Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Κάντε τις δικές σας χειμερινές ρυθμίσεις για το εξωτερικό: διακοσμήστε την είσοδο και τον κήπο του σπιτιού σας!

Τα αειθαλή κλαδιά είναι ένας φθηνός και όμορφος τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας για τις γιορτές. Όχι μόνο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δέσετε όμορφα στεφάνια και γιρλάντες, μπορείτε επίσης να κάνετε εξαιρετικές χειμερινές ρυθμίσεις για τον εαυτό σας. Κέδρος, ερυθρελάτης, πεύκο, αρκεύθου, κυπαρίσσι, πυξάρι, μανόλια – τα φυσικά υλικά με διαφορετικές χρωματικές και δομικές διαφορές κάνουν κάθε διάταξη μοναδική. Και με μπάλες, φώτα νεράιδας και τόξα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε ελάχιστο χρόνο. Θα σας δώσουμε ιδέες για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε χειμερινές ρυθμίσεις σε γλάστρες και γλάστρες, που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές μπροστά από την είσοδο του σπιτιού ή στον κήπο.

Για να μπορέσετε να απολαύσετε τη φυσική γοητεία των φρέσκων κωνοφόρων κλαδιών, πρέπει να τους τροφοδοτήσετε με νερό. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσουν το πράσινο χρώμα τους και τις βελόνες τους περισσότερο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει είτε να ποτίζετε τις χειμερινές ρυθμίσεις μία φορά την εβδομάδα είτε απλά να βάζετε τα κλαδιά σε βρεγμένα σφουγγάρια ανθοπωλείων εκ των προτέρων.

Κάντε χειμερινές ρυθμίσεις μόνοι σας σε κουβάδες

φτιάξτε μόνοι σας εξαιρετική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Για να κάνετε μόνοι σας ελκυστικές χειμερινές ρυθμίσεις σε γλάστρες, πρέπει να συνδυάσετε τα φυτά σας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο «θρίλερ-διαρροή-πληρωτικό».

 • Το θρίλερ είναι το εντυπωσιακό που τοποθετείτε στη μέση – κλαδιά σημύδας, διακοσμητικά κλαδιά ιτιάς ή σκύλου, μεγάλο μεταλλικό φανάρι, μπάλα ιτιάς, νάνος ερυθρελάτης.
 • Το spiller είναι το έλατο πράσινο που κρέμεται στην άκρη – για να προσθέσετε λίγο χρώμα στη χειμερινή διάταξη, μπορείτε επίσης να επιλέξετε κλαδιά με ειδικά χρώματα φύλλων, όπως τα φύλλα μανόλιας, που γίνονται καφέ λόγω αργών παγετών.
 • Το Filler είναι η υπόλοιπη διακόσμηση που χρησιμοποιείτε για να συμπληρώσετε τα κενά στον κάδο. Υπάρχει συνήθως μια μεγάλη επιλογή εδώ. Χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια, κουκουνάρια και μεγάλα γιορτινά τόξα προσθέτουν έναν παράγοντα WOW.

Κάντε Χριστουγεννιάτικες ρυθμίσεις για τον εαυτό σας έξω

Αυτή η όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για εξωτερικούς χώρους είναι έτοιμη σε 10 λεπτά! Όταν συνδυάζετε τη διάταξη, δώστε προσοχή μόνο στο σχήμα. Μια τριγωνική διάταξη φαίνεται καλύτερα για μπανιέρες και γλάστρες. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να τακτοποιήσετε τα επιλεγμένα διακοσμητικά όπως θέλετε ανάμεσα στα κλαδιά του έλατου στη διάταξη.

Φτιάξτε μόνοι σας χριστουγεννιάτικα στολίδια για εξωτερικούς χώρους

Και κάπως έτσι πάει βήμα βήμα:

Κάντε Χριστουγεννιάτικες ρυθμίσεις για τον εαυτό σας για την είσοδο του σπιτιού

Ο, τι χρειάζεσαι:

