Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Διακοσμήστε το έλκηθρο για τα Χριστούγεννα – 14 ατμοσφαιρικές ιδέες για μέσα και έξω

ιδέες για να διακοσμήσετε έλκηθρο για χριστουγεννιάτικο φυσικό υλικό

Θα θέλατε να ομορφύνετε το διαμέρισμα και την είσοδο του σπιτιού με μια πρωτότυπη διακόσμηση για τα Χριστούγεννα και ψάχνετε έμπνευση και συμβουλές; Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με ένα παλιό έλκηθρο που θα βάλει το σπίτι σας σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε ένα έλκηθρο για τα Χριστούγεννα και να το εντάξετε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φαίνεται στο άρθρο!

έλκηθρο βαφής φτιάξτε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις

Όποιος ζει σε περιοχές με πολύ χιόνι το χειμώνα και έχει παιδιά σίγουρα θα έχει τουλάχιστον ένα έλκηθρο. Τα έλκηθρα δεν μπορούν μόνο να είναι διασκεδαστικά για τα παιδιά τους χειμερινούς μήνες, είναι επίσης ιδανικά για χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Μπορούν να διακοσμηθούν όπως σας αρέσει και να τοποθετηθούν είτε μπροστά από την εξώπορτα είτε οπουδήποτε στο σπίτι. Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα έλκηθρο για τα Χριστούγεννα με διαφορετικούς τρόπους, το κύριο πράγμα είναι ότι η διακόσμηση είναι σε αρμονία με το επερχόμενο φεστιβάλ.

Διακοσμήστε την είσοδο του σπιτιού με ένα έλκηθρο για τα Χριστούγεννα

έλκηθρο εισόδου σπιτιού για χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στεφάνι πόρτας

Αν λοιπόν έχετε ένα παλιό ή αχρησιμοποίητο έλκηθρο, μπορείτε να το μετατρέψετε σε μια δημιουργική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Οι δυνατότητες για αυτό είναι πολλές. Με διακοσμημένο έλκηθρο, τόσο η εξωτερική όσο και η εσωτερική διακόσμηση μπορούν να γίνουν πιο πρωτότυπες. Θα βρείτε έμπνευση και για τις δύο παραλλαγές στη συλλογή εικόνων μας.

ντεκό σπίτι είσοδο γιρλάντες πόρτα στεφάνι έλκηθρο

Τα έλκηθρα είναι συνήθως κατασκευασμένα από ξύλο ή ξύλο και μέταλλο και είναι μια άμεση υπενθύμιση των χειμερινών και Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Εάν θέλετε να διακοσμήσετε τον χώρο εισόδου του σπιτιού σας με αυτό, τότε θα πρέπει πρώτα να το διακοσμήσετε με κατάλληλη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μια υπέροχη ιδέα για αυτό είναι φυσικά το έλατο, το οποίο μπορεί ακόμη και να γίνει ένα όμορφο στεφάνι.

έλκηθρο χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γιούτα κορδέλα έλατο πράσινο

Πριν διακοσμήσετε ένα έλκηθρο για τα Χριστούγεννα, θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να το τοποθετήσετε στο πάτωμα ή όρθιο. Εάν ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος, απλώς ακουμπήστε τη διακόσμηση στον τοίχο και διακοσμήστε την επάνω περιοχή. Εκτός από τα πραγματικά ή τεχνητά κλαδιά έλατου, θα μπορούσατε να σκεφτείτε ένα κατάλληλο τόξο. Αυτό μπορεί να κατασκευαστεί από οποιοδήποτε υλικό, σε αυτό το παράδειγμα χρησιμοποιείται κορδέλα γιούτας.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έλκηθρα νεράιδες βρόχο παγοπέδιλα

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό βλέμμα όχι μόνο τη μέρα, αλλά και το βράδυ, μπορείτε να διακοσμήσετε το έλκηθρο για τα Χριστούγεννα με φώτα νεράιδας. Τα μικρά φώτα συνδυάζονται καλύτερα με άλλες διακοσμήσεις, όπως στεφάνια Χριστουγέννων, γιρλάντες ή γιατί όχι με ένα ζευγάρι παγοπέδιλα; Αυτά παρέχουν μια χριστουγεννιάτικη αίσθηση και απλά εναρμονίζονται υπέροχα με το ξύλινο έλκηθρο.

