Νέα

Σύγχρονα τατουάζ που μπορούν να απενεργοποιηθούν

Από το υλικό που θα μάθετε για τα τατουάζ που μπορούν να “απενεργοποιηθούν”, ή πιο συγκεκριμένα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και ενόχληση, αφαιρέστε το μοτίβο τατουάζ από το σώμα μέσω σύγχρονων ειδικών χρωμάτων τατουάζ που αφαιρούνται εύκολα κάτω από το δέρμα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Σύγχρονα τατουάζ που μπορούν να απενεργοποιηθούν - φωτογραφία 1

Σύγχρονα τατουάζ που μπορούν να απενεργοποιηθούν – τα γεγονότα

Ιδιαιτερότητες

  • Ένα χαρακτηριστικό του νέου μελανιού είναι η δυνατότητα να τα κάνει αόρατα με μία μόνο συνεδρία και όχι με μακροχρόνια έκθεση με λέιζερ.
  • Η μοριακή δομή του νέου μελανιού διαφέρει από το συμβατικό μελάνι, γεγονός που καθιστά το σχέδιο τατουάζ αόρατο σε λιγότερο από μία ώρα

Λίγα λόγια για την εταιρεία προγραμματιστών

Το νέο μελάνι τατουάζ αναπτύχθηκε από την Inque, η οποία έχει ήδη κάνει τατουάζ σε περισσότερους από 3.300 εθελοντές χρησιμοποιώντας τις χρωστικές τατουάζ που έχει αναπτύξει για το έργο..

Η εταιρεία επικεντρώνεται σε εκείνους τους ανθρώπους που αγαπούν τα τατουάζ και τα αγαπούν τόσο πολύ που συχνά δεν έχουν το δικό τους σώμα για να εφαρμόσουν σχέδια. υπάρχον τατουάζ ανά πάσα στιγμή, γρήγορα και ανώδυνα μπορεί να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με άλλο.

Σύγχρονα τατουάζ που μπορούν να απενεργοποιηθούν - φωτογραφία 2

Αμερικανική αγορά τατουάζ

Σήμερα, περίπου τρεις στους δέκα κατοίκους των ΗΠΑ έχουν τατουάζ – αυτή είναι σχεδόν η ίδια κατάσταση με τα προϊόντα iPhone στον τομέα των smartphone..

Η ζήτηση για τατουάζ αυξάνεται σταθερά, ειδικά μεταξύ των νέων. Περισσότερα από 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν επενδυθεί στην αγορά υπηρεσιών και εξοπλισμού τατουάζ στις ΗΠΑ το 2019.

Ο Robb Osinski, εκτελεστικός διευθυντής της Inque, λέει ότι η ανάπτυξή τους απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν ένα τατουάζ, που τους αρέσει, αλλά λόγω αμφιβολιών για την επιλογή του σχεδίου, φοβούμενοι τη συνέπεια της τατουάζ εικόνας, σταματούν και δεν εφαρμόστε το μοτίβο τατουάζ στο σώμα.

Η εταιρεία δεν θέλει να ακολουθήσει τον τυπικό τρόπο, η “Inque” δεν θέλει απλώς να κυκλοφορήσει τη χρωστική της στην αγορά εξοπλισμού τατουάζ, θέλουν να ανοίξουν το δικό τους δίκτυο κομμωτηρίων για ένα τέτοιο “τατουάζ δεν είναι για πάντα” και διαπραγματεύονται αυτήν τη στιγμή με τους επενδυτές να ανοίξουν ένα δίκτυο τατουάζ στο 2020 στη Νέα Υόρκη.

Σύγχρονα τατουάζ που μπορούν να απενεργοποιηθούν - φωτογραφία 3

Ενδιαφέρων!

Αυτή η εξέλιξη δεν είναι η πρώτη στην αγορά. Το 2017, μια ομάδα φοιτητών από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης ανέπτυξαν μια βαφή τατουάζ που είχε την ικανότητα να ξεθωριάζει με την πάροδο του χρόνου, η οποία στη συνέχεια οδήγησε στην εξαφάνιση του σχεδίου. Στον ιστότοπο αυτής της ομάδας ανάπτυξης το 2017, εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι δεν σχεδίαζαν να εισέλθουν στην αγορά με την ανάπτυξή τους σε ένα χρόνο, αλλά ο ιστότοπός τους “Ephemeral Tattoos” δεν έχει ενημερωθεί έκτοτε..

Πώς λειτουργεί το μελάνι Inque

Οι προγραμματιστές λένε ότι η χρωστική τατουάζ τους δεν εξαφανίζεται με την πάροδο του χρόνου, το χρώμα τους, αν το επιθυμεί ο πελάτης, μπορεί να παραμείνει κάτω από το δέρμα σε μόνιμη βάση. Παρεμπιπτόντως, η διαδικασία εφαρμογής ενός τατουάζ με αυτό το μελάνι δεν διαφέρει από το τυπικό και θα είναι οικεία σε κάθε καλλιτέχνη τατουάζ..

Το νέο μελάνι διακρίνεται από το γεγονός ότι η αφαίρεσή του, εάν είναι απαραίτητο, με τη χρήση ειδικού λέιζερ, πραγματοποιείται μέσα σε λίγα λεπτά και σε μία συνεδρία, χωρίς σωματική ενόχληση, κάτι που είναι ασύγκριτα πιο αποδεκτό σε σύγκριση με τη διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ λέιζερ με κλασικές χρωστικές τατουάζ..

Κατά τη διαδικασία της δράσης με λέιζερ, δεν υπάρχει μοριακή καταστροφή των σωματιδίων χρώματος, όπως στην περίπτωση της κλασικής αφαίρεσης τατουάζ λέιζερ, η οποία μπορεί να απαιτήσει πολλές συνεδρίες και συχνά καθυστερεί για μήνες, αλλά συμβαίνει μια αλλαγή που καθιστά τη χρωστική διαφανή, η οποία οπτικά “σβήνει” το τατουάζ.

Σύγχρονα τατουάζ που μπορούν να απενεργοποιηθούν - φωτογραφία 4

Σχέδια

Η διοίκηση της εταιρείας βλέπει το μέλλον του προϊόντος της με τη μορφή των δικών της τατουάζ, όπου θα δουλέψουν πλοίαρχοι που θα έχουν τα προσόντα να εργαστούν με αυτό το μελάνι και οι ίδιες οι ιδιαιτερότητες του ιδρύματος θα αποκλείσουν καταστάσεις στις οποίες το μελάνι θα αναμειχθεί με άλλα , το οποίο θα οδηγήσει σε έλλειψη αποτελέσματος με ένα άνετο “Απενεργοποίηση” του τατουάζ και τυχόν άλλες υπερβολές που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν το εμπορικό σήμα.