Φιλικό προς το περιβάλλον

Η νέα γενιά βιώσιμων δομικών υλικών και μόνωσης

Το σύστημα τοίχου φιλικό προς το περιβάλλον μόνωση δεν είναι επιβλαβές

Καινοτόμο και πρακτικό – σας παρουσιάζουμε μια συλλογή βιώσιμων Οικοδομικά υλικά και μόνωση για σύγχρονη κατασκευή κατοικιών.

Σύγχρονη κατασκευή σπιτιού με βιώσιμα δομικά υλικά και μόνωση

Ιδέα σχεδιασμού σπιτιών συστημάτων στέγης

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα για όποιον είναι βιώσιμος Οικοδομικά υλικά και μόνωση Ψάχνω. Η θερμομόνωση του Οικολογικό δεν είναι μόνο εξαιρετικά καινοτόμο, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον – η βιώσιμη και φθηνή εναλλακτική λύση για τον πλαστικό αφρό είναι πράγματι ένα βιολογικό προϊόν. Η διαδικασία παραγωγής συνδυάζει γεωργικά προϊόντα που συνδέονται μεταξύ τους με μια μυκητιακή ουσία.

Οικοδομικά υλικά και μόνωση από φυσικά υλικά

Οικοδομικά υλικά μαλλί θερμομονωτικά πάνελ τοίχου

Η εταιρία Κριάρι με κουδούνι προσφέρει μόνωση από βαμβάκι – το προϊόν είναι κατασκευασμένο από μαλλί και δεν είναι επιβλαβές για ανθρώπους ή ζώα. Το μαλλί απορροφά τους ρύπους στον αέρα και είναι πολύ δύσκολο να καεί. Εάν το κτίριο καταστραφεί αργότερα, το μαλλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά – για μόνωση ή άλλους σκοπούς.

Οικοδομικά υλικά και μόνωση – πάνελ τοίχου από το StormWall

μοντέρνα πάνελ τοίχου φιλικά προς το περιβάλλον βιώσιμα

StormWall προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα για τοίχους, δάπεδα ή οροφές. Η διαδικασία παραγωγής πραγματοποιείται με πολύ χαμηλές εκπομπές ρύπων. Περαιτέρω Οικοδομικά υλικά και μόνωση μπορεί να βρεθεί παρακάτω.

Βαφή τοίχου με διαφορά – φυσικά χρώματα

φιλικά προς το περιβάλλον χρώματα πρόσοψη μπλε σπίτι

Ορυκτό χρώμα εσωτερικού χώρου δεν είναι επιβλαβές

Η εταιρία Ρομάμπιο προσφέρει φυσικά χρώματα για το σπίτι. Είναι κατασκευασμένα από μέταλλα, μπορούν να πλυθούν και δεν περιέχουν επιβλαβείς ουσίες / χημικά. Είναι πολύ καλά ανεκτά από ασθματικούς και αλλεργικούς και απορροφούν CO2. Ιδανικό για χρήση σε σχολεία, νοσοκομεία και ιδιωτικές κατοικίες.

Τα φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα στέγης από GR

Οικοδομικά υλικά ανακυκλωμένη πλαστική οροφή

GR GreenBuilding Τα προϊόντα κυκλοφόρησαν πρόσφατα μια σειρά συστημάτων οροφής που είναι εξαιρετικά βιώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό και ασβεστόλιθο. Οι φιάλες γάλακτος, οι τσάντες αγορών και άλλα προϊόντα χρησιμοποιούνται ως πρώτες ύλες για την κατασκευή. Φθηνό και επαναχρησιμοποιήσιμο μετά από 50+ χρόνια.

Οικοδομικά τεμάχια κατασκευασμένα από φυσικά προϊόντα

φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό δομικών στοιχείων από φυσικά υλικά

Η εταιρία bioMASON παράγει τσιμέντο από φυσικά προϊόντα. Το τσιμέντο κατασκευάζεται με τη βοήθεια βακτηρίου. Το τελικό δοχείο διαρκεί λιγότερο από 5 ημέρες για να στεγνώσει και είναι συγκρίσιμο με τα παραδοσιακά δομικά στοιχεία από άποψη κόστους και διάρκειας ζωής.

Προκατασκευασμένα εξαρτήματα από άχυρο

Βιολογικά προϊόντα σπιτιού μόνωσης αχύρου

Ecococoon προσφέρουν προκατασκευασμένα πάνελ τοίχου από άχυρο. Μπορούν να χρησιμεύσουν ως μόνωση ή μέρος της κατασκευής του σπιτιού κατά την κατασκευή ενός σπιτιού. Οι κατασκευαστές έχουν ήδη ενσωματώσει με επιτυχία τα πάνελ σε πολλά παθητικά σπίτια. Φιλικό προς το περιβάλλον και βιώσιμο!