Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Σχεδιάστε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με σιδερένιες χάντρες – Συναρπαστικές ιδέες χειροτεχνίας για υπέροχα, χειμερινά μοτίβα

χριστουγεννιάτικη κάρτα με χάντρες Perler σχεδιασμό χρωματισμένων χριστουγεννιάτικων δέντρων

Αν θέλετε να στείλετε μια χειρόγραφη και αγαπημένη ευχετήρια κάρτα για τα Χριστούγεννα, είστε βέβαιοι ότι ψάχνετε για δημιουργικά DIY έργα για τα Χριστούγεννα. Σε ένα από τα άρθρα μας σας δείξαμε διαφορετικές ιδέες για το πώς να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες κάρτες με ταινία washi. Μια συναρπαστική και όχι λιγότερο δημιουργική ιδέα θα ήταν να δημιουργήσετε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με σιδερένιες χάντρες. Στην παρακάτω συλλογή εικόνων θα βρείτε έμπνευση για χειμερινά μοτίβα καθώς και πολλές υπέροχες προτάσεις για χειροτεχνίες το χειμώνα με σίδερο σε χάντρες.

χριστουγεννιάτικες χάντρες περιμετρικά εισάγετε πιάτο σίδερο

Τα πολύχρωμα, μικρά μαργαριτάρια, που σίγουρα θα ξυπνήσουν μεγάλες παιδικές αναμνήσεις, είναι πολύ δημοφιλή και προτιμούνται ως χειροτεχνικά υλικά όχι μόνο το χειμώνα αλλά και κάθε εποχή του χρόνου και σε διάφορες περιστάσεις. Αυτό το γεγονός δεν είναι φυσικά αβάσιμο, γιατί η χειροτεχνία με σιδερένιες χάντρες είναι πολύ διασκεδαστική για μικρούς και μεγάλους και δημιουργεί μοναδικά έργα τέχνης σε λίγα απλά βήματα.

νιφάδες χιονιού pegboard σιδερώνοντας χάντρες χριστουγεννιάτικα μοτίβα

Ο σχεδιασμός μιας αποτελεσματικής χριστουγεννιάτικης κάρτας με σίδερο σε χάντρες απαιτεί επίσης μερικά υλικά που είναι αρκετά φθηνά. Για τις πρωτότυπες κάρτες που φτιάξατε μόνοι σας για τα Χριστούγεννα, χρειάζεστε πτυσσόμενες κάρτες από χαρτόνι, σιδερένιες χάντρες, μανταλάκια, κόλλα χειροτεχνίας ή ζεστή κόλλα, χαρτί ψησίματος, σίδερο και πιθανώς διάφορα πρότυπα που θα κάνουν το έργο σας ακόμα πιο εύκολο.

χριστουγεννιάτικα μοτίβα Χριστουγεννιάτικη κάρτα με σίδερο σε χάντρες δημιουργούν ιδέες

Αν θέλετε να σχεδιάσετε υπέροχες χριστουγεννιάτικες κάρτες, είναι φυσικά πρώτα απ ‘όλα σημαντικό να βρείτε ένα κατάλληλο μοτίβο και να σκεφτείτε πώς θα θέλατε να ενσωματώσετε τα πολύχρωμα μαργαριτάρια στις χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες. Στη συνέχεια, διαμορφώστε το επιθυμητό χριστουγεννιάτικο μοτίβο με ή χωρίς πρότυπο από τις μεμονωμένες χρωματιστές χάντρες. Ο συνδυασμός χρωμάτων, καθώς και η επιλογή του μεγέθους των μαργαριταριών, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και τη φαντασία σας.

ευχετήρια κάρτα Χριστούγεννα Άγιος Βασίλης αστέρι γράμματα σχέδιο

Μόλις στερεώσετε τις χάντρες σιδερώματος στο μανταλάκι και το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που θέλετε, βάλτε από πάνω ένα κομμάτι χαρτί ψησίματος. Σιδερώστε προσεκτικά τις χάντρες μέχρι να λιώσει το πλαστικό των χαντρών και να συνδεθούν οι χάντρες. Αφήστε τις χάντρες να κρυώσουν και αφαιρέστε το σιδερωμένο μοτίβο από τη σανίδα. Όπως μπορείτε να δείτε, τα υπέροχα, εορταστικά μοτίβα για την χριστουγεννιάτικη κάρτα σας είναι έτοιμα σε χρόνο μηδέν.

