Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

15 ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια στο γραφείο και στη δουλειά

Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείου εργασιακός χώρος εορταστικός moody διακοσμούν συναδέλφους

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και τα πρώτα χριστουγεννιάτικα φώτα λάμπουν ήδη στην πόλη. Η εορταστική διάθεση σιγά σιγά παίρνει θέση και όλοι βιώνουν ένα είδος μεταμόρφωσης. Λίγη καραμέλα από βαμβάκι και ζεστό κρασί μπορούν να μετατρέψουν γρήγορα μια κακή διάθεση σε στιγμές αντανακλάσεων με φίλους και οικογένεια. Η ατμόσφαιρα στο χώρο εργασίας αλλάζει επίσης και οι εργαζόμενοι ανυπομονούν για το επόμενο έτος, το οποίο ελπίζουμε ότι θα είναι ακόμα καλύτερο. Σε πολλές εταιρείες, η περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις που όλοι οι εργαζόμενοι γιορτάζουν μαζί – το Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Για να προσκαλέσετε την καλή χριστουγεννιάτικη διάθεση στο χώρο εργασίας, αξίζει να επενδύσετε λίγο χρόνο και δημιουργικότητα στη διακόσμηση. Σας εμπλουτίζουμε με 15 ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια στο γραφείο.

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια στο γραφείο ως διαγωνισμός

Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείου στο χώρο εργασίας διακοσμήστε εορταστικά ταράνδους

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ξεκινά από εμάς και από τους γύρω μας. Και αν περνάτε 8 ώρες την ημέρα στη δουλειά, γιατί να μην ξεκινήσετε αμέσως. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να εμπνεύσουμε πολλούς ανθρώπους με διαφορετικές προσωπικότητες και ενδιαφέροντα να ασχοληθούν με τέτοιες δραστηριότητες. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα συμμετείχαν όλοι στη διακόσμηση, ειδικά αν δεν είναι θέμα ρουτίνας. Για να συγκεντρώσετε όλους γύρω από την ιδέα της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, μπορείτε να οργανώσετε έναν διαγωνισμό με ολόκληρο το γραφείο. Λίγες ομάδες (τυχαία ή στρατηγικά) συγκεντρώνονται και η κάθε μία είναι υπεύθυνη για τη διακόσμηση ενός συγκεκριμένου χώρου στην εταιρεία. Σε κάθε εργαζόμενο ανατίθεται μια εργασία και θα εργαστεί σε ομάδα με τους άλλους ταυτόχρονα.

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια που δημιουργούν μια καλή ατμόσφαιρα στο γραφείο

Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δώρα γραφείου γραφείου

Μια άλλη δυνατότητα είναι ο κάθε εργαζόμενος να διακοσμήσει τον χώρο εργασίας του ανάλογα με το γούστο του και με τα δικά του υλικά. Για να μην παραμεληθούν οι κοινόχρηστοι χώροι, οι διάδρομοι κ.λπ., κάποιος πρέπει επίσης να τα φροντίσει. Ο καθένας μπορεί να παράσχει τα υπόλοιπα διακοσμητικά αντικείμενα για κοινόχρηστη διακόσμηση. Πάνω απ ‘όλα, είναι σημαντικό να διασκεδάζετε και να μην αισθάνεστε καταβεβλημένοι.

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια: DIY ή αγοράστε έτοιμα?

Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείου γραφείο γραφείο advent στεφάνια

Όσον αφορά τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, υπάρχουν δύο επιλογές: DIY ή αγοράστε τα έτοιμα. Εάν δεν έχετε χρόνο ή δεν είστε δημιουργική προσωπικότητα, μπορείτε πάντα να αγοράσετε παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια και να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τον χώρο εργασίας σας. Οι ιδέες DIY απαιτούν επίσης περισσότερα ή λιγότερα υλικά για χειροτεχνίες και φυσικά χρόνο. Επιπλέον, οι δημιουργικές δραστηριότητες αναψυχής συμβάλλουν στη μείωση του άγχους.

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείο εργασιακό κομψό ευγενές ντουλάπι

Ενώ για μερικούς τα Χριστούγεννα είναι μια ειρηνική περίοδος, για άλλους συνδέεται με πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις. Εάν το άγχος της εργασίας έρχεται επίσης στο τέλος του έτους, σίγουρα δεν θα ήθελαν όλοι οι εργαζόμενοι να ασχοληθούν με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στο γραφείο. Θα πρέπει να το καταλάβετε και να εμπλέξετε μόνο τους εθελοντές. Τώρα είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα ήρεμο περιβάλλον που παρέχει ισορροπία και δεν δημιουργεί άγχος Χριστουγέννων.

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείο εργασιακός χώρος κομψή απλή διακόσμηση τραπεζιού από χαρτί

Εάν έχετε την ιδέα όχι μόνο να διακοσμήσετε το γραφείο σας για τα Χριστούγεννα, αλλά και να μεταμορφώσετε ολόκληρο το γραφείο με τους συναδέλφους σας, θα πρέπει σίγουρα να έχετε συζητήσει την ιδέα πρώτα με το αφεντικό σας. Εάν είστε μόνοι στο γραφείο σας, μπορείτε φυσικά να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη.

