Νέα

Πώς ένα τατουάζ μπορεί να βοηθήσει με τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια

Από το υλικό θα μάθετε την ιστορία ενός πραγματικού προσώπου, το οποίο το σχέδιο τατουάζ βοήθησε στην καταπολέμηση του εθισμού στα τυχερά παιχνίδια..

Πώς ένα τατουάζ μπορεί να βοηθήσει με τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια - πληροφορίες και παραδείγματα φωτογραφιών

Πώς ένα τατουάζ μπορεί να βοηθήσει με τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια – πληροφορίες και παραδείγματα φωτογραφιών

Πώς ένα τατουάζ μπορεί να βοηθήσει με τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια – τα γεγονότα

(Αν δεν θέλετε να διαβάσετε, μπορείτε να ακούσετε την ηχητική έκδοση του άρθρου)

Φυσικά, αν είστε απίστευτοι – “υπέροχοι τυχεροί”, καταφέρνετε πραγματικά να κερδίσετε ένα καζίνο ή ένα κουλοχέρη, να χτυπήσετε πραγματικά τζάκποτ και να φέρετε χρήματα στο σπίτι, τότε σε ένα τατουάζ με θέμα παιχνιδιού, μπορείτε να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας.

Επιπλέον, τα τατουάζ με θέμα τον τζόγο είναι αρκετά ενδιαφέροντα, αισθητά, ρίψεις – χαρτιά, ζάρια, ρουλέτα, όλα αυτά φαίνονται στο σώμα, είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Αλλά, δυστυχώς, όχι πάντα, ή μάλλον σχεδόν πάντα, ο τζόγος φέρνει πιο σκοτεινά συναισθήματα και καταστάσεις, και θα μιλήσουμε για μια τέτοια ιστορία παρακάτω..

Ένα τατουάζ με θέμα τον τζόγο που θυμίζει σε έναν άνθρωπο «τον πάτο»

Οι άνθρωποι αγαπούν τα μικροσκοπικά τατουάζ, είναι κατάλληλα για το πρώτο τατουάζ, όταν ο φόβος και ο φόβος της έγχυσης χρώματος κάτω από το δέρμα είναι ακόμα μεγάλος. Ένα τεράστιο μέρος τέτοιων τατουάζ είναι τατουάζ με επιγραφές ή ημερομηνίες..

Στην πραγματικότητα, η ιδέα είναι ωραία, να αποτυπώνετε ένα σημαντικό γεγονός σε ένα τατουάζ με αριθμούς, να το θυμίζετε μια ευχάριστη στιγμή ή περίοδο στη ζωή, για παράδειγμα, να σημειώσετε την ημερομηνία γέννησης ενός παιδιού ή έναν γάμο με ένα αγαπημένο πρόσωπο..

Αλλά δεν θα μιλήσουμε για χαρούμενα τέλη και ιστορίες αγάπης σε αυτό το υλικό, θα μιλήσουμε για ένα τατουάζ στο χέρι ενός άντρα με μια ημερομηνία από τον Σεπτέμβριο του 2012, στο οποίο κανείς γύρω του δεν βλέπει κάτι ιδιαίτερο, αλλά γι ‘αυτόν αυτή η μέρα έγινε πραγματική “πέφτω” και το τατουάζ είναι μια υπενθύμιση του τι συμβαίνει με έναν παίκτη (εξαρτημένος από τα τυχερά παιχνίδια) όταν βυθίζεται στο “πολύ κάτω”.

Παρακάτω θα μιλήσουμε για τον Άλεξ, ο οποίος ζει στο Στόκπορτ και, σε ηλικία 33 ετών, έχει σοβαρό εθισμό στα τυχερά παιχνίδια, που τον οδήγησε σε σημαντικά οικονομικά προβλήματα και τη θανατηφόρα απώλεια 700 λιβρών την ημέρα – σε λίγα μόνο λεπτά, σηματοδότησε την αρχή μιας ιστορίας για ένα τατουάζ, το οποίο βοήθησε να ξεπεραστεί ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια.

Το Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με τους κουλοχέρηδες όπως και στη χώρα μας

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα με τους κουλοχέρηδες που προκαλούν εθισμό περισσότερο από άλλους, ονομάζονται FOBT, στη χώρα μας, όπως και σε όλες τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, παίζουν γενικά οτιδήποτε και παντού, και το πρόβλημα με τους εξαρτημένους παρά η απαγόρευση των τυχερών παιχνιδιών δεν ελέγχεται από το κράτος με κανέναν τρόπο, δυστυχώς.

Σύμφωνα με στοιχεία της κυβέρνησης, υπάρχουν πάνω από 600.000 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο που αναγνωρίζονται και εγγράφονται ως προβληματικοί παίκτες. Δεδομένου του γεγονότος ότι στη Ρωσία και την Ουκρανία, ο πληθυσμός δεν είναι μικρότερος και το πρόβλημα ελέγχεται από το κράτος είναι χειρότερο, είναι απλά τρομακτικό να φανταστεί κανείς πόσοι άνθρωποι έχουν προβλήματα με τα τυχερά παιχνίδια..