στολίδια χριστουγεννιάτικα wehnachtskarten χάντρες από σίδερο

Τώρα ήρθε η ώρα να στερεώσετε το μοτίβο στο μπροστινό μέρος της διπλωμένης κάρτας χαρτιού χρησιμοποιώντας μια κόλλα ή ζεστή κόλλα. Μια άλλη δυνατότητα να επισυνάψετε το μοτίβο στην κάρτα, αν φτιάχνετε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη κάρτα με σιδερένιες χάντρες, θα ήταν να σχεδιάσετε το τελειωμένο χριστουγεννιάτικο μοτίβο σαν ένα μενταγιόν χριστουγεννιάτικου δέντρου. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να στερεώσετε μια ωραία κρεμαστή κορδέλα στην επάνω χάντρα.

αλεπού Χριστούγεννα εύχεται κόλλα στις χάντρες σιδερώματος

Με αυτόν τον τρόπο έχετε δημιουργήσει μοναδικές διακοσμήσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου και υπέροχες ευχετήριες κάρτες για τα Χριστούγεννα σε ένα. Μπορείτε εύκολα να προσαρτήσετε το κρεμαστό μοτίβο στην κάρτα με ένα μικρό διακοσμητικό κλιπ. Είστε ευπρόσδεκτοι να διακοσμήσετε μόνοι σας το κλιπ. Χρώμα, ετικέτα ή ίσως γρήγορα να καλλωπιστεί με διακοσμητική ταινία και μπορείτε να προσθέσετε μια άλλη γοητευτική προφορά που θα κάνει τη χειροποίητη κάρτα σας ξεχωριστή και σίγουρα μοναδική.

έλκηθρο αστέρι ταράνδων στολίδια perler χάντρες χριστουγεννιάτικες κάρτες

Εάν αποφασίσετε να κολλήσετε το χριστουγεννιάτικο μοτίβο στην όμορφη χριστουγεννιάτικη κάρτα με σιδερένιες χάντρες, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να δημιουργήσετε την επίδραση ενός στολιδιού χριστουγεννιάτικου δέντρου, ίσως μπορέσετε να σχεδιάσετε ένα λάθος νήμα με έναν δείκτη. Η χειροποίητη χριστουγεννιάτικη κάρτα με σιδερένιες χάντρες έχει την τελευταία πινελιά με ωραία γράμματα, τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε και να τα κολλήσετε ή να τα πάρετε ως έτοιμο αυτοκόλλητο.

σχέδιο χριστουγεννιάτικα μοτίβα σχεδιασμός χριστουγεννιάτικης κάρτας τρέιλερ

Εάν θέλετε να δώσετε στην εορταστική ευχετήρια κάρτα μια προσωπική πινελιά και να έχετε ένα εξαιρετικά όμορφο χειρόγραφο, μπορείτε να επισημάνετε μόνοι σας τις χριστουγεννιάτικες κάρτες με σιδερένια χάντρες. Το παραπάνω παράδειγμα είναι επίσης μια εξαιρετική παραλλαγή για χριστουγεννιάτικες κάρτες, όπου το ίδιο το μοτίβο χρησιμεύει ως κάρτα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο μοτίβο από σιδερένιες χάντρες και να επισυνάψετε χαρτόνι ή χρωματιστό χαρτί στο πίσω μέρος.

χριστουγεννιάτικη κάρτα με χάντρες Perler σχεδιασμό χαρτί καπνοδόχου Άγιος Βασίλης

Μπορείτε να προσθέσετε ένα ωραίο μήνυμα στο χαρτί, να το βάψετε ή να προσθέσετε μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αναμφίβολα μια χριστουγεννιάτικη κάρτα από σιδερένιες χάντρες που υπάρχει μόνο μία φορά. Εάν σιδερώνετε τις χάντρες με αυτόν τον τρόπο, δημιουργείτε ένα ελκυστικό πλαίσιο για την κάρτα. Είτε αποφασίσετε για έναν απλό συνδυασμό χρωμάτων, είτε επιλέξτε τα τυπικά χειμερινά χρώματα είτε χρησιμοποιήστε έντονα χρώματα, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς και είναι ακριβώς αυτό που κάνει τη χριστουγεννιάτικη κάρτα με σιδερένιες χάντρες μοναδική.

αυτοκόλλητο αυτοκόλλητο με διακοσμητικά έλατα σκαφών ιδέα perler beads beads

Αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας μοντέρνες χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες από σιδερένιες χάντρες, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη. Φυσικά δεν υπάρχουν όρια στην επιλογή μοτίβου. Εκτός από τα τυπικά χειμερινά μοτίβα, τα οποία σας φέρνουν αμέσως σε χαρούμενη και γιορτινή διάθεση, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε πιο αφηρημένα μοτίβα που ξυπνούν τη σχέση με την όμορφη οικογενειακή γιορτή.

