αυτοκίνητα

Το νέο Audi A8L 2014 με turbo diesel κινητήρα – αυτοκίνητο για γνώστες

 μπροστινή εικόνα λευκό χρώμα κορυφαίες μάρκες 2014 Audi

Όποιος έχει παρακολουθήσει το 24ωρο Le Mans τα τελευταία χρόνια γνωρίζει την τεχνολογία diesel της Audi, η οποία είναι πολύ καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη αυτοκινητοβιομηχανία. Τώρα η εταιρεία διαθέτει το σύστημα αυτόματης ανάφλεξης στο μεγαλύτερο sedan της, το Audi A8, ενσωματωμένο, το οποίο μειώνει την κατανάλωση σε αυτή ενός μικρού αυτοκινήτου, αλλά προσφέρει όλα τα αξεσουάρ που θα περιμένατε όταν αγοράζετε ένα πραγματικό οικογενειακό αυτοκίνητο.

Audi A8L 2014 TDI με δομή αλουμινίου που εξοικονομεί βάρος

Σπορ αυτοκίνητα Audi A8l πίσω φωτογραφίες λευκό χρώμα

Απο Audi A8L 2014, όπου το L σημαίνει «μακρύ μεταξόνιο», το κορυφαίο τετράθυρο μοντέλο της Audi, αυτή τη φορά η εταιρεία επέλεξε έναν κινητήρα turbo diesel 3,0 λίτρων. Όσον αφορά την τιμή, το Audi A8L 2014 το μέρος ακριβώς πάνω από το A8L 3.0T, το οποίο κοστίζει 79,695 $, αν και η τιμή είναι διαφορετική όταν επιλέγετε πρόσθετα όπως το ηχοσύστημα Bang. & Olufsen, αξίας 6.300 δολαρίων, σχεδόν σχεδόν 100.000. Αυτό συνέβη με το δοκιμαστικό μας αυτοκίνητο, το οποίο αποτιμήθηκε στα $ 99,445.

Η ροπή του Audi A8L 2014 Το 3.0 TDI είναι μεγάλο, όπως θα περίμενε κανείς, αν και πιθανότατα δεν είναι ένα κατάλληλο πολυτελές έλκηθρο για όσους θέλουν να το οδηγήσουν κυρίως σε άσφαλτο. Dennosch, ο ντίζελ έχει την ικανότητα να ξεπερνά την αδράνειά του. Άλλωστε, τα 96 χλμ. / Ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτα δεν είναι ακριβώς χαμηλά για ένα όχημα με βάρος 2 τόνους. Τι καλό που υπάρχει η δομή αλουμινίου που εξοικονομεί βάρος. Αλλά και το τουρμποντίζελ δεν είναι τόσο γρήγορο, γιατί συγκρίθηκε με αυτό A8L με 3.0 λίτρων αερίου turbo V-6, 333 ίππων και 325 lb-ft ένα δευτερόλεπτο γρηγορότερα, το S8 επιτυγχάνει αυτήν την ταχύτητα σε 3,6 και το A8L 4,0 oT σε 3,9 δευτερόλεπτα. Οι λάτρεις της υψηλής ταχύτητας μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν.

Audi A8L 2014 TDI – εντυπωσιακά τεχνικά δεδομένα

Μοντέλο A8l με δερμάτινο χειριστήριο υπολογιστή από ξύλο

Με τους κινητήρες ντίζελ, ωστόσο, αφορά περισσότερο την κατανάλωση παρά την ταχύτητα. Από αυτή την άποψη, ο TDI βαθμολογείται περισσότερο από οποιαδήποτε από τις άλλες ιδιότητες του A8L. Ο Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει κατανάλωση 9,8 πόλεων και κατανάλωση 6,5 λίτρων ανά αυτοκινητόδρομο για 100 χιλιόμετρα για το TDI 18/28 με τον κινητήρα αερίου 3,0. Στη δοκιμή μας φτάσαμε στα 7,3 L ανά 100 km για το TDI και 11,2 για το 3,0T.

