Οι έννοιες των τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ ροζ κορδέλας

Εδώ μπορείτε να μάθετε όλα τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά η έννοια του τατουάζ ροζ κορδέλας, εξοικειωθείτε με τα χαρακτηριστικά και τις παραλλαγές του σχεδιασμού τατουάζ, μάθετε για την ιστορία, το νόημα και την ερμηνεία, μπορείτε να δείτε περισσότερες από 231 φωτογραφίες με παραδείγματα έτοιμων τατουάζ με κορδέλα. Επιπλέον στον ιστότοπο:

  • Φωτογραφία του ροζ κορδέλα τατουάζ
  • ΣΧΕΔΙΑ ΤΑΤΟΥΖ ΡΟΖ ΚΟΡΔΕΛΑΣ

Η έννοια του τατουάζ ροζ κορδέλας - πληροφορίες σχετικά με χαρακτηριστικά και φωτογραφίες παραδείγματα σχεδίων τατουάζ

Η έννοια του τατουάζ ροζ κορδέλας – γεγονότα και φωτογραφίες

Η ροζ κορδέλα είναι μια μάλλον βαθιά συμβολική εικόνα. Για πολλούς, είναι η ροζ κορδέλα που σχετίζεται με τον καρκίνο του μαστού και την καταπολέμηση του καρκίνου. Αποτίοντας φόρο τιμής σε έναν τόσο σοβαρό αγώνα ή θέλοντας να δείξουν στον κόσμο τι πρέπει να αντιμετωπίσουν οι καρκινοπαθείς, οι άνθρωποι κάνουν τατουάζ με μια ροζ κορδέλα.

Η έννοια του τατουάζ

Τα τατουάζ είναι συνήθως κατασκευασμένα από μια συνυφασμένη κορδέλα με τη μορφή ροζ φιόγκου. Συχνά, οι λάτρεις του τατουάζ προτιμούν να τοποθετούν μια εικόνα στο χέρι τους, στην περιοχή των ώμων. Ένα τέτοιο τατουάζ σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης είναι είτε στο στάδιο της καταπολέμησης του καρκίνου, είτε έχει ήδη ξεπεράσει μια τόσο δύσκολη περίοδο ζωής όπως ο καρκίνος του μαστού..

Η απόφαση να κάνει ένα τέτοιο τατουάζ συνδέεται με την επιθυμία ενός ατόμου να δείξει σε όλο τον κόσμο γύρω του ότι διεξάγεται ένας αγώνας. Το κύριο νόημα της ροζ κορδέλας στο σώμα είναι η άγρια ​​θέληση για ζωή, η επιθυμία να παλέψεις για την ευκαιρία σου.

Το πιο συνηθισμένο σχέδιο τατουάζ είναι μια απλή διασταυρωμένη ροζ κορδέλα. Αυτό είναι ένα κλασικό. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι προτιμούν να εξατομικεύουν την εικόνα στο σώμα τους. Μπορείτε να βρείτε τατουάζ περίπλοκα και πρωτότυπα..

Ο συνδυασμός ροζ κορδέλας στο σώμα με σύμβολα πένθους δεν σημαίνει ήττα στη μάχη με τον καρκίνο, αλλά νίκη. Το πένθος σε αυτή την περίπτωση οφείλεται σε ασθένεια. Αυτό το τατουάζ προτιμάται να τοποθετείται στην πλάτη. Ωστόσο, ορισμένοι τοποθετούν επίσης την εικόνα στους βραχίονες, τους ώμους και τους πήχεις..

Η εικόνα της κορδέλας μαζί με τα φτερά συμβολίζει επίσης τη νίκη επί μιας τρομερής ασθένειας. Ένα τέτοιο τατουάζ μπορεί να είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος και μεγαλύτερο. Βασικά, για μια τέτοια εικόνα, επιλέγουν τον αστράγαλο, το αντιβράχιο.

