αυτοκίνητα

Το BMW i3 2014 δοκιμάστηκε – το συμπαγές Stromer βασίζεται στην οικολογική πολυτέλεια

BMW i3 οδική έκθεση εξωτερικής δυναμικής απόδοσης εξωτερικού χώρου

Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για τους οπαδούς της BMW για να συνηθίσουν τα παραδοσιακά SUV και τα crossover, αλλά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Το νέο Stromer είναι ιδιαίτερα συμπαγές και ηλεκτρικό BMW i3 2014, το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της πραγματικής σειράς της εταιρείας, μετά από τις έννοιες MINI E και 1er ActiveE. Αυτοί οι λάτρεις και οι παραδοσιακοί είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα των πελατών της αυτοκινητοβιομηχανίας και το σήμα της BMW ευθύνεται μόνο για ένα υγιές μέρος των πωλήσεων της BMW. Απο BMW i3 2014 μπορεί επίσης να βελτιώσει τη φήμη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο σύνολό τους, και οι πρώτες παραγγελίες από την Ευρώπη είναι απόδειξη αυτού.

BMW i3 2014 – έκθεση δοκιμής

BMW i3 concept test test view

Παρ ‘όλα αυτά, οι BMW παρέχουν ένα νέο είδος οδηγικής εμπειρίας και οι ιδιοκτήτες αυτού του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου θα το ζήσουν. Πράγματι, για τους ανθρώπους που ζουν σε μια πόλη, θα μπορούσε να είναι το καλύτερο όχημα που έχουν οδηγήσει ποτέ. Πολλά περιστρέφονται γύρω από το περιβάλλον i3. Το εσωτερικό είναι σαν εκείνο ορισμένων άλλων αυτοκινήτων, ως αποτέλεσμα της προσέγγισης της BMW «σχεδιασμένη από το μηδέν». Αυτό δεν είναι ένα απλό λίφτινγκ ενός τυπικού μοντέλου όπως το ActiveE – αντίθετα, είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με πλαστικό σασί ενισχυμένο με άνθρακα και στυλ που διακόπτει τη διαδρομή από την υπάρχουσα γκάμα της BMW.

2014 BMW i3 εσωτερικό

2014 BMW i3 δοκιμή εσωτερικής οθόνης τιμονιού ηλεκτρική ενέργεια

BMW i3 2014 εξασφαλίζει χαλαρή οδήγηση – ο ίδιος ο σχεδιασμός και το ευάερο πιλοτήριο εγκωμιάζονται κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής οδήγησης. Το πάνω μέρος του ταμπλό είναι χαμηλό και οι οθόνες TFT φαίνεται να επιπλέουν από πάνω του. Όλες οι σημαντικές λειτουργίες εμφανίζονται σε μια δεύτερη οθόνη πίσω από το τιμόνι – χειρόφρενο, αυτονομία, επιλογή ταχυτήτων κ.λπ. Το γεγονός ότι το i3 είναι τόσο εύκολο στην οδήγηση είναι ένα μεγάλο μπόνους. Μόλις ξεκινήσει, είναι απολύτως δυνατό να οδηγείτε με ένα μόνο πεντάλ, με απότομη επιτάχυνση και ομαλό, ακριβές φρενάρισμα. Perhapsσως ο υψηλότερος έπαινος είναι ότι το αυτοκίνητο κάνει πραγματικά τον οδηγό έτοιμο να ανεχθεί την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την χαοτική κυκλοφορία στην πόλη. Και όπως πολλά άλλα αυτοκίνητα, το κάνει πραγματικά?

λειτουργικό τιμόνι

BMW i3 δοκιμής λειτουργικής οθόνης τιμονιού 2014

ευάερο πιλοτήριο

BMW i3 δοκιμή εσωτερικού τιμονιού εσωτερικού ταμπλό

BMW i3 δοκιμής εσωτερικού χώρου, συμπαγές, φιλικό προς το περιβάλλον

Ταπετσαρία καθισμάτων εσωτερικού κουτιού BMW i3 2014

Φορτιστής BMW

BMW i3 δοκιμή φόρτισης τρέχουσας ηλεκτρικής κίνησης

κατά τη φόρτιση

2014 bmw i3 φόρτιση stromer oeko luxus

Σχεδιασμός τηλεχειριστηρίου ραδιοφώνου σήματος BMW i3 2014

Το 2014 μπλοκ κυκλοφορίας αυτοκινήτων bmw i3 ανέχεται την αίσθηση οδήγησης

BMW i3 2014 νύχτα οδήγησης Λονδίνο φόντο

BMW i3 2014 εξωτερική κίνηση ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης   2014 bmw i3 city compact compact αυτοκίνητο φιλικό προς το περιβάλλον

Έκθεση επαίνου για το BMW i3 concept test 2014

Συμπαγές ηλεκτρικό αυτοκίνητο δοκιμής 2014 bmw i3 test drive

Λήψη κινηματογραφικής ταινίας BMW i3 2014