Κατοικίδια ζώα

Αφαίρεση τρίχας σκύλου στο αυτοκίνητο: οι πιο χρήσιμες συμβουλές για ένα χαλαρό ταξίδι με τον τετράποδο φίλο σας!

Ένα είναι σίγουρο – τα σκυλιά είναι μέρος της οικογένειας και αγαπάμε τους τετράποδους φίλους μας. Πολλοί άνθρωποι αφήνουν τα σκυλιά τους να κοιμούνται στο κρεβάτι και δύσκολα μπορούν να φανταστούν ότι θα κάνουν διακοπές χωρίς αυτά. Δυστυχώς, υπάρχει ένα πράγμα χωρίς το οποίο θα ήθελε κανείς να κάνει, και αυτό είναι το τρίχωμα του σκύλου. Μερικές φορές φαίνεται ότι ο σκύλος μας πρέπει απλώς να κοιτάξει το αυτοκίνητο και τα καθίσματα, το πορτμπαγκάζ και κατά κάποιον τρόπο ακόμη και το ντουλαπάκι είναι καλυμμένα με τα μαλλιά του. Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου που έχει πάρει τον σκύλο του στο αυτοκίνητο γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να αφαιρέσουμε τρίχες από κατοικίδια και σίγουρα δεν είναι από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες μας. Αλλά η οδήγηση στο πλυντήριο αυτοκινήτων κάθε φορά μπορεί να είναι αρκετά ακριβή και ας είμαστε ειλικρινείς – δεν είναι ούτε τόσο αποτελεσματική. Τώρα όμως τα καλά νέα! Εφόσον γνωρίζετε τις σωστές συμβουλές και κόλπα, μπορείτε να αφαιρέσετε τρίχες σκύλου στο αυτοκίνητο γρήγορα και εύκολα. Για να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας πολύ πιο χαλαρό και, κυρίως, χωρίς μαλλιά, αποκαλύπτουμε τα αγαπημένα μας παρακάτω!

Trick Dog Hair Αφαιρέστε τρίχες ζώων αυτοκινήτου από το κάθισμα του αυτοκινήτου

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε οδικό ταξίδι και πρέπει απλώς να επισκεφθείτε τον κτηνίατρο γρήγορα – κάποια στιγμή ο σκύλος πρέπει απλώς να μπει στο αυτοκίνητο. Παρόλο που δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα και δεν θα βλάψει πραγματικά το αυτοκίνητό σας, τα μαλλιά των κατοικίδιων που προσκολλώνται στα καθίσματα και την ταπετσαρία και σε δυσπρόσιτες γωνίες μπορεί να είναι μια πραγματική ενόχληση. Και κάθε ιδιοκτήτης σκύλου γνωρίζει – ανάλογα με τη φυλή, τα σκυλιά μπορούν να αφήσουν πίσω τους πολλά μαλλιά ή ακόμα και μια δυσάρεστη οσμή σκύλου.

Αφαιρέστε τα μαλλιά του σκύλου από τα αυτοκίνητα με μια ηλεκτρική σκούπα

Πώς να αφαιρέσετε τα μαλλιά και τη μυρωδιά του σκύλου από το αυτοκίνητο Σπιτικές θεραπείες για τρίχες κατοικίδιων ζώων

Μερικές φορές οι απλούστερες λύσεις είναι πραγματικά οι καλύτερες, και πάει χωρίς να λέγεται ότι μπορείτε να αφαιρέσετε επιτυχώς τις τρίχες του σκύλου στο αυτοκίνητο με ένα καλό γύρο σκούπας. Υπάρχουν τώρα πολλά μοντέλα στην αγορά με διαφορετικά εξαρτήματα και μερικά από αυτά έχουν ακόμη και μια ειδική βούρτσα τρίχας ζώων που μαζεύει ακόμη και τις μικρότερες τρίχες σκύλου. Το εξάρτημα ταπετσαρίας ή το πινέλο turbo χαλαρώνουν τη σύνδεση μεταξύ των μαλλιών και της ταπετσαρίας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου καλά. Εάν δεν υπάρχει πρίζα κοντά ή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τρίχες σκύλου στο αυτοκίνητο οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, σας συνιστούμε να επενδύσετε σε μια ηλεκτρική σκούπα με αρκετή ισχύ. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν ελαφρύ βάρος, εύκολο και βολικό στη χρήση και μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν στο πορτμπαγκάζ.

