Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

DIY: Φτιάξτε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες κάρτες και σχεδιάστε τις δημιουργικά

Φτιάξτε Χριστουγεννιάτικες κάρτες μόνοι σας-ιδέα-στρας-άγγελος-μοτίβο-κόκκινα-μούρα

Ομολογουμένως, τα Χριστούγεννα είναι ακόμα πολύ μακριά. Αλλά αν θέλετε να σώσετε τον εαυτό σας το τυπικό χριστουγεννιάτικο άγχος τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι σημαντικό τώρα: τις χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Και η δημιουργικότητα ανταμείβεται, επειδή οι φίλοι και οι συγγενείς είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σπιτική παραλλαγή. Το να φτιάξετε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες κάρτες δεν είναι δύσκολο και είναι πολύ διασκεδαστικό για παιδιά και ενήλικες.

Φτιάξτε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες κάρτες – εκτυπώστε κάρτες online

Φτιάξτε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες κάρτες και εκτυπώστε τις

Εάν δεν σας αρέσει να ασχολείστε με τις κάρτες μόνοι σας ή δεν έχετε χρόνο, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε αγορασμένες κάρτες. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο www.weihnachtskarten-druck.com εκτυπώστε όμορφες χριστουγεννιάτικες κάρτες online. Υπάρχουν πρότυπα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, οπότε υπάρχει κάτι για όλους. Φυσικά, μπορείτε να ορίσετε μόνοι σας το κείμενο. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε χριστουγεννιάτικες προσκλήσεις, τραπέζια ή κάρτες μενού στην ηλεκτρονική πύλη εκτύπωσης. Μια καλή μέθοδος για όσους δεν τους αρέσουν οι χειροτεχνίες!

Φτιάξτε και διακοσμήστε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες κάρτες

DIY Χριστουγεννιάτικες κάρτες μόνοι σας - ιδέες

Εικόνα: © istock.com/cclickclick

Οι λάτρεις των τεχνών μπορούν να πιάσουν χαρτί και ψαλίδι οι ίδιοι. Ενώ αυτό είναι πιο χρονοβόρο, είναι πολύ διασκεδαστικό. Για χειροτεχνίες θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε τα εξής στο σπίτι:

  • Χαρτί κατασκευής σε διαφορετικά χρώματα και πάχη (κόκκινο, πράσινο, ασημί, χρυσό, σκούρο μπλε είναι ιδιαίτερα κατάλληλα ως χρώματα)
  • Κόλλα και ψαλίδι
  • μολύβι
  • λαστιχένια σφραγίδα
  • μικρές εφαρμογές ή αυτοκόλλητα με χριστουγεννιάτικα μοτίβα
  • Λάμψη
  • ό, τι μπορεί να βρεθεί στο δάσος το χειμώνα (κλαδιά, κουκουνάρια, βελανίδια)
  • Υφασμάτινες κορδέλες
  • Ταινίες κάλυψης (πολύχρωμες αυτοκόλλητες ταινίες)

diy-christmas-cards-do-it-yourself-ideas-paper

Ποιος σφραγίζει με Χριστουγεννιάτικα μοτίβα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κόκκινο ή πράσινο μαξιλάρι μελανιού για τις κάρτες. Αυτό ταιριάζει καλύτερα με τον στοχαστικό χρόνο.

Εάν έχετε έλλειψη ιδεών, μπορείτε επίσης να πάρετε έμπνευση εδώ. Μπορείτε επίσης να βρείτε κομψά πρότυπα σε αυτό το άρθρο.

Μια φωτογραφία ως ευχετήρια κάρτα για τα Χριστούγεννα

diy-christmas-cards-do-it-yourself-photo-design

Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα είναι να στείλετε μια φωτογραφία για τα Χριστούγεννα. Είτε μια οικογενειακή φωτογραφία είτε μια αστεία χριστουγεννιάτικη selfie – η φωτογραφία ως κάρτα είναι πάντα καλά δεκτή. Εάν δεν θέλετε ο ταχυδρόμος να δει την εικόνα, απλώς βάλτε τη δημιουργική “κάρτα” σε ένα φάκελο. Υπάρχουν δημιουργικά παραδείγματα φωτογραφιών ενός ζευγαριού, για παράδειγμα στο Pinterest.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες-σχεδιασμός-δική σας-εκτύπωση-φωτογραφιών-για παιδιά

χριστουγεννιάτικες κάρτες-σχέδιο-οικογενειακές-φωτογραφίες-χριστουγεννιάτικα-μοτίβα