γάμος

Prosecco ή τοίχος σαμπάνιας: μια τάση γάμου που σίγουρα θα λατρέψετε

Σε πολλές εορταστικές εκδηλώσεις και ειδικά σε γάμους, ένα πράγμα είναι σαφές: Δεν υπάρχει καλύτερος χαιρετισμός για τους επισκέπτες από ένα ποτήρι αφρώδους οίνου. Εάν η κλασική δεξίωση αφρώδους οίνου είναι πολύ ντεμοντέ για εσάς, έχουμε μια άλλη ιδέα για εσάς που έχει ήταν πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια Το μάθημα έχει οριστεί. Ο λεγόμενος τοίχος σαμπάνιας είναι μια μεγάλη τάση γάμου που είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξει τους καλεσμένους σας. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο άρθρο!

Τι είναι ένας τοίχος σαμπάνιας?

Διακόσμηση λουλουδιών για τοίχο σαμπάνιας για το γάμο

Οι σερβιτόροι που προσφέρουν στους επισκέπτες ποτήρια σαμπάνιας και τραπέζια με καλύμματα αποτελούν παρελθόν. Η νέα τάση για τη δεξίωση της σαμπάνιας ονομάζεται Τείχος σαμπάνιας! Χρησιμεύει ως σύμβολο για την εορταστική περίσταση και δίνει έμφαση στη φιλοξενία. Και αυτό που είναι ακόμα καλύτερο – αυτός ο τοίχος είναι ένα πραγματικό βλέμμα σε κάθε γάμο!

Τοίχος σαμπάνιας για γάμο στο εσωτερικό

Κατ ‘αρχήν, ο τοίχος της σαμπάνιας είναι μια κάθετη κατασκευή που είναι κατάλληλα διακοσμημένη και εξοπλισμένη με θήκες για ποτήρια σαμπάνιας. Μπορεί να είναι κατασκευασμένο από ξύλο, ακρυλικό ή μέταλλο, για παράδειγμα, και ντυμένο με όποιον τρόπο σας αρέσει. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι πράσινοι τοίχοι από τεχνητό πυξάρι ή γρασίδι, οι οποίοι τονίζονται με λουλουδάτες διακοσμήσεις, γράμματα ή παιχνιδιάρικο φωτισμό. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους εάν αισθάνονται σαν κάτι ανθρακούχο.

Ιδέες για το γαμήλιο τοίχο σαμπάνιας

Ο τοίχος σαμπάνιας ή prosecco δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε τους επισκέπτες με ένα ποτήρι αφρώδους οίνου. Είναι ένα οπτικό highlight τόσο μέσα όσο και έξω, είναι τέλειο ως φόντο για φωτογραφίες γάμου και αποτελεί θέμα συζήτησης. Υπάρχει επίσης άφθονο περιθώριο για μεμονωμένο σχεδιασμό.

Χρησιμοποιήστε έναν τοίχο Prosecco ως οδηγό

Γαμήλιες τάσεις Σχεδιάστε μια σαμπάνια με σαμπάνια

Εάν είστε έξυπνοι και δεν θέλετε οδηγίες και τραπέζια σε όλη τη θέση του γάμου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον τοίχο της σαμπάνιας ως κάθισμα. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές για αυτό. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάλετε τα ειδικά τραπέζια με τη διάταξη του τραπεζιού στον τοίχο, έτσι ώστε κάθε επισκέπτης να μπορεί να βρει τη θέση του ενώ βοηθά τον εαυτό του με ένα ποτήρι Prosecco ή σαμπάνια.

Champagne Wall Αφρώδης οίνος με τσίχλες φρούτων και κάρτες θέσης

Εναλλακτικά, κάθε ποτήρι μπορεί να εφοδιαστεί με μια μικρή ετικέτα με το όνομα και τον αριθμό πίνακα. Με αυτόν τον τρόπο, η συνομιλία μεταξύ των καλεσμένων είναι εγγυημένη ενώ αναζητούν μαζί το σωστό ποτήρι.

Είναι ο τοίχος Champagner κατάλληλος μόνο για γάμους?

Διακόσμηση για μπαλόνια 30ων γενεθλίων και τοίχο με ποτήρια σαμπάνιας

Είτε πρόκειται για γάμο, μπάτσελορ πάρτι, βάπτιση, γενέθλια ή επέτειο – κάθε πάρτι μπορεί να επωφεληθεί από έναν τοίχο με ποτήρια σαμπάνιας στο σωστό μέγεθος. Αυτό μπορεί να ενσωματωθεί υπέροχα στη διακόσμηση του πάρτι και να συνδυαστεί με άλλα στοιχεία. Μαζί με έναν τοίχο ντόνατ, για παράδειγμα, τα ποτήρια σαμπάνιας έρχονται μόνα τους.

