την αίθουσα; Χωρίς αμφιβολία, ο προγραμματισμός της διακόσμησης του κήπου ή της αίθουσας για έναν γάμο είναι μια πρόκληση. Ευτυχώς, στις μέρες μας είναι εύκολο να βρεις κάποιες εμπνεύσεις και ιδέες που μπορούν να σε βοηθήσουν τουλάχιστον λίγο σε κάθε απόφαση. Μια υπέροχη ιδέα είναι, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε γεωμετρικά σώματα ή γεωμετρικά σχήματα και σχέδια για να δώσετε μοναδικές προφορές στη μέση της διακόσμησης του γάμου. Και το υπέροχο με αυτήν την ιδέα είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε στυλ γάμου θέλετε. Ανεξάρτητα από το αν διακοσμείτε τον γάμο σε vintage στυλ ή έχετε επιλέξει μια μοντέρνα διακόσμηση, τα γεωμετρικά μοτίβα και τα σχήματα, καθώς και τα αντικείμενα, θα είναι πάντα ένα πραγματικό βλέμμα.

Διακόσμηση γάμου με γεωμετρικά σχήματα – ευφάνταστες ιδέες

Γάμος με γεωμετρική διακόσμηση ράφι με αριθμό τραπεζιού λουλουδιών

Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις παρακάτω ιδέες για έναν γεωμετρικό γάμο και δώστε εντυπωσιακές προφορές που κανείς δεν θα ξεχάσει σύντομα. Είτε πρόκειται για τη διακόσμηση λουλουδιών για το γάμο, ως έμφαση για την τούρτα είτε ως φόντο για διαφορετικούς χώρους, οι δυνατότητες είναι πολλές. Η γεωμετρία μπορεί ακόμη και να είναι το κύριο θέμα του γάμου και να υπονοεί ήδη τις προσκλήσεις. Όταν διακοσμείτε τη θέση του γάμου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γεωμετρία με διάφορους τρόπους. Θα μάθετε πώς ακριβώς στα παρακάτω.

Ένα διακοσμητικό υπόβαθρο για τη γαμήλια τελετή

Γάμος διακοσμούν γεωμετρικά σχήματα φιγούρες vintage

Η γαμήλια τελετή είναι φυσικά η πιο σημαντική στιγμή ολόκληρου του γάμου. Ακριβώς εκεί εστιάζετε την προσοχή ως γαμήλιο ζευγάρι. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας και η πλειοψηφία των φωτογραφιών του Hoichzeit είναι εκεί. Είναι επομένως φυσικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτόν τον τομέα. Έτσι, ενώ λέτε ναι, θα ήταν ωραίο αν ένα ωραίο υπόβαθρο κοσμεί το βωμό. Και εδώ είναι η πρώτη μας ιδέα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε έναν γεωμετρικό γάμο. Αντί για την κλασική αψίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γεωμετρική παραλλαγή. Είτε επιλέξετε ένα εξάγωνο, ένα τρίγωνο ή έναν κύκλο εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Ούτε το υλικό έχει σημασία. Αυτό πρέπει απλά να πάει με την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου.

Γαμήλια διακόσμηση γεωμετρικού φόντου γαμήλια αψίδα τελετής

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γεωμετρικά σχήματα σε αυτόν τον τομέα με τη βοήθεια μικρότερων αξεσουάρ. Τα φανάρια και τα κεριά, για παράδειγμα, είναι εξαιρετικές επιλογές για τη γαμήλια τελετή. Με αυτά, μπορείτε να διακοσμήσετε το πάτωμα κατά τη διάρκεια του γάμου και ταυτόχρονα να αποκτήσετε έναν συγκεκριμένο ρομαντισμό. Και τι θα ήταν ένας γάμος χωρίς κάποιο ρομαντισμό; Σε γενικές γραμμές, υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών όσον αφορά το σχεδιασμό του βωμού και της γύρω περιοχής. Να θυμάστε πάντα να χρησιμοποιείτε τις γεωμετρικές προφορές με φειδώ, ώστε να μπορούν να γίνουν δικές τους. Και μετά το γάμο, αυτή η περιοχή μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για διάφορα πορτρέτα των καλεσμένων.

