Οι έννοιες των τατουάζ

Η έννοια του σχεδίου τατουάζ με καρδιά

Εδώ μπορείτε να μάθετε για την έννοια ενός σχεδίου τατουάζ με καρδιά, να εξοικειωθείτε με την έννοια, την ερμηνεία και τα χαρακτηριστικά αυτού του σχεδίου σε ένα τατουάζ, μπορείτε να δείτε περισσότερες από 1452 φωτογραφίες ενός παραδείγματος σχεδίου τατουάζ καρδιάς. Επιπλέον στον ιστότοπο για αυτό το θέμα:

  • Φωτογραφία τατουάζ καρδιάς
  • ΣΚΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΡΔΙΟ ΤΑΤΟΥΖ

Η έννοια του σχεδίου τατουάζ με καρδιά - πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις φωτογραφίες των σχεδίων τατουάζ

Η έννοια του σχεδίου τατουάζ με καρδιά: ενδιαφέροντα γεγονότα και φωτογραφίες ενός τατουάζ

“Αγάπη, ευτυχία, οικογένεια” – αυτό είναι που έρχεται πρώτα στο μυαλό όταν αναφέρετε τη λέξη καρδιά. Αλλά αν το σκεφτείτε, θυμάστε ότι η αγάπη είναι αμοιβαία, η ευτυχία είναι βραχύβια και τα μέλη της οικογένειας πεθαίνουν. Η καρδιά έχει τόσο διπλή φύση · περιέχει ζωή και θάνατο. Όταν επιλέγουν ένα σκίτσο ενός τατουάζ, πολλοί έλκονται από αυτή τη δυαδικότητα στην εικόνα της καρδιάς..

Η σύγχρονη ποπ κουλτούρα έχει παραμορφώσει κάπως τη συνήθη ιδέα της εικόνας της καρδιάς και τα περισσότερα μοντέρνα σχέδια δεν μοιάζουν με κανέναν τρόπο με τον ισχυρότερο μυ του ανθρώπινου σώματος. Ένα άτομο που είναι σε θέση να σκεφτεί βαθιά και ευπροσάρμοστα στο πλήθος θα κάνει μια επιλογή προς μια πιο ρεαλιστική εικόνα.

Φωτογραφία σχέδιο τατουάζ μικρή καρδιά 09.02.2021 №0011 - καρδιά τατουάζ μικρό -

Η παράδοση του τατουάζ πάει εκατό χρόνια πίσω. Η εικόνα της καρδιάς κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα στο 2ο μισό του 20ού αιώνα με την ανάπτυξη της κουλτούρας των ποδηλάτων. Η κόκκινη καρδιά με φτερά μέχρι σήμερα συμβολίζει την ελευθερία.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ο εθελοντισμός άρχισε να αναπτύσσεται ενεργά · μεταξύ των ανθρώπων που σχετίζονται με αυτό το κίνημα, η εικόνα μιας λευκής καρδιάς άρχισε να έχει μεγάλη ζήτηση, ως σύμβολο βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη και ασθενείς..

Φωτογραφία σχέδιο τατουάζ μικρή καρδιά 09.02.2021 №0040 - καρδιά τατουάζ μικρό -

Η γενική έννοια ενός τατουάζ

Οποιαδήποτε εικόνα καρδιάς: παιχνίδι ή ανατομική έχει σχέση με έννοιες όπως η ζωή, η αγάπη, το αίμα, η ελευθερία κ.λπ..

Η εικόνα της καρδιάς που βρίσκεται πιο κοντά στην πραγματικότητα, χωρίς κοσμήματα και άλλα πούπουλα, θα συμβολίζει την αληθινή αγνή αγάπη χωρίς εξωραϊσμό, χωρίς την οποία είναι αδύνατο να ζήσεις κυριολεκτικά όπως χωρίς καρδιά.

Φωτογραφία σχέδιο τατουάζ μικρή καρδιά 09.02.2021 №0061 - καρδιά τατουάζ μικρό -

Οι αποχρώσεις των συναισθημάτων που βιώνονται μεταφέρονται από τον κορεσμό της χρωματικής γκάμας. Μια κόκκινη καρδιά δείχνει “υγιή”, ευτυχισμένη αγάπη, πάθος σε μια σχέση. Η μετάβαση από το κόκκινο στο μαύρο συμβολίζει την τραγωδία, τον πόνο, το πάθος, το οποίο είναι χαρακτηριστικό των δύσκολων σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων και ακόμη και την απώλειά του, συχνά το μαύρο σημαίνει πένθος για τη χαμένη ή τελειωμένη αγάπη. Το ροζ χρώμα της εικόνας υποδηλώνει τον ρομαντισμό των συναισθημάτων, την τρυφερότητα που βιώνεται. Το λευκό μιλά για καθαρότητα και αθωότητα.

