Νέα

Χιούμορ τατουάζ 80LvL – τατουάζ πορτρέτου μιας κοιμισμένης συζύγου στο ισχίο ως κακό αστείο

Ο Τζόκερ Τζέιμς ΜακΓκράου έκανε τατουάζ στο πρόσωπο του συζύγου του που κοιμόταν – δείχνοντας και διασκεδάζοντας με το ροχαλητό και την πληρότητα.

Τατουάζ χιούμορ 80LvL - τατουάζ πορτρέτου μιας κοιμισμένης συζύγου στο ισχίο ως κακό αστείο - φωτογραφία 1

Χιούμορ τατουάζ 80LvL – τατουάζ πορτρέτου μιας κοιμισμένης συζύγου στο ισχίο ως κακό αστείο

Η σύζυγος Kelly, η οποία είναι 37 ετών, απλώς τρομοκρατήθηκε και σοκαρίστηκε αφού ο σύζυγός της James της έδειξε το νέο του έργο τέχνης με τη μορφή τατουάζ στο μηρό με το πορτρέτο της.

Η Kelly McGraw, 37 ετών, λέει ότι ο σύζυγός της James, 40 ετών, “ξεπέρασε τη γραμμή” στα 24 χρόνια των γκαγκιών του και έκανε τρολάρισμα ο ένας στον άλλο.

Χιούμορ τατουάζ 80LvL - τατουάζ πορτρέτου μιας κοιμισμένης συζύγου στο ισχίο ως κακό αστείο - φωτογραφία 2

Ο Τζέιμς αποφάσισε να σκεφτεί και να δώσει στη γυναίκα του ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο δώρο με τη μορφή ενός νέου τατουάζ στο μηρό του..

Ο Τζέιμς έκανε το τατουάζ του με βάση μια φωτογραφία που απεικονίζει το ροχαλητό της γυναίκας του ενώ κοιμόταν..

Χιούμορ τατουάζ 80LvL - τατουάζ πορτρέτου μιας κοιμισμένης συζύγου στο ισχίο ως κακό αστείο - φωτογραφία 3

Ένα ζευγάρι άνθρωποι καθόλη τη διάρκεια του γάμου και του χρόνου που περνούσαν μαζί διασκεδάζουν συνεχώς ο ένας τον άλλον, και αυτή η δραστηριότητα για επτά έχει γίνει κάτι σαν ένας ανταγωνισμός που συμβαίνει στη ζωή τους μέρα με τη μέρα..

Το εν λόγω τατουάζ έκανε ο Τζέιμς για να εκδικηθεί τη σύζυγό του, η οποία τον “κορόιδεψε” πρόσφατα κάνοντας του ένα αστείο και γελοίο κούρεμα.

Χιούμορ τατουάζ 80LvL - τατουάζ πορτρέτου μιας κοιμισμένης συζύγου στο ισχίο ως κακό αστείο - φωτογραφία 4

Ο Τζέιμς φαινόταν να αστειεύεται ο ένας τον άλλον για περισσότερα από 24 χρόνια και τώρα, όντας μόνος, συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα του ετοιμάζει ένα πονηρό σχέδιο για να τον εκδικηθεί και να απαντήσει με ένα αστείο στο αστείο.

Η Κέλι πρόσθεσε σε απάντηση ότι ο σύζυγός της τη χτύπησε κάτω από τη μέση με αυτό το τατουάζ και πέρασε όλες τις γραμμές, προσθέτοντας, στην ήδη αγαπημένη φωτογραφία της, υπάρχουν περισσότερα πηγούνια και παχυσαρκία.

Χιούμορ τατουάζ 80LvL - τατουάζ πορτρέτου μιας κοιμισμένης συζύγου στο ισχίο ως κακό αστείο - φωτογραφία 5

Η Kelly λέει ότι ο σύζυγός της πρέπει να φοβάται και να φροντίζει να κοιτάζει πίσω από την πλάτη του, γιατί ετοιμάζει μια απάντηση και η εκδίκησή της θα είναι «τρομερή», όπως το πορτρέτο της σε αυτό το τατουάζ!

Τι πιστεύετε για τέτοια αστεία?