Νέα

Ο Jan Jar Binks με τατουάζ σε όλη την πλάτη του Mitch Owelle μπήκε στα Top 50 χειρότερα πράγματα στο Διαδίκτυο του 2019 σύμφωνα με το Buzzfeed

Θέλω να ξεκινήσω με το γεγονός ότι ο Mitch Owell γνωρίζει την αρνητική αντίληψη του τατουάζ του στην κοινωνία, ενώ ο ίδιος δεν μετανιώνει για την εφαρμογή του και αγαπά το τατουάζ του στην πλάτη του..

Το τατουάζ με σχέδιο του Jan Jar Binks σε ολόκληρη την πλάτη του Mitch Owelle μπήκε στα 50 χειρότερα πράγματα στο Διαδίκτυο το 2019 σύμφωνα με το Buzzfeed - φωτογραφία

Ο Jan Jar Binks έκανε τατουάζ σε όλη την πλάτη του Mitch Owelle που κατατάχθηκε στα κορυφαία 50 χειρότερα πράγματα στο Διαδίκτυο του 2019 σύμφωνα με το Buzzfeed – γεγονότα

Σύμφωνα με τον Meech, ήξερε αμέσως μετά το τατουάζ στην πλάτη του ότι αργά ή γρήγορα θα υπήρχε μια φασαρία γύρω από αυτό το τατουάζ και θα προκαλούσε την προσοχή του κοινού. Υποψιάστηκε ακόμη ότι η προσοχή και η γνώμη του κοινού μπορεί να είναι αρνητικά..

Το ίδιο το σχέδιο, ύψους περίπου 60 εκατοστών, κόστισε στον ιδιοκτήτη 1.600 δολάρια..

Ο 42χρονος άνδρας πρόσθεσε ότι δεν είχε τίποτα ενάντια στο γεγονός ότι η δημοσίευση στο Διαδίκτυο περιελάμβανε το τατουάζ του σε παρόμοια μορφή-μια αρνητική λίστα, ωστόσο, του παραμένει ασαφές γιατί το τατουάζ του ήταν τόσο υψηλό (σε εισαγωγικά) που εκτιμήθηκε, επειδή τον περασμένο χρόνο, ένας τεράστιος αριθμός τατουάζ έχουν δημοσιευτεί στο δίκτυο με χειρότερη πλοκή, μερικές φορές ακόμη και προσβλητικό από το σχέδιο ενός τατουάζ από το prequel των Star Warriors.

Ο Mitch θεωρεί ότι το σχέδιο τατουάζ του δεν είναι τόσο κακό – αντίθετα, θεωρεί ότι το ίδιο το σχέδιο γίνεται με την υψηλότερη ποιότητα και επαγγελματισμό, ενώ συμφωνεί ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την πλοκή.

Ο Mitch Owell είχε στο παρελθόν δύο στενά μανίκια και στα δύο χέρια που ήταν αφιερωμένα στο franchise, μια «σκοτεινή πλευρά» στο αριστερό χέρι και μια «ελαφριά» στο δεξί. Οι άνθρωποι συνήθιζαν να κοροϊδεύουν τα σχέδια τατουάζ, ρωτώντας πότε θα έκανε το τατουάζ Jar Jar. Ο Μάιχ αποφάσισε να δώσει στον πληγέντα μια απάντηση στην ερώτηση και αποφάσισε να κάνει ένα τέτοιο τατουάζ..

Εκτός από τους Star Warriors, η Meech είναι θαυμαστής του Jackass, συγκεκριμένα του Steve-O, έχει ένα μεγάλο τατουάζ με αυτοπροσωπογραφία και τα δάχτυλά του στην πλάτη, που ώθησαν τη Meech να συνδυάσει το νέο της τατουάζ με αυτήν την ήδη υλοποιημένη ιδέα..

Για να εφαρμόσετε ένα τόσο μεγάλο μοτίβο τατουάζ στην πλάτη, χρειάστηκαν 3 συνεδρίες στο σαλόνι τατουάζ, καθένα από τα οποία διήρκεσε 7 ώρες..

Παρεμπιπτόντως, κάτω από το πορτρέτο, στο τατουάζ, υπάρχει μια επιγραφή “Oie Boie, Mesa Bombad”, η οποία μεταφράζεται από το αντίστοιχο “Gungang” “Ναι, φίλε, είμαι κουλ!”.

Μετά την εφαρμογή ενός τατουάζ στο σώμα, μέχρι την εμφάνιση και τη φήμη του στο δίκτυο, πέρασε περίπου ένας χρόνος ηρεμίας έως ότου η σύζυγος του Owell απάντησε στην ανάρτηση ενός κωμικού στο δίκτυο, ο οποίος κορόιδευε πόσο συχνά βλέπουν οι ιδιοκτήτες τατουάζ στην πλάτη τους τα τατουάζ τους – ένα σχόλιο απάντησης με μια φωτογραφία του τατουάζ του συζύγου σας. Από εκεί ξεκίνησε η “αρνητική” δημοτικότητα αυτού του τατουάζ..

Και εν κατακλείδι, ο Meach πρόσθεσε για άλλη μια φορά ότι δεν μετάνιωσε που σχεδίασε το τατουάζ του, αγαπούσε το τατουάζ του, αλλά θα μπορούσε να συμφωνήσει με ένα πράγμα – με τη δήλωση του κωμικού, επειδή βλέπει το τατουάζ του να σχεδιάζει αποκλειστικά στη φωτογραφία.