Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Χειμερινός κήπος διακόσμησης: όμορφες ιδέες διακόσμησης με φυσικά υλικά για εισόδους και βεράντες σπιτιών

Φωτάκια νεράιδας σε χρώματα ουράνιου τόξου, στεφάνι πόρτας σε χρυσό, πράσινο και κόκκινο, πολλές φιγούρες ελαφιών στο γκαζόν: μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε έντονα χρώματα δημιουργεί την εορταστική διάθεση. Το αργότερο μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου θα είναι καιρός να καθαρίσετε ξανά τον κήπο. Και ξαφνικά η είσοδος του σπιτιού και ο εξωτερικός χώρος φαίνονται πάλι ζοφεροί και δεν υπάρχουν εντυπωσιακοί που τραβούν τα βλέμματα. Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι! Προσφέρουμε ιδέες για χειμερινές διακοσμήσεις στον κήπο που διαρκούν πολύ και σας φέρνουν σε καλή διάθεση. Δημιουργικές ρυθμίσεις μπορούν να δημιουργηθούν με φυσικά υλικά. Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας με μια ευφάνταστη εξωτερική διακόσμηση σε στυλ vintage ή εξοχικό σπίτι!

Χειμερινός κήπος διακόσμησης: Διακοσμήστε τον κήπο και τη βεράντα εορταστικά

Χειμερινή διακόσμηση κήπου έλατο πράσινα μούρα οργανώνουν ξύλινες μπάλες και χρυσές μπάλες χριστουγεννιάτικων δέντρων και κουκουνάρια στον κήπο

1. Προγραμματίστε τη χειμερινή διακόσμηση σε εξωτερικούς χώρους

Η πρώτη εντύπωση μετράει. Δημιουργήστε μια κομψή, καθαριστική χειμερινή διακόσμηση στον κήπο και στη βεράντα. Αρχικά, θα σας δείξουμε μερικές ιδέες για το πώς να ομορφύνετε τον εξωτερικό χώρο με λεπτές λεπτομέρειες. Ο καλός προγραμματισμός είναι πολύ σημαντικός για τη δημιουργία μιας αρμονικής συνολικής εικόνας. Επιλέξτε τρεις ή το πολύ τέσσερις περιοχές στον κήπο όπου θέλετε να δώσετε έμφαση. Ο βασικός κανόνας εδώ είναι: λιγότερο είναι περισσότερο. Μην το παρακάνετε λοιπόν με τη διακόσμηση και διακοσμήστε τον εξωτερικό χώρο με φειδώ και συγκράτηση. Ένα όμορφα διακοσμημένο φανάρι στο τραπέζι του κήπου δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Οι άδειες γλάστρες, οι αμφορείς και οι πέτρινοι πλίνθοι προσφέρουν την τέλεια ευκαιρία για αποτελεσματική προβολή συνθέσεων με φυσικά υλικά. Αλλά και λειτουργικά στοιχεία κήπου όπως το γραμματοκιβώτιο ή η εξωτερική σκάλα μπορούν να καλυφθούν με τριαντάφυλλα και πράσινο έλατο.

Εικόνα παραπάνω: Χειμερινή ρύθμιση με κλαδιά έλατου και πεύκου, κουκουνάρια και μούρα. Οι χρυσές χριστουγεννιάτικες μπάλες και τα φθινοπωρινά φύλλα προσθέτουν μια μοντέρνα συστροφή στο κατά τα άλλα παραδοσιακό σύνολο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες ιδέες για χειμερινές ρυθμίσεις εδώ.

Χειμερινή εξωτερική διακόσμηση στη βεράντα διακοσμήστε το κουτί με λουλούδια με φιόγκο και διακοσμήστε με τριαντάφυλλα και κλαδιά κυπαρισσιού

2. Επιλέξτε το συνδυασμό χρωμάτων

Το επόμενο βήμα για μια χειμερινή διακόσμηση είναι η επιλογή του συνδυασμού χρωμάτων. Επειδή τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συνδέσουν κομψά τις επιμέρους περιοχές στον κήπο μεταξύ τους. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πουριστικό σύνολο σε κρεμ, μπεζ, λευκό και έλατο πράσινο ή να επιλέξετε τα κλασικά – πράσινο, λευκό και κόκκινο. Με μια ουδέτερη διάταξη μπορείτε να κάνετε μια απρόσκοπτη μετάβαση μεταξύ φθινοπωρινής και χειμερινής διακόσμησης. Η εποχιακή χειμερινή διακόσμηση με κόκκινες πινελιές προσελκύει αυτόματα την προσοχή και δίνει στον κήπο μια βουτιά χρώματος. Δυνατά χρώματα όπως το κόκκινο έχουν ένα χαρούμενο αποτέλεσμα και δημιουργούν μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο.

Εικόνα παραπάνω: Ένα άδειο κιβώτιο λουλουδιών γίνεται ένα πραγματικό μάτι με κλαδιά μούρων και κυπαρισσιού. Η κόκκινη κορδέλα δίνει στην εξωτερική διακόσμηση τις τελευταίες πινελιές. Αυτή η χειμερινή διακόσμηση είναι εγγυημένη ότι θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Η χειμερινή διακόσμηση διακοσμεί το φανάρι του κήπου με τριαντάφυλλο και φιόγκο και βρύα

3. Επιλέξτε ανθεκτικά υλικά

Η κατασκευή μιας χειμερινής διακόσμησης δεν είναι εύκολη. Για να αντέξει όλο το χειμώνα έξω, θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα υλικά. Όχι μόνο τα κλαδιά έλατου και τα κουκουνάρια είναι ιδιαίτερα μακράς διαρκείας. Διαφορετικοί τύποι μούρων, τριαντάφυλλοι, βρύα, φύλλα δάφνης και γκι μπορούν επίσης να ευδοκιμήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Εάν οι επιφάνειές τους είναι σφραγισμένες με διαφανές προστατευτικό παράγοντα, μεταλλικά και γυάλινα φανάρια και ξύλινα αστέρια και νιφάδες χιονιού είναι επίσης κατάλληλα για εξωτερική χρήση. Οι υφασμάτινες κορδέλες, οι διακοσμητικές στήλες από τερακότα και οι κεραμικές φιγούρες θεωρούνται γενικά ανθεκτικές στον παγετό και μπορούν να μείνουν έξω το χειμώνα.

Εικόνα παραπάνω: Διακοσμήστε ένα φανάρι με βρύα, πράσινο πεύκου και μια εντυπωσιακή κορδέλα από ύφασμα και μούρα. Ένα κερί LED διαχέει το απαλό φως το βράδυ.

Διακόσμηση χειμερινού κήπου: Διακοσμήστε εορταστικά το μονοπάτι του κήπου, τις σκάλες και τις γωνίες του κήπου

Χειμερινή διακόσμηση κήπου αμφορέας φυτό τριαντάφυλλο διακοσμητικό

Μια καλά μελετημένη διακόσμηση κήπου είναι επίσης προσαρμοσμένη στις συνθήκες στον κήπο. Οι ψηλές γλάστρες σε μια πέτρινη στήλη αναδεικνύουν καλύτερα τα μονοπάτια του κήπου, τις σκάλες και τις γωνίες του κήπου. Οι γλάστρες μπορούν να διακοσμηθούν όπως επιθυμείτε. Οι αρχάριοι μπορούν να επιλέξουν τον κλασικό συνδυασμό πράσινου πεύκου και τριαντάφυλλου. Τα χειμωνιάτικα λουλούδια όπως η poinsettia μπορούν επίσης να ομορφύνουν το χειμερινό μπουκέτο στην κατσαρόλα και να κάνουν το σύνολο ένα πραγματικό βλέμμα που μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και όλο το χειμώνα.

Φτιάξτε μόνοι σας χειμωνιάτικες διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού Apmhora φυτικές μορφές αγγέλου από πέτρα και χρυσές χριστουγεννιάτικες μπάλες και κουκουνάρια και κλαδιά από άχυρο και πεύκο

Οι έμπειροι κηπουροί χόμπι μπορούν να τοποθετήσουν ψηλές γλάστρες με φιγούρες αγγέλων από πέτρα ή κεραμικό. Και δεδομένου ότι ακόμη και οι μινιμαλιστές πιάνουν το χρυσό την περίοδο των Χριστουγέννων, μπορείτε να διακοσμήσετε τη διακόσμηση με μεταλλικές φιγούρες, μια αλυσίδα φώτων και μια χρυσή διακοσμητική κορδέλα. Μαζί με κουκουνάρια, αειθαλή κλαδιά έλατου και διάφορα εποχιακά φρούτα, προκύπτει μια κλασική χριστουγεννιάτικη ρύθμιση.