Αφαίρεση τρίχας σκύλου Σπιτικές θεραπείες αυτοκινήτου: Με λαστιχένια γάντια και νερό, είστε πάντα σε καλά χέρια

Βούρτσα σπιτιού αποτρίχωσης σπιτιού Βούρτσα ενάντια στα μαλλιά κατοικίδιων ζώων

Πώς να αφαιρέσετε τρίχες σκύλου από το αυτοκίνητο όταν δεν έχετε ηλεκτρική σκούπα; Τα παλιά καλά εμπορικά λαστιχένια γάντια είναι ίσως το καλύτερο κόλπο για τα μαλλιά κατά του σκύλου στο αυτοκίνητο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τα κλασικά κίτρινα γάντια από το φαρμακείο είτε ένα γάντι λατέξ. Απλά φορέστε τα γάντια, βρέξτε με λίγο χλιαρό νερό και χαϊδέψτε απαλά τα καθίσματα και την ταπετσαρία. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά κολλάνε στα γάντια και στη συνέχεια σχηματίζονται μικρές μπάλες, τις οποίες στη συνέχεια απλώς σκουπίζετε και πετάτε. Ένα σφουγγάρι ή ελαφρώς υγρό πανί μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο εάν δεν έχετε λαστιχένια γάντια στο χέρι. Υπάρχουν πλέον γάντια στην αγορά που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την αφαίρεση τρίχας ζώων. Αν και αυτά είναι λίγο πιο ακριβά, η μικρή επένδυση σίγουρα αξίζει τον κόπο!

Αφαιρέστε τα μαλλιά του σκύλου στο αυτοκίνητο με ταινία

Αφαιρέστε το σκυλί μαλλιών σπιτικό διάλυμα μαλακτικού υφάσματος για τρίχες κατοικίδιων ζώων

Κάθε ιδιοκτήτης σκύλου που έχει αγωνιστεί με τρίχες σκύλου γνωρίζει ότι μπορείτε να τα ξεφορτωθείτε αρκετά γρήγορα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια με ένα κομμάτι ταινίας. Η ταινία είναι μια δοκιμασμένη και αληθινή θεραπεία στο σπίτι για την αφαίρεση τρίχας σκύλου στο αυτοκίνητο. Με την κολλώδη επιφάνεια, δουλεύετε τα υφάσματα από πάνω προς τα κάτω, η οποία είναι μια αξιόπιστη μέθοδος που όλοι πρέπει να γνωρίζουν. Για καλύτερα αποτελέσματα, τυλίξτε την ταινία γύρω από τα χέρια και τα δάχτυλά σας με την κολλώδη πλευρά στραμμένη προς τα πάνω. Το μόνο μειονέκτημα της ταινίας είναι ότι ανάλογα με το πόσα μαλλιά σκύλου πρέπει να αφαιρέσετε, οι λωρίδες θα πρέπει να αντικαθίστανται συχνότερα. Γιατί ας το παραδεχτούμε – μια ταινία κολλητικής ταινίας δεν πρόκειται να κάνει πολλά για ένα τριχωτό Πεκίνο ή Λαμπραντόρ.

Κύλινδρος χνούδι κατά τρίχας σκύλου στο αυτοκίνητο

Βουρτσίστε για να αφαιρέσετε τρίχες σκύλου όπως αποφύγετε τις τρίχες κατοικίδιων ζώων

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να αφαιρέσετε τις τρίχες του σκύλου στο αυτοκίνητο ή να καθαρίσετε το νέο σας παλτό – το ρολό χνούδι είναι ένα από τα απόλυτα must -have για κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιου! Η κολλώδης επιφάνεια του κυλίνδρου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μαζέψετε με επιτυχία ακόμη και τα πιο μικρά μαλλιά από τις δυσπρόσιτες γωνίες. Απλά περάστε το ρολό πάνω από τα καθίσματα και το κολλώδες χαρτί θα κάνει τα υπόλοιπα – ακούγεται υπέροχα, έτσι δεν είναι; Μόλις μειωθούν οι ιδιότητες κόλλας, πρέπει να τραβήξετε την παλιά ταινία και ο κύλινδρος χνούδι είναι έτοιμος για χρήση ξανά. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, κόπο και νεύρα, σας συνιστούμε να έχετε πάντα έναν κύλινδρο χνούδι στο χώρο των γαντιών. Παρόλο που μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικό όσο η ηλεκτρική σκούπα, εξακολουθεί να είναι ένα πολύ καλό κόλπο για τρίχες σκύλων στο αυτοκίνητο.

