Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Χριστουγεννιάτικες ευχές όμορφα συσκευασμένες: εορταστικές ευχετήριες κάρτες

Χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες-ευχετήριες κάρτες-φωτογραφίες-ζευγάρι-scrapbooking-χαρτί

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν γρήγορα. Εκτός από δώρα, καλό φαγητό και χαλάρωση, περιλαμβάνει επίσης ωραία λόγια και ευχές για τους αγαπημένους σας για τα Χριστούγεννα. Ποιος στην ψηφιακή εποχή εξακολουθεί να σχεδόν το 64% των Γερμανών που στέλνουν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικους χαιρετισμούς στην οικογένεια και τους φίλους με επιστολή ή καρτ ποστάλ, συχνά τίθεται το ερώτημα: Ποια από τις χιλιάδες διαφορετικές χριστουγεννιάτικες κάρτες πρέπει να πάρω;?

Στείλτε χριστουγεννιάτικες ευχές παραδοσιακά με επιστολή ή καρτ ποστάλ

Χριστουγεννιάτικες ευχές-κάρτα-ευχετήρια κάρτα-ταχυδρομική κάρτα-γραμματοκιβώτιο

Η επιλογή στα καταστήματα είναι συντριπτική, αλλά τι θα λέγατε για κάτι λίγο πιο προσωπικό φέτος; Συλλέξαμε μερικές ιδέες για εσάς για το πώς να σχεδιάσετε τις χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σίγουρο ότι θα δώσουν λάμψη στα μάτια του παραλήπτη.

Χριστουγεννιάτικες ευχές κατά παραγγελία

Χριστουγεννιάτικες ευχές-κάρτες-ευχετήριες-κάρτες-φωτογραφίες-οικογένεια-ζευγάρια

Στέλνετε χριστουγεννιάτικες κάρτες για λογαριασμό όλης της οικογένειας; Στη συνέχεια, μπορείτε να το εξατομικεύσετε με τις πιο όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες, για παράδειγμα. Αφού επιλέξετε ένα σχέδιο εικόνας και κάρτας, αφήστε το αποτέλεσμα απλό με έναν πάροχο όπως το CEWE επαγγελματική εκτύπωση. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για όσους έχουν λίγη ώρα αλλά θέλουν τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους να μην χαθεί στο πλήθος.

Σπιτικό κάρτες Χριστουγέννων

Χριστούγεννα-ευχές-κάρτες-ευχετήριες κάρτες

Εάν έχετε αρκετό χρόνο και υπομονή, μπορείτε επίσης να φτιάξετε τις κάρτες μόνοι σας: Με λίγη δεξιότητα, κοφτερό ψαλίδι και ένα μεγάλο κομμάτι από ανθεκτικό χαρτόνι Bristol, μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά κοσμήματα. Αποκτήστε μια κόλλα, πολύχρωμα κομμάτια χαρτιού και μια μικρή μπάλα από μαλλί ή λίγο τσόχα και αφήστε τις ιδέες μας να σας εμπνεύσουν.

Το κόλλημα και ο χρωματισμός δεν προορίζονται σε καμία περίπτωση αποκλειστικά για τα μικρά παιδιά – οι ενήλικες μπορούν επίσης να διασκεδάσουν πολύ μαζί τους. Όταν φτιάχνουμε μαζί ευχετήριες κάρτες, όλη η οικογένεια έχει τη διάθεση για τα Χριστούγεννα και μπορεί να στείλει τα δημιουργικά αποτελέσματα την επόμενη μέρα.

Αρωματικοί χριστουγεννιάτικοι χαιρετισμοί για το φεστιβάλ

Χριστούγεννα-ευχές-κάρτες-ευχετήριες κάρτες-αρωματικά-διακοσμητικά-φάκελος

Η παραδοσιακή ταχυδρομική διαδρομή προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Μπορείτε να στείλετε κάτι περισσότερο από κείμενο και εικόνες. Τι θα λέγατε για λίγο χριστουγεννιάτικο άρωμα; Εκτός από την κάρτα, απλώς εισάγετε μερικές καρφίτσες από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας στο γράμμα. Or στείλτε μερικές σκελίδες ή αποξηραμένη φλούδα πορτοκαλιού για να συνοδεύσετε το μενού στο δρόμο. Το χαρτί παίρνει τη μυρωδιά και η πολύ ιδιαίτερη αίσθηση των Χριστουγέννων δημιουργείται όταν ανοίγετε το φάκελο.

Λαμπερές παγιέτες στο φάκελο

Χριστούγεννα-ευχές-κάρτες-ευχετήριες-φάκελοι-παγιέτες-γεμάτες

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικες κάρτες ή απλώς παραγγείλτε τις 

χριστουγεννιάτικες-ευχετήριες-κάρτες-εκτύπωση-χριστουγεννιάτικες-κάρτες

Δικαιώματα εικόνας: Flickr Κάρτα Βιβλιοθήκη Mosman CC BY 2.0 Επιφυλάσσονται ορισμένα δικαιώματα