Κάδος και χώμα

3 κλαδιά σημύδας

Κλαδιά από ασημένιο έλατο, πεύκο, κέδρο, αρκεύθου, χειμωνιάτικα μούρα

 1. Γεμίστε τον κάδο με χώμα. (Στην περίπτωση ψηλών, λεπτών κουβάδων, μπορείτε πρώτα να γεμίσετε ένα ή δύο πλάτη χαλικιού, διογκωμένο πηλό ή φελιζόλ και να απλώσετε τη γη από πάνω).
 2. Βάλτε τα κλαδιά σημύδας στο έδαφος όσο το δυνατόν περισσότερο.
 3. Πάρτε μερικά ασημένια κλαδιά έλατου και βάλτε τα γύρω από τα κλαδιά σημύδας.
 4. Τώρα μοιράστε τα κλαδιά του πεύκου στην κατσαρόλα. Είναι παρόμοια με το ασημένιο έλατο, αλλά κρέμονται περισσότερο και επομένως είναι κατάλληλα για να καλύψουν κενά.
 5. Τοποθετήστε τα κλαδιά σας από κέδρο κατά μήκος της άκρης και καλύψτε τα όμορφα.
 6. Τοποθετήστε τα υποκαταστήματα των πλυντηρίων σε ομάδες κατά μήκος της πρόσοψης για να αναδείξετε τα όμορφα μπλε μούρα.
 7. Συμπληρώστε με τα έντονα κόκκινα μούρα του χειμώνα. Αυτά τοποθετούνται καλύτερα στο μπροστινό κέντρο και δημιουργούν αμέσως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Κάντε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες ρυθμίσεις για εξωτερικούς χώρους σε μπανιέρες

Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης εξωτερικά με φώτα νεράιδας

Φτιάξτε τους δικούς σας χριστουγεννιάτικους κουβάδες διακόσμησης έξω

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε χειμωνιάτικα μούρα, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να προσθέσετε κόκκινες πινελιές στη χριστουγεννιάτικη διάταξη. Εδώ, για παράδειγμα, 3 ρόδια έκοψαν μια υπέροχη φιγούρα ως διακόσμηση. Με το έντονο κόκκινο χρώμα τους, μοιάζουν με χριστουγεννιάτικες μπάλες και ταιριάζουν υπέροχα με το έλατο πράσινο! Αυτή η όμορφη χειμερινή διάταξη αποτελείται επίσης από κέδρους θυμιάματος, πυξάρι και λευκά πεύκα.

Φωτίστε τις γκρίζες μέρες του χειμώνα με τα φώτα των νεράιδων! 

Χριστουγεννιάτικος κάδος διακόσμησης έξω από φυσικά υλικά

Τα φώτα των νεράιδων συνδέονται ιδιαίτερα με μια γιορτινή χριστουγεννιάτικη διάθεση και φυσικά δεν πρέπει να λείπουν ούτε εδώ. Με την απαλή λάμψη τους, δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον κήπο το βράδυ.

χριστουγεννιάτικα κουτιά διακόσμησης έξω με φώτα νεράιδας

Βεβαιωθείτε ότι τα φώτα νεράιδων για το εξωτερικό πρέπει να έχουν κατηγορία προστασίας IP άνω του IP44. Επιπλέον, οι ειδικοί γενικά συμβουλεύουν να μην χρησιμοποιείτε φώτα νεράιδας με μπαταρίες σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, με τα ηλιακά φώτα νεράιδας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτεινές πινελιές οπουδήποτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να καλύψετε τα φώτα ανάμεσα στα κλαδιά και να κρύψετε τον ηλιακό πίνακα στο πίσω μέρος του κάδου.

Η Χριστουγεννιάτικη ρύθμιση σας θα είναι πάντα εντυπωσιακή αν χρησιμοποιείτε μια φωτεινή μπάλα. Τα σφαιρικά φώτα διατίθενται επίσης σε διαφορετικά μεγέθη και με διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας. Αυτή η ιδέα είναι επίσης κατάλληλη για λάτρεις του DIY: μετατρέψτε παλιά γυάλινα αμπαζούρ από την υπαίθρια αγορά σε φωτισμένες μπάλες για τον κήπο.

