Νέα

Το νέο τατουάζ του Alexei Vorobyov με το κείμενο μιας προσευχής στα λατινικά

Κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα στο Rostov-on-Don, για τεχνικούς λόγους, το γυμνό σώμα ενός διάσημου εργένη και αγαπημένου κοριτσιού, παρατηρήθηκε ένα νέο τατουάζ του Alexei Vorobyov με το κείμενο μιας προσευχής στα λατινικά, το οποίο βρισκόταν στο αριστερή πλευρά του σώματος στην περιοχή των πλευρών.

Αυτό το τατουάζ δεν ήταν το πρώτο στο σώμα του Alexei Vorobyov, νωρίτερα στο κοινό εμφανίστηκε ένα τατουάζ στον καρπό με την επιγραφή “Δόξα στα χέρια της εργασίας”. Η φράση ανήκει στον μεγάλο ντα Βίντσι και μεταφράζεται ως «Δόξα στα χέρια της εργασίας». Αυτό το τατουάζ είναι μια διάσημη και πολύπλευρη φιγούρα, που εφαρμόζεται στον εαυτό του ως υπενθύμιση της ανάγκης να προχωράτε συνεχώς, να μην τα παρατάτε και να εργάζεστε σκληρά για να επιτύχετε τους στόχους σας..

Νέο τατουάζ του Alexei Vorobyov με το κείμενο της προσευχής στη λατινική φωτογραφία 1

Νέο τατουάζ του Alexei Vorobyov με το κείμενο της προσευχής στη λατινική φωτογραφία 1

Στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Deffchenki”, στο λαιμό του Vorobyov, πολλοί μπορούσαν να παρατηρήσουν μια άλλη επιγραφή τατουάζ: “sex + Love” – ​​με αυτό το τατουάζ όλα ήταν πιο εύκολα – ήταν απλώς ένα προσωρινό τατουάζ.

Ο ίδιος ο Alexey λέει ότι από την παιδική ηλικία, έχει σχηματιστεί μια εικόνα ενός πραγματικού άντρα στο κεφάλι του, ο οποίος, σύμφωνα με την ιδέα του και τους ανεξήγητους λόγους, πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα τατουάζ (τατουάζ).

Νέο τατουάζ του Alexei Vorobyov με το κείμενο της προσευχής στη λατινική φωτογραφία 2 Νέο τατουάζ του Alexei Vorobyov με το κείμενο της προσευχής στη λατινική φωτογραφία 3 Νέο τατουάζ του Alexei Vorobyov με το κείμενο της προσευχής στη λατινική φωτογραφία 3 Νέο τατουάζ του Alexei Vorobyov με το κείμενο της προσευχής στη λατινική φωτογραφία 5 Νέο τατουάζ του Alexei Vorobyov με το κείμενο της προσευχής στη λατινική φωτογραφία 6

Ο Alexey πρόσθεσε ότι αγαπά τα τατουάζ του και τα φροντίζει, ωστόσο, δεν σκοπεύει να εφαρμόσει περισσότερα τατουάζ λόγω της ασχολίας του, επειδή τα σχέδια σώματος τρομάζουν τους μακιγιέρ του και τους κάνουν να κάθονται μπροστά από το χρόνο, κάτι που δεν θέλει να επιτρέψει.