αυτοκίνητα

Ταξιδεύοντας με αυτοκίνητο τα Χριστούγεννα – με καλή προετοιμασία στον προορισμό σας

Ταξίδι στο Χριστουγεννιάτικο αυτοκίνητο-χωρίς άγχος-συμβουλές-προετοιμασία

Ακριβώς την ώρα των Χριστουγέννων, πολλές οικογένειες θα φορτώσουν για άλλη μια φορά τα αυτοκίνητά τους και θα πάρουν το δρόμο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε απόσταση. Ακούγεται σαν χαλάρωση, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ εξαντλητικό, ειδικά με μικρά παιδιά. Για να μην γίνει ταξίδι τα Χριστούγεννα ένας επιπλέον παράγοντας άγχους, οι γονείς θα πρέπει να κάνουν κάποιες προετοιμασίες για το μακρύ ταξίδι.

Όταν σκέφτονται μια μεγάλη διαδρομή με όλη την οικογένεια, πολλοί γονείς τρομάζουν: ένα γεμάτο αυτοκίνητο, τα μικρά ενοχλούνται, δεν θέλουν πλέον να κάθονται ακίνητα και στη συνέχεια χάνεστε και χρησιμοποιείτε άσκοπα καύσιμα και χρήματα. Πραγματικά δεν χρειάζεται να είναι τόσο κοντά πριν από τις διακοπές. Με καλή προετοιμασία, τα μεγαλύτερα ταξίδια με τα παιδιά με το αυτοκίνητο μπορούν ακόμη και να είναι πολύ διασκεδαστικά.

Ταξίδι τα Χριστούγεννα – να πάρει το αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση

Ταξίδι σε χριστουγεννιάτικες συνθήκες οχήματος-προετοιμασία-χειμώνα

Πριν ξεκινήσει η περιπετειώδης οδήγηση, το όχημα πρέπει να ανασηκωθεί στο μηδέν. Όποιος οδηγεί πολύ ξέρει πόσο σημαντικό είναι ένα καλό όχημα για μακρινά ταξίδια. Για να μην πετάγονται άσκοπα τα χρήματα από το παράθυρο του αυτοκινήτου για τέτοια οικογενειακά ταξίδια, συνιστάται ντίζελ αντί για βενζίνη – οικονομικό, χαμηλού θορύβου και τώρα πολύ στη μόδα. Ακόμη και κατασκευαστές σπορ αυτοκινήτων, όπως η Porsche, βασίζονται σε κινητήρες ντίζελ για τα μοντέλα τους, για παράδειγμα το Cayenne S – επίσης χτύπημα σε ανταλλαγές πωλήσεων αυτοκινήτων, όπως το Autoscout24.

Ταξιδεύοντας με χριστουγεννιάτικες αποσκευές-φορτωμένες αποσκευές

Μόλις βρεθεί το σωστό όχημα, πρέπει να φορτωθεί σωστά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποθηκεύσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα στο πορτμπαγκάζ – εκτός από τα πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε ενώ οδηγείτε. Εάν το κελί των επιβατών είναι πολύ γεμάτο, τα πράγματα που βρίσκονται γύρω μπορεί γρήγορα να γίνουν πραγματικά επικίνδυνα σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος. Επομένως: Βάζετε πάντα βαριά αντικείμενα αποσκευών, τσάντες και βαλίτσες, από την άλλη πλευρά, στο μέτρο του δυνατού προς την κατεύθυνση του ταξιδιού. Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε μακρινό ταξίδι, πρέπει Προληπτικά, το όχημα πρέπει να περάσει από τους ρυθμούς του – Ελέγξτε τα φρένα, το ψυκτικό υγρό και τα ελαστικά πολύ προσεκτικά.

Ταξίδι τα Χριστούγεννα – συμβουλές για ένα χαλαρό ταξίδι

ταξίδια-Χριστούγεννα-αυτοκίνητα-συμβουλές-παιδιά-διασκεδαστικά-παιχνίδια

Φυσικά, τα μεγαλύτερα ταξίδια με παιδιά με αυτοκίνητο μπορούν επίσης να είναι διασκεδαστικά. Αλλά δεν χρειάζεται να τραβηχτούν άσκοπα. Επομένως, ο προγραμματισμός της διαδρομής θα πρέπει να είναι το παν και το τέλος, ειδικά ενόψει των Χριστουγέννων. Σε γενικές γραμμές, οι κύριες ημέρες ταξιδιού όπως οι Παρασκευές και τα Σάββατα θα πρέπει να αποφεύγονται αν είναι δυνατόν. Εάν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια των διακοπών, δεν πρέπει απαραίτητα να φύγετε την προηγούμενη παραμονή των Χριστουγέννων.

ταξίδια-Χριστούγεννα-εστιατόρια-σχεδιασμός

Όταν ταξιδεύετε με παιδιά, βεβαιωθείτε ότι κάνετε διάλειμμα μισής ώρας κάθε 2 ώρες. Μια μικρή παράκαμψη προς τη στάση ανάπαυσης μπορεί μερικές φορές να κάνει θαύματα. Κατά προτίμηση εκ των προτέρων ενημερώσει για διάφορες στάσεις ανάπαυσης και επιλέξτε ένα κατάλληλο για μεσημεριανό. Αλλά οι γονείς θα πρέπει επίσης να εξασφαλίζουν επαρκή τροφή και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Λύστε τους κοινούς γρίφους, διαβάστε ιστορίες ο ένας στον άλλο και απλά Παιχνίδια λέξεων και μνήμης Η πλήξη δεν έχει καμία πιθανότητα στο πλοίο. Άλλωστε, θέλετε να ξεκινήσετε τις γιορτές γεμάτοι ενέργεια και με καλή διάθεση.

ταξίδι-Χριστούγεννα-αυτοκίνητο-όχημα-έλεγχος-προετοιμασία

ταξίδια-Χριστούγεννα-χιονισμένα-τρόποι-έκτακτης ανάγκης-κλήση

ταξίδι-Χριστούγεννα-αυτοκίνητο-προετοιμασία-χιονισμένος-δρόμος

Δικαιώματα εικόνας: Flickr Χιονισμένος δρόμος Dirk Vorderstrasse CC BY 2.0 Επιφυλάσσονται ορισμένα δικαιώματα