αυτοκίνητα

Προεπισκόπηση της νέας Mercedes-Benz AMG GT

AMG-GT-project-image-green-street

Ένα νέο όχημα υψηλής απόδοσης AMG με πολλές καινοτομίες στον τομέα της δυναμικής θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του για όλες τις Mercedes Lieber το φθινόπωρο του 2014. Μια πρώτη ματιά στον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πρόβλεψη ανάπτυξης του νέου Mercedes-Benz AMG GT.

Μια ματιά στο μέλλον – η νέα Mercedes -Benz AMG GT

AMG-GT-car-future-model-mercedes

«Το τεχνολογικό υλικό του Mercedes-AMG GT υπογραμμίζει τα υψηλά μας πρότυπα όσον αφορά τη δυναμική οδήγηση, την ευκινησία και τον αθλητισμό », λέει ο Tobias Moers, Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz AMG GT. «Μετά την επιτυχία του SLS AMG, το νέο GT είναι το δεύτερο σπορ αυτοκίνητο που αναπτύχθηκε εντελώς ανεξάρτητα από το τμήμα υψηλών επιδόσεων της μάρκας. Το σπορ αυτοκίνητο με δύο πόρτες, το οποίο έχει επανασχεδιαστεί πλήρως, περιέχει περαιτέρω στιλιστικές εξελίξεις του κεντρικού «αεροναυτικού σχεδιασμού», το οποίο μιμείται τη δυναμική του νέου κινητήρα AMG V8 ». Το κουπέ είναι σε κόκκινο και μαύρο χρώμα, με κομψό σχεδιασμό και συμπαγή εξοπλισμό και εξαρτήματα – σανίδα – περιοχή. Η οθόνη είναι τοποθετημένη πάνω από τα ακροφύσια εξαερισμού.

Στην προ-πρεμιέρα του, το αυτοκίνητο παρουσιάζεται από τους παθιασμένους οδηγούς του ομίλου AMG στο Affalterbach της Γερμανίας. Η ιστορία του AMG GT ξεκινά μέσω αυτής της πύλης στο μέλλον. Το καινοτόμο αυτοκίνητο αποτελεί ήδη αντικείμενο ενδιαφέροντος για τον ψηφιακό κόσμο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απόδοση της Mercedes-Benz AMG GT

κινητήρας-mercedes-amg-gt-model-design

Η μόνη αποστολή σχεδιαστών με την οποία το νέο Mercedes-Benz AMG GT Οι μηχανικοί και οι επιστήμονες σχεδίασαν ένα καινοτόμο δυναμικό αυτοκίνητο. Συμπαγής σχεδιασμός, χαμηλή αναλογία βάρους προς ισχύ, μεγάλη απόδοση καυσίμου, σαφής υπογραφή απόδοσης AMG για την απόδοση του κινητήρα υψηλής απόδοσης AMG 4,0 λίτρων V8 bi-turbo (M178). Αυτό το μηχάνημα είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των εξαρτημάτων του και αντιπροσωπεύει ένα κβαντικό άλμα στον κόσμο των μελλοντικών τεχνολογιών.

Συναρπαστική δυναμική αυτοκινήτου για την καθημερινή εμπειρία στην αθλητική οδήγηση

mercedes-benz-amg-gt-design-interior-coupe

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Mercedes Benz AMG GT αναμένεται με ανυπομονησία το φθινόπωρο του 2014

εικόνα-εσωτερικό-mercedes-benz-AMG-GT-design

Η δοκιμή αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε με τους οδηγούς της Mercedes στο Affalterbach της Γερμανίας

το-AMG-GT-project-mercedes-benz