Χειμερινός κήπος διακόσμησης σε ξύλινο καλάθι τακτοποιήστε κουκουνάρια και τριαντάφυλλα και κλαδιά δέντρων

Εάν δεν έχετε ψηλές γλάστρες, μπορείτε να κανονίσετε κουκουνάρια, τριαντάφυλλα και αειθαλή κλαδιά δέντρων σε μπαστούνι ή ξύλινο καλάθι. Η εξωτερική διακόσμηση με φυσικά υλικά φαίνεται ιδιαίτερα όμορφη όταν την τοποθετείτε στο χιονισμένο γκαζόν. Το ξύλινο καλάθι κόβει επίσης μια ωραία φιγούρα στο τραπέζι του κήπου. Το χιόνι και ο παγετός δεν μπορούν να βλάψουν τα υλικά, αλλά εάν το ξύλο εκτίθεται σε χειμερινό καιρό για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να αναπτύξει ανοιχτό γκρι πατίνα. Αλλά είναι ακριβώς αυτή η πατίνα που δίνει στο ξύλινο καλάθι τη vintage γοητεία της!

Χειμερινή διακόσμηση φανάρι κήπου για τα Χριστούγεννα με κουκουνάρια και φιγούρα αγγέλου και μούρα και πράσινο πεύκο

Τα φανάρια είναι αληθινά παντού και μπορούν να διακοσμηθούν υπέροχα εποχιακά με αειθαλή φυτά. Το καλοκαίρι στολίζονται παραδοσιακά με ανθοσυνθέσεις, το χειμώνα μπορούν να αρωματιστούν με έλατο, για παράδειγμα. Είναι μια εξαιρετική ιδέα να δέσετε ένα στεφάνι πόρτας από φυσικά υλικά και να το τοποθετήσετε στο τραπέζι του κήπου. Μαζί με ένα φανάρι με ένα κερί LED ή μια φιγούρα πορσελάνης, δημιουργεί μια εορταστική ατμόσφαιρα στη βεράντα ή το μπαλκόνι. Και το καλύτερο από όλα: Μπορείτε να αντικαταστήσετε μεμονωμένα κλαδιά δέντρων ή διακοσμητικά στοιχεία με νέα ανά πάσα στιγμή. Να είστε πάντα προσεκτικοί και ποτέ μην αφήνετε τα κεριά να καίνε χωρίς επίβλεψη. Υπάρχει πάντα κίνδυνος πυρκαγιάς, ειδικά έξω.

Χειμερινή διακόσμηση κήπο φιλάκι μόνη σας δημιουργήστε ιδέες για διακόσμηση Ιανουαρίου με φυσικά υλικά

Στις ΗΠΑ ονομάζονται “φιλάκια φιλί”. Οι χαρούμενες χριστουγεννιάτικες ρυθμίσεις είναι παραδοσιακά δεμένες από γκι και διακοσμημένες με κόκκινο φιόγκο. Ένα φιλί κάτω από αυτή τη πολύχρωμη χειμερινή διακόσμηση θα πρέπει να υπόσχεται στο ζευγάρι αιώνια ευτυχία. Μπορείτε επίσης προαιρετικά να τα φτιάξετε από κλαδιά κυπαρισσιού ή έλατου και να τα κρεμάσετε πάνω από την είσοδο του σπιτιού. Αυτή η ογκώδης διακόσμηση κήπου είναι επίσης κατάλληλη ως έμφαση στη σκεπαστή βεράντα ή στην πέργκολα / κιόσκι.

Χειμερινή διακόσμηση κήπου: Διακοσμήστε εορταστικά την είσοδο του σπιτιού

Χειμερινή διακόσμηση γραμματοκιβώτιο κήπου διακοσμήστε εορταστικά τριαντάφυλλο και έλατο πράσινο και κόκκινο φιόγκο οργάντζα

Με μια γιρλάντα από φυσικά υλικά που πλαισιώνει την είσοδο στο σπίτι και ένα όμορφο στεφάνι πόρτας από τριαντάφυλλα, ο χώρος της εισόδου λάμπει με μια γιορτινή λάμψη. Επιπλέον, άλλες εξωτερικές ρυθμίσεις μπορούν επίσης να διακοσμήσουν τα κάγκελα. Το πόσο χλιδάτα μπορεί να είναι η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος της εισόδου. Κατ ‘αρχήν, ισχύουν τα ακόλουθα: όσο μεγαλύτερη είναι η είσοδος, τόσο περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία μπορούν να την ανεμίσουν. Οι μικρότερες ή στενές είσοδοι του σπιτιού θα πρέπει να διατηρούνται απλές και αρωματισμένες με διακόσμηση τόνου.

