αξεσουάρ

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρα: 5 τάσεις για το μοντέρνο, το κομψό, το vintage και το boho νύφη

Αν το καλοκαίρι θεωρείται η εποχή του γάμου, τότε το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη στιγμή για αρραβώνα. Τώρα οι άντρες σκέφτονται την πρόταση γάμου και αναζητούν ένα κατάλληλο δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρα. Αλλά ποιο δαχτυλίδι αρραβώνων είναι πραγματικά κατάλληλο; Βασικά όλα επιτρέπονται που σας αρέσουν. Αλλά το πλήθος των λίθων, των κοπών, των ρυθμίσεων και των υλικών καθιστά το έργο πολύ πιο δύσκολο. Ο μελλοντικός γαμπρός ξοδεύει συχνά αρκετές εβδομάδες αναζητώντας το σωστό σχέδιο που αντιστοιχεί στις ιδέες της νύφης. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ακριβό διαμαντένιο δαχτυλίδι ή εύρημα από υπαίθρια αγορά ή παλαιοπωλείο, το κυριότερο είναι ότι σας αρέσει το δαχτυλίδι.

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρινη μπαγκέτα κομμένη σε διαμάντι οργανώνουν μοντέρνο γάμο

Και παρόλο που το κλασικό δαχτυλίδι πασιέντζας είναι πάντα πολύ δημοφιλές και γίνεται καλά αποδεκτό από κάθε νύφη, υπάρχουν επίσης τάσεις στα δαχτυλίδια αρραβώνων. Οι τάσεις του γάμου, μεταξύ άλλων, καθορίζουν το στυλ του ευγενούς κοσμήματος. Δίνεις τον τόνο και εμπνέεις τους σχεδιαστές. Σας δίνουμε μια επισκόπηση των τελευταίων τάσεων και εξηγείτε ποιο μοντέλο ταιριάζει σε ποιον τύπο νύφης.

 Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρα: 1. Σύγχρονη ερμηνεία του κλασικού δαχτυλιδιού πασιέντζας

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρινη μπαγκέτα κομμένη πασιέντζα δαχτυλίδι με χρυσό σετ μοντέρνο μειωμένο σχήμα

Το δαχτυλίδι πασιέντζας, στο οποίο το δαχτυλίδι αρραβώνων έχει μόνο μία μεγάλη πέτρα και είναι κατασκευασμένο από χρυσό, θεωρείται από καιρό απόλυτο κλασικό. Φέτος, ωστόσο, η σύγχρονη ερμηνεία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Ο σχεδιασμός είναι μειωμένος, καθαρός και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα δαχτυλίδια και κοσμήματα. Ο πολύτιμος λίθος, παραδοσιακά ένα διαμάντι, χαρακτηρίζεται από ορθογώνιο σχήμα και σμαραγδένιο κόψιμο. Το απλό δαχτυλίδι αναδεικνύει τη λάμψη και τις πολλές όψεις του διαμαντιού. Ο απλός σχεδιασμός και το κόψιμο τονίζουν τη διαύγεια και το χρώμα του πολύτιμου λίθου. Έτσι, εάν αποφασίσετε για ένα μοντέρνο δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντι, τότε θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στην κατασκευή υψηλής ποιότητας. Μια ακριβής κοπή εγγυάται ότι το διαμάντι αντανακλά το φως και θα αστράφτει με κάθε κίνηση του χεριού.

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρα σύγχρονη νύφη μινιμαλιστικό καθαρό σχέδιο γάμου διαμάντι

Αυτό το δαχτυλίδι αρραβώνων έχει ένα ακόμη αποφασιστικό πλεονέκτημα που σίγουρα θα εκτιμήσει ο αγαπημένος σας. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλα δαχτυλίδια και είναι εξαιρετικά κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για όλες τις γυναίκες που έχουν δουλειά γραφείου.

Το σμαραγδένιο κομμένο δαχτυλίδι αρραβώνων με μια ματιά:

 • Κομψός μοντέρνος σχεδιασμός που μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο χρυσό κόσμημα
 • Η εστίαση είναι στο διαμάντι, γι ‘αυτό η παραγωγή υψηλής ποιότητας, η διαύγεια του πολύτιμου λίθου και η ακριβής κοπή είναι πολύ σημαντικά.
 • Το δαχτυλίδι είναι κατάλληλο για πολυάσχολες γυναίκες που ντύνονται διαχρονικά κομψά.

