αυτοκίνητα

Η νέα Ferrari California T 2014 βρυχάται με οκτακύλινδρο κινητήρα!

Ferrari California T new 2014, μπροστά δεξιά

Το νέο Ferrari California T 2014 θα εκπλήξει όλους τους οπαδούς της μάρκας με οκτακύλινδρο κινητήρα. Με 560 ίππους, το πολυτελές αυτοκίνητο είναι απόλυτη οδηγική απόλαυση!

Ferrari California T 2014 – εμπνευσμένο από τη Formula 1

Μοντέλο California T 2014 εμπρός κόκκινο χρώμα

 Το νέο Ferrari California T 2014 εμπνέει με μια παραδοσιακή εμφάνιση – το ευγενές κόκκινο χρώμα και η πτυσσόμενη σκληρή κορυφή έχουν γίνει τα εμπορικά σήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αλλά πίσω από την απλή πρόσοψη του διθέσιου κρύβεται ένα πραγματικό τεχνικό αριστούργημα – ο κινητήρας V8 με κυβισμό 3,9 λίτρων! Ο στροβιλοκινητήρας εμπνευσμένος από τη Formula 1 επιταχύνει εύκολα στα 100 χλμ / ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα. Δεν είναι περίεργο, γιατί η σειρά California T ξεπερνά τον προκάτοχό της με περισσότερους από 70 ίππους. Ο κατασκευαστής χρησιμοποίησε μια ειδική τεχνική παραγωγής για να διατηρήσει τον πλούσιο ήχο του κινητήρα – βρυχάται σαν κινητήρας με φυσική ατμόσφαιρα!

Γρήγορη, ταχύτερη, Ferrari California T 2014

Πλάγια όψη του κόκκινου χρώματος γρήγορου σπορ αυτοκινήτου του 2014

Εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά αμορτισέρ, το νέο σκοράρει Ferrari California T 2014 επίσης στον τομέα της ασφάλειας στο δρόμο. Το βελτιωμένο κιβώτιο ταχυτήτων και τα φρένα άνθρακα συμβάλλουν στη σταθερή συμπεριφορά οδήγησης και το αυτοκίνητο αντιδρά γρήγορα στις αλλαγές κατεύθυνσης. Χάρη στον εύκολο χειρισμό, ο οδηγός μπορεί εύκολα να κυριαρχήσει στις στροφές, ενώ ο επιβάτης απολαμβάνει το όμορφο τοπίο.

Όσοι γνωρίζουν πιστεύουν ότι μπορείτε να αξιολογήσετε μια Ferrari μόνο αν την οδηγείτε με διπλωμένο το σκληρό μέρος. Το μοντέλο California T μπορεί να μετατραπεί σε κάμπριο σε μόλις 14 δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πιλοτήριο εντυπωσιάζει με τα πολυτελή και άνετα δερμάτινα καθίσματα και ένα ταμπλό επίσης καλυμμένο με καφέ δέρμα. Η παραδοσιακή αεροδυναμική κατασκευή της Ferrari δίνει στο αυτοκίνητο μια κομψή εμφάνιση. Η νέα Ferrari θα γιορτάσει την πρεμιέρα της στη Γενεύη στις αρχές του επόμενου μήνα. Πληροφορίες σχετικά με την τιμή δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, αλλά ο προκάτοχός του ήταν ήδη στο τμήμα των υψηλών τιμών.

Άνετα διθέσια-δερμάτινα καθίσματα και ταμπλό

Ferrari 2014 California T διθέσια δερμάτινα επικαλυμμένα καθίσματα στο εσωτερικό

Χάρη στον οκτακύλινδρο κινητήρα, η νέα Ferrari California T 2014 μπορεί να επιταχύνει στα 100 χλμ. / Δευτ. Σε 3 δευτερόλεπτα

νέα Ferrari California T έτος 2014 κόκκινο χρώμα πλάγια όψη πτυσσόμενη σκληρή κορυφή

Με 560 ίππους, το σπορ αυτοκίνητο θα ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς της Formula 1

νέα αυτοκίνητα 2014 πίσω όψη Ferrari California T 2014