Διακόσμηση & γιορτές, ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης

Τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο με μοντέρνο σχέδιο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο τεχνητή νεράιδα φώτα ιδέα διακόσμησης

Ένα ενδιαφέρον τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο Τώρα μπορείτε να έχετε ξύλο που ταιριάζει με το μοντέρνο εσωτερικό σας. Το αρχιτεκτονικό στούντιο BUILD κατέληξε σε ένα καινοτόμο σχέδιο που όχι μόνο φαίνεται καλό, αλλά είναι και πολύ πρακτικό. Το πρωτότυπο βασίστηκε στο κλασικό σχέδιο που ονομάζεται Frasier Fir, ένα δημοφιλές σχέδιο για τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα στο βορειοδυτικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το μοντέλο αποτελείται από δύο επίπεδα μέρη που συνδέονται με συρόμενες ράγες και σχηματίζουν ένα δέντρο. Με αυτόν τον τρόπο, αφενός, είναι εγγυημένο ότι η συναρμολόγηση είναι παιδικό παιχνίδι, και από την άλλη, το δέντρο καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο. Το συμπαγές σχήμα είναι ένα σίγουρο πλεονέκτημα, ειδικά επειδή το δέντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο για μοντέρνα διακόσμηση

μοντέρνο-χριστουγεννιάτικο δέντρο-κόκκινο-λευκό-μπάλα

χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να τοποθετηθεί στο νησί της κουζίνας, στην τραπεζαρία, στο τραπέζι ή στο σαλόνι στη μονάδα τοίχου. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με το γούστο σας – το δέντρο έχει κλαδιά με ειδικό σχήμα στα οποία μπορείτε να κρεμάσετε μπάλες και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Το ανοιχτό ουδέτερο χρώμα του είναι ιδανικό για έντονη διακόσμηση. Χαρακτηριστικά κομψά διαμερίσματα σε σκανδιναβικό στιλ είναι το τέλειο υπόβαθρο για αυτό το σχέδιο. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πράσινα φώτα νεράιδας ως διακόσμηση, για παράδειγμα. Αν σας αρέσει αυτό το σχέδιο, μπορείτε να φτιάξετε ένα παρόμοιο δέντρο από χαρτί.

 Χριστουγεννιάτικο δέντρο ως διακόσμηση – συναρμολόγηση

μοντέρνο-χριστουγεννιάτικο δέντρο-συναρμολόγηση

Η εύκολη συναρμολόγηση από χριστουγεννιάτικο δέντρο από ΧΤΙΖΩ είναι μεγάλο πλεονέκτημα – μπορείτε να το χτίσετε πρακτικά οπουδήποτε. Δεδομένου ότι το ξύλο δεν έχει υποστεί επεξεργασία, συνιστάται να το βάψετε πριν το βάλετε μπροστά από την μπροστινή πόρτα. Μπορείτε να επιλέξετε το παραδοσιακό πράσινο χρώμα ή ένα ασυνήθιστο χρώμα όπως το μοβ, το ροζ ή το κόκκινο. Το λευκό χρώμα θα φαίνεται πάντα κομψό, ειδικά σε ένα μοντέρνο μινιμαλιστικό εσωτερικό, μπορείτε στη συνέχεια να διακοσμήσετε το δέντρο με κόκκινες μπάλες. Εάν είστε λάτρεις του vintage στυλ, μπορείτε να κρεμάσετε κόκκινη δαντέλα σε αυτό αντί για γιρλάντες.

Τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο – συναρμολόγηση

τεχνητό-χριστουγεννιάτικο δέντρο-κατασκευή