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρα Επιλέξτε Μπαγκέτα Cut Solitaire δαχτυλίδι με διαμαντένιο μοντέρνο γάμο

Πώς μοιάζει ο ονειρεμένος γάμος για την καθαρή νύφη: Ένα μινιμαλιστικό δαχτυλίδι αρραβώνων το θέλουν ιδιαίτερα οι γυναίκες που εκτιμούν την ποιότητα. Λατρεύουν τα διαχρονικά κομψά νυφικά και διακοσμούν τα τραπέζια τους με φειδώ αλλά πολύ στιλάτα. Η διακόσμηση, οι ανθοσυνθέσεις και το νυφικό στυλ διατηρούνται σκόπιμα απλά σύμφωνα με το σύνθημα “λιγότερο είναι περισσότερο”. Το χρωματικό σχήμα επίσης: το λευκό και το πράσινο αποτελούν ένα συγκρατημένο σύνολο χρωμάτων.

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρα: 2. Ζαφείρι λεβάντας για ρομαντικό γάμο στη χώρα

Vintage δαχτυλίδι αρραβώνων σχεδιασμού γάμου από ροζ χρυσό με πέτρα από ζαφείρι λεβάντας σε σχήμα δάκρυ

Το ζαφείρι λεβάντας θεωρείται η τάση για το 2020 για όλες τις νύφες που θέλουν έναν vintage γάμο. Ο πολύτιμος λίθος γοητεύει με μια ελκυστική, απαλή μοβ απόχρωση που φέρνει μια ρομαντική πινελιά από το παρελθόν. Παρόμοια με ένα διαμάντι, μπορεί να κοπεί. Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρα με σχήμα καρδιάς ή δάκρυ φαίνεται ιδιαίτερα θηλυκό. Ένα ροζ χρυσό δαχτυλίδι δίνει στο σχέδιο μια vintage εμφάνιση. Τα ζαφείρια λεβάντας δεν είναι σολίστ, αλλά φαίνονται καλύτερα σε συνδυασμό με διαμάντια, τα οποία βελτιώνουν επιπλέον το δαχτυλίδι. Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με ζαφείρι αντανακλά επίσης το φως και λάμπει ιδιαίτερα ελκυστικά στο φως του ήλιου. Εάν στο αγαπημένο σας πρόσωπο αρέσει να φέρνει στο σπίτι ευρήματα από την υπαίθρια αγορά ή να αποκαταστήσει τα παλιά έπιπλα των παππούδων και των γιαγιάδων του, τότε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με λεβάντα ζαφείρι είναι το μόνο που τους ταιριάζει.

Οργανώστε το δαχτυλίδι αρραβώνων με το πέτρινο κελάρι γαμήλιου αχυρώνα σε χρώμα λεβάντας στην εξοχή

Εάν η φίλη σας ονειρεύεται έναν vintage γάμο στη χώρα, σε έναν εκσυγχρονισμένο αχυρώνα ή σε έναν αμπελώνα, τότε σίγουρα θα της αρέσει το δαχτυλίδι αρραβώνων με λεβάντα ζαφείρι. Το χρώμα της λεβάντας φέρνει την ατμόσφαιρα των διακοπών από την Ιταλία και μπορεί να συνδυαστεί πολύ αποτελεσματικά με ροζ, λευκό και κόκκινο κρασί.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων με ζαφείρι λεβάντας με μια ματιά:

 • Το ζαφείρι είναι ένας πολύτιμος λίθος που ταξινομείται ως κατηγορία 2. Η κατηγορία 2 περιλαμβάνει πολύτιμους λίθους που μπορούν να έχουν εγκλείσματα που μπορούν να φανούν με γυμνό μάτι.
 • Το δαχτυλίδι αρραβώνων με ζαφείρι λεβάντας γοητεύει πάνω απ ‘όλα με το χρώμα του πολύτιμου λίθου και την απαλή λάμψη του. Τα ζαφείρια, τα οποία μπορούν να αλλάξουν χρώμα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού στο δωμάτιο, είναι ιδιαίτερα πολύτιμα.
 • Ιδανικό για γάμους την άνοιξη καθώς και το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, επειδή η απόχρωση της λεβάντας συνδυάζεται αρμονικά με διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Δαχτυλίδι αρραβώνων Halo με πέτρα: 3. Για την κομψή νύφη

