Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Ομορφύνετε παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες – Δροσερές ιδέες για την αναβάθμιση παλιών στολιδιών

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες ομορφύνουν τα diy έργα χειμώνα χρυσό αλουμινόχαρτο βασέλ κομψό

Οι σκέψεις σας περιστρέφονται ακούραστα γύρω από τη φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Σίγουρα έχετε ήδη βγάλει τα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου από την ντουλάπα ή το κελάρι. Έχετε χρησιμοποιήσει ήδη αυτά τα στολίδια για την εορταστική διακόσμηση μερικές φορές και τώρα θέλετε μια νέα και μοντέρνα διακόσμηση. Μπορείτε εύκολα να αρωματίσετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και να τους δώσετε μια νέα ζωή. Μάθετε στην ανάρτησή μας πώς μπορείτε να ομορφύνετε παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Ομορφύνετε τις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες με πούδρα λάμψης

μπαχαρικά παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες diy ιδέες γιρλάντα glitter σε σκόνη

Οι δυνατότητες να αφήσετε τις παλιές μπάλες να λάμψουν σε μια νέα λαμπρότητα είναι σχεδόν ατελείωτες. Επισυνάψαμε την πρώτη μας ελκυστική πρόταση για δημιουργικό επανασχεδιασμό των μπάλων. Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά κοσμήματα από τις απλές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Για αυτό το υπέροχο έργο χειροτεχνίας, για παράδειγμα, χρειάζεστε μόνο σκόνη λάμψης σε διαφορετικά χρώματα και ένα πινέλο.

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες στολίζουν κόλλα glitter σε σκόνη ιδέες διακόσμησης της τελευταίας στιγμής

Πρώτα, απλώστε κόλλα στο πάνω μέρος της μπάλας και πασπαλίστε με glitter πάνω της. Χρησιμοποιώντας μια καθαρή βούρτσα, αφαιρέστε προσεκτικά την περίσσεια σκόνης και αφήστε τα στολίδια να στεγνώσουν για 3-4 ώρες. Τώρα οι όμορφες μπάλες του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι έτοιμες. Μοιάζουν σαν να έχουν καλυφθεί από χιόνι. Έκοψαν μια όμορφη φιγούρα τόσο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο όσο και ως γιρλάντα.

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες διακοσμούν λαμπερά χρώματα λαμπερά diy

Ζωγραφίζοντας παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες

μπαχαρικά παλιά χριστουγεννιάτικες μπάλες βαφή μιμούνται νιφάδες χιονιού

Ένας πολύ απλός τρόπος για να δώσετε στις παλιές βαρετές μπάλες ένα υπέροχο make-over θα ήταν να τις βάψετε. Μερικές μπάλες μπορούν να χρωματιστούν από μέσα καθώς και να ομορφυνθούν από έξω. Μπορείτε να μετατρέψετε μια σκούρα μπλε μπάλα σε έναν όμορφο χιονισμένο βραδινό ουρανό με λίγα απλά βήματα. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και περιστρέψτε το πινέλο πάνω από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

ομορφύνουν παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες ζωγραφίζουν μοτίβο glitter χρυσό

Μπορείτε να δώσετε στις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μια μοντέρνα αίσθηση και γιορτινή λάμψη με βινιέλες πινελιές. Με γυαλί ή ακρυλικό χρώμα μπορείτε να βάψετε διαφορετικά σχέδια και να ομορφύνετε παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Γραμμές, σημεία, διάφορες γεωμετρικές φιγούρες, ζυγαριές, καρδιές κ.λπ. προσδίδουν στα παλιά κοσμήματα έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Μπορείτε να σχεδιάσετε τα επιθυμητά μοτίβα είτε ελεύθερα είτε με τη βοήθεια ενός προτύπου που έχετε δημιουργήσει μόνοι σας.

