Νέα

Εκτυπωτής για προσωρινό τατουάζ από το Samsung C -Lab – “Prinker”

Η ζεστή περίοδος του χρόνου, η εποχή της παραλίας είναι το ύψος και η περίοδος σοκ για τους καλλιτέχνες τατουάζ. Παρά το γεγονός ότι το τατουάζ έχει γίνει ήδη συνηθισμένο, είναι δύσκολο να αποφασιστεί για το πρώτο τατουάζ, το οποίο θα είναι πάντα με ένα άτομο, και αυτό οδηγεί πολλούς να εφαρμόσουν ένα προσωρινό μοτίβο τατουάζ στο σώμα..

Η συντριπτική πλειοψηφία των προσωρινών τατουάζ πραγματοποιείται με την τεχνική mehendi, η οποία περιλαμβάνει την εφαρμογή χέννας στο σώμα και είναι γνωστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Εκτός από το mehendi, οι χαλκομανίες είναι εξαιρετικά απαιτητικές, οι οποίες, μέσω μεταφοράς μεταφοράς σχεδίου σε κολλητική βάση, σας επιτρέπουν να επιτύχετε ένα καλό αποτέλεσμα, να πάρετε ένα σχέδιο που, χωρίς λεπτομερή εξέταση, είναι πολύ παρόμοιο με ένα τατουάζ και διαρκεί αρκετές ημέρες στο σώμα..

Samsung C -Lab Temporary Tattoo Printer - Prinker - Φωτογραφία

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε για αυτό που πολλοί λάτρεις του τατουάζ ονειρεύονταν από καιρό – μια εξέλιξη από την ομάδα της Samsung C -Lab που ονομάζεται “Prinker” που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε οποιοδήποτε σχέδιο στο σώμα, εκτυπώνοντάς το με μελάνι – ένα προσωρινό τατουάζ σε έναν εκτυπωτή από τη samsung.

Η αρχή της λειτουργίας είναι εξαιρετικά απλή και ακόμη και ένα παιδί μπορεί να χρησιμοποιήσει το gadget. Ένας συμπαγής εκτυπωτής εφαρμόζει μια εικόνα σε μια επιλεγμένη περιοχή του δέρματος, μπορείτε να επιλέξετε ή να σχεδιάσετε μια εικόνα μόνοι σας χρησιμοποιώντας μια βολική εφαρμογή smartphone.

Ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί μελάνι φιλικό προς το σώμα και εκτυπώνει υψηλής ποιότητας εκτύπωση σε δευτερόλεπτα. Το σχέδιο παραμένει στο σώμα για 1-2 ημέρες, το οποίο μπορεί να αποδοθεί τόσο στα μείον όσο και στα συν.

Δες το βίντεο: