Αγαπώ την οικογένεια

Ζωγραφίζοντας το χτύπημα του μωρού – συμβουλές για υλικά και ιδέες για όμορφα μοτίβα

βαφή μωρό χτύπημα αφρική-μοτίβο-σιλουέτα-ελέφαντας-ηλιοβασίλεμα-πορτοκαλί

Εάν έχετε τελικά ένα ραντεβού για το πολυαναμενόμενο γύρισμα εγκυμοσύνης με ένα χτύπημα μωρού, μπορεί επίσης να ψάχνετε για μερικές ιδέες για βλαστάρια. Γιατί παρά την εμπειρία του φωτογράφου, μπορείτε και φυσικά θέλετε επίσης να συνεισφέρετε τις δικές σας προτάσεις. Εάν θα θέλατε μια ιδιαίτερη μνήμη, τότε μπορείτε να ξαναπέσετε σε έναν όμορφο πίνακα με χτυπήματα μωρών, με τον οποίο μπορείτε να βάλετε την υπέροχη κοιλιά στο προσκήνιο. Για να πάνε όλα καλά και να είστε καλά προετοιμασμένοι, θα θέλαμε να σας βοηθήσουμε με μερικές συμβουλές και φυσικά ιδέες που μπορείτε να λάβετε υπόψη. Μάθετε ποια πράγματα χρειάζεστε εάν θέλετε να βάψετε το μωρό σας και τι πρέπει να φροντίσετε εκ των προτέρων για να υλοποιήσετε το τέλειο γύρισμα με μοναδικές ιδέες για χτυπήματα μωρών.

βαφή μωρό χτύπημα αστείο-μοτίβα-garfield-γάτα-μαύρο-άσπρο

Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες για την εικόνα της εγκυμοσύνης εάν θέλετε απλώς να κάνετε ένα γύρισμα στο σπίτι. Στη συνέχεια, μπορείτε να αντισταθμίσετε τέλεια τον όχι τόσο επαγγελματικό φωτισμό και τις μη επεξεργασμένες φωτογραφίες και να περάσετε ένα διασκεδαστικό απόγευμα με όλη την οικογένεια. Εάν το μωρό έχει ήδη αδέλφια, μπορείτε και πρέπει επίσης να τα συμπεριλάβετε στο έργο. Γιατί έτσι νιώθεις ότι συμπεριλαμβάνεσαι και χτίζεις ήδη μια συγκεκριμένη σχέση με το νέο σου αδερφό.

Ζωγραφίζοντας το χτύπημα του μωρού – με τι?

βαφή μωρό χτύπημα καρδιά-freestyle-do-it-yourself-blue-boy-easy

Η πρώτη ερώτηση, φυσικά, είναι “Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάψετε ένα χτύπημα;”. Ποια χρώματα πρέπει να χρησιμοποιούνται και πώς αποκτάτε όμορφα μοτίβα γρήγορα και εύκολα; Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε χρώματα που πλένονται για το δέρμα. Ειδικά όταν τα παιδιά ζωγραφίζουν επίσης, αυτά είναι πιο ωφέλιμα. Τα χρώματα δακτύλων για παιδιά είναι κατάλληλα και μπορούν να ληφθούν σχετικά φθηνά. Εναλλακτικά, τα χρώματα θεάτρου ή ζωγραφικής σώματος είναι επίσης εξαιρετικές παραλλαγές.

baby-bump-paint-easy-ribbon-diy-shooting-pink-girl

Εάν θέλετε να βάψετε το μωρό με ακρυλικά χρώματα, σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε. Δεν προορίζονται για το δέρμα, γι ‘αυτό είναι απίθανο να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα κάλυψης. Τα ακρυλικά και οι ακουαρέλες είναι πιο κατάλληλα αν θέλετε να βάψετε μια γύψινη κοιλιά, η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι επίσης μια μεγάλη υπενθύμιση της εγκυμοσύνης. Μια εντύπωση της κοιλιάς γίνεται με γύψο παρισιού. Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να βάψετε αυτό το γύψο από το χτύπημα του μωρού.

