αυτοκίνητα

Η νέα ευρύχωρη BMW Σειρά 4 Gran Coupé 2014 προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση

Coupe 2014 απόδοση ταχύτητας αυτοκινητόδρομου δεξιά

Απο BMW Σειρά 4 Gran Coupe 2014 είναι ένα ευρύχωρο τετράθυρο, αλλά φαίνεται τόσο συμπαγές όσο ένα δίθυρο. Είναι το τρίτο μοντέλο στη Σειρά 4 και είναι μακρύτερο, φαρδύτερο και πιο δυναμικό από οποιοδήποτε προηγούμενο τετράθυρο κουπέ μεσαίου μεγέθους. Με μήκος 4,6 μέτρα, πλάτος 1,8 μέτρα και απόσταση άξονα 2,8 μέτρα, έχει το ίδιο μέγεθος με τη δίθυρη έκδοση. Η εξαίρεση είναι το ύψος. Ωστόσο, το BMW Σειρά 4 Gran Coupe 2014 Τοποθετήθηκε 12 χιλιοστά ψηλότερα και η οροφή του είναι 112 χιλιοστά μεγαλύτερη.

Η ευρύχωρη BMW Σειρά 4 Gran Coupé 2014 για μεγαλύτερη άνεση

Βαφή από ασημί μέταλλο με επίδραση δεξιά

Θα είναι επίσης εντυπωσιακό κάτω από το καπό του 435i. Ο εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας με turbo και κυβισμό 3,0 λίτρων προσφέρει απόδοση 306 ίππων και ροπή 400 Nm. Μπορεί να φτάσει από το μηδέν στα 100 χλμ. / Ώρα σε μόλις 5,5 δευτερόλεπτα.

Μπροστά είναι αυτό BMW Σειρά 4 Gran Coupe 2014 χαρακτηρίζεται από κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία όπως τα τυπικά νεφρά της BMW και τα φώτα LED των προβολέων. Η επιφάνεια του σώματος έχει μελετηθεί προσεκτικά και αποτελείται από μια ποικιλία περιγραμμάτων και, για παράδειγμα, εισόδους αέρα στα πλάγια. Η αεροδυναμική δημιουργεί μια κουρτίνα αέρα στους μπροστινούς τροχούς, βελτιώνοντας την απόδοση και μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου.

Η ήπια κλίση της οροφής επιμηκύνει οπτικά τις πλευρές του αυτοκινήτου και φαίνεται να ρέει στα πλαϊνά παράθυρα μέσω του μαύρου κολώνα Β. Το διάολο του BMW Σειρά 4 Gran Coupe 2014 αποτελείται από οριζόντιες γραμμές που τονίζουν την αθλητική του εμφάνιση. Τα πίσω φώτα βρίσκονται στις κάτω γωνίες, γεγονός που βοηθά τα πλευρικά σχεδιαστικά στοιχεία να ξεχειλίζουν στην πίσω περιοχή. Με θέα από πίσω, η οροφή φαίνεται να είναι ευρύτερη από αυτή των δίθυρων.

BMW Σειρά 4 Gran Coupé 2014 – δυναμική και λεπτή

BMW 4er 2014 autobahn γρήγορο πίσω νέο

Σε αντίθεση με το δίθυρο, το BMW Σειρά 4 Gran Coupe 2014 Χάρη στις τέσσερις πόρτες του, οι επιβάτες είναι πιο άνετοι όταν μπαίνουν και βγαίνουν. Οι πόρτες είναι χωρίς πλαίσιο και προσφέρουν το στυλ που είναι χαρακτηριστικό για τα μεσαίου μεγέθους κουπέ της γερμανικής μάρκας πολυτελείας. «Αυτό που βασίζεται στο μεγάλο BMW Coupé BMW Σειρά 4 Gran Coupe 2014 συνδυάζει μια δυναμική και λεπτή σιλουέτα με πρόσθετες λειτουργίες και περισσότερο χώρο στο πίσω τμήμα των επιβατών », λέει ο εξωτερικός σχεδιαστής Won Kyu Kang.

Μια έξυπνη εφαρμογή του εσωτερικού επιτυγχάνεται με τη δομή των γραμμών και των επιφανειών που ανοίγουν στον οδηγό. Δεν γίνονται συμβιβασμοί σε σχέση με την εμπειρία του οδηγού. Τα πίσω καθίσματα μπορούν να διπλωθούν, κάνοντας το αυτοκίνητο ακόμα πιο ευρύχωρο και προσφέροντας περισσότερο χώρο για αποσκευές. Η φόρτωση και η εκφόρτωση απλοποιείται επίσης. Όταν τα καθίσματα διπλωθούν εντελώς, ο όγκος του χώρου αποσκευών αυξάνεται στα 1.300 λίτρα. Αυτό είναι αρκετό για να μεταφέρετε μπαστούνια γκολφ, snowboard ή σκι.

Πίσω γρήγορη δυναμική γραμμή Gran Coupe 2014

Το Coupé 2014 αναφέρει λεπτομέρειες τεσσάρων θυρών ευρύχωρες

BMW Σειρά 4 2014 διάσημος κατασκευαστής μπροστά νέα

BMW αριστερά ασημί χρώμα ωραίο σχέδιο

Η δεξιά πλευρά της BMW αποσύρθηκε νέο μοντέλο

BMW Σειρά 4 αριστερά δυναμική κομψή κατηγορία

BMW Σειρά 4 Gran Coupe παγκοσμίου φήμης μάρκας πίσω

Εσωτερική διακόσμηση εσωτερική ποιότητα εσωτερικού μαύρου υφάσματος

Εσωτερική επένδυση Coupé 2014 σε ασπρόμαυρο δέρμα

BMW 4er ευρύχωρος άνετος χώρος αποσκευών

Σχέδιο σχεδίου BMW 4er σχέδιο ωραία αριστερά  Έννοια τέχνης αριστερού σχεδίου 2014 τέλεια εκτέλεση

BMW Σειρά 4 2014 πίσω καλύτερες ιδέες σχεδιαστών  Σχέδιο υφάσματος εσωτερικού σκίτσου Gran Coupe 2014