γάμος

Το μπάτσελορ πάρτι – μέγα βιασύνη στο Corona αναμένεται

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των σχετικών περιορισμών στις επαφές, τα περισσότερα αρραβωνιασμένα ζευγάρια αποφάσισαν να αναβάλουν τον γάμο τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπήρχαν άλλα πάρτι ελάφι και κότας, τα οποία συνήθως γίνονται σε μεγαλύτερες ομάδες. Ωστόσο, λόγω των πολλά υποσχόμενων εξελίξεων τις τελευταίες εβδομάδες, η περαιτέρω πορεία φαίνεται πολύ θετική. Ως εκ τούτου, αναμένεται μια μεγάλη βιασύνη σε αυτόν τον τομέα σύντομα.

Γιορτάζοντας ένα μπάτσελορ πάρτι σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού

Πώς να γιορτάσετε ένα μπάτσελορ πάρτι μετά το Corona

Εν τω μεταξύ, τόσο τα εμβολιασμένα όσο και τα αναρρωμένα άτομα εξαιρούνται από τους περιορισμούς επαφής που ίσχυαν προηγουμένως. Επιπλέον, το Στοιχεία περιστατικών σταθερή και δείχνει μια ελπιδοφόρα πτωτική τάση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλά ζευγάρια επαναφέρουν τα σχέδια του γάμου τους και θέλουν να κάνουν ένα ελάφι πριν από κάθε γάμο. Στις περισσότερες πόλεις, τέτοιες ομαδικές συνθέσεις είναι δυνατές στο άμεσο μέλλον εάν ληφθούν τα κατάλληλα προστατευτικά μέτρα. Από αυτή την άποψη, οι επισκέπτες που έχουν ήδη εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει μπορούν να συμμετέχουν απευθείας στους εορτασμούς, ενώ οι άλλοι πρέπει να δείξουν αρνητικό τεστ. Δεδομένου ότι οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί έχουν επίσης αρθεί εν μέρει, το πάρτυ της υποψήφιας νύφης πριν το γάμο για παράδειγμα, πραγματοποιήστε μια ευρωπαϊκή μητρόπολη ή έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τους ακόλουθους στόχους:

  • Πράγα
  • Βουδαπέστη
  • Παρίσι
  • Μαγιόρκα
  • Ibμπιζα

Χάρη στις ασυνήθιστες τοποθεσίες, το μπάτσελορ πάρτι είναι εγγυημένα μια αξέχαστη εμπειρία.

Σχεδιάστε και οργανώστε ένα πάρτι μπάτσελορ

Διακόσμηση κότας κότας με μπαλόνια σε εξωτερικούς χώρους

Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός και η ενδελεχής οργάνωση έχουν μεγάλη σημασία για να διασφαλιστεί ότι όλα θα πάνε χωρίς προβλήματα στο πάρτι των εργένηδων παρά την Corona. Εάν προγραμματίζεται ένα ταξίδι, οι διοργανωτές πρέπει να φροντίσουν για την άφιξη και την αναχώρηση, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων εξετάσεων καθώς και της διαμονής. Επιπλέον, πρέπει να κλείσετε το επιθυμητό πρόγραμμα με τις διάφορες εκδηλώσεις. Μια περιήγηση σε διάφορα μπαρ και κλαμπ της πόλης, την οποία προηγείται ένα δείπνο μαζί, είναι ευρέως διαδεδομένη.

Κόμμα κότας που γλεντάει στο σκάφος

Υπάρχουν επίσης εκδρομές στον ποταμό σε βάρκες για πάρτι που προσφέρονται, έτσι ώστε οι γιορτές και τα γεύματα να μπορούν να ξεκινήσουν εκεί. Στη συνέχεια, το σκάφος μεταφέρει την εταιρεία στις επιλεγμένες τοποθεσίες. Εναλλακτικά, μπορείτε να κυκλοφορήσετε με ένα διασκεδαστικό ποδήλατο μπύρας ή μια κομψή λιμουζίνα. Ο διαθέσιμος προϋπολογισμός παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή. Συνήθως αυτό το ποσό διαιρείται από τους συμμετέχοντες και η νύφη ή ο γαμπρός καλούνται στο πάρτι του μπάτσελορ.

Ο εξοπλισμός για το μπάτσελορ πάρτι

Bachelor parties γιορτάζουν σύμφωνα με τις ιδέες του Corona

Εν τω μεταξύ, έχει γίνει συνήθης πρακτική οι συμμετέχοντες στο μπάτσελορ πάρτι να φορούν την ίδια στολή. Τα πολύχρωμα μπλουζάκια που τυπώνονται με δροσερά ή αναιδή συνθήματα είναι πολύ κλασικά. Ωστόσο, τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη φορούν ένα γαμήλιο ρούχο, το οποίο χρησιμεύει ως εξέχον χαρακτηριστικό. Για τη νύφη αυτό μπορεί να είναι ένα πέπλο και λευκό φόρεμα από δαντέλα, ενώ ο γαμπρός φοράει ένα καπέλο με παπιγιόν.

συμπέρασμα

Bachelor party επιτρέπεται ξανά μετά το Corona

Καθώς οι περιορισμοί για το Corona χαλαρώνουν όλο και περισσότερο, πολλά ζευγάρια θέλουν επιτέλους να παντρευτούν. Εν όψει, τα μπάτσελορ πάρτι είναι παραδοσιακά στο πρόγραμμα για να αποχαιρετήσουν την ανύπαντρη ζωή με πολλή διασκέδαση και με τους πιο στενούς σας φίλους.

Ιδέες για το πάρτι κότας μετά το Corona