Δαχτυλίδι αρραβώνων Halo με διαμάντι σε πλατίνα Οργανώστε έναν γάμο στο κάστρο

Με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων Halo, η φίλη σας θα νιώσει σαν πραγματική πριγκίπισσα. Ο σχεδιασμός αποτελείται από ένα μεγάλο οβάλ διαμάντι κομμένο με πολύπλευρη κορώνα, το οποίο περιβάλλεται από ένα στεφάνι από πολλά μικρά διαμάντια. Οι αφρώδεις πολύτιμοι λίθοι κάνουν το δαχτυλίδι Halo ένα πραγματικά εντυπωσιακό και σίγουρα θα λάβετε κομπλιμέντα.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων Halo με μια ματιά:

 • Εμπνευσμένο από τα δαχτυλίδια αρραβώνων της αγγλικής βασιλικής οικογένειας.
 • Φαίνεται πολύ πολύτιμο και είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
 • Η υψηλής ποιότητας παραγωγή του σκηνικού και η κοπή των πολύτιμων λίθων παίζουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
 • Ιδανικό για τη νύφη που ονειρεύεται έναν κλασικό γάμο.

Δαχτυλίδι αρραβώνων Halo με πέτρινο γάμο στο κάστρο γιορτάστε κλασικά

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι φωτοστέφανο θα ευχαριστήσει μια νύφη που θέλει να αρωματίσει την κλασική εμφάνιση του δαχτυλιδιού αρραβώνων και να του δώσει μια μοντέρνα πινελιά. Η τέλεια τοποθεσία είναι αίθουσες στις οποίες το ιστορικό περιβάλλον συναντά τη σύγχρονη λαμπρότητα. Συνήθως γιορτάζεται σε στενό κύκλο φίλων και συγγενών. Το εστιατόριο είναι διακοσμημένο με εποχιακά λουλούδια και φρούτα, vintage Κίνα και επιχρυσωμένα πιατικά δίνουν χαρακτήρα στο γιορτινό τραπέζι.

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρα με κομμένο εξάγωνο: 4. Για το γάμο στο κάστρο

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρινο διαμαντένιο εξάγωνο για να γιορτάσει τον vintage γάμο του αρραβώνα στο κάστρο

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με μια πέτρα με ένα εξάγωνο κόψιμο είναι ένα σχέδιο για πραγματικούς γνώστες. Το ροζ χρυσό δαχτυλίδι είναι λαμπερό και διαχρονικά κομψό ταυτόχρονα. Ένα διαμάντι στη μέση περιβάλλεται από μια σειρά μικρότερων διαμαντιών και στη συνέχεια μια δεύτερη σειρά μεγαλύτερων διαμαντιών λαμπρής κοπής. Οι έντονα αφρώδεις πολύτιμοι λίθοι και ο ευφάνταστος σχεδιασμός κάνουν το δαχτυλίδι μια ρομαντική έκφραση αγάπης ο ένας για τον άλλον. Είναι το σωστό κόσμημα για όλες τις γυναίκες που θέλουν να τραβήξουν την προσοχή και να αγαπήσουν το vintage στιλ.

Οργανώστε δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρινο ρομαντικό γάμο στο κάστρο

Το δαχτυλίδι αρραβώνων με εξάγωνο κομμένο με μια ματιά:

 • Μπορείτε να βρείτε ένα μοναδικό δείγμα σε μεταχειρισμένο βιβλιοπωλείο ή στην υπαίθρια αγορά.
 • Φαίνεται πολύ ευγενές, προσελκύει αμέσως την προσοχή. Φαίνεται καλύτερα ως σολίστ στο χέρι και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα δαχτυλίδια και κοσμήματα.
 • Κοστίζει περισσότερο κατά μέσο όρο, καθώς η παραγωγή είναι πολύ περίπλοκη.

Όπως ένα πραγματικό βασιλικό ζευγάρι, μπορείτε να γιορτάσετε το γάμο με πολλούς καλεσμένους σε ένα κάστρο. Ένα λαμπερό νυφικό με μακρύ πέπλο, υπέροχη διακόσμηση με χρυσά στοιχεία και πολύχρωμες συνθέσεις λουλουδιών δημιουργούν μια ευγενή ατμόσφαιρα και κάνουν τη γιορτή του γάμου μια αξέχαστη εμπειρία, τόσο για το νυφικό ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους.