Μια καρδιά με αλυσίδες ή συρματοπλέγματα σημαίνει δεσμός συναισθημάτων, προσποίηση, το τραγικό αποτέλεσμα μιας σχέσης. Μερικές φορές σημαίνει ότι ένα άτομο έχει χάσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο και δεν θέλει ή δεν είναι σε θέση να αγαπήσει άλλο. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι η πληγή ήταν πολύ βαθιά και στο εξής το άτομο θα είναι πολύ προσεκτικό στην επιλογή της συμπάθειας.

Φωτογραφία σχέδιο τατουάζ μικρή καρδιά 09.02.2021 №0072 - καρδιά τατουάζ μικρό -

Μια καρδιά που τρυπιέται από ένα στιλέτο ή ένα βέλος, ειδικά με σταγόνες αίματος, μιλά για τον πόνο που προκαλείται σε ένα άτομο και τη δύναμη του πόνου.

Η ραμμένη καρδιά μιλά για τα βάσανα και τα μυστικά που υπέμειναν και ο δρόμος προς την καρδιά του ιδιοκτήτη είναι για πάντα κλειστός.

Μια καρδιά περιτριγυρισμένη από φωτιά σημαίνει μεγάλο πάθος και θύελλα συναισθημάτων.

Φωτογραφία τατουάζ καρδιάς και στιλέτου 02/09/2021 №0027 - τατουάζ καρδιάς τατουάζ -

Η καρδιά με την εικόνα μιας κλειδαρότρυπας, τις περισσότερες φορές, συνδυάζεται με την καρδιά με τη μορφή ενός κλειδιού. Τέτοια τατουάζ γίνονται από ερωτευμένα ζευγάρια. Εάν το κορίτσι είναι μοναχικό, με αυτό το τατουάζ δηλώνει σε όλους για την ελευθερία και την επιθυμία να βρει αγάπη, απλά πρέπει να συναντήσετε τον κατάλληλο άντρα.

Μια καρδιά με εικόνα άπειρου ή όνομα μιλά για τη σοβαρότητα των συναισθημάτων για έναν σύντροφο και αμοιβαία συναισθήματα.

Μια καρδιά που περιβάλλεται από λουλούδια μπορεί να έχει διάφορες έννοιες, ανάλογα με το στυλ εφαρμογής. Μια ανατομική καρδιά που περιβάλλεται από τριαντάφυλλα (συχνότερα στο στυλ του Old School) μιλά για την ωριμότητα του ιδιοκτήτη, τη σοβαρότητα των προθέσεων και την προτίμηση για ελευθερία στις σχέσεις. Μια ρομαντική εικόνα μιας καρδιάς με λουλούδια, μπούκλες σε λεπτά χρώματα υποδηλώνει μια νεαρή ηλικία του ιδιοκτήτη, αφέλεια.

Φωτογραφία τατουάζ καρδιά και στιλέτο 09.02.2021 №0050 - τατουάζ καρδιά στιλέτο -

Πολύ εξειδικευμένο νόημα

Τα ανοιχτά και ερευνητικά άτομα κάνουν τατουάζ σε περίοπτη θέση, είναι έτοιμα να ανοίξουν και φαίνεται να λένε “εδώ είναι η καρδιά μου, είμαι έτοιμος για αγάπη”.

Φωτογραφία σχέδιο τατουάζ μικρή καρδιά 09.02.2021 №0090 - καρδιά τατουάζ μικρό -

Συχνά, ορισμένα τατουάζ εφαρμόζονται από άτομα συγκεκριμένων επαγγελμάτων. Οι ανατομικές καρδιές εφαρμόζονται από καρδιολόγους και καρδιοχειρουργούς, των οποίων η άμεση δραστηριότητα σχετίζεται με τη φροντίδα της ανθρώπινης καρδιάς. Συχνά, η καρδιά απεικονίζεται στα ανθρώπινα χέρια για να δείξει τη σημασία του επιλεγμένου μονοπατιού..

Οι άνθρωποι που έχουν καρδιακά προβλήματα συχνά κάνουν ένα τέτοιο τατουάζ μετά από μια επέμβαση, ως υπενθύμιση ότι άφησαν τον θάνατο, την εξαπάτησαν σε πολύτιμη τιμή και τώρα πρέπει να σπεύσουμε να ζήσουμε.