βαφή μωρό χτύπημα τζελ-χρώμα-λάμψη-αποτέλεσμα-λουλούδι-ρομαντικό-βαριά έγκυος

Τα χρώματα που αναφέρθηκαν ήδη ταιριάζουν καλύτερα εάν χρειάζεστε και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εικόνα της κοιλιάς για μικρό χρονικό διάστημα, επειδή σκουπίζονται γρήγορα ή εύκολα. Αυτά συνιστώνται επίσης εάν θέλετε να βάψετε πολλές εικόνες στο στομάχι σας σε μια μέρα. Τα ειδικά χρώματα τζελ, μερικά από τα οποία είναι ακόμη διαθέσιμα με εφέ λάμψης, είναι μια εξαιρετική ιδέα και ιδιαίτερα κατάλληλα για πιο λεπτομερή μοτίβα. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι αυτά δεν αφαιρούνται εντελώς χωρίς να αφήνουν υπολείμματα μετά το πρώτο πλύσιμο, αλλά πιθανότατα θα είναι ορατά για άλλες δύο έως τρεις ημέρες.

baby-bump-painting-henna-tattoo-mandala-romantic-ανθεκτικό

Εάν θέλετε το βαμμένο μωρό σας να φαίνεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βαφή χέννας. Το καθημερινό μακιγιάζ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για αυθόρμητα έργα ζωγραφικής. Είστε επίσης ευπρόσδεκτοι να βάψετε το μωρό με επαγγελματικό χρωματισμό και στη συνέχεια να το φωτογραφίσετε αν δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας να δημιουργήσει το δικό σας έργο τέχνης.

Ζωγραφίζοντας το χτύπημα του μωρού – ιδέες για μίμηση

baby-bump-painting-photoshoot-matrjoshka-russian-motif-culture

Έχετε τώρα διάφορες επιλογές για το σχεδιασμό της σφαιρικής κοιλιάς. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια όμορφη εικόνα είναι όταν κάποιος που μπορεί να σχεδιάσει να το ζωγραφίσει στο στομάχι του. Αλλά αν δεν χρειάζεται να το κάνετε επαγγελματικά αμέσως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορα κόλπα και έτσι να λάβετε μεμονωμένα μοτίβα και εικόνες που κάνουν επίσης ταιριάζουν υπέροχες αναμνηστικές φωτογραφίες. Το αν χρησιμοποιείτε στένσιλ ή μοτίβο freestyle δεν έχει σημασία. Δοκίμασε τα πάντα μια φορά.

Ζωγραφίζοντας το χτύπημα του μωρού – μοτίβα που είναι δημοφιλή

baby-bump-painting-ball-idea-διακοπές-φωτογραφία-εγκυμοσύνη

Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχουν όρια στην επιλογή μοτίβων. Ένας ελέφαντας, μια χελώνα, ένα αρκουδάκι ή άλλα ζώα επιλέγονται συχνά για το χτύπημα του μωρού, αλλά η κουκουβάγια του ισχίου δεν είναι επίσης ασυνήθιστη. Λόγω του φυσικού σχήματος του μωρού, τα στρογγυλά μοτίβα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα και έρχονται μόνα τους. Τι θα λέγατε να βάψετε το μωρό με το Winnie the Pooh; Γενικά, οι ήρωες από παιδικές ταινίες είναι πολύ δημοφιλή μοτίβα όταν πρόκειται για παιδιά και μωρά.

baby-bump-painting-do-it-yourself-face-easy-бремеση-υπενθύμιση

Εάν έχετε ήδη σχεδιάσει το βρεφικό δωμάτιο, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το σουτ σας εκεί και να προσαρμόσετε την κοιλιά στο εσωτερικό. Τι θα λέγατε για ένα αυγό έκπληξη, ή πιο απλά – έναν συνηθισμένο ήλιο, ένα πρόσωπο ή μια ένδειξη; Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο για να είναι επιτυχής η ζωγραφική με χτυπήματα εγκυμοσύνης.