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια στο γραφείο που δεν ενοχλούν την εργασιακή ατμόσφαιρα

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείου εργασιακός πίνακας διακόσμηση χάρτινες φιγούρες νιφάδες χιονιού

Σχεδόν κανείς δεν είναι μόνος στο γραφείο του σήμερα. Οι ιδέες για χριστουγεννιάτικα στολίδια θα πρέπει πρώτα απ ‘όλα να είναι πολύ καλά μελετημένες και συζητημένες και ρυθμισμένες με τους εργαζόμενους. Εάν η μία ή η άλλη διακόσμηση μπορεί να βλάψει την υγεία, την εταιρεία ή την εργασιακή ατμόσφαιρα, είναι ακατάλληλη. Ομοίως, δεν πρέπει να προκαλεί αρνητικούς συσχετισμούς σε έναν ή στον άλλο συνάδελφο. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στα αντικείμενα και τα διακοσμητικά στοιχεία που κάνουν θόρυβο. Αυτά μπορεί να εκληφθούν ως ιδιαίτερα ενοχλητικά κατά τη διάρκεια της εργασίας.

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείο στο χώρο εργασίας χαρτί γιρλάντα καλά Χριστούγεννα

Άλλες διακοσμήσεις που κινούνται, ανάβουν ή αναβοσβήνουν μπορούν να αποτρέψουν την εργασία και με τη σειρά τους να διαταράξουν την ατμόσφαιρα εργασίας. Τα αρωματικά κεριά και άλλα που αποπνέουν ζεστά χριστουγεννιάτικα αρώματα δεν χρησιμοποιούνται πάντα από όλους. Για τον ένα είναι πολύ παρακινητικοί, για τον άλλο αυτές οι μυρωδιές κολλάνε στη μύτη και μπορούν ακόμη και να προκαλέσουν πονοκεφάλους. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να συζητήσετε με συναδέλφους που τους αρέσει αυτό που ακόμη και δεν το ανέχεται καθόλου.

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση φώτα γραφείου χώρου εργασίας φώτα νεράιδα φωτισμός

Δεν πρέπει να προσέχετε μόνο με τι διακοσμείτε το γραφείο, αλλά και πώς συνδέετε τα διακοσμητικά στοιχεία. Μια μεγάλη ποικιλία από εορταστικούς φωτισμούς, όπως φώτα νεράιδας, καμάρες κεριών και άλλα είναι συνήθως εξοπλισμένα με καλώδιο για την πρίζα. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό ή ακόμα και ένα εμπόδιο, ειδικά όταν υπάρχει κίνηση πελατών. Επιπλέον, οι διευρυμένες ρυθμίσεις δεν είναι καλή ιδέα εάν δεν υπάρχει τόσος χώρος στο δωμάτιο.

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείο στο χώρο εργασίας κρεμαστά χριστουγεννιάτικα δέντρα διακοσμήσεις καραμέλες

Τις περισσότερες φορές, η κρεμαστή διακόσμηση είναι καλή ιδέα αν τοποθετηθεί στο σωστό ύψος. Οι οροφές τύπου κουρτίνας είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για το σκοπό αυτό, επειδή τα διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να κρεμαστούν μεταξύ των πάνελ χωρίς να χρειάζεται επιπλέον διάτρηση της οροφής. Διακοσμητικές κορδέλες ή διαφανής πετονιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτό.

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείο πόρτα γυαλιού διακοσμητικό βρόχο

Η πόρτα στο γραφείο μπορεί επίσης να διακοσμηθεί για τα Χριστούγεννα. Μια ιδιαίτερα εφευρετική ιδέα είναι να δέσετε ένα διακοσμητικό τόξο με μια φαρδιά κόκκινη κορδέλα. Από μακριά η πόρτα μοιάζει με ένα τεράστιο δώρο. Μετά την περίοδο των διακοπών, το τόξο αφαιρείται απλά χωρίς να αφήνει ίχνη στην επιφάνεια.

Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης: Επιλογή χριστουγεννιάτικου δέντρου

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείο χώρος εργασίας χριστουγεννιάτικο δέντρο μικρό τεχνητό

Ούτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν πρέπει να λείπει στο γραφείο. Αυτό είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης και σας βάζει αμέσως σε καλή διάθεση. Ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον και για φιλικούς προς το περιβάλλον λόγους, όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάνουν χωρίς ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι κρίμα όταν σκέφτεστε το γεγονός ότι χρειάζονται περίπου 12 χρόνια για να ευχαριστήσουν εμάς τους ανθρώπους το δέντρο και πρέπει να πεθάνει για αυτό. Ευτυχώς, οι ψεύτικες εναλλακτικές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και όλο και περισσότεροι σχεδιαστές και κατασκευαστές προσφέρουν ενδιαφέροντα μοντέλα στην αγορά.

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείο εργασιακός χώρος χριστουγεννιάτικο δέντρο χαρτόνι κυματοειδές χαρτόνι

Εκτός από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από πλαστικό, τα οποία διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και παραλλαγών, υπάρχουν και εκδόσεις από άλλα υλικά. Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από χαρτόνι, χαρτί ή κυματοειδές χαρτόνι είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους ανθρώπους που έχουν προσανατολισμό στο σχεδιασμό. Αυτά είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο χαρτί Kraft και ως εκ τούτου είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Μπορούν να διακοσμηθούν όπως το συμβατικό χριστουγεννιάτικο δέντρο και είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν τα βλέμματα.

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείο πόρτα χριστουγεννιάτικο δέντρο νεράιδα φώτα

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο μόνοι σας από διαφορετικά υλικά. Εδώ η δημιουργική ιδέα για χριστουγεννιάτικα στολίδια υλοποιείται σε μια πόρτα και ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιάχνεται από μια σειρά από φώτα και πολλές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο στο γραφείο και το που τοποθετείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι υπάλληλοι μπορούν να επιλέξουν τη μία ή την άλλη παραλλαγή.

ιδέες χριστουγεννιάτικη διακόσμηση γραφείο χώρος εργασίας χριστουγεννιάτικο δέντρο μεγάλο