Μίνι τοίχος σαμπάνιας για το πάρτι του σπιτιού

Σχεδιάστε μίνι τοίχο σαμπάνιας για πάρτι στο σπίτι

Καθώς βρισκόμαστε ακόμη εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας, τα μεγάλα πάρτι αποκλείονται σχεδόν παντού αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας με τους καλύτερους φίλους σας στο σπίτι ή στον κήπο όταν ο καιρός είναι καλός. Και ένας τοίχος σαμπάνιας ή prosecco μικρού σχήματος είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει την προσοχή όλων.

Μπορείτε να χτίσετε μόνοι σας έναν τέτοιο τοίχο;?

πράσινος τοίχος με ποτήρια σαμπάνιας ως δεξίωση για τον γάμο

Οι ειδικευμένοι τεχνίτες μπορούν να χτίσουν οι ίδιοι έναν τοίχο Prosecco χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ανάλογα με το πόσο μεγάλος πρέπει να είναι ο τοίχος και τι είδους διακόσμηση σχεδιάζεται, αυτό μπορεί συνήθως να πάρει πολύ χρόνο. Έτσι θα ήταν ευκολότερο να νοικιάσετε έναν τοίχο σαμπάνιας. Απλά ρωτήστε τον προγραμματιστή του γάμου σας εάν σας προσφέρει μια τέτοια διακόσμηση ή αναζητήστε την από άλλους προμηθευτές ειδών γάμου.

DIY τοίχος σαμπάνιας από ξύλινες παλέτες

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να δοκιμάσετε να χτίσετε τον τοίχο μόνοι σας, τότε μπορείτε να εξετάσετε αυτήν την ιδέα από παλέτες, για παράδειγμα. Δεν είναι τόσο περίπλοκο να αναδημιουργηθεί, φαίνεται εξαιρετικά κομψό και είναι υπέροχο για έναν ρουστίκ γάμο.

Συμβουλές και ιδέες σχεδιασμού για τον τοίχο της σαμπάνιας

Τοίχος σαμπάνιας σε φόντο πυξάρι διακοσμημένο με τριαντάφυλλα

Σας αρέσει η ιδέα ενός τοίχου σαμπάνιας ή prosecco για την επόμενη εκδήλωσή σας; Στη συνέχεια, ελέγξτε τις παρακάτω ιδέες για έμπνευση για το πώς να διακοσμήσετε τον τοίχο. Και μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας. Εάν έχετε μια ατομική ιδέα για το γάμο σας, ενημερώστε τον προγραμματιστή του γάμου σας. Σίγουρα θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να γίνει πραγματικότητα.

Κλασικοί πράσινοι τοίχοι σαμπάνιας με κάρτες τοποθέτησης σε κάθε ποτήρι

Ο τοίχος της σαμπάνιας στο γάμο είναι κομψός και κομψός

Μεσαίου μεγέθους τοίχος σαμπάνιας και prosecco διακοσμημένος με αψίδα μπαλονιού

Τοίχος σαμπάνιας και Prosecco με αψίδα μπαλονιού

Λευκός τοίχος σαμπάνιας διακοσμημένος με ανθισμένα κλαδιά και πέταλα

Τοίχος σαμπάνιας ή Prosecco διακοσμημένος με πέταλα λουλουδιών

Γκαζόν Pampas για έναν boho-chic τοίχο

Τοίχος σαμπάνιας διακοσμημένος με γρασίδι παμπάς για το γάμο

Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να ανακατέψουν το αφρώδες κρασί τους με μούρα και λεμόνι

Ιδέα για τον τοίχο της σαμπάνιας με φρέσκα φρούτα

Σκούρος μπλε τοίχος με τα ονόματα της νύφης και του γαμπρού και ακρυλικοί κάτοχοι για τα γυαλιά

Ιδέα για τη δεξίωση της σαμπάνιας για τον γάμο Champagner Wall

Τοίχος Prosecco από ξύλο δίπλα σε μια μικρή μπάρα ντόνατ

ο μικρός τοίχος Prosecco είναι το αποκορύφωμα σε κάθε πάρτι

κύριος & Κυρία γράμματα για τον τοίχο της σαμπάνιας

Mr and Mrs Champagne Wall από τεχνητό πυξάρι

Με ένα γράμμα νέον, ο τοίχος γίνεται αμέσως τραβηγμένος από τα μάτια

Νέον γράμματα και ποτήρια σαμπάνιας για τη δεξίωση της σαμπάνιας

Λευκός τοίχος Prosecco ως κομψή διακόσμηση πάρτι

λευκός τοίχος prosecco για πάρτι και ειδικές περιστάσεις

Μικρό ακρυλικό σταντ για ποτήρια σαμπάνιας διακοσμημένο με λουλουδάτη διακόσμηση

Ακρυλικό περίπτερο για ποτήρια σαμπάνιας εξαιρετική προσθήκη στη διακόσμηση του γάμου