Αγαπώ την οικογένεια

Ποια ζώδια ταιριάζουν – ωροσκόπια συνεργατών

Ποια ζώδια ταιριάζουν-μόδα-μόδα-εικονογράφηση

Οι άνθρωποι λειτουργούν διαφορετικά μεταξύ τους και μερικοί δεν λειτουργούν καθόλου. Κάποια στιγμή φτάνετε στο σημείο που πρέπει να κοιτάξετε τα αστέρια και να αναζητήσετε απαντήσεις. Παρόλο που τα ζώδια δεν είναι ένας σαφής λόγος γι ‘αυτό, η αστρολογία αποκαλύπτει πολλά για κοινά χαρακτηριστικά και πιθανά σημεία τριβής που χρησιμεύουν ως πνευματικός οδηγός.  Ποια ζώδια ταιριάζουν; και τα οποία δεν μαθαίνουν στα παρακάτω.

Ποια ζώδια συνδυάζονται – τα τέσσερα στοιχεία και η σημασία τους

Ποια ζώδια ταιριάζουν -ομάδες-νερό-αέρας

Η πνευματική επιστήμη διαφοροποιεί τέσσερα στοιχεία – αέρα, γη, φωτιά και νερό. Οι ιδιότητές τους και τα τυπικά χαρακτηριστικά τους είναι ανώτερα στη δυτική αστρολογία, αλλά και εν μέρει στα κινέζικα και διαμορφώνουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ζωδιακού κύκλου. Τα ζώδια χωρίζονται σε τέσσερις ομάδες, στις οποίες χαρακτηρίζονται από αρκετές ομοιότητες και εναρμονίζονται καλά μεταξύ τους στην επαγγελματική και ιδιωτική ζωή. Μια φιλία ή σύμπραξη κάτω από αυτά τα ζώδια έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις για να επιβιώσετε ομαλά.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – τα ζώδια του αέρα: Ζυγός, Υδροχόος και Δίδυμοι

Ποια ζώδια ταιριάζουν; Ζυγός-σύντροφος

Τα ζώδια περιλαμβάνουν: Ζυγός, Υδροχόος και Δίδυμοι. Η προσωπικότητά σας βασίζεται στο πνευματικό και το διανοητικό. Είναι πολύ καλοί στην επικοινωνία, τους αρέσει να κινούνται και ως εκ τούτου τους αρέσει πολύ το ταξίδι και οι κοινωνικοί. Συνήθως οι πινακίδες αέρα ασκούν καλλιτεχνικά επαγγέλματα ή δραστηριοποιούνται στην κοινωνική ζωή. Το αρνητικό χαρακτηριστικό αυτών των ζωδίων είναι η αδεξιότητα να συγκρατεί τις δικές του επιθυμίες.

Κινεζικό ωροσκόπιο 2015 – ετήσιο ωροσκόπιο για κάθε ζώδιο

Ποια ζώδια ταιριάζουν – ωροσκόπια συνεργατών

Τα χρώματα του Φενγκ Σούι και η σημασία τους στο ζωτικό μας χώρο

Μια γυναίκα Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου) δεν λαμβάνει αυθόρμητα την απόφαση για συνεργασία, αλλά την κοιτάζει από όλες τις πλευρές πριν ληφθεί μια απόφαση. Είναι πολύ ισορροπημένη και ονειρεύεται έναν σύντροφο που καταλαβαίνει τη ζωή του ακριβώς έτσι. Με το σκεπτόμενο δίδυμο, μπορεί να βιώσει μια μακρά, σταθερή συνεργασία που εξαρτάται από την καθημερινή ζωή. Στον Υδροχόο βρίσκει έναν καλλιεργημένο συνομιλητή που την ενθαρρύνει. Πιθανοί συνεργάτες μπορεί επίσης να είναι: Ζυγός, Λέων και Υποστήριξη. Με: Ιχθείς, Ταύρος, Παρθένος, Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως, ο Ζυγός πρέπει να είναι προσεκτικός.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – συνεργάτες για τον Υδροχόο

Ποια ζώδια ταιριάζουν - Υδροχόοι συνεργάτες

Η γυναίκα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου) είναι γνωστή για τη βούληση του εαυτού της, την ανεξαρτησία της και τον ατομικισμό της. Γιατί ζητά το ίδιο από τον σύντροφό της που πρέπει να ξεχωρίζει από το πλήθος. Είναι ευτυχής που αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση και ως εκ τούτου χρειάζεται κάποιον που είναι ανοιχτός σε νέες ιδέες. Συνεπώς, μια συνεργασία με τον Waagemann είναι απλά τέλεια, καθώς είναι ανοιχτός στις επιθυμίες σας και ταυτόχρονα σας δίνει την ελευθερία. Οι Δίδυμοι είναι εμπνευσμένοι από τη γυναίκα του νερού και, όπως και εκείνη, ανοιχτοί στον κόσμο. Η συνεργασία με: Κριό, Ιχθύ ή Υποστήριξη μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά, ενώ τα άτομα με Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω και Ταύρο είναι πιο πιθανό να αποτύχουν.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – συνεργάτες για τους Διδύμους