Αφαίρεση σκύλων μαλλιών Auto Home Remedies: Οι τρίχες μαλλιών λειτουργούν επίσης!

Αφαίρεση τρίχας σκύλου από ηλεκτρική σκούπα κορμού από τρίχες ζώων στο αυτοκίνητο

Ναι σωστά διαβάσατε! Οι παλιές καλές κουρδιστές ραβδιών που δημιουργούν όμορφες μπούκλες είναι εξαιρετικές για την αφαίρεση τρίχας σκύλου από το αυτοκίνητο. Εάν τα έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, γνωρίζετε ότι τα μαλλιά σας κολλάνε με κάποιο τρόπο από μόνα τους. Γιατί λοιπόν αυτό να μην λειτουργεί και με τρίχες ζώων; Ενώ οι κολλητικές ταινίες και οι κύλινδροι χνουδιών είναι επίσης καλές λύσεις, το πρόβλημα με αυτούς είναι ότι τελικά θα εξαντληθούν. Με τις οδοντωτές άκρες τους, οι κολλώδεις κουρδιστές είναι ένα εκπληκτικά καλό κόλπο για τις τρίχες του σκύλου στο αυτοκίνητο.

Το κλασικό: βουρτσάκι σκύλου μαλλί αυτοκινήτου

Αποφύγετε τα μαλλιά σκύλων στο αυτοκίνητο Συμβουλές Πόσο συχνά ο σκύλος βουρτσίζει τα καθίσματα αυτοκινήτων με ασφάλεια

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας καθαρό και απαλλαγμένο από τρίχες κατοικίδιων ζώων, τότε σίγουρα θα πρέπει να επενδύσετε σε μια ειδική βούρτσα αποτρίχωσης σκύλου. Για να διευκολύνουν τη ζωή των ιδιοκτητών σκύλων, πολλές μάρκες έχουν αναπτύξει βούρτσες καθαρισμού που μπορούν να αφαιρέσουν τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων με μία μόνο απλή κίνηση και σε χρόνο μηδέν. Αλλά μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τρίχες σκύλου από τον κορμό με μια απλή βούρτσα από καουτσούκ. Είναι σημαντικό να εργάζεστε με σταθερές, κυκλικές και σύντομες κινήσεις. Και καλά νέα για όλους τους τεχνίτες χόμπι – η συρμάτινη βούρτσα σας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τρίχες σκύλων στο αυτοκίνητο.

Περισσότερες χρήσιμες συμβουλές και κόλπα ενάντια στα μαλλιά του σκύλου στο αυτοκίνητο

Αποφύγετε τα μαλλιά σκυλιών σκούπας αυτοκινήτου όπως τρίχες σκύλου

  • Αφαίρεση τρίχας σκύλου στο αυτοκίνητο με μπαλόνι – Αυτό που ακούγεται σαν παιδικό παιχνίδι στην αρχή, λειτουργεί πραγματικά πολύ καλά! Τα μπαλόνια χρησιμοποιούν τη δύναμη του στατικού ηλεκτρισμού και μαγνητικά προσελκύουν τα μαλλιά του ζώου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τρίψετε το μπαλόνι πάνω από τα καθίσματα έως ότου το αυτοκίνητο είναι απολύτως χωρίς τρίχες.
  • Ελαφρόπετρα – Παρόλο που η ελαφρόπετρα χρησιμοποιείται συνήθως για προσωπική περιποίηση, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση τρίχας σκύλου. Η τραχιά δομή το καθιστά ιδανικό για την αφαίρεση τρίχας σκύλου από τον κορμό. Ορισμένοι ιδιοκτήτες σκύλων επίσης ορκίζονται στην ελαφρόπετρα για τα πατάκια. Δεδομένου ότι η δομή των λεπτότερων υφασμάτων τραβά νήματα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την ταπετσαρία.
  • Αποτρίχωση σκύλου Auto Home Remedies – Το μαλακτικό υφάσματος περιέχει συστατικά ειδικά σχεδιασμένα για να χαλαρώνουν τα μαλλιά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση τρίχας σκύλου στο αυτοκίνητο. Για να το κάνετε αυτό, βάλτε περίπου 2 κουταλιές μαλακτικό υφάσματος με νερό σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ψεκάστε το μείγμα στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου. Αφήστε για 2-3 λεπτά και σκουπίστε με μια χαρτοπετσέτα.