Φωτογραφία τατουάζ καρδιάς και συρματοπλέγματος 02/09/2021 №0010 - τατουάζ σύρμα καρδιάς -

Οι καρδιακές παθήσεις είναι ένα κοινό πρόβλημα της εποχής μας και η επιτυχής χειρουργική επέμβαση στην καρδιά δεν είναι επίσης ασυνήθιστη. Συχνά, οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς κάνουν τον εαυτό τους ένα τατουάζ που απεικονίζει αυτό το όργανο για να δείξουν στον εαυτό τους και στον κόσμο ότι έχουν αντιμετωπίσει μια τόσο σοβαρή ασθένεια και τώρα ολόκληρη η ζωή τους είναι μπροστά..

Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό της εικόνας της καρδιάς σε άτομα που χειρουργούνται – η παρουσία κάποιας φράσης, για παράδειγμα, “μην αντλείτε”, που σημαίνει ότι υπάρχουν ξένα αντικείμενα ή μηχανισμοί στο σώμα και όταν προσπαθείτε να κάνετε μασάζ στην καρδιά, μπορείς να βλάψεις. Επομένως, αξίζει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα ανατομικά τατουάζ..

Φωτογραφία τατουάζ καρδιάς και συρματοπλέγματος 02/09/2021 №0021 - τατουάζ σύρμα καρδιάς -

Η έννοια του τατουάζ για τους άνδρες

Οι άνδρες επιλέγουν τις περισσότερες φορές ανατομικές εικόνες, παρά την αισθησιακή σημασία του σχεδίου. Προστίθενται αυστηρές λεπτομέρειες και ένα ελάχιστο χρώμα, γεγονός που μιλά για τη σοβαρότητα της προσέγγισης και τη μεγάλη προσωπική αξία..

Συχνά οι άνδρες κάνουν τατουάζ καρδιάς σε σχέση με άριστες δραστηριότητες υγείας ή αθλητισμού, με την έννοια της τέλειας υγείας ή φυσικής κατάστασης.

Ακόμα κι αν οι άντρες γεμίζουν την καρδιά τους, είναι συνήθως ένα αρκετά μεγάλο σχέδιο με ιχνηλατημένες λεπτομέρειες..

Φωτογραφία τατουάζ καρδιάς και σφυγμού 02/04/2021 №0028 - τατουάζ καρδιακού παλμού -

Η έννοια του τατουάζ για τα κορίτσια

Τα κορίτσια συχνά επιλέγουν μια εικόνα μιας καρδιάς ως τατουάζ..

Η ανατομική εικόνα μιλά για βαθιά συναισθήματα χωρίς προσποιητό ρομαντισμό, πίστη στην ορθότητα της επιλογής σας. Τα κορίτσια σπάνια επιλέγουν μια τέτοια εικόνα..

Φωτογραφία τατουάζ καρδιάς και σφυγμού 02/04/2021 №0053 - τατουάζ καρδιακού παλμού -

Φωτογραφία τατουάζ καρδιά παράδειγμα σχεδίου 09.02.2021 №0137 - τατουάζ καρδιάς -Φωτογραφία τατουάζ καρδιά παράδειγμα σχεδίου 09.02.2021 №0136 - τατουάζ καρδιάς -Φωτογραφία τατουάζ καρδιά παράδειγμα σχεδίου 09.02.2021 №0126 - τατουάζ καρδιάς -if (window.SUImageCarousel) {setTimeout (λειτουργία () {window.SUImageCarousel.initGallery (document.getElementById ("su_image_carousel_615107e93f9f8"))}, 0);} var su_image_carousel_615107e93f9f8_script = document.getElementById ("su_image_carousel_615107e93f9f8_script"); εάν (su_image_carousel_615107e93f9f8_script) {su_image_carousel_615107e93f9f8_script.parentNode.removeChild (su_image_carousel_615107e93f9f8_script);}

Αλλά η καρδιά μιλά για υπερβολικό ρομαντισμό και αφέλεια, ελαφρότητα και ανοιχτότητα, που είναι εγγενές στις νεότερες φύσεις. Τις περισσότερες φορές, ένα τέτοιο μοτίβο είναι μικρό και βρίσκεται σε ένα μέρος όπου κρύβεται εύκολα από τα ρούχα..

Ένα τατουάζ που απεικονίζει μια καρδιά μπορεί να γεμίσει σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και σε οποιοδήποτε στυλ – όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις και τις επιθυμίες του μελλοντικού ιδιοκτήτη.

Παραδείγματα φωτογραφιών σχεδίων τατουάζ με καρδιά από 02/08/2021 (1452 φωτογραφίες)

Το κείμενο του άρθρου ετοιμάστηκε από τους: PAMPOLINA (## FIO ##)