Πρέπει να ειπωθεί ότι οι πλουσιότεροι είναι λιγότερο πιθανό να ενδιαφέρονται για την κατανάλωση καυσίμου. Τουλάχιστον η ροπή είναι η Audi A8L 2014 Το TDI ένα συν για την καθημερινή ζωή και εξασφαλίζει επιπλέον απόλαυση μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Tiptronic. Στη σπορ λειτουργία, εξασφαλίζονται γρήγορες αντιδράσεις, με το μεγάλο σεντάν να έχει την ίδια ευκολία χρήσης, αν και εξασθενημένο κατά βάρος, όπως και η υπόλοιπη σειρά A8.

Audi A8L 2014 – εντυπωσιακό σύστημα πέδησης

Το Auto 2014 απεικονίζει σταθερή οδηγική συμπεριφορά από ξύλο

Το σύστημα πέδησης του είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό Audi A8L 2014 TDI. Στα 45 μέτρα με ταχύτητα 113 χλμ. / Ώρα, ο οδηγός μπορεί να φρενάρει όσο συχνά θέλει χωρίς να προκαλεί ξεθώριασμα των φρένων. Το μόνο ελάττωμα στη δυναμική είναι το υδραυλικό τιμόνι, μια παραδοσιακή υδραυλική μονάδα που, ενώ είναι γρήγορη, ακριβής και ευαίσθητη στην αφή, γίνεται αδέξια με χαμηλή ταχύτητα. Ωστόσο, μας καθησυχάζει το γεγονός ότι λίγοι ιδιοκτήτες είναι πιθανό να βρεθούν σε τέτοιες καταστάσεις.

Εκτός από αυτό το μειονέκτημα, το εντυπωσιακό Audi A8L 2014 TDI με το μακρύ μεταξόνιο. Είναι μεγάλο, κομψό και όμορφα διακοσμημένο, με αρκετό χώρο για την τοπική συνάντηση Illuminati. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα μεγάλα μοντέλα A8, προσφέρει αρκετά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Για άλλη μια φορά, αποδεικνύει την ικανότητα της Audi να εξασφαλίσει ένα έπαθλο για τα οχήματά της στους αγώνες.

Το αυτοκίνητο εντυπωσιάζει τόσο με τεχνικά δεδομένα όσο και με πολυτελές εσωτερικό

μπροστινές φωτογραφίες μοντέρνα αυτοκίνητα 2014 έτος κατασκευαστής

Φωτιστικά με πρωτότυπο σχήμα

μοντέρνα αυτοκίνητα Blicklich μοντέλο A8l 2014

Αυτοκίνητα Audi A8l προβολέα προβολέα LED εμπρός λεπτομέρεια

Δερμάτινα καθίσματα για μεγαλύτερη άνεση για τους επιβάτες

Δερμάτινο αυτοκίνητο Audi A8l χωράει τρία άτομα στο πίσω μέρος

Δερμάτινα εσωτερικά χερούλια μοντέρνο Audi A8I

αποκλειστικός σχεδιασμός συνοδηγού συνοδηγού

Δείκτες αισθητήρων μέγιστης ταχύτητας επιτάχυνσης

Καθαρή πολυτέλεια στο νέο Audi A8l – 2014

Δερμάτινο τιμόνι Audi A8l με άνετα καθίσματα

Εσωτερικό μοντέλο Audi μπροστινού εξοπλισμού A8l

Αυτοκίνητα Audi A8l δερμάτινα εσωτερικά εξαρτήματα από ξύλο

Οι εικόνες κινητήρα Audi A8I επιταχύνονται γρήγορα

A8l TDI Fast Diesel Pictures Cars 2014

A8l 2014 πλαϊνή όψη μεταλλικές ζάντες ζάντες λογότυπο

Ζάντες ζάντες μοντέρνα αυτοκίνητα Audi μπροστά

πίσω κόκκινες εικόνες Audi A8l πίσω

Πίσω κορμός που αναβοσβήνει ελαφρύ όμορφο σχήμα

Πίσω από την εταιρεία λογότυπων Sportauto μέγιστη άνεση