γάμος

Νυφική ​​ιδέα για σχέδια εκτός ώμου με κοσμήματα ώμου

ιδέα-γαμήλιο φόρεμα-ώμους-διακοσμούν-μέτωπο-αλυσίδα-updo-σκουλαρίκια

Ένα νυφικό εκτός ώμου είναι συχνά η πρώτη επιλογή για τη μέλλουσα νύφη. Αναδεικνύει τους λεπτούς ώμους και κάνει τη νύφη να φαίνεται ακόμα πιο θηλυκή. Αλλά υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος για να τα διακοσμήσετε όμορφα. Το κόσμημα ώμου, το οποίο διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία παραλλαγών, χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό. Το κόσμημα ώμου ως Ιδέα νυφικού μπορεί να επιλεγεί τόσο λεπτή όσο και πλούσια και με μεγάλες πέτρες.

Ιδέα νυφικού με πλούσιο σχέδιο κοσμημάτων ώμων

ιδέα-νυφικό-ντύσιμο-από-τον-ώμο-στολή-διακόσμηση-πέτρες-πλούσιες-κυρίες-εμφάνιση

Εκτός από πέτρες από κρύσταλλο, τα συνηθισμένα στρας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό κοσμημάτων ώμου ως ιδέα για νυφικό. Λεπτά μαργαριτάρια χρησιμοποιούνται επίσης για το σκοπό αυτό και μπορούν να συνδυαστούν υπέροχα με στρας. Λάβετε υπόψη ότι η επιλογή των υλικών θα εξαρτηθεί από το θέμα που έχετε επιλέξει για το γάμο σας. Τα κομψά μαργαριτάρια, για παράδειγμα, είναι πιο κατάλληλα για έναν vintage ή ρετρό γάμο. Αν εκτιμάτε μια μοντέρνα και λαμπερή εμφάνιση, επιλέξτε λαμπερές πέτρες.

Ιδέα νυφικού με κολιέ

νυφικό ιδέα αλυσίδα-off-the-Shoulder-decollete-white-wedding

Τα κοσμήματα ώμου ως ιδέα νυφικού δεν κοσμούν μόνο τους ώμους. Συχνά συνδέεται με ένα κολιέ και ακόμη και η πλάτη μπορεί να διακοσμηθεί υπέροχα με τη βοήθειά του. Συγκεντρώσαμε μερικά υπέροχα παραδείγματα για εσάς που δείχνουν πόσο μεγάλη επίδραση έχει το κόσμημα ώμου ως ιδέα για νυφικό. Δείτε με ποιους τρόπους το κόσμημα μπορεί να αναδείξει τον ώμο, τη διάσπαση και την πλάτη σας.

Μεγάλα στρας

ιδέα-γαμήλιο φόρεμα-πλούσια-αίγλη-σχέδιο-ώμος-αράχνη-σχέδιο-αλογοουρά

Ανάλογα με το πόσο εμφανές είναι το κόσμημα του ώμου σας ως ιδέα για ζυθοποιία, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε τα υπόλοιπα κοσμήματα. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε ένα εντυπωσιακό και πλούσιο διακοσμημένο κόσμημα ώμου, θα πρέπει να αποφύγετε άλλα αξεσουάρ, αν είναι δυνατόν. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να δείχνετε άγευστοι.

Απλή εμφάνιση

ιδέα-γαμήλιο φόρεμα-λεπτή-εμφάνιση-updo-κυρίες-κοσμήματα-ώμους-αλυσίδες

Για διακριτικά σχέδια, μπορείτε να προσθέσετε βραχιόλια ή σκουλαρίκια. Σε αυτήν την περίπτωση, οπτικά μιλώντας, έχετε την επιλογή να προσθέσετε επιπλέον τόνους. Τα κοσμήματα ώμου ως ιδέα νυφικού αποτελούνται από λεπτές αλυσίδες που συνδέονται μεταξύ τους με σχήματα λουλουδιών.

Κοσμήματα ώμου ως ρίψη

ιδέα-νυφικό-λαμπερό-σχέδιο-πλούσιο-στρας-ασημί-λευκό-φόρεμα

Εάν αισθάνεστε πολύ γυμνοί με ένα στράπλες νυφικό, μπορείτε επίσης να θεωρήσετε αυτήν την παραλλαγή για το κόσμημα ώμου ως ιδέα νυφικού. Φοριέται σαν μπολερό και φαίνεται απίστευτα κομψό.

Ρετρό νυφικό με κοσμήματα ώμου

νυφικό ιδέα ρετρό-γάμος-ώμος-στολίζει-φτερό-λευκό

Αυτό το κόσμημα ώμου αποτελείται από μικρές μπάλες, το οποίο είναι υπέροχα κατάλληλο για το γάμο σε στυλ vintage. Το στράπλες σχέδιο ως ιδέα για νυφικό συμπληρώνεται από μια ελκυστική ιδέα για τη διακόσμηση των ώμων. Χρησιμοποιήθηκαν στρας σε διαφορετικές αποχρώσεις χρώματος.

Μαργαριτάρια και λουλούδια

νυφικό ιδέα μαργαριτάρια-στρας-λουλούδια-updo-ασιατικά

Εάν η διάσπαση του νυφικού σας έχει όμορφο σχέδιο δαντέλας, μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε υπέροχα με ένα κόσμημα ώμου από μαργαριτάρια. Σε αυτό το σχέδιο, οι ευγενείς προφορές συνδέονται μεταξύ τους με ρομαντικά λουλούδια από στρας. Η ιδέα του νυφικού είναι εξαιρετικά σικ.

