Φιλικό προς το περιβάλλον

Για χάρη της φύσης: Τα δισκία καθαρισμού 1N9 της Supublic μειώνουν τα πλαστικά απορρίμματα στο σπίτι

Τουλάχιστον τώρα, όταν οι ωκεανοί μας βυθίζονται σε πλαστικά απόβλητα, είναι καιρός να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα με το πλαστικό. Οι περισσότεροι από 10 εκατομμύρια τόνοι απορριμμάτων που καταλήγουν στους ωκεανούς κάθε χρόνο σκοτώνουν χιλιάδες θαλάσσια ζώα και πτηνά. 300 εκατομμύρια τόνοι πλαστικού παράγονται κάθε χρόνο, ένα μεγάλο μέρος του για πλαστικές συσκευασίες. Όλο και περισσότερες εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους προσπαθούν να κάνουν τη συσκευασία τους πιο βιώσιμη κάνοντας χωρίς πλαστικό. Η εταιρεία Supublic με έδρα τη Σεούλ κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων στο σπίτι. Έχει αναπτύξει μια σειρά βιώσιμων προϊόντων καθαρισμού που εξοικονομούν πλαστικό μιας χρήσης αντικαθιστώντας τα υγρά προϊόντα με διαλυτά δισκία καθαρισμού. Το έργο 1N9 Modern Cleaner εντυπωσιάζει με τη βιώσιμη ιδέα του, η οποία έχει σχεδιαστεί για χάρη της φύσης.

Απορρυπαντικά με βιώσιμο σχεδιασμό

Σύγχρονο καθαριστικό έργο Supublic μέσα καθαρισμού σε επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια ψεκασμού, βιώσιμα

Το στούντιο ανέπτυξε μια σειρά δισκίων με συγκέντρωση μη τοξικού απορρυπαντικού που οι χρήστες μπορούν να διαλύσουν στο νερό για να φτιάξουν 430 χιλιοστόλιτρα διαλύματος. Το όνομα 1Ν9 αντιπροσωπεύει την αναλογία 10 τοις εκατό απορρυπαντικού προς 90 τοις εκατό νερό. Αφού αγοράσουν τρία μπουκάλια επαναχρησιμοποιήσιμα για πρώτη φορά, οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν ταμπλέτες αναπλήρωσης σε συσκευασίες.

Υδατοδιαλυτά δισκία καθαρισμού για το νοικοκυριό

Ταμπλέτες καθαρισμού 1N9 υδατοδιαλυτό απορρυπαντικό κουζίνας

Τα απορρυπαντικά έχουν τη μορφή συμπυκνωμένων δισκίων που διαλύονται σε νερό. Τα δισκία 1N9 Modern Cleaner μπορούν στη συνέχεια να αναμιχθούν με νερό στα ίδια δοχεία για περισσότερο διάλυμα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερα πλαστικά μπουκάλια μίας χρήσης στο μέλλον όταν το προϊόν είναι άδειο.

Τα δισκία καθαρισμού διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, οι οποίες είναι κατάλληλες για διαφορετικούς χώρους στο σπίτι. Από αυτά, το μπλε δισκίο είναι καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων, ενώ το κίτρινο έχει σχεδιαστεί για το μπάνιο και το πορτοκαλί για την κουζίνα.

Σύστημα επαναπλήρωσης υδατοδιαλυτών δισκίων 1N9 Supublic

Τα δισκία διατίθενται σε βιώσιμες χάρτινες συσκευασίες με τη δική τους χρωματική κωδική και επισημασμένη φιάλη 1N9 Modern Cleaner. Αυτό διευκολύνει τον χρήστη να μάθει ποια φιάλη πρέπει να τοποθετηθεί σε ποιο tablet όταν ξαναγεμίζει. Τα μπουκάλια ψεκασμού που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, αλλά επαναχρησιμοποιήσιμα και ανακυκλώσιμα.

Τα δισκία καθαρισμού 1N9 είναι κατασκευασμένα από φυσικά συστατικά

Supublic 1N9 σύγχρονα καθαριστικά δισκία καθαρισμού σε βιώσιμη συσκευασία

Τα δισκία καθαρισμού διατίθενται σε τρία διαφορετικά χρώματα, με κάθε χρώμα να περιέχει επίσης διαφορετικά φυσικά συστατικά και αρώματα. Το πορτοκάλι και η λεβάντα χρησιμοποιούνται για το μπλε δισκίο, η καρύδα και η μέντα για το κίτρινο, και το λεμόνι και το θυμάρι για το πορτοκάλι.

Οι ιδρυτές της Supublic ξεκίνησαν το έργο 1N9 Modern Cleaner αφού ανακάλυψαν ότι χημικές ουσίες όπως το λαουρυλοθειικό νάτριο και η τρικλοζάνη βρέθηκαν σε τυπικά προϊόντα καθαρισμού. Εκτός από τα δισεκατομμύρια μπουκάλια απορρυπαντικού που πετιούνται κάθε χρόνο, αυτές οι χημικές ουσίες μπορούν επίσης να είναι επιβλαβείς για το περιβάλλον. Ως εκ τούτου, η μάρκα έχει αναπτύξει ένα φυσικό απολυμαντικό διάλυμα ως εναλλακτική λύση.

Ταμπλέτες καθαρισμού Supublic καθαριστικό μπάνιου βιώσιμο μπουκάλι ψεκασμού

«Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα. Αυτό σημαίνει να αναρωτιόμαστε καθημερινά πώς μπορούμε να βελτιωθούμε », δήλωσε ο Supublic.

«Είτε πρόκειται για ρίψη ενός άδειου μπουκαλιού καθαρισμού χωρίς νόημα είτε για έλεγχο του καταλόγου των συστατικών, μικρές καθημερινές ενέργειες μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον του πλανήτη μας», πρόσθεσε η μάρκα.

«Ανακαλύπτοντας πώς μπορούμε να κάνουμε τον εαυτό μας και τη γη καλό, φτάσαμε ένα βήμα πιο κοντά σε έναν πιο υγιή και χωρίς πλαστικό κόσμο».

Η βιώσιμη ζωή μπορεί να σώσει τη γη!

Μειώστε τα πλαστικά απόβλητα και σώστε τη γη

Πρέπει να γίνουμε πιο λογικοί όταν πρόκειται για το μέλλον της γης. Προσπαθήστε να μειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση πλαστικών στην καθημερινή ζωή. Βασιστείτε σε εναλλακτικές λύσεις χωρίς πλαστικό όταν είναι δυνατόν και μην ξεχάσετε να ανακυκλώσετε. Στον ιστότοπό μας θα βρείτε συμβουλές και ιδέες για το πώς να αποφύγετε τα πλαστικά απορρίμματα στην κουζίνα και σε μεγάλες γιορτές όπως τα Χριστούγεννα και ένας γάμος. Ζήστε πιο βιώσιμα!