ομορφύνουν παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μπογιά με στυλό ιδέες διακόσμησης μοτίβο κουκκίδες τρίγωνα

ομορφύνουν τις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες ζωγραφίζουν μοτίβο καρδιών ρίγες

Μαρμάρινο εφέ με βερνίκι νυχιών

οι παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες διακοσμούν την τεχνική μαρμάρινου βερνικιού νυχιών

Σχεδιάστε έναν Άγιο Βασίλη με αποτυπώματα χεριών

ομορφύνει παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες χεριού χιονάνθρωπος κουνάει τα μάτια πομπόν

Δώστε στις παλιές μπάλες του χριστουγεννιάτικου δέντρου έναν διασκεδαστικό χαρακτήρα

ομορφύνουν τις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες ιδέες διακόσμησης ζωγραφίστε τις βλεφαρίδες

Αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό χριστουγεννιάτικο θέμα και ψάχνετε για διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη έμπνευση, μπορείτε να φτιάξετε αυτά τα διασκεδαστικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Για αυτό χρειάζεστε ακρυλικό χρώμα, στυλό, λάμψη, κόλλα και ένα πινέλο. Οι συνδυασμοί χρωμάτων και η διάταξη στο χριστουγεννιάτικο δέντρο φυσικά εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Εάν θέλετε, μπορείτε να κρεμάσετε μια μπάλα με ανοιχτό μάτι δίπλα σε ένα με κλειστό μάτι. Τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη, οι μπάλες μοιάζουν σαν να σου κλείνουν το μάτι.

ομορφύνει παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες diy ιδέες ακρυλική μπογιά μπογιά γκλίτερ σε σκόνη

Διακόσμηση τελευταίας στιγμής με προσωρινά τατουάζ

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες διακοσμούν μοτίβα λουλουδιών τατουάζ

Τα προσωρινά τατουάζ είναι κολλημένα σε χρόνο μηδέν και είναι ένα ωραίο στολίδι για τις μονόχρωμες παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για αυτή την υπέροχη εμφάνιση θα ήταν να κόψετε το τατουάζ στο μέγεθος που θέλετε, να το τοποθετήσετε στη μπάλα και να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι για να βρέξετε το πίσω μέρος του τατουάζ. Κρατήστε σταθερά το τατουάζ και μην το μετακινήσετε για να μην θολώσει το μοτίβο. Στη συνέχεια ξεκολλήστε το χαρτί και αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει. Τέλος, σφραγίστε τη διακόσμηση και βάλτε πάστα πάνω της. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να αφαιρέσετε το μοτίβο με λίγο οινόπνευμα.

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες στολίζουν κόλλα τατουάζ λουλούδια μοτίβα

Χαρίστε στις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μια πολυτέλεια με χρυσό φύλλο

ομορφύνετε τα παλιά χριστουγεννιάτικα στολίδια με χρυσό αλουμινόχαρτο κομψά γιορτινά

Εάν θέλετε να δώσετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μια λαμπερή πινελιά, μπορείτε να πιάσετε φύλλα χρυσού και να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια κομψή χειμερινή διακόσμηση. Βάλτε λίγη κόλλα στα στολίδια με ένα σφουγγάρι. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το φύλλο χρυσού πάνω του και πιέστε το ελαφρά προς τα κάτω. Αφαιρέστε τα υπολείμματα και θαυμάστε τα κομψά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λάθος που μπορείτε να κάνετε με το μπέρδεμα με φύλλα χρυσού και το αποτέλεσμα είναι πάντα αξιολάτρευτο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε γρήγορες κινήσεις καθώς το φύλλο χρυσού είναι λεπτό χαρτί και μπορεί να μετακινηθεί γρήγορα. Μπορείτε να βρείτε πιο εμπνευσμένες ιδέες με χρυσό φύλλο εδώ.

ομορφύνουν τις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες χρυσό φύλλο αλουμινόχαρτου εφαρμόστε κόλλα

ομορφύνετε παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες με χρυσό αλουμινόχαρτο

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες ομορφαίνουν το μπιμπερό πάνω από χρυσό σκυρόδεμα

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες ομορφαίνουν το τσιμεντένιο παλτό ρουστίκ εμφάνιση

Βουρτσίστε παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες σε ρουστίκ χρυσό χρώμα

Γράμματα στολίδια χριστουγεννιάτικου δέντρου 

ομορφύνει παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες με γράμματα σε σχήμα χρυσό

ομορφύνει παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μπογιά πάνω από διακοσμητικά γράμματα

Στολίδια Cupcake για ένα γλυκό ζαχαρούχο Χριστούγεννα

μπαχαρικά παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες cupcakes διακόσμηση θήκες για μάφιν

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο cupcake είναι πραγματικά πολύχρωμο και πρωτότυπο. Για να κάνετε τις παλιές μπάλες να φαίνονται όμορφα και πραγματικά ορεκτικά, χρειάζεστε υφασμάτινες βαφές Tulip 3D σε διαφορετικά χρώματα νέον, ψαλίδι, κλωστή, ζεστή κόλλα και θήκες από χαρτί μάφιν. Επιπλέον, τα cupcakes δεν είναι μια συνηθισμένη διακόσμηση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, γι ‘αυτό και αυτή η σπιτική διακόσμηση θα τραβήξει την προσοχή όλων και θα εκπλήξει τους καλεσμένους σας.

cupcake diy παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες στολίζουν κουκούλα

Αρχικά, βάλτε λίγη ζεστή κόλλα στις επενδύσεις χαρτιού ή εφαρμόστε την απευθείας στην μπάλα. Τοποθετήστε το στολίδι στο καλούπι. Στη συνέχεια, πάρτε το χρώμα του υφάσματος και κάντε ένα στολίδι γύρω από το κούμπωμα που μοιάζει με καπάκι. Εφαρμόστε μερικές πινελιές διαφορετικού χρώματος στο ακόμα υγρό “γλάσο” που μοιάζει με πασπαλισμένες ζάχαρες. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μπορείτε να βάψετε κόκκινη τη μεταλλική κλειδαριά.

Ομορφύνετε τις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες με τεχνητό χιόνι

ομορφύνει παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες χιονόμπαλα διακοσμήστε βρόχο φυσικά υλικά

Για τα Χριστούγεννα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κομψό στολίδι χιονοστιβάδας και να καθίσετε άνετα στο ζεστό δωμάτιο. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν επίσης με αυτό το υπέροχο χειμωνιάτικο έργο. Αυτή η χριστουγεννιάτικη μπάλα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τη χειμερινή περίοδο από την άνεση του σπιτιού σας. Για αυτό χρειάζεστε τρισδιάστατο χιόνι (για παράδειγμα Aleene True Snow), μαχαίρι, πράσινο έλατο (επίσης τεχνητά), τεχνητά κόκκινα μούρα, μίνι κουκουνάρια, μίνι κουδούνι και κορδέλα.

ομορφύνουν τις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μιμούνται το χιόνι εφαρμόστε πάστα απλές ιδέες χειροτεχνίας

Απλώστε το χιόνι στο στολίδι. Προσπαθήστε να δώσετε στην μπάλα περισσότερη υφή με το μαχαίρι. Αφήστε το έργο τέχνης σας να στεγνώσει για 24 ώρες. Τώρα πρέπει να προσθέσετε τις διακοσμήσεις για να κάνετε το όμορφο στολίδι να φαίνεται πραγματικά γιορτινό. Μπορείτε να κρεμάσετε την όμορφα διακοσμημένη μπάλα στο δέντρο ή να την τοποθετήσετε σε ένα συρμάτινο καλάθι με πολύ πράσινο πεύκο. Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο κεντρικό για το γιορτινά διακοσμημένο τραπέζι.

Αφρώδη στολίδια από παλιές μπάλες και CD

οι παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες διακοσμούν αποτελεσματικά την ανακύκλωση του cd

Δώστε στα παλιά χριστουγεννιάτικα στολίδια μια λάμψη κολλώντας κομμάτια από παλιά CD στις χριστουγεννιάτικες μπάλες. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο μωσαϊκό από τα άχρηστα CD. Πάρτε αξιοπρεπές ψαλίδι και κόψτε διάφορα γεωμετρικά σχήματα από το CD. Βάλτε ένα σημείο κόλλας σε κάθε μπάλα και πιέστε τα κομμάτια με τη γυαλιστερή πλευρά προς τα πάνω. Κολλήστε το σε όλη την μπάλα.

Καρυκεύστε τις παλιές διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου με ντεκουπάζ

Ομορφύνετε τις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες, τρυπήστε τον χάρτη της πόλης, κολλήστε στο χριστουγεννιάτικο στολισμό

Μπορείτε επίσης να ομορφύνετε παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες με χάρτες πόλεων, σελίδες βιβλίων ή μουσική. Εάν έχετε αποθηκεύσει τον χάρτη της πόλης από την τελευταία περιήγησή σας στην πόλη και δεν τον χρειάζεστε πλέον, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για το έργο χειροτεχνίας. Κάντε πολλούς κύκλους με μια κυκλική γροθιά. Βάλτε λίγη κόλλα σε κάθε κύκλο και κολλήστε την στην μπάλα. Οι μεμονωμένοι κύκλοι πρέπει να επικαλύπτονται ελαφρώς. Σφραγίστε το ντεκουπάζ με ένα άλλο στρώμα πάστας. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να αρωματίσετε το κλείσιμο με λίγη λάμψη.

ομορφύνουν παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες χαλί κόλλας χάρτη της πόλης σε διακοσμητικά

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες διακοσμούν χαρτί decoupage λεοπάρδαλη

Χρησιμοποιήστε υφάσματα για το make-over

οι παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες στολίζουν υφασμάτινες ρίγες που κολλάνε στο ντεκό της τελευταίας στιγμής

Αν προτιμάτε τη διαχρονική παράδοση και θέλετε να τυλίξετε τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα τυπικά χειμωνιάτικα χρώματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λωρίδες υφάσματος για να επανασχεδιάσετε τις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες. Ένα καρό ύφασμα είναι ιδανικό για αυτό. Βουρτσίστε το στολίδι με πάστα και κολλήστε το ένα άκρο του υφάσματος σε αυτό. Τυλίξτε την υπόλοιπη λωρίδα γύρω από την μπάλα και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να καλυφθεί ολόκληρη η επιφάνεια.

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες στολίζουν υφασμάτινο φιόγκο φιλιού

Δημιουργήστε κομψά στολίδια με μαργαριτάρια, στρας και γκλίτερ σε σκόνη

μπαχαρικά παλιά χριστουγεννιάτικες μπάλες σχέδιο μοτίβο στρας

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες στολίζουν μαργαριτάρια χρυσή λευκή κορδέλα

ιδέες για χειροτεχνίες deco αρωματίζουν τις παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες κομψές

οι παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες διακοσμούν στρας με λάμψη ζεστή κόλλα

Μπορείτε επίσης να ομορφύνετε παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες – διακοσμητικές ιδέες με φτερά

ομορφύνουν παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μαργαριτάρια φτερά τυλίξτε κομψό

Τυλίξτε τα διακοσμητικά του χριστουγεννιάτικου δέντρου με νήματα και μαλλί

ομορφύνουν παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μαργαριτάρια τυλίγουν γύρω από χρυσό νήμα

ομορφύνει παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μαλλί τυλίξτε πλέξιμο βελόνα μπάλα από μαλλί

ομορφύνει παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μαλλί τυλίξτε μπιφτέκια στολίδια

Αν θέλετε μια φυσική εμφάνιση για διακόσμηση φέτος, οι μπάλες τυλιγμένες σε μαλλί είναι μια εξαιρετική ιδέα. Απλώς βουρτσίστε το παλιό στολίδι του χριστουγεννιάτικου δέντρου με πάστα και τυλίξτε το νήμα σταυρωτά. Εάν η μπάλα είναι ήδη πλήρως καλυμμένη, κόψτε το νήμα και κολλήστε το άκρο στη θέση του.

μπαχαρικά παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες στολίζουν στολίδια πουλί κάνουν μαλλί

παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες στολίζουν μαλλί πουλί σχήματα diy

ομορφύνουν παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες σχήμα πουλί διακοσμήσεις έλατου δέντρων οδηγίες

ομορφύνουν παλιά χριστουγεννιάτικα μπαλάκια κουμπιά τυλίξτε νήματα από δαντέλα

Δημιουργήστε αστεία τρολ από μαλλί και τσόχα

ομορφύνουν παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες μπιμπερό μαντρί φιλικά για τα παιδιά από μαλλί

μπαχαρικά παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες τρολάκια diy αστείο μαλλί βαμμένο πρόσωπο

Μετατρέψτε τα παλιά στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε χαριτωμένα ζώα

ομορφύνουν παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες rudolph σχήμα pompon κάμπτοντας σύρμα

Φτιάξτε έναν χιονάνθρωπο από μια παλιά χριστουγεννιάτικη μπάλα και κάλτσα

μπαχαρικά παλιά χριστουγεννιάτικες μπάλες χιονάνθρωπος κάλτσα καπάκι βαφή χαρακτηριστικά του προσώπου