Νέα

Νέο τατουάζ του Ανατόλι Ανατόλιτς προς τιμή του γιου του

Από το υλικό θα μάθετε για ένα νέο μοτίβο τατουάζ προς τιμήν του γιου του, το οποίο εμφανίστηκε στο σώμα του Ανατόλι Ανατόλιτς, ενός δημοφιλούς τηλεοπτικού παρουσιαστή στην Ουκρανία..

Νέο τατουάζ του Anatoly Anatolich προς τιμήν του γιου του: γεγονότα, φωτογραφίες τατουάζ, πληροφορίες

Νέο τατουάζ του Anatoly Anatolich προς τιμήν του γιου του - φωτογραφία για 16082021 2

Ένας δημοφιλής τηλεοπτικός παρουσιαστής στην Ουκρανία που εργάζεται στο κανάλι “Ukraine” στο πλαίσιο της τηλεοπτικής εκπομπής “Ranok z Ukraine” – Anatoly Anatolich, έχει πολλά διαφορετικά σχέδια τατουάζ στο σώμα του, μερικά από τα οποία είναι αφιερωμένα στα αγαπημένα του παιδιά.

Σήμερα, 16 Ιουνίου 2021, όλοι οι οπαδοί του σταρ, χάρη στα κοινωνικά δίκτυα, έμαθαν για την εμφάνιση στο σώμα του Anatolich νέων (δύο) σχεδίων τατουάζ, τα οποία είναι αφιερωμένα στον γιο του Neil.

Μέρος του τατουάζ είναι μια ημερομηνία, ή μάλλον ένας συνδυασμός αριθμών “13:13”, που αποτύπωσαν στο σώμα του άντρα την ώρα της γέννησης του γιου του. Το παιδί γεννήθηκε στις 13 ώρες και 13 λεπτά. Το σχέδιο βρίσκεται στην περιοχή των ώμων. Η διφορούμενη ερμηνεία του αριθμού 13 δεν τρομάζει καθόλου τον ηγέτη. Επιπλέον, 13 – πάντα του άρεσε.

Νέο τατουάζ του Anatoly Anatolich προς τιμήν του γιου του - φωτογραφία για 16082021 1

Το δεύτερο μέρος του τατουάζ, ή μάλλον το δεύτερο (ξεχωριστό) σχέδιο, βρίσκεται κοντά στον ώμο (πιο κοντά στην ωμοπλάτη) και αντιπροσωπεύει έναν αστροναύτη με στολή που κρατά στα χέρια του ένα σωρό μπαλόνια στυλιζαρισμένα ως πλανήτες.

Οι θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα έκαναν αμέσως μια αναλογία μεταξύ του σχεδίου τατουάζ με τον αστροναύτη και του ονόματος του γιου του – Neil..

Και όχι ο Neil Armstrong στο σχέδιο ενός τατουάζ με έναν αστροναύτη, συμβολίζει το όνειρο του Neil?

Δεν έχουν ακολουθήσει ακόμη εξηγήσεις, αλλά η υπόθεση είναι πολύ ρεαλιστική.