Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Σχεδιάστε τις δικές σας κάρτες Stampin up για τα Χριστούγεννα – 12 ιδέες και συμβουλές χειροτεχνίας

stampin up κάρτες δημιουργήστε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες ιδέες συμβουλές οδηγίες

Οι κάρτες Stampin up ήταν πολύ δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Είναι πρωτότυπα, εξαιρετικά και μπορούν να εξατομικευτούν σε χρόνο μηδέν. Το καλύτερο πράγμα σε αυτό είναι ότι μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας και να σχεδιάσετε μια ξεχωριστή ευχετήρια κάρτα για κάθε περίσταση. Το “Stampin up” προέρχεται στην πραγματικότητα από τον κατασκευαστή, ο οποίος έγινε διάσημος πριν από περίπου 20 χρόνια για τα τυπικά αξεσουάρ και υλικά. Υπάρχουν πλέον πολύ διαφορετικές μάρκες που προσφέρουν τα απαραίτητα.

Ενισχύστε τις κάρτες για τα Χριστούγεννα με τρισδιάστατο εφέ

stampin up κάρτες Χριστουγεννιάτικη λεπτομέρεια 3d εφέ

Για ειδικές γιορτές όπως τα Χριστούγεννα, όταν πρέπει να πάρετε και να στείλετε πολλές κάρτες, αξίζει να τις φτιάξετε μόνοι σας. Οι κάρτες Stampin up είναι μια πολύ καλή ιδέα. Για αυτό πρέπει να γνωρίζετε ότι απαιτούνται ορισμένα υλικά και αξεσουάρ. Ως επί το πλείστον, όπως οι μοτίβες και τα γραμματόσημα, τα παίρνετε μόνο μία φορά, αλλά τα υλικά χειροτεχνίας δεν είναι ακόμα απαραίτητα φθηνά. Όλα όσα χρειάζεστε για τις κάρτες Stampin up για τα Χριστούγεννα μπορείτε να τα βρείτε σε οποιοδήποτε καλό κατάστημα χειροτεχνίας. Φυσικά, είναι καλύτερο να προετοιμαστείτε εγκαίρως και να περιηγηθείτε στα διαδικτυακά καταστήματα χειροτεχνίας. Υπάρχουν πολύ φθηνά σύνολα που περιέχουν όλα όσα χρειάζεστε. Το να τα παίρνετε όλα ταυτόχρονα θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Σχεδιάστε τις δικές σας κάρτες Stampin up για τα Χριστούγεννα: Είναι τόσο εύκολο!

κάρτες stampin up σχεδιάστε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες γραμματόσημες οδηγίες διάτρησης έλατου

Για να σχεδιάσετε πραγματικά υπέροχες κάρτες Stampin ‘up για τα Χριστούγεννα, χρειάζεστε πάνω από όλα δημιουργικότητα και φαντασία. Τα υλικά και τα αξεσουάρ μπορούν να περιοριστούν στο ελάχιστο. Πάνω απ ‘όλα, είναι σημαντικό να έχουμε μια ιδέα και φαντασία για το τι τελικά θα προκύψει. Συνήθως 2-3 χαρτιά scrapbooking, ένα σετ σφραγίδων “αλφάβητο” και 1-2-3 γροθιές μοτίφ είναι αρκετά για να δημιουργήσετε όμορφες χριστουγεννιάτικες κάρτες. Θα πρέπει να τα επιλέξετε όλα με γούστο και να τα συντονίσετε μεταξύ τους.

Σχεδιάστε τις δικές σας κάρτες Stampin up για τα Χριστούγεννα: Απαραίτητα υλικά

χαρτί σφραγίσματος χριστουγεννιάτικων υλικών σχεδιασμού

Όταν επιλέγετε τα υλικά για τις κάρτες Christmas Stampin up, θα πρέπει να επιλέξετε δημοφιλή μοτίβα και χρώματα που είναι χαρακτηριστικά για το φεστιβάλ όλων των φεστιβάλ. Το χαρτί σε πράσινο, κόκκινο, λευκό και ίσως ένα καφέ χαρτί είναι από τα βασικά υλικά. Επιπλέον, θα πρέπει να αγοράσετε μερικές γροθιές μοτίφ. Ανάλογα με το πόσο μεγάλες και πόσες χριστουγεννιάτικες κάρτες θέλετε να φτιάξετε, θα πρέπει επίσης να πάρετε αρκετά υλικά.