Διακοσμήστε την είσοδο του σπιτιού για τα Χριστούγεννα με μήλα και ένα στεφάνι πόρτας με κουδούνια Χειμερινή διακόσμηση για έξω

Δύο απλά δοχεία με πολυετή φράκτη γύρω από την είσοδο του σπιτιού, μια απλή γιρλάντα από πράσινο έλατο και ένα στεφάνι πόρτας με τρεις χρυσές καμπάνες στρογγυλοποιούν την πουριστική διακόσμηση για εισόδους μικρών σπιτιών. Φρέσκα φρούτα μεγάλης διάρκειας όπως τα μήλα δίνουν στο σύνολο μια μοντέρνα πινελιά. Η εντελώς πράσινη χειμερινή διακόσμηση είναι ιδανική για σπίτια με λευκή ή γκρι πρόσοψη.

Διακοσμήσεις χειμερινών θυρών με φυσικό υλικό όπως κλαδιά δέντρων και κυπαρίσσια και κλαδιά δάφνης και κουκουνάρια

Εάν η είσοδος του σπιτιού είναι ιδιαίτερα μικρή ή χρειάζεστε μια ωραία ιδέα διακόσμησης για την πόρτα του διαμερίσματος, τότε μια ανθοσύνθεση με ξερά φυτά και λουλούδια είναι ιδανική. Επιπλέον, διακοσμήστε τα φυτά με τεχνητό χιόνι για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση “Winter Wonderland” και κρεμάστε τη διάταξη στην μπροστινή πόρτα. Η καθαριστική χειμερινή διακόσμηση είναι εγγυημένη ότι θα διαρκέσει όλο το χειμώνα και στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ξερά λουλούδια για άλλες δημιουργικές διακοσμήσεις. Or μπορείτε να αποθηκεύσετε τα χειμερινά διακοσμητικά σε ξηρό μέρος μέχρι τον επόμενο χειμώνα.

Χειμερινή διακόσμηση για ρουστίκ διακοσμήσεις εισόδου σπιτιού με κορμούς δέντρων και ξύλινα αστέρια και στεφάνι πόρτας με μούρα και τριαντάφυλλα

Έχετε πάγκο μπροστά στην είσοδο του σπιτιού; Οργανώστε μια εορταστική χειμερινή διακόσμηση σε αυτό. Κεριά LED, vintage σπίτια πουλιών και φανάρια δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Ένα καθαριστικό στεφάνι πόρτας από κλαδιά ιτιάς και μεγάλες ξύλινες νιφάδες χιονιού προσθέτουν την τελευταία πινελιά. Τα άνετα υφάσματα παρέχουν περισσότερη άνεση στην είσοδο του σπιτιού. Πριν από τα Χριστούγεννα, μπορείτε ακόμα να κανονίσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κατσαρόλα.

Είσοδος σπιτιού με κουκουνάρια και ξύλινες νιφάδες χιονιού και ξύλινο σπίτι πουλιών και κεριά LED

Ο ρουστίκ ξύλινος πάγκος προσφέρει το τέλειο φόντο για vintage και shabby chic διακοσμήσεις. Καθαρίστε τη σκηνή για μεγάλα κουκουνάρια, διακοσμήσεις από ξύλο και αρωματικά κεριά! Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι ο πάγκος του κήπου δεν προσφέρει μόνο μια επιφάνεια στήριξης για χειμερινές διακοσμήσεις, αλλά είναι επίσης ένα λειτουργικό στοιχείο κήπου. Αφήστε λοιπόν αρκετό ελεύθερο χώρο για να καθίσουν οι καλεσμένοι σας ή για να αποθηκεύσετε τις αγορές τους ενώ ψάχνετε για το κλειδί.

Τα φυσικά υλικά είναι πραγματικά διακοσμητικά ταλέντα. Κουκουνάρια, έλατο, ξηροί καρποί και φρούτα κάνουν τη μεγάλη τους είσοδο το χειμώνα και στολίζουν το σπίτι και τον κήπο. Σας προσφέρουμε ακόμα πιο κομψές ιδέες διακόσμησης. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί από τις προτάσεις μας.

