αυτοκίνητα

Ηλεκτρικό ποδήλατο Audi κατασκευασμένο από άνθρακα & με υπολογιστή με οθόνη αφής

συμβουλές σχεδιασμού ελαστικών ηλεκτρικού ποδηλάτου από ανθρακονήματα

Ο γερμανικός κατασκευαστής αυτοκινήτων Audi ολοκλήρωσε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον προϊόν και θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του Wörthersee Tour στην Αυστρία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα αυτοκίνητο, όπως νομίζετε, αλλά ένα ποδήλατο με ηλεκτρικό μοτέρ. Σε αυτό Ηλεκτρικό ποδήλατο Audi Για να είναι τέλειο επίσης, η εταιρεία κάλεσε τον οδηγό αγώνων Julien Dupont, ο οποίος πραγματοποιούσε τακτικά δοκιμαστικές διαδρομές και μοιράστηκε τη γνώμη του.

Ηλεκτρικό ποδήλατο Audi με μοντέρνο σχεδιασμό

ηλεκτρικό μοτέρ audi e tron ​​τιμόνι άνθρακα

Ο σχεδιασμός της μοτοσυκλέτας είναι πολύ εντυπωσιακός. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από άνθρακα. Το ίδιο ισχύει και για τα ελαστικά 26 ιντσών και τον πίσω βραχίονα περιστροφής. Αλλά παρά αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ υλικό, το ηλεκτρικό ποδήλατο Audi ζυγίζει 26 κιλά. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ο ηλεκτροκινητήρας. Έχει ισχύ 3 HP και 2,3 kW. Ωστόσο, αυτά τα εντυπωσιακά στοιχεία για το ποδήλατο δεν είναι αρκετά. Επιπλέον, υπάρχει ένας υπολογιστής με οθόνη αφής που μπορεί να συνδεθεί στο smartphone μέσω W-LAN. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να δημοσιευτούν εγγεγραμμένα βίντεο. Πώς πρέπει να κάνετε βίντεο ενώ οδηγείτε, πιθανώς αναρωτιέστε; Λοιπόν, πολύ απλά με το κράνος με ενσωματωμένη κάμερα που συνδυάζεται με το ηλεκτρικό ποδήλατο Audi!

Ηλεκτρικό ποδήλατο Audi – ρυθμιζόμενη σέλα με το πάτημα ενός κουμπιού

ηλεκτρικό ποδήλατο σέλα κουμπί σέλα σχεδίασης άνθρακα

Μια σέλα στο ηλεκτρικό ποδήλατο Audi εξασφαλίζει άνεση και το σωστό ύψος καθίσματος, το οποίο μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί σε οποιοδήποτε ύψος με το πάτημα ενός κουμπιού. Για τεχνητή ποδηλασία, μπορείτε απλά να βάλετε τη σέλα στο ύψος του πλαισίου και να την επαναφέρετε στο επιθυμητό ύψος εάν είναι απαραίτητο. Και η λειτουργία τροχού βοηθά επίσης στην τεχνητή ποδηλασία. Με τη βοήθειά του, ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να εκτελέσουν κόλπα για προχωρημένους μαθητές.

Ηλεκτρικό ποδήλατο Audi σε γκρι χρώμα

ηλεκτρικό ποδήλατο ιδέα ελαστικό 26 ιντσών γκρι μεταλλικό σχέδιο audi

Παραγωγή ηλεκτρικών ποδηλάτων σε συνεργασία με τον Julien Dupont

ηλεκτρική μοτοσυκλέτα ιδέα σχεδιασμού ελαστικών συμβουλές μαύρο πεντάλ πλαισίου

Κατασκευή του πλαισίου ποδηλάτου Audi 

ηλεκτρικό ποδήλατο κατασκευή πλαίσιο πλαίσιο μαύρο σκίτσο μοντέλο audi

Ποδήλατο Audi στο στάδιο του σχεδιασμού

ηλεκτρική μοτοσικλέτα σκίτσο σχεδιασμός σχεδιασμού σύγχρονη ιδέα

Σκίτσο του ηλεκτρικού ποδηλάτου Audi

ηλεκτρική μοτοσικλέτα σκίτσο σκετς ιδέα σχεδιασμού

Ηλεκτρονικό ποδήλατο από Audi.