Ιδέες διακόσμησης γάμου με terrariums

Γαμήλια γεωμετρικά διακοσμητικά φανάρια κορμού δέντρων με κεριά

Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε έναν γάμο γεωμετρικά με τη βοήθεια τέτοιων terrariums και φαναριών. Μπορείτε να φυτέψετε το terrarium χρησιμοποιώντας βρύα ή χώμα. Αλλά τα φυτά αέρα είναι επίσης υπέροχα. Μικρότεροι χώροι όπως οι γωνιές της αίθουσας του γάμου μπορούν να γίνουν πιο ενδιαφέροντες με τέτοιες ρυθμίσεις, αλλά και τα τραπεζάκια ή το τραπέζι για το ζευγάρι του γάμου, καθώς και το τραπέζι υποδοχής με το βιβλίο επισκεπτών μπορούν να πλαισιωθούν με terrariums και φανάρια αυτού του τύπου Το Απλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε ακόμα να φτάσετε στον αντίστοιχο πίνακα εύκολα.

Ιδέες διακόσμησης για το vintage στυλ της βαλίτσας του γάμου

Τα φανάρια και τα terrariums διατίθενται σε διαφορετικά μεταλλικά χρώματα. Έτσι, εάν σχεδιάζετε έναν γάμο με χρυσές ή χάλκινες πινελιές, είναι υπέροχοι για αυτόν τον σκοπό και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε βολικά κατά τη διακόσμηση του γάμου. Στην παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε ξανά μοντέλα με μαύρα πλαίσια. Βρέθηκαν στη σκηνή με τη βοήθεια παλιών βαλιτσών. Σε συνδυασμό με τα κεριά του μαύρου τραπεζιού, δημιουργείται μια συγκεκριμένη μυστικιστική και, χάρη στην αντίκα βαλίτσα, μια vintage ατμόσφαιρα, η οποία σίγουρα θα κάνει μερικούς από τους καλεσμένους να απολαύσουν αναμνήσεις. Μια υπέροχη ιδέα τόσο για υπαίθριους όσο και για εσωτερικούς γάμους.

Επιλέξτε τη διακόσμηση για το τραπέζι για το γάμο

Γαμήλια διακόσμηση γεωμετρική διακόσμηση τραπεζιού βρύα terrarium

Η διακόσμηση terrarium είναι επίσης ιδανική για το σχεδιασμό τραπεζιών. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να συμπληρώσετε όλους τους άλλους γεωμετρικούς τόνους στο δωμάτιο. Η διακόσμηση terrarium είναι επίσης διαθέσιμη, όπως πιθανότατα έχετε ήδη παρατηρήσει, σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και, κυρίως, σε σχήματα, έτσι ώστε να μπορούν να στηθούν σε ομάδες. Τα επιμήκη σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν θαυμάσια ως βάζα ή ως απομίμηση αγγείων, γεγονός που δημιουργεί ένα ιδιαίτερο βλέμμα στο τραπέζι.

Παρεμπιπτόντως, τα φανάρια και τα terrariums έχουν ένα άλλο πλεονέκτημα: Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν μετά το γάμο. Διακοσμήστε το διαμέρισμά σας μαζί τους και δημιουργήστε ρομαντικούς χώρους στην κουζίνα, στο σαλόνι ή ακόμα και στο μπάνιο. Οπότε σίγουρα αξίζει να επενδύσετε.

Τα βοηθητικά τραπέζια επιδόρπια διακοσμούν φαναράκια μεταλλική προφορά

Τα terrariums δίνουν στο δωμάτιο μια συγκεκριμένη βιομηχανική ατμόσφαιρα και μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε λουλούδι, υφάσματα και υλικά. Τα παχύφυτα ιδιαίτερα είναι πολύ δημοφιλή, κάτι που είναι ιδανικό για γαμήλια διακόσμηση σε πράσινο χρώμα. Αλλά τα τριαντάφυλλα και οι παιώνιες σε παστέλ αποχρώσεις είναι επίσης τέλεια και δημιουργούν μια ρομαντική vintage ατμόσφαιρα. Συνδυάστε τα λουλούδια με τα όμορφα αξεσουάρ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση σαν τα φυτά να είναι εντελώς φυσικά και να μεγαλώνουν μόνα τους στο terrarium. Κατά τη διακόσμηση για έναν γάμο, δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία. Το κύριο πράγμα είναι ότι υπάρχει μια ορισμένη αρμονία και σας αρέσει. Εξάλλου, αυτή είναι η μεγάλη σας μέρα.