Έτσι μπορείτε να αποφύγετε την τρίχα σκύλου στο αυτοκίνητο

Καθίσματα αυτοκινήτου αποτρίχωσης σκύλου για σκύλους ενάντια σε τρίχες κατοικίδιων ζώων

Όπως λέει και η παροιμία: η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Για να μην χρειάζεται καν να αφαιρέσετε τρίχες σκύλου στο αυτοκίνητο και να εξοικονομήσετε πολλή δουλειά και χρόνο στο μέλλον, μπορείτε να λάβετε μερικά προληπτικά μέτρα.

  • Βουρτσίστε το σκυλί καλά πριν από κάθε οδήγηση – Ενώ αυτό ακούγεται αρκετά απλό και λογικό, πολλοί ιδιοκτήτες σκύλων δεν το σκέφτονται. Είτε πρέπει να μπει στο αυτοκίνητο είτε όχι, θα πρέπει να βουρτσίζετε τον γούνινο φίλο σας κάθε 2-3 ημέρες. Αυτό θα αφαιρέσει τυχόν χαλαρά μαλλιά που διαφορετικά θα κατέληγαν στην ταπετσαρία. Και ως ένα πλεονέκτημα – η γούνα γίνεται απίστευτα λαμπερή, κάνοντας το αγκαλιά ακόμα πιο διασκεδαστικό!
  • Καλύψτε τα καθίσματα με μια κουβέρτα – Αν θέλετε να αποφύγετε τις τρίχες του σκύλου στο αυτοκίνητο, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να απλώσετε μία ή περισσότερες κουβέρτες στην περιοχή όπου ξαπλώνει ο τετράποδος φίλος σας. Επιπλέον, μια κουβέρτα βοηθά επίσης στην άμμο, τη βρωμιά ή άλλα αναμνηστικά από τη βόλτα και ο σκύλος είναι επίσης πολύ πιο άνετος ενώ οδηγείτε. Στη συνέχεια, απλά βάλτε τις κουβέρτες στο πλυντήριο και είστε έτοιμοι για το επόμενο ταξίδι!

Πρακτικό και ασφαλές: καθίσματα αυτοκινήτου σκύλου

Καθίσματα αυτοκινήτου Σκύλοι Οφέλη από την αφαίρεση αυτοκινήτου τρίχας σκύλου

Μερικά σκυλιά λατρεύουν να περνούν το κεφάλι τους από το παράθυρο ενώ απολαμβάνουν τη βόλτα. Και ενώ πιθανότατα θέλετε ο γούνινος φίλος σας να διασκεδάσει, κάνετε κακό στον εαυτό σας και στο αυτοκίνητό σας. Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τη «Volvo» το 2018 διαπίστωσε ότι περίπου το 48% των ιδιοκτητών σκύλων δεν διαθέτουν εξοπλισμό ασφαλείας για τα κατοικίδια ζώα τους. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των τετράποδων φίλων μας και στη Γερμανία αυτό απαιτείται ακόμη και από το νόμο. Τα καθίσματα αυτοκινήτου για σκύλους κάνουν ένα ασφαλέστερο και πιο χαλαρό ταξίδι και εμποδίζουν τα μαλλιά του σκύλου να καταλήξουν σε όλο το αυτοκίνητο.

Πώς να αφαιρέσετε τρίχες σκύλων από τα καθίσματα αυτοκινήτων τα σκυλιά με ασφάλεια