αυτοκίνητα

Η νέα Mercedes C-Class 2014 εκπλήσσει ευχάριστα τους λάτρεις των αυτοκινήτων

Ιταλός σχεδιαστής μοντέρνος λειτουργικός προστέθηκε κομψό μπροστινό μέρος

Την παρουσίαση της νέας C-Class περιμένουν με ανυπομονησία οι λάτρεις του αυτοκινήτου. Μερικοί δημοσιογράφοι είχαν την τύχη να καθίσουν στο αυτοκίνητο και να δουν το εσωτερικό. Όλοι συμφωνούν – η νέα Mercedes C-Class 2014 μπορεί να βασιστεί σε μεγάλη επιτυχία το 2014.

Η νέα Mercedes C-Class 2014 εξασφαλίζει ταχύτερη λειτουργία και άνετη οδήγηση

εσωτερικό ελκυστικά εξοπλισμένα δερμάτινα εσωτερικά στοιχεία ξύλου

Η νέα Mercedes C-Class 2014 διαφέρει από τους προκατόχους του από έναν εντελώς νέο σχεδιασμό – κλασικά ιταλικά σχήματα και ρέουσες γραμμές. Σε αυτό, η σκοπιμότητα προστίθεται από τους Γερμανούς. Μια εξέλιξη θα εντυπωσιάσει το κοινό, δηλαδή η γρήγορη λειτουργία με χρήση touchpads. Ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δάχτυλά τους για να επιλέξουν την κατάστασή τους, να ρυθμίσουν τον κλιματισμό ή να ελέγξουν το σύστημα ψυχαγωγίας. Ως εναλλακτική λύση για άτομα που δεν είναι πραγματικά ενθουσιασμένα με το touchpad, υπάρχει ένα πολυλειτουργικό κουμπί που διπλασιάζει το touchpad. Μεταξύ των υλικών που χρησιμοποιούνται για το εσωτερικό είναι φυσικό ξύλο και πολύ ακριβό δέρμα, το οποίο χρησιμοποιείται για να καλύψει τόσο τα καθίσματα όσο και τις πόρτες. Η πανοραμική οροφή επιτρέπει τη διαπέραση περισσότερου φωτός.

Η νέα Mercedes C-Class 2014 θα βελτιωθεί από πολλές απόψεις

Νέα έκδοση των πνευματικών αμορτισέρ της κουκούλας της Mercedes

Η λειτουργία του συστήματος κλιματισμού στη νέα C-Class έχει βελτιωθεί πολύ. Με τη βοήθεια του GPS, τα διάφορα καθεστώτα εργασίας ενεργοποιούνται από μόνα τους. Η νέα Mercedes C-Class 2014 είναι το πρώτο μοντέλο από αυτόν τον τυπικό εξοπλισμό που διαθέτει πνευματική ανάρτηση. Δεδομένου ότι ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης δύο στερεοσκοπικές κάμερες που μπορούν να σαρώσουν 500 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο και το σύστημα που παρέχει πρόσθετη προστασία για όσους κάθονται μέσα, αυτό αυξάνει την ασφάλεια της οδήγησης με το νέο μοντέλο σειράς. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά είναι ότι η νέα C-Class και η νέα S-Class μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

εσωτερική οθόνη κλιματισμού ευρείας επίδρασης ενεργοποιημένος μόνος του

Οι σταθερές στερεοσκοπικές κάμερες με ασφάλεια στο αυτοκίνητο λειτουργούν γρήγορα

Η νέα λειτουργία ελαφρού συστήματος ελέγχου mercedes c class 2014

πίσω μέρος φωτογραφημένο μόνο οι δημοσιογράφοι επιτρέπεται να βλέπουν αυτοκίνητα