Νέα

Τατουάζ ηλίανθου στο μπράτσο του Πάρις-Μάικλ Κάθριν Τζάκσον

Εδώ μπορείτε να μάθετε για το νέο τατουάζ ηλίανθου στο χέρι του Παρισιού-Μάικλ Κάθριν Τζάκσον, θα μπορείτε να δείτε φωτογραφικά παραδείγματα του σχεδίου, να εξοικειωθείτε με το νόημα και την ιστορία της εμφάνισης του σχεδίου, στον ιστότοπο μπορείτε να μάθετε για άλλα τατουάζ διασημοτήτων.

Τατουάζ ηλίανθου στο μπράτσο του Πάρις -Μάικλ Κάθριν Τζάκσον – όλα τα πιο σημαντικά + φωτογραφία

Η Paris-Michael Catherine Jackson είναι μια δημοφιλής ηθοποιός, μοντέλο και απλώς ένα είδωλο της νεότητας. Φυσικά, έγινε ακόμα η πιο διάσημη χάρη στον πατέρα της Μάικλ Τζάκσον – τον διάσημο βασιλιά της ποπ μουσικής, χορευτή, χορογράφο και απλώς έναν καλό άνθρωπο, τον οποίο σίγουρα έχει ακούσει κάθε άτομο. Παρά το γεγονός ότι το κορίτσι είναι αρκετά νέο, επειδή είναι μόνο 19 ετών, έχει ήδη τατουάζ. Πολλά από αυτά έχουν μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία, θα τα πούμε λίγο παρακάτω, αλλά το κύριο θέμα του άρθρου μας είναι το νέο τατουάζ του Πάρις Τζάκσον.

Catherine Jackson Sunflower Tattoo On Arm

Ηλίανθος στο εσωτερικό του αντιβραχίου

Η ηθοποιός έχει συμπληρώσει αυτό το σχέδιο πρόσφατα και σήμερα είναι το νεότερο της. Αρχικά, οι θαυμαστές του κοριτσιού έμαθαν για το ηλιοτρόπιο από το Instagram της – ένα κοινωνικό δίκτυο στο οποίο η Πάρις ανεβάζει συχνά τις νέες φωτογραφίες της και επίσης μοιράζεται όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Πρώτον, καθορίστηκε η διαδικασία δημιουργίας ενός τατουάζ. Η δημοσίευση έλαμψε σε όλους τους ιστότοπους του Διαδικτύου και πολύ σύντομα είδαμε το τελικό αποτέλεσμα και στο κάτω μέρος της φωτογραφίας υπήρχε μια επιγραφή: “Το αγαπημένο μου ηλιοτρόπιο”, και ακόμη χαμηλότερα – χάρη στον καλλιτέχνη τατουάζ της Justin Lewis, ο οποίος έκανε το το όνειρο της ηθοποιού έγινε πραγματικότητα. Δεν είναι η πρώτη φορά που γεμίζει ένα τατουάζ του Παρισιού, άλλα τατουάζ έχουν επίσης αποδοθεί στη συγγραφή του, για τα οποία θα συζητήσουμε παρακάτω..

Δυστυχώς, το ίδιο το μοντέλο δεν έδωσε μια συγκεκριμένη εξήγηση για αυτό το τατουάζ στις συνεντεύξεις της, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι η ίδια η Τζάκσον συνδέει τα τατουάζ της με τα ταξίδια, οπότε ίσως ήταν ένα ταξίδι σε κάποια ηλιόλουστη χώρα όπου μεγαλώνουν ηλιοτρόπια που την έκαναν να γεμίσει αυτό το τατουάζ Το Μόνο μια φορά στο ίδιο Instagram, η Πάρις είπε ότι το ηλιοτρόπιο που βρίσκεται στον πήχη της την κάνει να ξεχάσει όλες τις δυσάρεστες στιγμές στη ζωή και να απολαύσει το σήμερα.

Τατουάζ ηλίανθου στο μπράτσο του Paris -Michael Katherine Jackson - φωτογραφία 2

Η γενική έννοια ενός τατουάζ ηλίανθου

Το ίδιο το λουλούδι του ηλίανθου αγαπάται πολύ. Είναι φωτεινό και όμορφο, και από μακριά μοιάζει με τον ήλιο, που φωτίζει τα πάντα γύρω. Χρησιμοποιήθηκε στην προσωποποίηση ως σύμβολο έμπνευσης, για παράδειγμα, στους διάσημους καμβάδες του Βαν Γκογκ (ένας από αυτούς είναι ο ομώνυμος πίνακας “Ηλιοτρόπια”) και στην προσωποποίηση του ήλιου, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Το ίδιο το λουλούδι είναι πολύ όμορφο σε σκίτσα τατουάζ, έτσι προσπαθούν να το τοποθετήσουν σε μέρη του σώματος που είναι ορατά σε άλλους ανθρώπους..

Στην Κίνα, συνδέεται με καλή τύχη και ευτυχία, επομένως πιστεύεται ότι εάν ένα άτομο περιβάλλεται από ηλιοτρόπια όλη του τη ζωή, τότε είναι ευτυχισμένο. Και, όπως μπορείτε να μαντέψετε, ένα τατουάζ ηλίανθου είναι ένα από τα πιο κοινά στην Κίνα. Στις σλαβικές χώρες, η εικόνα ενός ηλίανθου συμβολίζει την πίστη στον Θεό, καθώς και το γεγονός ότι ένα άτομο είναι χριστιανό. Σε άλλες χώρες, συνδέεται με την αγάπη, οπότε τα τατουάζ με ηλιοτρόπιο είναι επίσης κοινά μεταξύ ενός ερωτευμένου ζευγαριού..

Άλλα τατουάζ Paris Jackson

Αν και η κοπέλα είναι πολύ μικρή, έχει πάνω από 20 τατουάζ! Τα πιο όμορφα από αυτά είναι το τατουάζ του άλμπουμ του πατέρα της “Dangerous”, τα ενεργειακά κέντρα που κατεβαίνουν από το στήθος στη μέση, το ριγέ κουτάλι και πολλά άλλα. Η ιστορία τους είναι πολύ ενδιαφέρουσα και αξίζουν ένα ξεχωριστό άρθρο..

Τατουάζ ηλίανθου στο χέρι του Paris -Michael Katherine Jackson - φωτογραφία 1

Παρασκευάστηκε από: malinnik (Prokhorova Margarita Vadimovna)