αυτοκίνητα

Αυτοκίνητο και όχημα αποστολής Mercedes Lennson 3C από την Orangework: Το αποκλειστικό κινητό σπίτι

όχημα ταξιδιού και αποστολής mercedes lennson 3c orangework

Η εταιρεία Orangework, με έδρα τη Γερμανία, μετατρέπει τα τετρακίνητα φορτηγά σε πρακτικά οχήματα αποστολής τα τελευταία 15 χρόνια. Αλλά όχι μόνο τα φορτηγά μετατρέπονται, αλλά και γνωστά οχήματα εκτός δρόμου όπως η Mercedes G-Class. Στο σημερινό άρθρο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το τροχόσπιτο και το όχημα αποστολής της Mercedes Lennson 3C Camper, το οποίο αναφέρεται ως το απόλυτο όχημα εκτός δρόμου και αποστολής. Αποκαλύπτουμε περισσότερα για τον τεχνικό εξοπλισμό και την εντυπωσιακή εσωτερική διακόσμηση του αυτοκινούμενου σπιτιού στο άρθρο!

off-road όχημα αποστολής mercedes lennson 3c κίτρινο

Μπροστά μια αποκλειστική Mercedes Benz G320, πίσω ένα Lennson 3C με ευρύχωρη καμπίνα – αυτό είναι το όχημα ταξιδιού και αποστολής της Orangework. Το εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα θυμίζει post -mobile και το σχέδιο περισσότερο στρατιωτικό όχημα. Ωστόσο, είναι ένα καλά εξοπλισμένο αυτοκινούμενο σπίτι που ονειρεύονται πολλοί κατασκηνωτές.

mercedes g class expedition οχήματα αυτοκινήτου καθίσματα κόκκινο μαύρο

Δεδομένου ότι η τεχνική βάση είναι η εντυπωσιακή Mercedes G320, το όχημα διαθέτει τον ίδιο τεχνικό εξοπλισμό με το G-Class SUV. Με τους 224 ίππους, το αυτοκινούμενο σπίτι μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει το ανώμαλο έδαφος σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το αυτοκίνητο είναι επίσης εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο 7G-Tronic από τη Mercedes, έχει μόνιμη τετρακίνηση και η απόσταση από το έδαφος είναι 45 εκατοστά. Έτσι, το Mercedes Lennson 3C Camper είναι σαν τον απόλυτο συνδυασμό off-roader και οχήματος αποστολής.

αυτοκινητοκατοικια εσωτερικη εργασια κουζινα σαλονι

Με την πρώτη ματιά, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι αυτή η ευρύχωρη καμπίνα βρίσκεται στο πίσω μέρος της Mercedes G-Class. Στο εσωτερικό, το Lennson 3C είναι εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεστε. Το τροχόσπιτο διαθέτει μικρή κουζίνα, μικρό μπάνιο με τουαλέτα και ντους και καθιστικό που μετατρέπεται σε άνετο χώρο ύπνου.

mercedes lennson αυτοκινητο σπιτι εσωτερικη κουζινα λουτρο

Αν και το μπάνιο είναι πραγματικά στενό, υπάρχει αρκετός χώρος για τουαλέτα και ντους. Βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της καμπίνας, όπου μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στα καθίσματα του αυτοκινήτου.

orangework lennson 3c mercedes εσωτερικός εξοπλισμός καμπίνας κινητό σπίτι

Δεδομένου ότι ταξιδεύετε συχνά με πολλές αποσκευές, το όχημα ταξιδιού και αποστολής προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης για διάφορα αντικείμενα. Τα πάνω και τα κάτω ντουλάπια βρίσκονται παντού στην καμπίνα και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη τάξη στο αυτοκινούμενο σπίτι.

χώρος ύπνου μηχανοκίνητο όχημα αποστολής mercedes στο εσωτερικό

Αυτό το έργο Orangework δεν είναι μετατροπή φορτηγού, αλλά μετατροπή οχημάτων εκτός δρόμου, οπότε δυστυχώς δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην καμπίνα για ξεχωριστό υπνοδωμάτιο. Αλλά το καθιστικό μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε κρεβάτι. Το τραπέζι απλά χαμηλώνει στο ύψος του καθίσματος και στη συνέχεια τοποθετείται μαλακή επένδυση πάνω του.

όχημα αποστολής mercedes g κατηγορίας εκτός δρόμου

Το Mercedes Benz Lennson 3C Camper είναι ο τέλειος συνδυασμός ενός αποκλειστικού off-road οχήματος και ενός πρακτικού αυτοκινούμενου σπιτιού, δεν το πιστεύετε; Ωστόσο, όσοι θέλουν και το όνειρο του τροχόσπιτου θα πρέπει να περιμένουν τιμή περίπου 350.000 ευρώ.

* Μάθετε περισσότερα για την πορτοκαλιέρα εδώ.