Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Χριστουγεννιάτικες κάρτες Tinker με αγγέλους – υπέροχες ιδέες για ελκυστικές αυτοσχέδιες ευχετήριες κάρτες

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με angel tinker paper punch φτιάξτε το δικό σας χρώμα

Τα Χριστούγεννα θέλετε να φέρετε χαρά στους αγαπημένους σας και να στείλετε θερμές ευχές για το επόμενο έτος. Οι χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες είναι πολύ ξεχωριστές. Ο παραλήπτης σίγουρα θα εκτιμήσει τις ατομικές και με αγάπη σχεδιασμένες ευχετήριες κάρτες. Στο σημερινό άρθρο θα βρείτε ιδέες και έμπνευση για το πώς να φτιάξετε μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη κάρτα με αγγέλους. Οι προτάσεις για χειροτεχνία απαιτούν λίγες υλικές δαπάνες και είναι εύκολο να μιμηθούν, γι ‘αυτό και είστε ευπρόσδεκτοι να συμπεριλάβετε τα παιδιά σας.

Tinker μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με έναν άγγελο – ένα δημοφιλές χειμερινό μοτίβο

Χριστουγεννιάτικη κάρτα τραγουδώντας άγγελος tinker filigree

Υπάρχουν πολλά μοτίβα Χριστουγέννων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εορταστικές διακοσμήσεις. Εάν σχεδιάζετε μόνοι σας μια χριστουγεννιάτικη ευχετήρια κάρτα, δεν σκέφτεστε μόνο την όμορφη εμφάνιση αλλά και τον συμβολισμό που φέρει το επιλεγμένο μοτίβο. Οι άγγελοι είναι συναρπαστικά όντα που είναι ένα δημοφιλές μοτίβο κατά την έλευση και τα Χριστούγεννα. Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες θα λατρέψουν ένα γλυκό άγγελο στη σπιτική χριστουγεννιάτικη κάρτα. Αν λοιπόν θέλετε να συνοδεύσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας με τους αγαπημένους σας χριστουγεννιάτικους χαιρετισμούς με έναν φύλακα άγγελο, είστε στο σωστό δρόμο με μια τέτοια κάρτα.

Φτιάξτε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες κάρτες με χάρτινα αγγελούδια

Φτιάξτε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες κάρτες, κολλήστε, ζωγραφίστε

Αν θέλετε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες κάρτες με παιδιά, τα αγγελάκια είναι φιγούρες που μπορούν να φτιάξουν μόνοι τους παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου και μαθητές. Τα νήπια θα χρειαστούν τη βοήθειά σας, αλλά μπορεί να είναι σε θέση να εμπλακούν στο χρωματισμό και την κόλληση ή να το κάνουν εντελώς. Το πρώτο μας έργο χειροτεχνίας είναι εύκολο να εφαρμοστεί και είναι κατάλληλο για μικρότερα παιδιά. Πρώτα, πάρτε χρωματιστό χαρτόνι. Εάν θέλετε να φτιάξετε μια κάρτα για να ανοίξετε μόνοι σας, κόψτε το χαρτόνι στο επιθυμητό μέγεθος και διπλώστε το στη μέση.

Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες κάρτες κόβουν χαρτί και το κολλούν

Για να μπορείτε εσείς ή το παιδί σας να συνδυάσετε μια απλή φιγούρα αγγέλου από χαρτί, πρέπει να κόψετε έναν κύκλο για το κεφάλι, ένα τρίγωνο για το φόρεμα και μια καρδιά για τα φτερά αγγέλου. Εναλλακτικά, τα φτερά μπορούν να σχεδιαστούν από ημικύκλιο. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε στένσιλ για το σχήμα, το οποίο μπορείτε απλά να μεταφέρετε στο χαρτί κατασκευής. Στον κομμένο κύκλο, το παιδί σας μπορεί να ζωγραφίσει ένα χαριτωμένο πρόσωπο και τα χρυσά μαλλιά.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα με ιδέες αγγέλου αγγέλου

Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας κατά το σχεδιασμό της φιγούρας αγγέλου. Μπορείτε φυσικά να καθορίσετε τους συνδυασμούς χρωμάτων καθώς και τα διαφορετικά σχέδια σύμφωνα με τις δικές σας ιδέες ή, ιδανικά, να τους συντονίσετε με τις προσωπικές προτιμήσεις του παραλήπτη. Ο εξελιγμένος λάτρης της χειροτεχνίας μπορεί να κόψει ένα φωτοστέφανο από λαμπερό χρυσό ή ασημί χαρτί ή να δημιουργήσει ένα από κόλλα και σκόνη λάμψης. Ένα φωτοστέφανο από εύκαμπτο βελούδο θα ήταν επίσης ένα μεγάλο βλέμμα. Το φόρεμα αγγέλου μπορεί επίσης να σχεδιαστεί όμορφα με μικρά στολίδια όπως αστερίσκους και καρδιές.

Χειροποίητη χριστουγεννιάτικη κάρτα με ζωγραφισμένο άγγελο

φιλιγκράν σχέδιο άγγελος αστέρια χαρτομάντιλο χριστουγεννιάτικη κάρτα

Εάν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας μια χριστουγεννιάτικη ευχετήρια κάρτα με μια ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση, τότε έχετε επίσης την ευκαιρία να σχεδιάσετε μια φιλιγκράν φιγούρα αγγέλου. Ο παραλήπτης θα χαρεί για μια αφηρημένη και αστεία ερμηνεία της μορφής του αγγέλου. Το κορίτσι-άγγελος στην παραπάνω εικόνα σχεδιάστηκε με μαύρο μαρκαδόρο. Οι λεπτές πινελιές με κίτρινο χρώμα κάνουν την κάρτα να φαίνεται πιο ευτυχισμένη. Με ακουαρέλα μπορείτε να βάψετε ένα υπέροχο αφηρημένο φόρεμα για τον γλυκό άγγελο. Οι λέξεις “Καλά Χριστούγεννα”, “Όλα τα καλύτερα” ή ίσως απλά “Ο φύλακας άγγελος σου” προκαλούν ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του παραλήπτη.

Φτιάξτε χριστουγεννιάτικες κάρτες με παιδιά ζωγραφίστε μια φιγούρα αγγέλου

Εάν θέλετε να φτιάξετε μια πολύχρωμη χριστουγεννιάτικη κάρτα με αγγέλους, μπορείτε να σχεδιάσετε το περίγραμμα του αγγέλου στο χαρτόνι και να αφήσετε το παιδί σας να το χρωματίσει με ακουαρέλες. Με τη βοήθεια ενός προτύπου, ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να απεικονίσουν έναν χαριτωμένο άγγελο με μια τρομπέτα, μια καρδιά ή ένα αστέρι στα χέρια τους. Ένα μικρό αγγελάκι που διαβάζει ή ένας άγγελος που τραγουδάει είναι επίσης κατάλληλα μοτίβα για τις αυτοσχέδιες κάρτες. Για να κάνετε το σχέδιό σας να μοιάζει με πραγματική εικόνα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα με χρώμα σε αντίθεση ή με στρας.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα Tinker με άγγελο με αποτύπωμα χεριού

χριστουγεννιάτικες κάρτες αποτύπωμα αγγέλου φτερά φωτοστέφανο χαρτί φιγούρα

Εάν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες με παιδιά για τα Χριστούγεννα ή το χειμώνα, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά υπέροχα έργα τέχνης με χρωματιστά αποτυπώματα χεριών, ποδιών και δακτύλων. Τα παιδιά το λατρεύουν όταν οι παλάμες είναι καλυμμένες με μπογιά και είναι πολύ χαρούμενες όταν μπορούν να αφήσουν τα μικρά τους αποτυπώματα εδώ και εκεί. Εάν έχετε κολλήσει ήδη τον χάρτινο άγγελο στην χριστουγεννιάτικη κάρτα σας, τα μικρά σας μπορούν να αφήσουν τα αποτυπώματα των χεριών τους αντί για φτερά.