χάντρες σιδερώματος σιδέρωμα χριστουγεννιάτικα μοτίβα μπερδεμένο

Τα χειμωνιάτικα μοτίβα που αποτελούν κατάλληλη διακόσμηση των γιορτών σας είναι σχεδόν άπειρα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έλατο πράσινο, γκι, άλλα χειμωνιάτικα λουλούδια ή μούρα από πράσινες και κόκκινες σιδερένιες χάντρες, ακόμη και χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πρότυπο. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να εμπλέξετε τα παιδιά σας στο απλό έργο DIY και αφήστε τα να στερεώσουν τις μεμονωμένες σιδερένιες χάντρες σε σχήμα φύλλου. Όσο ατελές φαίνονται τα μεμονωμένα φύλλα, τόσο πιο αυθεντικό θα είναι το γκι. Ένα κόκκινο τόξο δημιουργεί μια γιορτινή προφορά.

Άγιος Βασίλης άγγελος μοτίβα χριστουγεννιάτικη κάρτα με χάντρες Perler

Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς τον καλό Άγιο Βασίλη, τον οποίο μπορείτε επίσης εύκολα να αναδημιουργήσετε. Οι επιλογές σχεδίασης για αυτό το σύμβολο των Χριστουγέννων είναι επίσης πολλές. Ένας Άγιος Βασίλης ντυμένος με το κόκκινο παλτό του φαίνεται εξίσου υπέροχος με το πρόσωπό του με τη χοντρή άσπρη γενειάδα και το έντονο κόκκινο σκουφάκι του. Εάν έχετε παιδιά, αφήστε τα να σας υποστηρίξουν ή, ανάλογα με την ηλικία και τις ικανότητές σας, βάλτε μόνοι σας το μοτίβο σιδερένια χάντρα στο breadboard.

τάρανδος καρδιά αστέρι σκάφη ιδέες στολίδια Χριστούγεννα

Η κατασκευή σιδερένιων χαντρών με παιδιά για τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο ένας καλός τρόπος για να περάσετε την ώρα, αλλά και μια δραστηριότητα που προάγει τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Αν θα θέλατε να συνοδεύσετε τις θερμότερες χριστουγεννιάτικες ευχές σας με τον τάρανδο Ρούντολφ ή σαφώς με λίγη καρδιά από σιδερένιες χάντρες, μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα, τους συνδυασμούς και τη διακόσμηση των χριστουγεννιάτικων μοτίβων όπως εσείς επιθυμείτε. Άλλες ιδέες για χριστουγεννιάτικα μοτίβα με σιδερένιες χάντρες είναι πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες μπάλες, χαριτωμένες κουκουβάγιες, πολική αρκούδα ή καπέλο Άγιου Βασίλη.

πρότυπα νιφάδας χιονιού Χριστουγεννιάτικη κάρτα με σίδερο σε χάντρες

Μια άλλη υπέροχη ιδέα χειροτεχνίας αν φτιάχνετε χριστουγεννιάτικες κάρτες θα ήταν να διακοσμήσετε το μπροστινό μέρος της κάρτας με λευκά και κόκκινα μπαστούνια καραμελών. Ένας άντρας με μελόψωμο είναι ένα κατάλληλο χειμερινό μοτίβο που κόβει μια ωραία φιγούρα στην αρχική ευχετήρια κάρτα και το οποίο ακόμη και τα μικρά παιδιά μπορούν να συνδυάσουν μόνα τους. Τα χαριτωμένα μίνι κουτιά δώρου μπορούν επίσης να γίνουν γρήγορα από χάντρες χειροτεχνίας και σίγουρα θα ευχαριστήσουν τον παραλήπτη. Έχουμε επισυνάψει ένα πρότυπο νιφάδας χιονιού για μικρότερο και μεγαλύτερο μοτίβο, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μόνοι σας χριστουγεννιάτικες κάρτες.

χάντρες σιδερώματος νιφάδες χιονιού πρότυπο tinker το χειμώνα

Τόσο η ίδια η νιφάδα χιονιού όσο και σε συνδυασμό με άλλο υλικό χειροτεχνίας φαίνεται υπέροχο στη χριστουγεννιάτικη κάρτα. Μπορείτε να κόψετε μια χριστουγεννιάτικη μπάλα από χαρτί και να κολλήσετε τη νιφάδα χιονιού από σιδερένιες χάντρες ως στολίδι στο στολίδι από χαρτί.