Τακτοποιήστε μια χειμερινή ρύθμιση έλατου σε ένα κρεμαστό καλάθι

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου σπιτιού για έξω φτιάξτε τη δική σας χειμερινή διάταξη

Πρόσθετες χειμερινές ρυθμίσεις μπορούν να κρεμαστούν ατμοσφαιρικά με κρεμαστά καλάθια. Είναι σημαντικό εδώ να μην υπερφορτώνετε το κρεμαστό καλάθι με διακοσμητικά. Για να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο βάρος, μπορείτε να κλείσετε το κρεμαστό καλάθι πρώτα και μόνο στη συνέχεια να προσθέσετε τη διακόσμηση. Προσπαθήστε επίσης να προσαρμόσετε το βάρος των κλαδιών ανάλογα και να μην χρησιμοποιείτε μεγάλα, βαριά φυσικά υλικά.

Κάντε χειμερινές ρυθμίσεις για εξωτερικούς χώρους μόνοι σας σε ένα καλάθι που κρέμεται

Απαιτούμενα υλικά:

– κρεμαστό καλάθι και γη

– Κρεμαστές

– μείγμα από κλαδιά πεύκου, έλατου και κέδρου

– λεπτά κλαδιά δέντρων

– κουκουνάρια, μούρα, κορδέλες, στολίδια ή άλλα διακοσμητικά

– προαιρετικά: σπρέι χιονιού

 1. Γεμίστε το κρεμαστό καλάθι σας με χώμα.
 2. Καρφιτσώστε τα κλαδιά των δέντρων στη μέση για να προσθέσετε ύψος στη χειμερινή σας διάταξη.
 3. Τώρα καρφιτσώστε το έλατο πράσινο γύρω από τα κλαδιά. Ένα μεγάλο κομμάτι πρέπει να χρησιμεύσει ως φόντο για τη διακόσμηση. Εδώ θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο τριγωνικό σχήμα της διάταξης, όπως και με τον κάδο.
 4. Στη συνέχεια, θα προσθέσετε μερικά μεγαλύτερα κλαδιά πεύκου και θα συμπληρώσετε τα μεγαλύτερα κενά.
 5. Μετά είναι η σειρά των κλαδιών κέδρου.
 6. Τέλος, κόψτε μικρότερα κλαδιά για να καλύψετε τυχόν κενά και να γεμίσετε το καλάθι σας.
 7. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με το σχήμα της διάταξης, μπορείτε να προσθέσετε τα διακοσμητικά και να ψεκάσετε ολόκληρο το πράγμα με ψεύτικο χιόνι για μια χιονισμένη εμφάνιση. Αυτό παρατείνει επίσης τη διάρκεια ζωής των κλαδιών έλατου.

Φτιάξτε τη δική σας χριστουγεννιάτικη διάταξη σε κουτί μπαλκονιού

χριστουγεννιάτικη διάταξη για εξωτερικούς χώρους σε κουτί λουλουδιών

Τώρα θα σας δείξουμε πώς να τακτοποιήσετε τα κλαδιά σε ένα ορθογώνιο κουτί λουλουδιών.

Για αυτό το έργο θα χρειαστείτε:

Κουτί μπαλκονιού

Πέτρες, διογκωμένος πηλός ή διακοσμητικά γυάλινα μάρμαρα

Λουλουδάτα μπλοκ αφρού

Γη

Ψαλίδα κλαδέματος

Γάντια κηπουρικής

Φυσικά υλικά – πράσινο έλατο, κλαδιά σκύλου, φύλλα μανόλιας, μούρα από πουρνάρια, άτρακτο (Euonymus), κώνους ερυθρελάτης

 1. Αρχικά, γεμίστε το κουτί με λουλούδια με χαλίκι ή άλλο υλικό. Το βάρος του αμμοχάλικου δίνει στον ελαφρύ φυτευτή καλύτερη σταθερότητα.
 2. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα φλοράλ λουλουδιών αφρού από πάνω. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να συμπληρώσετε τα κενά με χώμα ή χαλίκι.
 3. Κόψτε τα κλαδιά έλατου σε γωνία 45 μοιρών για να κολλήσουν πιο εύκολα στον αφρό. Το πράσινο έλατο έρχεται στο πίσω μέρος έτσι ώστε να αποτελεί το φόντο για τη χειμερινή σας διάταξη.
 4. Τώρα κολλήστε μερικά μικρότερα κλαδιά στη μέση. Θα πρέπει να υπάρχουν κάποια κενά μπροστά και στη μέση.
 5. It’sρθε η ώρα να προσθέσετε λίγο χρώμα! Μοιράστε ομοιόμορφα τέσσερα κλαδάκια μούρα στο ζαρντινιέρα.
 6. Τώρα σχηματίζετε την καρδιά της διάταξης. Τα φύλλα μανόλιας και οι θάμνοι ατράκτου έρχονται στο μπροστινό κέντρο του κουτιού.
 7. Τέλος, προσθέστε τα κλαδιά του σκύλου. Αυτά πρέπει να είναι διατεταγμένα σε ακτινικό μοτίβο, όπως ένα στέμμα.