Η ιστορία του Alex δεν είναι τυπική, κατάφερε να σταματήσει μόνος του, να δώσει προσοχή στη ρίζα των προβλημάτων και να παραδεχτεί την ύπαρξή τους – αναζητήστε ανεξάρτητα βοήθεια και πηγαίνετε σε συναντήσεις ανώνυμων gamers.

Υπάρχει πού να πάτε για άτομα που ζουν μαζί μας και όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο?!

Γιατί οι κουλοχέρηδες είναι τόσο εθιστικοί?

Οι κουλοχέρηδες προσομοιώνουν το παιχνίδι σε οτιδήποτε: ρουλέτα, πόκερ, κάρτες, ληστής με ένα χέρι. Δεν είναι δύσκολο να βρεις κουλοχέρηδες, βρίσκονται σε οποιαδήποτε περιοχή, σε οποιαδήποτε πόλη, χρησιμοποιώντας κενά στην ισχύουσα νομοθεσία – μεταμφιέζονται σε καφετέριες στο Διαδίκτυο ή μη απαγορευμένα λαχεία, σε ορισμένες περιπτώσεις διεξάγουν ανοιχτά τις δραστηριότητές τους – προστατεύονται από αδίστακτες υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Παρά τη διαθεσιμότητά του, ο κουλοχέρης δεν έχει περιορισμούς στο μέγεθος του στοιχήματος, συχνά αντίθετα, μπορεί να περιορίσει τον παίκτη σε ένα ελάχιστο επίπεδο, το οποίο του επιτρέπει να χάσει εντυπωσιακά ποσά μέσα σε λίγα λεπτά, τα οποία συχνά συγκρίνονται με τις μέσες μηνιαίες αποδοχές. Και για το γεγονός ότι είναι αδύνατο να κερδίσετε στο μηχάνημα, tk. είναι διαμορφωμένο και προγραμματισμένο να “παίρνει χρήματα” από τη συσκευή αναπαραγωγής – δεν αξίζει καθόλου να μιλήσουμε. Σε γενικές γραμμές, δεν καταλαβαίνουμε πώς, σε ένα νηφάλιο μυαλό και υγιή μνήμη, μπορούμε να περιμένουμε να κερδίσουμε έναν κουλοχέρη.

Γιατί ο Άλεξ πιστεύει ότι το τατουάζ μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην καταπολέμηση του εθισμού στα τυχερά παιχνίδια?

Εξαρτημένοι άνθρωποι, δεν έχει σημασία – εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια, τοξικομανής, αλκοολικός, καπνιστής, κατά κανόνα, είναι εξαιρετικά παρορμητικοί άνθρωποι, ειδικά κατά την περίοδο του απογαλακτισμού από μια κακή συνήθεια. Πολλοί από εκείνους που “εγκατέλειψαν” και αντιμετώπισαν υποτροπή σημείωσαν ότι η επιστροφή σε μια κακή συνήθεια (διάσπαση) έγινε με αστραπιαία ταχύτητα και ανεπαίσθητα, ότι ένα άτομο άρχισε και πάλι να κάνει αυτό που σκόπιμα αρνήθηκε, το κατάλαβε μόνο αφού το έκανε ήδη.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μια υπενθύμιση της σταθερότητας της απόφασης που λήφθηκε, της σημασίας της είναι μια στιγμή που δύσκολα μπορεί να υπερεκτιμηθεί..

Το να βρεις έναν επόπτη με ένα ραβδί είναι σχεδόν εξωπραγματικό, αλλά να κάνεις στον εαυτό σου μια υπενθύμιση με τη μορφή τατουάζ, που μπορεί να μην αποκαλύψει τα προβλήματά σου στους άλλους, αλλά η έννοια που ενσωματώνεται στο σχέδιο θα σου υπενθυμίσει τη σημασία της εγκατάλειψης μιας κακής συνήθειας , είναι αρκετά ρεαλιστικό και σκόπιμο, και σύμφωνα με τον Alex – πραγματικά αποτελεσματικό και τον έχει εμποδίσει επανειλημμένα να καθίσει ξανά στον κουλοχέρη και να χάσει ένα άλλο μερίδιο χρημάτων.

Ένα σημαντικό σημείο σε ένα τατουάζ, το οποίο θα λειτουργήσει ως υπενθύμιση του «σκοτεινού παρελθόντος και των κακών συνηθειών», θα είναι ο τόπος τοποθέτησής του. Σύμφωνα με τον Άλεξ, η θέση στο χέρι είναι πολύ καλή στην περίπτωσή του, γιατί όταν απλώνει το χέρι για να πατήσει το κουμπί κουλοχέρης – δίνει πάντα προσοχή στο τατουάζ και αυτό τον σταμάτησε περισσότερες από μία φορές.

Και το πιο σημαντικό είναι ένα τατουάζ, ένας μικρός τρόπος για να βοηθήσετε τον εαυτό σας, δεν είναι σε θέση να σας απαλλάξει από τον εθισμό, μόνο εσείς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Και σίγουρα θα πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια ειδικών – γιατρών, συμβουλευτικών κέντρων, δημόσιων οργανισμών που παρέχουν ειδική βοήθεια σε άτομα με εθισμούς..

Παραδείγματα φωτογραφιών τατουάζ με ημερομηνία στο μπράτσο από 03/07/2020 (250 φωτογραφίες)