stampin up κάρτες χριστουγεννιάτικα υλικά σχεδιασμού μελάνι σφραγίδας

Όταν επιλέγετε γροθιές με μοτίβο, είναι σκόπιμο να αγοράσετε αρκετά μικρότερα σε χριστουγεννιάτικα σχήματα, όπως μια νιφάδα χιονιού ή ένα αστέρι, και ίσως ένα μεγαλύτερο, για παράδειγμα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το ίδιο ισχύει και για τις σφραγίδες – 2-3 μοτίβα είναι απολύτως επαρκή. Όσον αφορά το μελάνι, είναι σκόπιμο να επιλέξετε τα ίδια χρώματα με το χαρτί για τις κάρτες. Τώρα σας παρουσιάζουμε μερικές απλές ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας με λίγα υλικά και απλά μέσα.

Σχεδιάστε τις δικές σας κάρτες Stampin up για τα Χριστούγεννα: Οδηγίες

stampin up κάρτες σχεδιασμός Χριστουγέννων μόνοι σας οδηγίες tannenbaum

Για αυτήν την όμορφη κάρτα με σφραγίδα για τα Χριστούγεννα χρειάζεστε χαρτόνι χειροτεχνίας σε λευκό, πράσινο και κόκκινο χρώμα, μια σφραγίδα χριστουγεννιάτικου δέντρου με πράσινο μελάνι και μια άλλη με το κείμενο: “Merry Christmas” ή “Merry Christmas”. Εάν έχετε ένα σύνολο γραμματοσήμων αλφαβήτου, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη γραμματοσειρά μόνοι σας. Εάν έχετε ένα εξαιρετικά όμορφο χειρόγραφο, μπορείτε φυσικά να γράψετε κάτι με το χέρι με ένα ωραίο στυλό.

stampin up κάρτες σχεδιασμός Χριστουγέννων μόνοι σας οδηγίες

Ένα ειδικό εφέ, το οποίο μπορεί επίσης να περιγραφεί ως 3D, είναι πολύ χαρακτηριστικό για τις κάρτες Stampin up. Αυτό δημιουργείται από την υπέρθεση των στρωμάτων χαρτιού scrapbooking και άλλων υλικών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λεπτή τσόχα ή άλλα υλικά χειροτεχνίας. Τις περισσότερες φορές, ένας μικρός συγκολλητικός κύλινδρος διπλής όψης χρησιμοποιείται για τη δημιουργία καρτών Stampin, κάτι που επιτρέπει ακριβή κόλληση.

Σχεδιάστε τις δικές σας κάρτες Stampin up για τα Χριστούγεννα: απλές ιδέες για μίμηση

stampin up κάρτες σχεδιάστε τα δικά σας Χριστούγεννα απλά herzchen tannenbaum

Αφού έχετε αποκτήσει τα πιο απαραίτητα υλικά, μπορείτε να σχεδιάσετε τα δικά σας όμορφα χριστουγεννιάτικα μοτίβα με ένα μόνο μοτίβο. Η επιλογή του χρώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το κόκκινο και το έλατο πράσινο είναι ένας τυπικός χριστουγεννιάτικος συνδυασμός και δεν έχει σημασία τι σχεδιάζετε σε αυτά τα χρώματα, θα φαίνεται πάντα λίγο πολύ Χριστουγεννιάτικο. Παρ ‘όλα αυτά, είναι λογικό να αναφερόμαστε σε μοτίβα όπως χριστουγεννιάτικο δέντρο, αστέρια, νιφάδες χιονιού, δώρα, ελάφια, χιονάνθρωπος και άλλα κατά το σχεδιασμό των χριστουγεννιάτικων καρτών.

stampin up κάρτες Χριστούγεννα σχεδιάστε τους δικούς σας εύκολους κύκλους

Μια πολύ απλή γροθιά μοτίβου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει όμορφες κάρτες Stampin up για τα Χριστούγεννα. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο ή ακόμα και ένας χιονάνθρωπος μπορεί να δημιουργηθεί πολύ εύκολα από διάφορες καρδιές ή κύκλους διαφορετικών μεγεθών. Όλα εδώ είναι στην πραγματικότητα ένα θέμα δημιουργικότητας και φαντασίας. Ακόμα και η μικρότερη χριστουγεννιάτικη κάρτα που έχετε σχεδιάσει με αγάπη, αξίζει περισσότερο από αυτή που μπορείτε να αγοράσετε γρήγορα σε οποιοδήποτε κατάστημα.