φτιάξτε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες ρυθμίσεις για εξωτερικούς χώρους

Χειμερινή ρύθμιση με κερί

Κάντε τη δική σας χειμερινή διάταξη με ένα κερί σε ξύλινο κουτί

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θα σας δείξουμε μια ωραία ιδέα για μια μικρή χειμερινή ρύθμιση με ένα κερί. Θα ήταν ένα πραγματικό βλέμμα στο τραπέζι στη βεράντα ή στον χειμερινό κήπο.

 1. Τοποθετήστε ένα μεγάλο κασσίτερο ανάποδα στο κέντρο ενός ξύλινου κουτιού. Στη συνέχεια, τακτοποιήστε τα μικρότερα βάζα και δοχεία γύρω τους.
 2. Γεμίστε κάθε «βάζο» μέχρι τη μέση με νερό. (Με αυτόν τον τρόπο τα κλαδιά παραμένουν φρέσκα περισσότερο)
 3. Για να κάνετε το επίκεντρο της διακόσμησης του τραπεζιού σας, τοποθετήστε ένα κερί κολόνας σε ένα μεγάλο ποτήρι.
 4. Στη συνέχεια, βάλτε τα κλαδιά στα βάζα έτσι ώστε να είναι κρυμμένα από κάτω.
 5. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε κώνους ή μια αλυσίδα φώτων στη χριστουγεννιάτικη διάταξη.

Κάντε τη δική σας χειμερινή διάταξη με ένα κερί και πράσινο έλατο

Ξέρετε ήδη πώς να κάνετε όμορφες χειμερινές ρυθμίσεις για τον εαυτό σας! Ωστόσο, εάν χρειάζεστε ακόμα κάποια έμπνευση, μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή εικόνων μας!

Οι κόκκινες διακοσμήσεις ξεχωρίζουν υπέροχα στο έλατο πράσινο

φτιάξτε εξαιρετικές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις έξω από τον εαυτό σας

Τα κλαδιά δίνουν στη χριστουγεννιάτικη διάταξη περισσότερο ύψος

Χριστουγεννιάτικη ρύθμιση με κόκκινες πινελιές στο κατώφλι

Οι χριστουγεννιάτικες ρυθμίσεις έκοψαν μια ωραία φιγούρα στο κατώφλι

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έξω από την είσοδο του σπιτιού

Ο κισσός είναι το βασικό στοιχείο αυτής της διάταξης

σπιτικά χριστουγεννιάτικα στολίδια για εξωτερικούς χώρους

Κλαδιά σκύλου, χειμερινά μούρα και φύλλα μανόλιας δημιουργούν όμορφες αντιθέσεις

χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έξω από γλάστρα

Μπορείτε επίσης να ταιριάξετε το χρώμα των χειμερινών διασκευών με τη διακόσμηση της πόρτας

Χριστουγεννιάτικα στολίδια έξω μπροστά από την είσοδο του σπιτιού

Αντί για κλαδιά σκύλου, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε κλαδιά βαμμένα σε λευκό χρώμα

μοντέρνα χριστουγεννιάτικα στολίδια έξω από την μπροστινή πόρτα

Μοντέρνα χειμερινά διακοσμητικά στο κατώφλι

μοντέρνα χριστουγεννιάτικα στολίδια έξω σε μπανιέρες

Οι χειμερινές συνθέσεις παραμένουν πιο φρέσκες περισσότερο με λουλουδάτο αφρό

Κάντε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες ρυθμίσεις εκ των προτέρων στη συνέχεια