ιδέες χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σπιτάκι είσοδος ψευδάργυρο έλκηθρο

Εάν θέλετε να διακοσμήσετε το διαμέρισμα ή τη βεράντα για τα Χριστούγεννα με έλκηθρο, τότε δεν πρέπει απαραίτητα να το διακοσμήσετε άφθονα. Απλώς δημιουργήστε μια όμορφη διάταξη από το ξύλινο έλκηθρο και άλλα διακοσμητικά της επιλογής σας και δημιουργήστε μόνοι σας μια όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Είτε δοχεία ψευδαργύρου με διακοσμημένα κλαδιά, φανάρια διακοσμημένα για τα Χριστούγεννα είτε άλλη διακόσμηση, εσείς αποφασίζετε φυσικά.

Έλκηθρο για τα Χριστούγεννα διακοσμήστε κλαδιά έλατου μούρα βρόχο κώνων

Εκτός από το πράσινο έλατο, πολλά άλλα φυσικά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση ενός έλκηθρου. Οι κώνοι διαφόρων μεγεθών είναι μια ωραία προσθήκη στο πράσινο κλαδί. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να προσθέσετε έμφαση χρώματος με κλαδιά κόκκινου μούρου. Αυτά συνδυάζονται υπέροχα με ένα μεγάλο κόκκινο τόξο που στέκεται στην κορυφή. Με μια τέτοια διακόσμηση για την είσοδο του σπιτιού η εορταστική ατμόσφαιρα είναι εγγυημένη.

είσοδος σπιτιού στολίζουν χριστουγεννιάτικες γιρλάντες στεφάνια δώρα έλκηθρο

Το έλκηθρο και τα δώρα σε ένα μέρος σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: τον Άγιο Βασίλη! Διακοσμήστε την είσοδο του σπιτιού με φωτεινά τυλιγμένα κουτιά που μοιάζουν με δώρα και τακτοποιήστε τα σε ένα μεγαλύτερο ξύλινο έλκηθρο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και να δώσετε στα παιδιά πολλή χαρά ενόψει των Χριστουγέννων.

Έλκηθρο για τα Χριστούγεννα διακοσμήστε στεφάνι φυσικό υλικό

Εάν δεν έχετε ένα έλκηθρο στο χέρι, μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας από παλιό ξύλο. Θα χρειαστείτε μερικές επίπεδες σανίδες για το καθιστικό και μερικές καμπύλες για τους δρομείς. Το αυτοσχέδιο ξύλινο έλκηθρο δεν πρέπει απαραίτητα να λειτουργεί, απλά να μοιάζει με πραγματικό έλκηθρο. Στη συνέχεια, μπορεί να διακοσμηθεί όπως επιθυμείτε και να σχεδιαστεί ως διακόσμηση μπροστά από την εξώπορτα.

Διακοσμήστε το έλκηθρο για τα Χριστούγεννα στο διαμέρισμα

ιδέες διακόσμησης εσωτερικού διαμερίσματος χώρου εισόδου

Με ένα vintage ξύλινο έλκηθρο, μπορείτε όχι μόνο να διακοσμήσετε την περιοχή μπροστά από την εξώπορτα, αλλά ταιριάζει επίσης με τη διακόσμηση του σπιτιού για τα Χριστούγεννα. Στα παρακάτω σας δείχνουμε μερικά υπέροχα παραδείγματα για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το εσωτερικό για τα Χριστούγεννα με έλκηθρο.