Ιστορία του τατουάζ

Τον περασμένο αιώνα, ο πληθυσμός όλου του κόσμου άρχισε να χρησιμοποιεί κορδέλες διαφορετικών χρωμάτων ως σύμβολο κάτι. Μια ροζ κορδέλα, ως σύμβολο της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού, εμφανίστηκε μετά την κίτρινη – ένα σημάδι υποστήριξης για τον στρατό, κόκκινο – ένα σημάδι της πάλης ενάντια στο σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας.

Αυτό το σύμβολο ξεκίνησε από την Αμερικανίδα Charlotte Hale. Η ίδια η γυναίκα πέρασε ένα τόσο δύσκολο στάδιο στη ζωή της, όπως ο καρκίνος του μαστού. Αρχικά, χρησιμοποίησε κορδέλες διαφορετικού χρώματος, ροδάκινο. Η Σάρλοτ μοίραζε κάρτες με κολλητική ταινία με πληροφορίες για τον καρκίνο του μαστού. Αυτό έγινε προκειμένου να επιστήσουμε την προσοχή στο πρόβλημα και να βρούμε χρήματα για την καταπολέμηση του καρκίνου..

Στη συνέχεια, η Σάρλοτ δεν τολμούσε να μεταφέρει την πρωτοβουλία της σε εμπορικό επίπεδο. Λόγω της απόφασης της γυναίκας, έπρεπε να επιλέξει ένα νέο σύμβολο που θα ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθεί. Έτσι εμφανίστηκε στον κόσμο το σύμβολο της ροζ κορδέλας..

Η εμπορευματοποίηση που τρόμαξε τη Σάρλοτ Χέιλ εξακολουθεί να βοηθά εκατομμύρια καρκινοπαθείς σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, πολλές μεγάλες μάρκες υποστηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία. Και τώρα η ροζ κορδέλα είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύμβολο της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού..

Χαρακτηριστικά εικόνας

Η προσθήκη πρόσθετων συμβόλων στο τατουάζ βοηθά στο να γίνει η εικόνα πιο πρωτότυπη. Το νόημα δεν θα αλλάξει πολύ από αυτό. Η ροζ κορδέλα θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύει την αλληλεγγύη στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Ο καθένας μπορεί να προσθέσει ένα ή περισσότερα στοιχεία. Αυτό θα προσθέσει χαρακτηριστικά στο τατουάζ και θα το κάνει πιο ιδιαίτερο και ουσιαστικό για ένα συγκεκριμένο άτομο..

Διαφορετικά, μια τέτοια εικόνα στο σώμα δεν έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το όλο θέμα είναι ακριβώς σε μια απλή ροζ κορδέλα. Και όπως και να το διακοσμήσετε, θα σημαίνει πάντα τον αγώνα των καρκινοπαθών με καρκίνο του μαστού και την υποστήριξή τους.

Δημοφιλείς επιλογές

Αν μιλάμε για προσθήκη επιπλέον στοιχείων, τότε οι λάτρεις του τατουάζ επιλέγουν να συμπληρώσουν με την κορδέλα το όνομα και το επώνυμο ενός ατόμου με καρκίνο του μαστού, την ημερομηνία γέννησης. Μπορείτε να προσθέσετε την ημερομηνία έναρξης της θεραπείας.

Η αρχική λύση είναι μια καρδιά, και στο εσωτερικό υπάρχει ήδη μια ροζ κορδέλα.

Είναι πολύ δημοφιλές στους λάτρεις του τατουάζ η τοποθέτηση διαφόρων συμβολικών επιγραφών δίπλα -δίπλα..

Άλλες κορδέλες απεικονίζονται μερικές φορές δίπλα στη ροζ κορδέλα, τοποθετούνται φτερά πεταλούδας ή τοποθετούνται άλλα φτερά. Ανάλογα με το αν το άτομο που κάνει τατουάζ είναι πιστός, μπορείτε να τοποθετήσετε θρησκευτικά σύμβολα στο σώμα σας δίπλα στην κορδέλα, είτε πρόκειται για σταυρό είτε για αγγελικό φωτοστέφανο.

Οι γυναίκες λατρεύουν να επιλέγουν για τη συνοδευτική εικόνα κορδέλας πεταλούδων και λουλουδιών..