Βεβαιωθείτε ότι η χριστουγεννιάτικη ρύθμιση είναι όμορφη από όλες τις πλευρές

Χριστουγεννιάτικα στολίδια από φυσικά υλικά για εξωτερικούς χώρους

Μεγάλες διευθετήσεις Advent για την μπροστινή αυλή

όμορφη και απλή χειμερινή διακόσμηση για έξω

Μικρή χειμερινή διάταξη σε καλάθι

Διακοσμήστε το καλάθι για τα Χριστούγεννα με έλατο πράσινο

Η χριστουγεννιάτικη ρύθμιση είναι επίσης ιδανική ως δώρο

μικρή χειμερινή διάταξη για εξωτερικούς χώρους με κόκκινα κλαδιά ως έμφαση

Το μπλε είναι επίσης ένα ευγενές χρώμα για χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις

φτιάξτε τη δική σας χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εισόδου σπιτιού για έξω

Με ψηλές, στενές γλάστρες, θα πρέπει να εξασφαλίσετε μια οπτική ελαφρότητα

Διακοσμήστε τον κάδο για τα Χριστούγεννα και το χειμώνα

Τα κλαδιά των ατράκτων παρέχουν ηλιόλουστες πινελιές τον Ιανουάριο

Διακόσμηση έλατου σε κουβάδες στο μπαλκόνι

Ιδέα για γλάστρες διαφορετικού μεγέθους

ρυθμίσεις έλατου για εξωτερικούς χώρους σε γλάστρες

Η χειμερινή διάταξη έρχεται από μόνη της σε μια λευκή γλάστρα

όμορφη χριστουγεννιάτικη ρύθμιση σε γλάστρα στο μπαλκόνι

Επικεντρωθείτε σε ένα μεταλλικό φανάρι

Φτιάξτε τη δική σας εξωτερική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με φανάρι κεριών

Ιδέα για ένα ρηχό μπολ

Φτιάξτε τα δικά σας χριστουγεννιάτικα στολίδια φυσικά υλικά για εξωτερικούς χώρους

Χειμερινή διάταξη σε ασημί και πράσινο χρώμα

Χριστουγεννιάτικα στολίδια για έξω μπροστά στην είσοδο του σπιτιού

Μια μεγάλη κόκκινη χριστουγεννιάτικη μπάλα ως highlight

Χριστουγεννιάτικη ρύθμιση για την είσοδο του σπιτιού

Η κόκκινη διακόσμηση φαίνεται ακόμα πιο όμορφη στο χιόνι

αδιάβροχη χειμερινή διακόσμηση σε κουβά

Μια μπάλα ιτιάς ως αποκορύφωμα στη χειμερινή διάταξη

Χειμερινή διακόσμηση εξωτερική ρύθμιση έλατου σε ένα μπολ

Όλα είναι πιο όμορφα με λάμψη

χειροποίητη χειμερινή διακόσμηση για κουβάδες

Κλαδιά μουνί-ιτιάς δημιουργούν οπτικό ύψος

Χειμερινή διάταξη σε παλιό πέτρινο δοχείο

Τον Ιανουάριο μπορείτε απλά να επιλέξετε διακοσμητικό σε λευκό, πράσινο και καφέ

Χειμερινή διάταξη με κλαδιά σημύδας στο κατώφλι

Μπορείτε να χρωματίσετε τα φύλλα μανόλιας χρυσά για ένα επιπλέον αποτέλεσμα

Χειμερινές συνθέσεις με χρυσές πινελιές σε ψηλές, στενές μπανιέρες

Τα έλατα σε μπανιέρες είναι επίσης κατάλληλα για το φθινόπωρο

Χειμερινές συνθέσεις σε μαύρους κουβάδες μπροστά στην είσοδο του σπιτιού

Φιγούρα χιονισμένης κουκουβάγιας και άσπρα μούρα ως έμφαση

Χειμερινή διάταξη με διακόσμηση χιονισμένης κουκουβάγιας

Το πράσινο και το καφέ είναι ένα κλασικό δίδυμο χρωμάτων

Χειμερινή διάταξη με φύλλα μανόλιας και κώνους

Κατάλληλο για το θέμα της χειμερινής χώρας των θαυμάτων

Διακόσμηση για χειμερινή διάταξη σε λευκό και χρυσό

Ιδέα για μεγάλους καλλιεργητές στη βεράντα

υπέροχα χριστουγεννιάτικα στολίδια για έξω

Χειμερινά κρεμαστά καλάθια 

Σχεδιάστε κρεμαστά καλάθια για τα Χριστούγεννα