stampin up κάρτες Χριστούγεννα απλά σχεδιάστε το μικρό ελάφι μόνοι σας

Ένα μοτίβο γροθιά με ελάφια ή ταράνδους είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα παιδιά. Έτσι είναι μια υπέροχη ιδέα να σχεδιάσετε μερικές μικρές χριστουγεννιάτικες κάρτες για παιδιά με αυτό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σφραγίδα «Καλά Χριστούγεννα» ή «Καλά Χριστούγεννα» και ένα κόκκινο μαργαριτάρι για την κόκκινη μύτη του ελαφιού και οι όμορφες κάρτες για τα Χριστούγεννα είναι ήδη έτοιμες.

stampin up κάρτες σχέδιο Χριστούγεννα μόνοι σας αστέρια Χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Για την επόμενη χριστουγεννιάτικη κάρτα DIY Stampin up χρειάζεστε μόνο ένα μοτίβο, εδώ με τη μορφή αστεριού, ωραίο χαρτί λευκώματος σε χριστουγεννιάτικα χρώματα και ίσως μια σφραγίδα με χριστουγεννιάτικα γράμματα. Εάν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία, όπως διακοσμητικές κορδέλες και λάμψη. Με τη βοήθεια του μοτίβου punch μπορείτε να τρυπήσετε πολλά αστέρια σε πράσινο και κόκκινο χρώμα και να δημιουργήσετε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο στεφάνι.

stampin up κάρτες Χριστουγεννιάτικο σχέδιο μόνοι σας γραμματοσειρά γραμματοσήμων

Μια όμορφη κάρτα Stampin up για τα Χριστούγεννα μπορεί να σχεδιαστεί με πολύ λίγους πόρους και αγάπη για τη λεπτομέρεια. Για μια ξεχωριστή πινελιά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το θέμα της κάρτας να είναι προσαρμοσμένο στο άτομο που λαμβάνει το δώρο. Έτσι μπορείτε να επιτύχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με μία μόνο σφραγίδα και τις λέξεις “Καλά Χριστούγεννα”.

stampin up κάρτες σχεδιάστε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες οδηγίες απλώς χιονόμπαλα

Για να φτιάξετε μόνοι σας αυτήν την ευφάνταστη χριστουγεννιάτικη κάρτα με χιονόμπαλα, δεν χρειάζεστε καν ένα μοτίβο, αλλά ένα μαχαίρι χειροτεχνίας και φυσικά ακριβή και καθαρή κοπή με αυτό. Στο μπροστινό μέρος της κάρτας πρέπει να κόψετε έναν ωραίο κύκλο και να σχεδιάσετε τη βάση της σφαίρας χιονιού από κάτω. Τώρα ένας άλλος, ελαφρώς μεγαλύτερος κύκλος είναι σχεδιασμένος ευφάνταστα σαν σφαίρα χιονιού και κολλημένος στην εσωτερική πλευρά.

stampin up κάρτες Χριστούγεννα σχεδιάστε τις δικές σας ιδέες εύκολα

Με παρόμοιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα Stampin up card με μια χριστουγεννιάτικη μπάλα. Η μπάλα ή ο κύκλος μπορούν να σχεδιαστούν παιχνιδιάρικα με διαφορετικά χειμερινά μοτίβα και λάμψη. Η τέλεια κάρτα στρογγυλοποιείται με ατμοσφαιρικά γράμματα “Merry Christmas” ή “Merry Christmas”.

Η κάρτα Stampin up για τα Χριστούγεννα πρέπει να ταιριάζει με το δώρο

stampin up κάρτες Χριστουγεννιάτικη σχεδίαση στον εαυτό σας κατάλληλο δώρο

Εάν θέλετε να φτιάξετε μια κάρτα Stampin up για τα Χριστούγεννα και να τη χρησιμοποιήσετε για να συμπληρώσετε τέλεια ένα όμορφο δώρο, θα πρέπει να εξετάσετε πώς θα τυλιχτεί το δώρο. Άλλωστε, η συσκευασία και η κάρτα πρέπει να πάνε καλά μαζί.