Σχεδιάστε το προσκλητήριο γάμου γεωμετρικά

Προσκλητήρια σε καλεσμένους του γάμου γεωμετρία από χρυσή δαντέλα

Όταν σχεδιάζετε πώς θα διακοσμήσετε το γάμο, φροντίστε να σκεφτείτε και τα προσκλητήρια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές δεν είναι μόνο μια απλή κάρτα που δίνει την ημερομηνία και τον τόπο. Τα προσκλητήρια πρέπει επίσης να δώσουν μια εικόνα για τη διακόσμηση του επερχόμενου γάμου. Αποκαλύπτουν, ας πούμε, τι στυλ και ατμόσφαιρα μπορούν να περιμένουν οι επισκέπτες. Ακριβώς επειδή ο χρόνος μεταξύ της αποστολής των προσκλήσεων και του ίδιου του γάμου είναι συνήθως σχετικά μεγάλος, αυτό δεν σημαίνει ότι και τα δύο πράγματα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως σύνολο. Αλλά αντίθετα.

Τα γεωμετρικά μοτίβα κάνουν τα προσκλητήρια μόνα τους κομψά

Έτσι, εάν θέλετε να διακοσμήσετε το γάμο χρησιμοποιώντας τη γεωμετρία ως έμφαση, μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τις κάρτες. Αποφασίζετε μόνοι σας εάν θα διαμορφώσετε την κάρτα μόνοι σας ή ακόμα και το φάκελο γεωμετρικά ή θα σχεδιάσετε ένα λεπτό γεωμετρικό σχέδιο. Επιπλέον, οι προσκλήσεις μπορεί να είναι φθηνές αν τις σχεδιάσετε μόνοι σας. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή και, για την ακρίβεια, ειδικά προγράμματα που είναι αρκετά διαθέσιμα στο Διαδίκτυο δωρεάν. Maybeσως όμως είστε και καλλιτεχνικά προικισμένοι; Στη συνέχεια, μπορείτε ακόμη να προσθέσετε όμορφα, μεμονωμένα σχέδια στις εκτυπωμένες κάρτες και να τα κάνετε ακόμα πιο μοναδικά! Ο ένας ή ο άλλος επισκέπτης θα κρατήσει σίγουρα αυτήν την προσκλητήριο ως αναμνηστικό.

Διακοσμήστε τη γαμήλια τούρτα με γεωμετρικά σχέδια

Γαμήλια διακόσμηση γεωμετρικό μοτίβο γαμήλια τούρτα

Θα είχατε την ιδέα να χρησιμοποιήσετε γεωμετρικά σχέδια ως διακοσμητικά για τη γαμήλια τούρτα; Φυσικά, η ιδέα είναι κατάλληλη για κάθε τύπο κέικ, υπό την προϋπόθεση ότι είναι λίγο πιο απλή συνολικά. Ακόμα και γαμήλιες τούρτες με μαύρο σχέδιο ή αποτελούν εξαιρετική βάση. Τα μαρμάρινα κέικ είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, οπότε σίγουρα αξίζει να τα σκεφτείτε. Η εμφάνιση πέτρας και μετάλλου σε συνδυασμό είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακή. Το γεωμετρικό μοτίβο με το οποίο διακοσμείτε την τούρτα και έτσι ο γάμος μπορεί επίσης να «χαραχτεί» στο γλάσο ή την επικάλυψη ή να έχει διαφορετικό χρώμα αντί για μεταλλικό. Και πάλι, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το γούστο σας, καθώς και από την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου.

Γαμήλια διακοσμητικά γεωμετρικά χρυσά χρώματα μοντέρνα ρουστίκ

Or τι θα λέγατε να χρησιμοποιήσετε μια γεωμετρική φιγούρα αντί για τις κλασικές φιγούρες τούρτας με τη νύφη και τον γαμπρό; Μπορείτε αργότερα να τα χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση για το σπίτι σας. Or μήπως μπορεί να φτιαχτεί μια βρώσιμη φιγούρα; Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε και τις δύο παραλλαγές με όμορφα άνθη και συνθέσεις λουλουδιών. Μιλήστε με τον ζαχαροπλάστη σας και εξηγήστε τις ιδέες σας. Η εμπειρία του θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Σήμερα, μερικοί άνθρωποι προτιμούν τις μικρές τάρτες αντί για μια μεγάλη. Έτσι, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε cupcakes ή muffins για το γάμο χρησιμοποιώντας γεωμετρικούς τόνους.