Όλες αυτές οι επιλογές στις περισσότερες περιπτώσεις σημαίνουν ακριβώς τη νίκη επί μιας τρομακτικής ασθένειας που επηρεάζει το στήθος..

Με την ανάπτυξη της ενημέρωσης των άλλων σχετικά με τις ογκολογικές ασθένειες, οι άνθρωποι γύρω μιλούν όλο και περισσότερο για τον σκληρό αγώνα κατά του καρκίνου. Η σύλληψη ενός τόσο ισχυρού και σοβαρού συμβόλου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να δείξετε σε όλο τον κόσμο ότι οι γυναίκες, αντιμετωπίζοντας αυτό, δεν τα παρατούν, συνεχίζουν να προχωρούν και δεν χάνουν την ελπίδα τους..

Ανδρικά και θηλυκά τατουάζ με ροζ κορδέλα

Κατά κανόνα, η εικόνα μιας ροζ κορδέλας μπορεί να βρεθεί στο σώμα του ωραίου μισού της ανθρωπότητας. Αυτό οφείλεται, φυσικά, στο γεγονός ότι είναι αυτοί που είναι κυρίως ευαίσθητοι στον καρκίνο του μαστού..

Στο ανδρικό σώμα, μπορείτε να δείτε μια κορδέλα ως μέρος κάποιας, πιο συχνά παλιάς σχολής, σύνθεσης. Και, φυσικά, πιθανότατα, μια τέτοια κορδέλα θα μοιάζει με κανονικό τόξο, ή απλά με κορδέλα..

συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι η ροζ κορδέλα είναι μια εικόνα που έχει σοβαρό νόημα. Αυτό το μοτίβο είναι κατανοητό σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ο καρκίνος του μαστού είναι μια σοβαρή ασθένεια. Και για να καταπολεμήσουν την ογκολογία, οι άνθρωποι συχνά πρέπει να εφαρμόσουν όλη τη διαθέσιμη δύναμη, ηθική και σωματική. Επομένως, μετά από ένα τόσο δύσκολο στάδιο, πολλές γυναίκες αποφασίζουν να αποτυπώσουν την εμπειρία τους μέσω ενός τατουάζ στο σώμα..

Μια μικρή κορδέλα είναι μια υπενθύμιση ότι κάποτε είχε περάσει ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος.

Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №226 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №224 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №223 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 222 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 221 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 06/20/2021 №218 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №216 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №214 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 06/20/2021 212 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №207 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №206 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №203 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №202 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №185 - τατουάζ ροζ κορδέλα -Φωτογραφία ροζ κορδέλα τατουάζ 20/06/2021 №178 - τατουάζ ροζ κορδέλα -if (window.SUImageCarousel) {setTimeout (λειτουργία () {window.SUImageCarousel.initGallery (document.getElementById ("su_image_carousel_6150f52bcf602"))}, 0);} var su_image_carousel_6150f52bcf602_script = document.getElementById ("su_image_carousel_6150f52bcf602_script"); εάν (su_image_carousel_6150f52bcf602_script) {su_image_carousel_6150f52bcf602_script.parentNode.removeChild (su_image_carousel_6150f52bcf602_script);}

Δυστυχώς, δεν φτάνουν όλοι στον τερματισμό σε αυτόν τον αγώνα. Οι καρκινικές ασθένειες πλήττουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Το τατουάζ με μια ροζ κορδέλα στο σώμα μερικών ανθρώπων σημαίνει τον πόνο της απώλειας. Συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα όσων πέθαναν από καρκίνο απευθύνονται σε καλλιτέχνες τατουάζ με αίτημα να τοποθετήσουν την κορδέλα στο σώμα τους σε ένδειξη σεβασμού και μνήμης.

Παραδείγματα φωτογραφιών σχεδίων τατουάζ με ροζ κορδέλα από 20/06/2021 (231 φωτογραφίες)

Το κείμενο του άρθρου ετοιμάστηκε από τους: OLLY_2020 (Olga Fedorovna Molodtsova)