ποια-ζώδια-ταιριάζουν-δίδυμα-σύζυγοι-σύντροφοι

Η δίδυμη κυρία αποτρέπει την ελευθερία και τη ζήλια της, η μισαλλοδοξία δεν την συναντά καθόλου καλά. Μπορεί να αλλάξει γρήγορα τα συναισθήματά της και ως εκ τούτου δεν είναι ο καλύτερος σύντροφος για τους Ιχθείς, τον Καρκίνο, τον Ταύρο και τον Τοξότη. Με τα ζώδια του αέρα Ζυγός και Υδροχόος, η γυναίκα Δίδυμος συνάπτει μια μακροχρόνια συνεργασία που βασίζεται σε μια ισορροπία αγάπης και αμοιβαίας ελευθερίας. Τα πάει καλά με τον Λέοντα και τον Κριό αν αποδεχτούν τη κακία της.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – Γήινα ζώδια: Αιγόκερως, Ταύρος και Παρθένος

Αιγόκερως

Ποια ζώδια ταιριάζουν-Αιγόκερως-σύζυγος-σύντροφος

Αιγόκερως, Ταύρος και Παρθένος αναφέρονται ως ζώδια της γης και λογικά είναι απλά γειωμένα, η ζωή με πολύ ρεαλιστική διάθεση. Η πειθαρχία, η επιμονή, ακόμη και ο αυστηρός συντηρητισμός εμφανίζονται στα σχέδια της γης. Ως εκ τούτου, είναι πολύ αξιόπιστοι τόσο στη δουλειά όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ο υλικός κόσμος έχει τη μεγαλύτερη αξία γι ‘αυτούς. Η μελαγχολική ιδιοσυγκρασία και ο σκεπτικισμός της είναι αρνητικά χαρακτηριστικά.

Η κυρία Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου) είναι σταθερά στο έδαφος και οι εξωπραγματικές σκέψεις απέχουν πολύ από αυτήν. Παίρνει τα πράγματα στα χέρια της και με την εξυπνάδα της τρομάζει πολλούς άντρες, γιατί η καριέρα είναι σε πρώτο πλάνο για αυτή τη γυναίκα. Όποιος όμως κερδίσει την καρδιά της δίκαια, βρήκε έναν σύντροφο για μια ζωή. Ο Σκορπιός έχει την απαραίτητη ενσυναίσθηση για να έρθει πιο κοντά σας βήμα βήμα. Ο παρθένος μπορεί να τη βοηθήσει να συνειδητοποιήσει τον εαυτό της με τον λογικό τρόπο του. Ταιριάζει επίσης καλά με Ταύρο, Αιγόκερω, Τοξότη και Ιχθύ, και πρέπει να προσέχει τον Καρκίνο, τους Διδύμους και τον Υδροχόο.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – Ταύρος

ποια-ζώδια-πηγαίνουν-μαζί-ταύροι-συνεργάτες

Με την κυρία ταύρο (21 Απριλίου – 21 Μαΐου) η θηλυκότητα συναντά τον αισθησιασμό και της αρέσει να αισθάνεται κολακευμένη σαν πραγματική κυρία. Ο σύντροφός σας θα πρέπει λοιπόν να είναι πολύ υπομονετικός, να είναι έτοιμος να τα κουβαλάει στα χέρια του και να διαβάζει κάθε ευχή από τα χείλη του. Συμπληρώνεται τέλεια με τον Krebs ή τον Fischemann. Η τελευταία βρίσκει τον ιδανικό σύντροφο για τη ζωή ακόμη και στο πρόσωπό της. Οι δυο τους θα μπορούσαν να ζήσουν μαζί ειρηνικά χωρίς να πνιγούν από την πλήξη. Η κατανόηση του Καρκίνου κατανοεί τον Ταύρο διαισθητικά καλά και η κακία του εξισορροπείται με την επιμονή της, η οποία είναι η καλύτερη προϋπόθεση για μια μακρά, οικεία συνεργασία. Συμβουλή: Οι γυναίκες Ταύροι δεν τους αρέσουν οι γρήγορες οντισιόν και ο χωρισμός στην αρχή της σχέσης τους αποκλείεται. Δεν τα πάει καλά με τον Σκορπιό, τον Τοξότη και τον Κριό, αλλά είναι πιθανές καλές συνεργασίες με την Παρθένο, τον Αιγόκερω και τον Ταύρο.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – Παρθένος