Χειμερινή διακόσμηση για την είσοδο του σπιτιού

Διακοσμήστε την εξωτερική διακόσμηση με ψηλές γλάστρες με πράσινο πεύκου και κώνους

Εξωτερική διακόσμηση με φυσικά υλικά σε ψηλή γλάστρα

Ιανουάριες διακοσμήσεις tinker ιδέες για χειμερινή διακόσμηση για την είσοδο του σπιτιού με φυσικά υλικά ψηλές γλάστρες με κλαδιά έλατου

Πραγματικά λουλούδια και πράσινο έλατο ως έμφαση στην είσοδο του σπιτιού

Κάντε τη δική σας χειμερινή διακόσμηση πόρτας με πραγματικά λουλούδια και πράσινο από έλατο και δέστε ένα στεφάνι πόρτας από φτερά

Διακοσμητικά μαξιλάρια και υφάσματα εξασφαλίζουν άνεση

Στεφάνι πόρτας από κλαδιά δάφνης και αλυσίδα φώτων διακοσμούν την είσοδο του σπιτιού σε ένα πουριστικό χειμωνιάτικο στιλ

Τα φανάρια μπορούν επίσης να διακοσμηθούν όπως επιθυμείτε

Χειμερινή διακόσμηση εξωτερικού φαναριού με κλαδιά έλατου εξωραΐζουν την ιδέα για ρουστίκ διακόσμηση για την είσοδο του σπιτιού

Ένα φανάρι κόβει επίσης μια ωραία φιγούρα στο τραπέζι του κήπου

Χειμερινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου με φιόγκους και φώτα νεράιδας LED και φωλιές πουλιών

Πουριστική χειμερινή διακόσμηση σε λευκό, καφέ και πράσινο

Χειμερινή διακόσμηση κήπου έξω διακοσμούν την είσοδο του σπιτιού με ξύλινα σκι και στεφάνια πόρτας από πράσινο έλατο και κουκουνάρια

Φανάρια με κεριά κολόνας και στεφάνι πόρτας από ύφασμα στην είσοδο του σπιτιού

Οι χειμερινές διακοσμήσεις με φυσικά υλικά κάνουν κουβάδες με κλαδιά δέντρων και κουκουνάρια και ξύλινο φανάρι και στεφάνι πόρτας με ύφασμα και καμπάνες

Φτιάξτε μόνοι σας διακοσμήσεις χειμερινού κήπου: Το πράσινο έλατο κοσμεί την περιοχή εισόδου

Χειμερινή διακόσμηση είσοδος σπιτιού κήπου σε χειμερινό ρουστίκ με φανάρια και πράσινο έλατο σε ένα κουβά και στεφάνι πόρτας από φυσικά υλικά

Χειμερινή διακόσμηση για τον κήπο – διακοσμήστε την είσοδο του κήπου εποχιακά

Χειμερινή διακόσμηση διακοσμήστε την είσοδο του κήπου με εποχιακά φυσικά υλικά όπως φύλλα φθινοπώρου και κλαδιά έλατου

Φτιάξτε μόνοι σας χειμερινές διακοσμήσεις: διάταξη με ξερά φυτά

Χειμερινή διακόσμηση για εξωτερικούς χώρους Διακοσμήστε κλαδιά δέντρων και κουκουνάρια με τεχνητό χιόνι

Χειμερινή διακόσμηση εξωτερικά: φτιάξτε το δικό σας στεφάνι πόρτας από παλιά πουκάμισα

Φτιάξτε χειμερινές διακοσμήσεις Δέστε το δικό σας στεφάνι πόρτας από παλιά καρό πουκάμισα

Διακόσμηση για την είσοδο του σπιτιού το χειμώνα: πάγκος κήπου με διακοσμητικά μαξιλάρια

Χειμερινή διακόσμηση κήπου και βεράντας vintage διακόσμηση με πλεκτά μαξιλάρια και υφάσματα

Χειμερινή διακόσμηση για έξω: Διακοσμήστε γιορτινά τα φυτά φράχτη

Χειμερινή διακόσμηση φυτών φράκτη κήπου διακοσμούν την εξωτερική διακόσμηση με φιόγκο και χριστουγεννιάτικες μπάλες σε κόκκινο και πράσινο χρώμα

Χειμερινή διακόσμηση με φυσικά υλικά

Χειμερινή διακόσμηση κήπου σε αμφορέες εορταστικές ρυθμίσεις φυτών για τον εξωτερικό χώρο

Διακοσμήστε και φωτίστε τον κήπο το χειμώνα

Χειμερινός κήπος με διακοσμητικά φώτα σε αειθαλείς θάμνους και έλατα