παιδική χριστουγεννιάτικη κάρτα δακτυλικών αποτυπωμάτων με άγγελο τσιμπητή

Ολόκληρη η φιγούρα μπορεί επίσης να σχεδιαστεί μόνο με χέρια και αποτυπώματα. Βάψτε το χέρι ή το πόδι του παιδιού σας με μπλε χρώμα και αφήστε το αποτύπωμα στο κέντρο της κάρτας. Για τα φτερά, τα χέρια είναι βαμμένα σε πιο ανοιχτό χρώμα και τα αποτυπώματα γίνονται και στις δύο πλευρές του φορέματος του αγγέλου. Αφήστε τους απογόνους σας να ζωγραφίσουν τα κεφάλια τους και δώστε στον άγγελο ένα πρόσωπο. Η γιαγιά και ο παππούς θα συγκλονιστούν στη θέα αυτής της δημιουργικής χριστουγεννιάτικης ευχετήριας κάρτας.

Φτιάξτε αποτελεσματικές χριστουγεννιάτικες κάρτες

Πτυσσόμενη κάρτα ζωγραφικής για χριστουγεννιάτικο ορθογώνιο σχέδιο μόνος σας

Αν θέλετε να φτιάξετε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με έναν άγγελο, μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε την παρακάτω ιδέα. Εδώ έχετε αποφασίσει για έναν χάρτη που μπορείτε να ρυθμίσετε κάμπτοντας. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε απλά ένα τετράγωνο κουτί από χαρτόνι στο οποίο μπορείτε να σχεδιάσετε διαγώνια το σχήμα του αγγέλου. Τα φτερά του αγγέλου και το φόρεμα μπορούν να διπλωθούν προς τα πίσω, δημιουργώντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Φτιάξτε τρισδιάστατες χριστουγεννιάτικες κάρτες με αγγέλους

Τρισδιάστατο χαρτί αγγέλου πτυσσόμενο φτερά αγγέλου τσιμπήματα Χριστουγεννιάτικη κάρτα μόνοι σας

Αν θέλετε να εκπλήξετε φίλους και συγγενείς με χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κάρτες, μπορείτε να σχεδιάσετε μια ελκυστική τρισδιάστατη κάρτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιο χοντρό χαρτί κατασκευής για το φόρεμα του αγγέλου, το οποίο διπλώνετε και κολλάτε σαν φυσαρμόνικα. Για τα μαλλιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαλλί ή κορδέλα κομμένη σε λεπτές φέτες. Εάν θέλετε να δώσετε στον χαριτωμένο φύλακα άγγελο χέρια και πόδια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το raffia για αυτό κάνοντας μικρούς κόμπους.

κουμπί άγγελος τραγουδώντας 3 d σχέδιο χριστουγεννιάτικη κάρτα

Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να σχεδιάσετε τα φτερά αγγέλου τρισδιάστατα. Για αυτό πρέπει να κάνετε έναν βρόχο από δύο μέρη, τα οποία στη συνέχεια κολλάτε με τη βοήθεια ενός κουμπιού και διατηρείτε τη φόρμα σας. Ο χαριτωμένος άγγελος που τραγουδάει φαίνεται υπέροχος στο χρυσό φόντο. Τα μαλλιά αγγέλου από υγρή κόλλα και σκόνη λάμψης δίνουν στην κάρτα την τελευταία πινελιά.

Φτερά αγγέλου ως μοτίβο για την ευχετήρια κάρτα των Χριστουγέννων

tinker χριστουγεννιάτικη κάρτα angel φτερά glitter διακοσμούν

Εάν θέλετε να σχεδιάσετε μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με το μοτίβο του αγγέλου, μπορείτε επίσης να αναδημιουργήσετε τα φτερά του αγγέλου. Αυτή η κάρτα φαίνεται πολύ κομψή και ωραία, με τα φτερά με λαμπερά περιθώρια να χρησιμεύουν ως κούμπωμα. Ένα καλό παράδειγμα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη ευχετήρια κάρτα με λίγο υλικό και χρόνο, και όχι μόνο για τα Χριστούγεννα.