ποια-ζώδια-ταιριάζουν-ταιριάζουν-παρθένα-σύζυγος-σύντροφοι

Οι Παρθένοι (24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου) είναι ειλικρινείς, τελειομανείς και θέλουν να επιβάλουν την ισχυρή τους θέληση. Για αυτούς, η πειθαρχία και η τάξη παίζουν ουσιαστικό ρόλο στη ζωή και ο σύντροφος πρέπει να το σέβεται αυτό. Επομένως, ο άντρας Καρκίνος είναι απλά ιδανικός. Όπως και η Παρθένος, εκτιμά την περιποίηση και την οικογενειακή ζωή. Σε μια ευτυχισμένη σχέση, οι Παρθένοι είναι στοργικοί και εξυπηρετικοί, ενισχύουν την πλάτη τους στο σύντροφό τους. Μπορεί να είναι αρκετά ευχαριστημένη με τον Αιγόκερω λόγω της πρακτικής της φύσης. Οι συνεργασίες με: Παρθένο, Κριό, Λέοντα ή Ζυγό μπορεί να είναι δύσκολες και ο Ταύρος και ο Σκορπιός πάνε καλά μαζί.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – ζώδια φωτιάς: Λέων, υποστήριξη και Κριός

ποιο-ζώδια-ταιριάζουν-ταιριάζουν-λέοντες-σύντροφο-γυναίκα

Τα ζώδια της φωτιάς είναι ο Λέων, ο Τοξότης και ο Κριός. Όπως το στοιχείο τους, είναι παρορμητικοί, δυναμικοί, πνευματικοί, πολύ θαρραλέοι και μπορούν να εκφράσουν το πάθος τους πολύ καλά με λόγια. Τα ζώδια της φωτιάς είναι συχνά σε καλή διάθεση και μπορεί να είναι κυρίαρχα, οπότε η προσωπική ελευθερία είναι πολύ σημαντική για αυτά.

Οι Λιονταρίνες (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου) έχουν μια απίστευτη έλξη για τους άλλους, άνδρες ή γυναίκες, και είναι πάντα στο επίκεντρο, περιτριγυρισμένοι από φίλους. Αυτές οι απίστευτα χαρισματικές προσωπικότητες είναι ισχυροί χαρακτήρες και μια επιτυχημένη σχέση με άνδρες που είναι πολύ ευαίσθητοι, όπως ο Καρκίνος ή οι Ιχθείς, δεν έχει αποτέλεσμα. Ο άντρας πρέπει να αποδεχτεί την επίμονη φύση τους και ο Τοξότης μπορεί να το κάνει αυτό πολύ καλά. Μια στενή, δυναμική σχέση είναι επίσης δυνατή με τον άντρα Κριό. Τα ζώδια της φωτιάς είναι σίγουρο ότι θα έχουν μια επιτυχημένη παθιασμένη σχέση αν εξημερώσουν το ένα το άλλο και μάθουν να συμβιβάζονται.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – Τοξότης ποια-ζώδια-ταιριάζουν-ταιριάζουν-τοξότη-σύζυγος-σύντροφοι

Ο Τοξότης έχει έντονη επιθυμία για ελευθερία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στη σχέση αν αισθάνεται περιορισμένη. Εάν απειληθεί ο χώρος της, απλώς φεύγει. Το άλλο ζώδιο της φωτιάς – ο Κριός και το ζώδιο του αέρα Υδροχόος ταιριάζουν καλύτερα με τη φωτιά τους. Ο Κριός εκτιμά την εφευρετικότητά του και εκτιμά τη δύναμή του. Ο Τοξότης βιώνει μια μακρά, αισθησιακή και αρμονική σχέση με τον διανοούμενο Υδροχόο. Ο Τοξότης κλείνει πιθανές συνεργασίες με Τοξότη, Λέοντα και Ζυγό, με Αιγόκερω, Σκορπιό και Παρθένο μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – Κριός

ποια-ζώδια-πηγαίνουν-μαζί-Κριός-γυναίκα-σύντροφος

Το ζώδιο της φωτιάς Κριός (21 Μαρτίου-20 Απριλίου) είναι θερμόαιμο και πνευματικό, οπότε χρειάζεται έναν ισχυρό, σίγουρο συνεργάτη στο πλευρό σας. Είστε ίσοι με τον Λέοντα και τον Τοξότη, που καταλαβαίνουν την αγάπη με πάθος και γεμάτοι ένταση. Ο Schützemann χρειάζεται εξίσου μεγάλη ποικιλία στην καθημερινή ζωή με την κυρία Κριό, αλλιώς θα βαρεθεί. Ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο Κριός είναι επίσης κατάλληλοι για αυτήν, αλλά καθόλου Παρθένος, Δίδυμοι και Ζυγός.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – υδατογραφήματα: Ιχθείς, Σκορπιός και Καρκίνος