Πάνω μπορείτε να δείτε ένα όμορφο μοντέλο κέικ όπου ο κάτω όροφος είναι κλασικά στρογγυλός ενώ ο δεύτερος όροφος είναι εξαγωνικός. Το μαρμάρινο αποτέλεσμα και το χρυσό μεταλλικό χρώμα συνδυάστηκαν και πάλι ελκυστικά.

Διακοσμήστε το γάμο με ελκυστικές πινακίδες

Διακόσμηση καμβά παντρεύονται φαναράκια τριαντάφυλλα γυαλί

Τέτοιες πινακίδες δεν είναι χρήσιμες μόνο για διακοσμητικούς σκοπούς, αν και φυσικά θα πρέπει επίσης να κάνουν μια ωραία εντύπωση. Η κύρια λειτουργία τους, ωστόσο, είναι να διαβεβαιώσουν τους επισκέπτες ότι έφτασαν στο σωστό μέρος και να τους καλωσορίσουν. Ειδικά σε έναν υπαίθριο γάμο, οι μεμονωμένοι χώροι όπως ο βωμός του γάμου, η πίστα χορού, το τραπέζι δώρων και ο βωμός του γάμου είναι συχνά σχετικά μακριά ο ένας από τον άλλο και έτσι δεν χάνεται κανείς, αλλά ο καθένας μπορεί να βρει τη θέση του όσο το δυνατόν γρηγορότερα, Τέτοιες πινακίδες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως πινακίδες. Πολύ απλά πράγματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτό, όπως ράφια ρούχων ή βάσεις για καμβάδες και τα παρόμοια.

καλωσόρισμα βάσης γαμήλια διακόσμηση λουλούδι ξύλο μέταλλο

Το αν είναι κατασκευασμένο από ξύλο, μέταλλο ή γυαλί δεν έχει σημασία. Το σχήμα παίζει μεγαλύτερο ρόλο όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα στοιχεία και διακοσμείτε έναν γεωμετρικό γάμο. Διακοσμήστε τις πινακίδες με λουλουδάτες συνθέσεις, αλλά αρκετά λεπτές ώστε να μην κρύβετε το γεωμετρικό σχήμα. Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε και πάλι να χρησιμοποιήσετε φανάρια ή terrariums για να σχεδιάσετε τις πινακίδες.

Εναλλακτική λύση για το μαξιλάρι δαχτυλίδι

Γάμος διακοσμήστε γεωμετρικά δαχτυλίδια γάμου terrarium

Εάν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που θα ήθελαν να εξετάσουν κάτι άλλο αντί για τα κλασικά στοιχεία, τότε αυτή η ιδέα είναι κατάλληλη για εσάς. Δεν έχει μόνο την πρακτική του πλευρά, αλλά και μια διακοσμητική. Φανταστείτε πόσο ελκυστικό θα είναι αυτό το terrarium με τις βέρες δίπλα στο βωμό. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το γάμο μετά το γάμο. Απλώς βρείτε ένα ωραίο μέρος, είτε στο τραπέζι με τα επιδόρπια είτε σε ένα άλλο τραπέζι ή ακόμα και στο τραπέζι των νεόνυμφων.

Γαμήλια διακοσμητικά ιδέες γεωμετρικών ρομαντικών ντεκό

Μπορείτε είτε να γεμίσετε το terrarium με ένα μικρό μαξιλάρι στο οποίο τοποθετούνται οι δακτύλιοι, είτε μπορείτε να το κάνετε όπως σε αυτά τα δύο παραδείγματα και να χρησιμοποιήσετε φυτά, λουλούδια, καθώς και γη, άμμο ή χαλίκι. Έτσι, αυτό το αξεσουάρ μπορεί επίσης να διακοσμηθεί όμορφα για το γάμο. Λίγο βαμβακερό μαλλί μπορεί επίσης να βοηθήσει να στηρίξει καλά τα δαχτυλίδια, ώστε να μην χαθείτε στη μέση των φυτών και δίνει επίσης στη διάταξη μια ρομαντική αίσθηση. Θα θέλαμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι τα δαχτυλίδια πρέπει να είναι σταθερά, ώστε να μην χρειάζεται να τα ψάχνετε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής. Αυτό θα έκανε μόνο το ήδη νευρικό ζευγάρι πιο νευρικό. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε επίσης να δέσετε τα δαχτυλίδια, όπως γίνεται συνήθως με ένα κλασικό μαξιλάρι δαχτυλιδιών.