βαφή μωρό χτυπήσει άκρες-καρδιά-φτερά-αγάπη-οικογένεια

Επιλέξτε επίσης το μοτίβο σύμφωνα με το φύλο του μωρού, αν το γνωρίζετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να ζωγραφίσετε το μωρό για το αγόρι, χρησιμοποιήστε κατάλληλα χρώματα και τυπικά σύμβολα και εικόνες. Τα λουλούδια είναι κατάλληλα για ένα κορίτσι ή μπορείτε να επιλέξετε την ιδέα να βάψετε το μωρό με το πετσετάκι. Κατ ‘αρχήν, οι παραλλαγές είναι άπειρες. Maybeσως θα θέλατε επίσης αστείες φωτογραφίες με μωρά και όχι ρομαντικές ή κλασικές; Στη συνέχεια, μπορείτε να βάψετε την έγκυο κοιλιά ανάλογα.

baby-bump-paint-loading-loading-bar-αστείο-ιδέα-απλό-στυλό

Ένα από τα πράγματα που είναι πολύ πρωτότυπο και δημοφιλές είναι να βάψετε το χτύπημα του μωρού με ένα μοτίβο φόρτωσης. Για το σκοπό αυτό, μπορεί να σχεδιαστεί μια απλή μπάρα στο στομάχι, την οποία συμπληρώνετε εν μέρει. Γράψτε “Φόρτωση” και ένα ποσοστό (π..

Ζωγραφίζοντας την κοιλιά με ένα στένσιλ

baby-bump-painting-flower-mandala-inspiration-spring-summer

Σε ορισμένα χρώματα, περιλαμβάνονται στένσιλ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το βάψιμο της κοιλιάς. Αλλά μπορείτε επίσης να τα εκτυπώσετε ή να τα κόψετε μόνοι σας. Σίγουρα γνωρίζετε ακόμα τα αυθεντικά τραπεζομάντιλα με όμορφα μοτίβα που παίρναμε ως παιδιά διπλώνοντας και κόβοντας ένα φύλλο χαρτιού στις πτυχώσεις; Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα στένσιλ με τον ίδιο τρόπο. Στη συνέχεια, κρατήστε τα ή κολλήστε τα στο στομάχι και ταμπονάρετε τις τρύπες στο φύλλο για να μεταφέρετε τα μοτίβα στο δέρμα.

Freestyle ζωγραφίζοντας το χτύπημα του μωρού – συμβουλές και ιδέες

μωρό-χτύπημα-μπογιά-παιδιά-αδέλφια-ουράνιο τόξο-δάχτυλα-χρώματα

Τα μοτίβα και τα μοτίβα που είναι βαμμένα με το χέρι είναι επίσης πολύ πρακτικά όταν άλλα παιδιά πρέπει να σχεδιάσουν την κοιλιά της μαμάς. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες και εύκολες παραλλαγές που μπορείτε να δοκιμάσετε αν εσείς και άλλοι θέλετε να χρωματίσετε το μωρό. Τα αποτυπώματα χεριών είναι ιδιαίτερα εύκολο να γίνουν εδώ. Μπορούν να φανούν τα χέρια των αδερφών, αλλά και τα δικά σας και του πατέρα. Τα αποτυπώματα ή τα δακτυλικά αποτυπώματα ως μοτίβα είναι επίσης εξαιρετικά. Μια τέτοια φωτογραφία και ζωγραφισμένες κοιλιές θα φαίνονται υπέροχα στον τοίχο στο βρεφικό δωμάτιο αργότερα. Εάν ζωγραφίζετε το χτύπημα του μωρού και συμπεριλαμβάνετε αδέλφια, προτιμούνται απλές παραλλαγές. Αφήστε τα πιτσιρίκια να πειραματιστούν και να βάψουν σταγόνες, ρίγες, κουκκίδες και άλλα σχέδια στην κοιλιά σας.