Δαχτυλίδι αρραβώνων και μπλε πέτρα: τιρκουάζ μπλε για τον γάμο στην παραλία

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρινο boho beach σχεδιασμό γάμου οργανώστε συμβουλές

Εάν η φίλη σας θέλει έναν γάμο boho στην παραλία, τότε προχωρήστε στην επόμενη τάση. Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με έναν μπλε πολύτιμο λίθο, όπως το τιρκουάζ, είναι εγγυημένο ότι θα την ευχαριστήσει. Για να μην φαίνεται το δαχτυλίδι αρραβώνων πολύ απλό, το στολίδι είναι συνήθως διακοσμημένο με αρκετά μικρά διαμάντια.

Με ένα αέρινο στράπλες φόρεμα, ένα ταιριαστό δαχτυλίδι αρραβώνων με έναν μπλε πολύτιμο λίθο και μια πολύ φυσική νυφική ​​ανθοδέσμη, ο φίλος σας είναι εγγυημένος ότι θα προσελκύσει όλη την προσοχή των καλεσμένων. Ένας γάμος boho διοργανώνεται κυρίως το καλοκαίρι, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για πρόταση γάμου. Στη συνέχεια, η μέλλουσα νύφη έχει αρκετό χρόνο για να προγραμματίσει λεπτομερώς τον γάμο.

Δαχτυλίδι αρραβώνων με ροζ διαμάντια: απλό σχέδιο για μινιμαλιστές

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρινη μπαγκέτα κομμένο ροζ διαμάντι ροζ με διαμάντια μοντέρνο γάμο

Η Meghan Markle έκανε το μινιμαλιστικό δαχτυλίδι αρραβώνων δημοφιλές σε όλο τον κόσμο

Μπαγκέτα κομμένο διαμάντι σε ροζ χρυσό σκηνικό Τάσεις για μινιμαλιστικούς μοντέρνους γάμους

Vintage πινελιά με δαχτυλίδι αρραβώνων με μπλε πέτρα και διαμάντια

λεβάντα ζαφείρι σε δαχτυλίδι με διαμάντια vintage οργανώνουν γάμο στη χώρα

Οι παιχνιδιάρικες πινελιές κάνουν το χρυσό δαχτυλίδι ένα πραγματικό βλέμμα

Vintage δαχτυλίδια με ζαφείρι λεβάντας και διαμάντι από χρυσό

Ο πολύτιμος λίθος ονομάζεται ζαφείρι λεβάντας και γοητεύει με μια απαλή μοβ απόχρωση

Δαχτυλίδι από ζαφείρι λεβάντα με διαμάντια vintage τοποθεσία γάμου στην εξοχή

Τα ζαφείρια λεβάντας λάμπουν και λάμπουν σαν διαμάντια όταν είναι καλά κομμένα

vintage δαχτυλίδι με ζαφείρι από λεβάντα και διαμάντια

Καθαρή αίγλη: το δαχτυλίδι αρραβώνων Halo με διαμάντια είναι ένα πραγματικό βλέμμα

Δαχτυλίδι Halo με διαμάντι και στρογγυλό σχήμα

Δεν είναι κάθε διαμάντι λαμπρό: τα λαμπερά έχουν μια ιδιαίτερη περικοπή

Δαχτυλίδι Halo με στρογγυλό διαμάντι σε λευκό χρυσό διοργανώνουν γάμο στο κάστρο

Τα επόμενα δαχτυλίδια αρραβώνων μοιάζουν με πραγματικά ευρήματα από ένα βιβλιοπωλείο αρχαιοτήτων

Δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρα σε χρυσό σχήμα σταγόνας βροχής

Το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι εμπνευσμένο από τα σχέδια της πριγκίπισσας Νταϊάνα και της Κέιτ Μίντλετον

Διαμάντι με εξάγωνο δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρινο επίσημο γάμου

Boho chic με δαχτυλίδι αρραβώνων με διαμάντια και πολύτιμους λίθους

Δαχτυλίδι αρραβώνων Boho μπλε πέτρινο σκηνικό από χρυσά διαμάντια στην άκρη

Τυρκουάζ και διαμάντια μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους

Δαχτυλίδι αρραβώνων Boho μπλε πέτρα τιρκουάζ χρώμα μικρά διαμάντια

Το ίδιο το δαχτυλίδι είναι από χρυσό

Βρείτε δαχτυλίδι αρραβώνων με πέτρινο boho chic σε vintage στιλ στην υπαίθρια αγορά

Μαργαριτάρια και πολύτιμοι λίθοι στολίζουν το δαχτυλίδι αρραβώνων boho

Δαχτυλίδι αρραβώνων Boho με ροζ χρυσό σκηνικό, κληρονομικό κομμάτι