Νέα

Να οδηγήσει έναν καλλιτέχνη τατουάζ στη δικαιοσύνη για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά πριν από πέντε χρόνια

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο καλλιτέχνης τατουάζ Alexander Boyko, ο οποίος εργάστηκε ως καλλιτέχνης τατουάζ σε πολλά τοπικά σαλόνια τατουάζ, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου του Μίσιγκαν, ΗΠΑ, με την κατηγορία της εγκληματικής σεξουαλικής συμπεριφοράς..

Αγωγή του καλλιτέχνη τατουάζ στη δικαιοσύνη για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά πριν από πέντε χρόνια - φωτογραφία

Να οδηγήσει έναν καλλιτέχνη τατουάζ στη δικαιοσύνη για σεξουαλική κακοποίηση πέντε ετών-τα γεγονότα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέσχε ο εισαγγελέας, ο Μπόικο φέρεται να συμπεριφέρθηκε ανάρμοστα προς την κοπέλα, η οποία σήμερα είναι 25 ετών..

Ο Alexander Boko, ένας καλλιτέχνης τατουάζ που είναι τώρα 26 ετών, κατηγορήθηκε στη συνέχεια στο δικαστήριο για διάφορες κατηγορίες, κατηγορούμενος για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά που συνέβη πριν από περίπου 5 χρόνια, το 2015..

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου χαρακτήρισε δυσφήμιση όλες τις δηλώσεις του εισαγγελέα σχετικά με την ενοχή του Μπόικο.

Το δικαστήριο, με τη σειρά του, καθόρισε εγγύηση 50.000 δολαρίων για τον Αλέξανδρο Μπόικο με την υποχρεωτική χρήση φορητού ιχνηλάτη GPS..

Για τι κατηγορείται και ποιος ο τατουάζ καλλιτέχνης?

Μια 25χρονη γυναίκα ακούστηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, η οποία εξήγησε ότι πριν από πέντε χρόνια απευθύνθηκε στον Μπόικο για συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή ενός νέου τατουάζ στο μεσαίο μέρος του στήθους της. Στράφηκα στον κύριο, γιατί προηγουμένως εφάρμοσε ένα σχέδιο τατουάζ πάνω του και ήταν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το κορίτσι, ο καλλιτέχνης τατουάζ της ζήτησε να βγάλει το πουκάμισό της, γιατί πρέπει να δει πώς το στήθος είναι κοντά στο σώμα για να καθορίσει την περιοχή στο στήθος που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τατουάζ.

Αφού το κορίτσι έβγαλε το πουκάμισό της, ο καλλιτέχνης τατουάζ εγκατέστησε ένα φύλλο χαρτιού στο κέντρο του στήθους και χάραξε τα περιγράμματα του στήθους για να προσδιορίσει το μεσαίο τμήμα του στέρνου, το οποίο πρέπει να προσαρμοστεί για το σκίτσο σε μέγεθος και επακόλουθο τατουάζ.

Περαιτέρω, σύμφωνα με το κορίτσι, τσίμπησε τη θηλή της και, χωρίς άδεια, άγγιξε το στήθος του με το χέρι του..

Ο δικηγόρος είπε κατά τη διάρκεια της συνάντησης ότι ο πελάτης του αρνείται πλήρως τις κατηγορίες..

Τι πιστεύετε γι ‘αυτό?