Μια όμορφη πλάτη μπορεί να ευχαριστήσει

νυφικό ιδέα αλυσίδα-πλάτη-έμφαση-κομψό-άνθος-σχέδιο

Ακούστε αυτό το ρητό για την ιδέα του νυφικού και συνδυάστε το φόρεμα με πλάτη με σχέδιο κοσμήματος ώμου που εκτείνεται στην πλάτη. Λαμπερά λουλούδια στολίζουν την πλάτη κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης. Οι αλυσίδες με τη σειρά τους συνδέονται μεταξύ τους στην μπροστινή περιοχή και είναι ένα ελκυστικό αξεσουάρ.

Ιδέα με κορυφή

ιδέα-νυφικό-vintage-στολή-αλυσίδες-λουλούδια-σχέδιο-κοντό χτένισμα-διάδημα-λευκό-κόκκινο-κραγιόν

Αυτός ο όμορφος σχεδιασμός ως ιδέα για νυφικό φαίνεται να είναι μέρος του ίδιου του φορέματος με την πρώτη ματιά. Αλλά αποτελείται από όμορφα κεντήματα από στρας και ύφασμα, καθώς και λευκές αλυσίδες και φοριέται απλά πάνω από το φόρεμα.

Ιδέα νυφικού

ιδέα-νυφικό-περικάλυμμα-vintage-σχέδιο-κέντημα-μοβ-πράσινο-ombre

Μπορείτε να δείτε μια παρόμοια ιδέα νυφικού εδώ. Είναι ένα ριχτάρι από ύφασμα, το οποίο είναι διακοσμημένο με ροζ και πράσινα στρας. Ο σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για τον ρετρό γάμο και σε κρατά λίγο πολύ ζεστό.

Ιδέα νυφικού με κοσμήματα ώμου και πέπλο

ιδέα-νυφικό-φόρεμα-πέτρες-κρύσταλλο-νυφικό-σχέδιο-λουριά-πέπλο

Μπορείτε επίσης να κάνετε αλλαγές στο νυφικό σας και να ράψετε απευθείας το κόσμημα του ώμου. Με αυτόν τον τρόπο εμποδίζετε, για παράδειγμα, την ολίσθηση του κοσμήματος. Τα όμορφα κεντήματα και τα προνόμια παρέχουν την απαραίτητη κομψότητα.

Boho chic

ιδέα-νυφικό-στράπλες-σχέδιο-αλυσίδες-όμορφα-κοσμήματα-διακριτικά

Με το boho chic, τα στράπλες σχέδια δεν είναι ασυνήθιστα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μια τέτοια ιδέα νυφικού. Δώστε έμφαση στους θηλυκούς ώμους σας επιλέγοντας το σωστό κόσμημα ώμου. Η περιοχή των ώμων είναι στολισμένη με ένα ελκυστικό δίκτυο αλυσίδων και μαργαριταριών.

Κοσμήματα με διαφορά

ιδέα-νυφικό-κοσμήματα-διακριτικά-σκουλαρίκια-πλάτη-διακόσμηση

Εάν επιλέξετε κοσμήματα ώμου ως ιδέα νυφικού, μπορείτε να υποθέσετε ότι θα δημιουργήσετε ένα πραγματικό βλέμμα που τραβάει τα μάτια, το οποίο επίσης δεν παρατηρείται συχνά στους γάμους. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Οπτικά με κρόσσια

ιδέα-νυφικό-πρωτότυπο-κοσμήματα-περιθωριακά-οπτικά-λευκό-κρύσταλλο

Αυτός ο σχεδιασμός αποτελείται από όμορφα, λαμπερά κεντήματα. Επιπλέον, υπάρχουν αποτελεσματικά κρόσσια και αλυσίδες που κοσμούν τόσο τη διάσπαση όσο και την πλάτη και είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Ως ιδέα για νυφικό, αυτό το κόσμημα ώμου είναι ιδιαίτερα κατάλληλο αν έχετε επιλέξει ένα απλό φόρεμα.

Αναβάθμιση στράπλες φόρεμα

ιδέα-νυφικό-κομψό-updo-πολύτιμοι λίθοι-λευκό-φόρεμα-σχέδιο

Αυτός ο σχεδιασμός νυφικού είναι επίσης απλός. Για το λόγο αυτό, το κόσμημα του ώμου, το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρη τη διάσπαση, έρχεται στο δικό του τόσο υπέροχα. Το ουδέτερο, ασημί χρώμα του δεν το κάνει πολύ παρεμβατικό. Το σχετικά λεπτό κόσμημα ώμου ως ιδέα για νυφικό δίνει τη δυνατότητα στα σκουλαρίκια ως πρόσθετο αξεσουάρ.

Ασημί ή χρυσό

ιδέα-νυφικό-γαμπρός-τατουάζ-παπιγιόν-vintage-μαύρο-σκουλαρίκια-πέτρα

Τα κοσμήματα ώμου μπορούν να επιλεγούν τόσο σε ασημί όσο και σε χρυσό. Αυτό εξαρτάται αφενός από το γούστο σας και αφετέρου από το υπόλοιπο χρωματικό σχέδιο του γάμου. Μετά από όλα, θέλετε το ντύσιμό σας και κάθε ιδέα νυφικού να ταιριάζει με τη συνολική ατμόσφαιρα.

Vintage γάμος

νυφικό-ιδέα-κομψό-κόσμημα-ώμοι-vintage-σχέδιο-νυφικό

Σε έναν vintage γάμο, μπορεί ακόμα να λάμψει και να λάμψει λίγο περισσότερο. Μπορείτε να το πετύχετε με μια ιδέα νυφικού όπως αυτή. Χρησιμοποιήστε πολλές πέτρες, αλλά όχι υπερβολικά. Οι λεπτές, κομψές αλυσίδες είναι τέλειες.