έλκηθρο διακοσμήστε τα χριστουγεννιάτικα παγοπέδιλα spigot

Στην είσοδο ή στο διάδρομο, ένα ξύλινο έλκηθρο μπορεί να παρουσιαστεί όμορφα ως διακόσμηση. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με πράσινα κλαδιά έλατου, μούρα ή χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και να το κάνετε ένα ατμοσφαιρικό βλέμμα. Ένα εορταστικό μήνυμα, όπως “Καλά Χριστούγεννα”, ή ένα vintage διακοσμητικό στοιχείο όπως αυτά τα παγοπέδιλα είναι τέλεια ως προσθήκη στη διακόσμηση.

έλκηθρο ράφι διακόσμηση χριστουγεννιάτικο διαμέρισμα διακοσμήστε

Μπορείτε να μετατρέψετε το έλκηθρο σε ένα όμορφο ράφι με τη βοήθεια μερικών ξύλινων σανίδων, τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε με άφθονο χριστουγεννιάτικο στολισμό. Εάν αυτό τοποθετηθεί στον τοίχο, τότε δημιουργείται μια ατμοσφαιρική διακόσμηση τοίχου για τα Χριστούγεννα, η οποία θα μπορούσε να ομορφύνει κάθε δωμάτιο στο διαμέρισμα.

χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης εσωτερικά vintage δώρα έλκηθρο

Πιστεύουμε επίσης ότι είναι πραγματικά ωραίο όταν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τοποθετείται σε ένα vintage έλκηθρο. Αμέσως γίνεται εντυπωσιακό στο εσωτερικό και κάνει πολύ μεγαλύτερη εντύπωση. Μπορείτε να τοποθετήσετε άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια γύρω από το δέντρο, όπως κουτιά από χαρτόνι διαφόρων μεγεθών που τυλίγονται σαν χριστουγεννιάτικα δώρα.

vintage διακόσμηση ιδέες χριστουγεννιάτικο έλατο

Για να κρύψετε την αντιαισθητική βάση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπορείτε να βάλετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ένα ξύλινο κουτί και να το διακοσμήσετε κατάλληλα. Με αυτόν τον τρόπο, η χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας με ένα παλιό έλκηθρο παίρνει μια πινελιά vintage που ταιριάζει τέλεια με τα Χριστούγεννα. Μερικές χειροποίητες γιρλάντες από χαρτί ή άλλο υλικό συμπληρώνουν την εικόνα πολύ καλά.

σαλόνι ντεκό χριστουγεννιάτικο έλκηθρο μίνι έλατα

Εάν πρόκειται για ένα μικρό ξύλινο έλκηθρο για παιδιά, τότε αυτό θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μια ωραία διακόσμηση τραπεζιού για το τραπεζάκι του καφέ. Με μίνι χριστουγεννιάτικα δέντρα σε γλάστρες και άλλα (τεχνητά) φυσικά υλικά, το έλκηθρο μπορεί να διακοσμηθεί για τα Χριστούγεννα και να μετατραπεί σε ένα πραγματικό κόσμημα για το τραπέζι.

vintage διακόσμηση έλκηθρο διαμέρισμα Χριστούγεννα

Μια τέτοια διακόσμηση ταιριάζει υπέροχα με διαμερίσματα σε στιλ εξοχικής κατοικίας και δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Φυσικά, δεν πρέπει απαραίτητα να διακοσμήσετε το έλκηθρο με έλατα ή πράσινο. Με χριστουγεννιάτικα στολίδια όπως γιρλάντες, χριστουγεννιάτικες μπάλες, χιονάνθρωπους, Άγιο Βασίλη ή άλλο δημοφιλές χριστουγεννιάτικο μοτίβο, σίγουρα θα δημιουργήσετε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και δημιουργήστε μια ενδιαφέρουσα χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από το παλιό έλκηθρό σας.