που-ζώδια-ταιριάζουν-ταιριάζουν-ψάρια-γυναίκες-σύντροφοι

Τα υδατογραφήματα περιλαμβάνουν: Ιχθείς, Σκορπιός και Καρκίνος. Αυτά χαρακτηρίζονται από τη διαίσθηση, την ευαισθησία και τη βαθιά συναισθηματικότητά τους, ακριβώς όπως το διαμορφωτικό στοιχείο νερό. Το ενδιαφέρον σας είναι προσανατολισμένο στο αισθησιακό, καλλιτεχνικό και πολιτιστικό. Συχνά στερούνται την απαραίτητη βάση και μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικές αναστολές.

Οι κυρίες ψαράδες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) είναι ντροπαλές και ντροπαλές και ξυπνούν το προστατευτικό ένστικτο στους άνδρες. Παίρνουν το πιο αδύναμο μέρος και συχνά υποφέρουν από φόβο απώλειας. Ταιριάζουν ιδιαίτερα μαζί με τα άλλα ζώδια του νερού Καρκίνος και Σκορπιός. Οι δυο τους είναι πολύ συναισθηματικοί και ενσυναίσθητοι, υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και σχηματίζουν ένα καλά λειτουργικό tandem. Αιγόκερως, Ιχθείς και Ταύρος θα ταιριάξουν επίσης στην κυρία ψαριών, αλλά καθόλου – Ζυγός, Κριός, Λέων, Παρθένος, Τοξότης και Δίδυμοι.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – Καρκίνος

ποια-ζώδια-ταιριάζουν-μαζί-καρκίνος-fra-συνεργάτες

Η γυναίκα Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) ενσαρκώνει το κλισέ του γυναικείου φύλου και ως εκ τούτου είναι συναισθηματική, ιδιαίτερα ευαίσθητη, ρομαντική και λατρεύει να κατακτάται. Συχνά παίζει το μικρό της παιχνίδι της άπορης γυναίκας και έχει κατακτήσει την τέχνη της αποπλάνησης όπως καμία άλλη. Δεν είναι ασυνήθιστο να υποφέρει από μεταβολές της διάθεσης και αυτό θα πρέπει να το καταλάβει προσεκτικά ο σύντροφός της. Εκτιμά την πίστη, την οικογενειακή ζωή και το αίσθημα της ανάγκης. Έτσι ερμηνεύει τη ζήλια και τη διεκδίκηση κατοχής του άνδρα Σκορπιού σε αντίθεση με άλλα ζώδια, που δεν το ανέχονται καθόλου αυτό. Η κυρία Καρκίνος έχει πολλά κοινά με τον Jungfraumann – προϋποθέσεις για μια αρμονική σχέση. Μια ευτυχισμένη συνεργασία είναι επίσης δυνατή με Ιχθύες, Ταύρους και Λέοντες. Θα πρέπει να προσέξει τον Υδροχόο και τον Αιγόκερω.

Ποια ζώδια ταιριάζουν – Σκορπιός

ποιο-ζώδια-ταιριάζουν-ταιριάζουν-σκορπιός-σύζυγος-σύντροφοι

Η κυρία Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου) δεν είναι ένα τυπικό υδατογράφημα. Είναι μυστηριώδης και ερωτευμένη παίζει το δικό της παιχνίδι. Ο σύντροφός σας πρέπει να έχει άπειρη υπομονή καθώς η ζήλια του μπορεί να είναι φλεγόμενη. Δεν συμβιβάζεται εύκολα, κάτι που θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο από την αρχή. Μόλις κερδίσει και όταν δεν υπάρχει λόγος αμφιβολίας, είναι αυτοθυσιασμένη και αγαπημένη. Με τον ευαίσθητο άντρα Καρκίνο, μπορεί να βασιστεί στην πίστη του και ταυτόχρονα δεν είναι πολύ συναισθηματική όπως αυτός, γεγονός που ισορροπεί τη σχέση. Με την Παρθένο-Σκορπιό η κυρία είναι επίσης μια καλή προϋπόθεση για μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί καλά με Ιχθείς, Κριούς ή Αιγόκερους, ενώ είναι πιθανότερο να αποφευχθούν οι συνεργασίες με Ζυγούς, Υδροχόους, Διδύμους και Λέοντες.

* Εικονογραφήσεις μόδας από Nazgrelle (Will Ev)