Κρεμαστά διακοσμητικά με γεωμετρικά σχήματα

κρεμαστά διακοσμητικά παντρεύονται γλάστρες ιδέα

Τέτοια κρεμαστά αξεσουάρ είναι επίσης πολύ κατάλληλα για γαμήλια διακόσμηση σε στυλ vintage. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να κάνετε τις διακοσμήσεις για το γάμο μόνοι σας. Απλώς πιάστε τις φιγούρες και δέστε τους κορδέλες, κορδόνια ή λεπτά νήματα. Με τη βοήθειά τους, στη συνέχεια στερεώνονται στο ταβάνι. Εάν διακοσμήσετε την αίθουσα για το γάμο με κρεμαστά στοιχεία, αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι συμπεριλαμβάνετε διάφορα επίπεδα στη διακόσμηση. Αυτό δημιουργεί μια ακόμη πιο ωραία ατμόσφαιρα και οι γεωμετρικές φιγούρες και στοιχεία μπορούν να βρεθούν παντού. Είναι καλύτερο να τα κλείσετε σε μικρές ή μεγαλύτερες ομάδες. Οι χώροι πάνω από τα τραπέζια, το βωμό του γάμου ή το τραπέζι της νύφης και του γαμπρού είναι κατάλληλες. Perhapsσως έχετε επίσης μια ειδική γωνιά φωτογραφιών όπου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να τραβήξουν τις φωτογραφίες τους; Αυτό, επίσης, μπορεί να διακοσμηθεί με τέτοιες κρεμαστές διακοσμήσεις με φυτά και λουλούδια.

Τα φώτα LED με χορδή διακοσμούν την κρεμαστή ανθοσύνθεση

Δεδομένου ότι τέτοιες φιγούρες έχουν σχετικά λεπτό σχεδιασμό, θα μπορούσαν γρήγορα να χαθούν εκεί οπτικά. Για να μην συμβεί αυτό, μπορείτε να τα σχεδιάσετε επιπλέον. Μερικά λουλούδια εδώ και εκεί ή ακόμα και μια σειρά από φώτα είναι υπέροχα κατάλληλα για αυτό το σκοπό. Τα φώτα, ειδικότερα, δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα. Πάρτε μια σειρά από φώτα LED και τυλίξτε τα γύρω από τα πλαίσια των εικόνων. Τα terrariums δεν συνιστώνται για αυτόν τον τύπο διακόσμησης, καθώς ο κίνδυνος τραυματισμού είναι πολύ υψηλός. Μπορεί γρήγορα να συμβεί ένα terrarium να πέσει κάτω και το γυαλί να σπάσει.

Ιδέες για τη ρεσεψιόν και άλλα τραπεζάκια

Γυάλινο κουτί γεωμετρία μοντέρνο εκλεκτής ποιότητας χρυσός

Η ρεσεψιόν είναι το τραπέζι κοντά στην είσοδο που περνούν όλοι οι επισκέπτες. Επομένως, πρέπει να δοθεί αρκετή προσοχή όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του γάμου. Αυτό είναι συνήθως εκεί που βρίσκεται το βιβλίο επισκεπτών, για το οποίο υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές στις μέρες μας. Ένα από αυτά μπορεί επίσης να δει παραπάνω. Ένα γυάλινο κουτί σε γεωμετρικό σχήμα προορίζεται να κρατήσει τις ευχετήριες κάρτες των καλεσμένων. Πολύ ωραία ιδέα, έτσι δεν είναι; Αλλά σε άλλα πλαϊνά τραπέζια μπορεί επίσης να δοθεί η τελευταία πινελιά με γεωμετρικούς τόνους. Επιλέχθηκε ένα πρωτότυπο ράφι για το τραπέζι επιδόρπιο παραπάνω, στο οποίο δεν εμφανίζονται μόνο οι συνθέσεις λουλουδιών, αλλά και επιδόρπια σε μικρά μεγέθη. Πρωτότυπο, έτσι δεν είναι?