Νέα

Το πρώτο τατουάζ της Maddie Ziegler

Από το υλικό μπορείτε να μάθετε για το πρώτο σχέδιο τατουάζ ενός νεαρού χορευτή, μοντέλου και ηθοποιού – Maddy Ziegler, το οποίο έκανε ως φόρο τιμής στη γιαγιά της.

Το πρώτο τατουάζ της Maddie Ziegler - φωτογραφία 3

Το πρώτο τατουάζ της Maddie Ziegler: γεγονότα και φωτογραφίες του τατουάζ

Η Maddie Ziegler εμφανίστηκε στις οθόνες της τηλεόρασης σε πολύ παιδική ηλικία – το κορίτσι ήταν 8 ετών. Από τότε, ήταν συνεχώς υπό τον έλεγχο των θαυμαστών και όλων των θεατών, γεγονός που μετέτρεψε τη ζωή της σε ζωή κάτω από ένα μικροσκόπιο..

Παρά το γεγονός ότι η ενηλικίωσή της έγινε με την κυριολεκτική έννοια – στο διαδίκτυο, το κορίτσι παρέμεινε – ένα κορίτσι και γιόρτασε τα δέκατα όγδοα γενέθλιά της με μια εντελώς τυπική πράξη, έχοντας κάνει το πρώτο της τατουάζ.

Το πρώτο τατουάζ της Maddie Ziegler - φωτογραφία 2

Φυσικά, η ιστορία της δημοφιλούς Maddie Ziegler διαφέρει από τους περισσότερους από εμάς, δεν χρειάστηκε να αφήσει στην άκρη χρήματα από το σχολικό γεύμα και να συλλέξει χρήματα που δώρισαν συγγενείς για τα γενέθλιά της, προκειμένου να στραφεί σε ένα «ταμείο», ίσως αρχάριο τατουάζ καλλιτέχνης για ένα φθηνό πρώτο τατουάζ.

Η Maddie μόλις πήγε και πήγε στον τατουάζ αστέρι Dr. Wu και όλη η εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από τον φίλο της, παγκοσμίως γνωστό καλλιτέχνη μακιγιάζ Tony Brewer..

Ο Δρ Γου – γνωστός ως δάσκαλος της καλής δουλειάς, ο οποίος λειτουργεί επιδέξια με λεπτές γραμμές και δουλεύει τολμηρά με μια βελόνα, γι ‘αυτό το λόγο του ανατέθηκε να κάνει τατουάζ το όνομα “Francis” στα πλευρά του Maddy Ziegler (στην περιοχή κοντά το σεντούκι).

“Francis” είναι το όνομα της γιαγιάς της Maddie Ziegler, με την οποία ήταν εξαιρετικά δεμένη.

Το πρώτο τατουάζ της Maddie Ziegler - φωτογραφία 1

Ένα μάθημα από τη Maddie Ziegler για όλους τους εφήβους

Κατά κανόνα, τα περισσότερα τατουάζ που έγιναν σε ηλικία + – 18 ετών, γίνονται αντικείμενο απογοήτευσης και αργότερα – κρύβονται, κρύβονται και ακόμη και αφαιρούνται..

Η Maddie Ziegler συμπεριφέρθηκε εξαιρετικά σοφά για τα 18 της χρόνια. Δεν επέλεξε μόνο ένα προσεκτικό, συγκρατημένο, δημοκρατικό σχέδιο, το έβαλε σε ένα μέρος που σας επιτρέπει να κρύψετε το τατουάζ, επιπλέον, έκανε αυτό το τατουάζ από τον Δρ Wu, το οποίο εγγυήθηκε τη μέγιστη ποιότητα του τατουάζ.

Το πρώτο τατουάζ της Maddie Ziegler - φωτογραφία 4

Ρίξτε μια ματιά στο παράδειγμα αυτού του νεαρού σταρ και πάρτε το στο σκάφος!

Εδώ είναι μια σελίδα στο Instagram Maddy Ziegler, για όσους ενδιαφέρθηκαν για το κορίτσι.

Δες το βίντεο:

https: ///wp-content/uploads/2020/10/First-tattoo-Maddy-Ziegler-video.mp4

Ημερομηνία: 06.10.2020