Πάσχα & Άνοιξη

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά με παιδιά από διαφορετικά υλικά – 18 ιδέες

Χρωματίστε τα αυγά, σχεδιάστε το πασχαλινό μπουκέτο και διακοσμήστε το διαμέρισμα – ήρθε πάλι η ώρα του Πάσχα! Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο πριν από το Πάσχα και να διασκεδάσετε πολύ με την οικογένεια, τότε μπορείτε να κάνετε δημιουργικές διακοσμήσεις μαζί. Δεδομένου ότι τα χρωματιστά αυγά είναι μια παράδοση το Πάσχα, έχουμε πολλές υπέροχες ιδέες για Φτιάχνοντας πασχαλινά αυγά με παιδιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση για μια όμορφη πασχαλινή διακόσμηση. Διαφορετικά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτό και δημιουργικές χειροτεχνίες του Πάσχα μπορούν να δημιουργηθούν από ζύμη αλατιού, χαρτί, μαλλί, τσόχα ή χαρτί.

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά με παιδιά και φτιάξτε μόνοι σας όμορφα πασχαλινά στολίδια

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά με παιδιά χαρτί-γιρλάντα-φτιάξτε μόνοι σας-διακόσμηση

Το Πάσχα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς γιορτές τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες και προσφέρει πολλές ιδέες για χειροτεχνίες. Είτε θέλετε να κάνετε μια δημιουργική διακόσμηση μόνοι σας είτε απλά να διασκεδάσετε, μπορείτε να φτιάξετε όμορφα πασχαλινά αυγά με παιδιά. Λίγα χρωματιστά αυγά είναι τέλεια ως διακόσμηση για το διαμέρισμα, επειδή δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Τα παιδιά φτιάχνουν τρισδιάστατα πασχαλινά αυγά από χαρτί

Πασχαλινό μπιφτέκι αυγών με παιδιά διπλώστε οδηγίες γιρλάντας από χαρτί

Τα παιδιά στο νηπιαγωγείο αρέσκονται στο χαρτί και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν υπέροχες χειροτεχνίες για το Πάσχα. Εδώ θα βρείτε μια ωραία ιδέα για τρισδιάστατα πασχαλινά αυγά με τα οποία μπορείτε να φτιάξετε πασχαλινές ετικέτες για τον Πασχαλινό θάμνο ή μια όμορφη γιρλάντα. Για αυτό το έργο DIY, θα χρειαστείτε χαρτί με σχέδια με οποιονδήποτε αριθμό σχεδίων, κόλλας, βελόνας και κλωστή.

Χειροτεχνίες με παιδιά για το Πάσχα – ιδέες για φουσκωμένα πασχαλινά αυγά

Χειροτεχνίες με αυγά φελιζόλ για το Πάσχα – δημιουργικές ιδέες και προτάσεις για πολύχρωμες πασχαλινές διακοσμήσεις

Φτιάχνοντας αυγά – 13 διασκεδαστικές ιδέες για χειροτεχνίες του Πάσχα με παιδιά

Tinker 3D Πασχαλινά αυγά – Οδηγίες

Χειροτεχνία Πασχαλινά αυγά με παιδιά 3d αυγά γιρλάντα από αυγά οδηγίες

Πρώτα πρέπει να φτιάξετε ένα πρότυπο αυγού και να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε πολλά μικρά αυγά από το χαρτί με μοτίβο. Για κάθε τρισδιάστατο πασχαλινό αυγό χρειάζεστε πέντε τέτοια αυγά από χαρτί. Για να πλαισιώσετε το σχέδιο, διπλώστε τα πέντε αυγά χαρτιού στο μισό και κολλήστε τις πίσω πλευρές μεταξύ τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βελόνα και το νήμα για να διαμορφώσετε τα τελειωμένα αυγά του Πάσχα σε μια όμορφη γιρλάντα.

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά από κατασκευαστικό χαρτί με παιδιά στο νηπιαγωγείο

Tinker Πασχαλινά αυγά με παιδιά και νήπια χρωματιστό χαρτί κατασκευής

Τα παιδιά εξακολουθούν να κάνουν χειροτεχνίες στο νηπιαγωγείο με χαρτόνι και χαρτί. Μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμα πασχαλινά αυγά με παιδιά από χαρτί και διάφορα διακοσμητικά της επιλογής σας. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε μερικά πολύχρωμα φύλλα χαρτιού σε σχήμα αυγού και ετοιμάστε κόλλα και διακοσμητικά στοιχεία.

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά και διακοσμήστε με πομ-πομ

Πασχαλινό-αυγό-τσιμπώντας-με-παιδιά-κομμένα-στολίζουν

Οι πομπόν είναι μικρές χνουδωτές μπάλες που είναι τέλειες για χειροτεχνίες του Πάσχα με παιδιά. Αυτό επιτρέπει στα πιτσιρίκια να διακοσμούν δημιουργικά τα χάρτινα αυγά του Πάσχα. Για το σκοπό αυτό, πάρτε χρωματιστά πομπόν σε διαφορετικά μεγέθη για να δημιουργήσετε παιχνιδιάρικα σχέδια αυγών του Πάσχα με τα παιδιά.

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά με παιδιά και διακοσμήστε το διαμέρισμα

Πασχαλινά-αυγά-μαστορέματα-με-παιδιά-πασχαλινά-διακοσμητικά-πομπόνια

Τα DIY πασχαλινά αυγά από κατασκευαστικό χαρτί είναι τέλεια ως ατμοσφαιρική διακόσμηση για το διαμέρισμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε τους τοίχους στο σαλόνι, το παιδικό δωμάτιο ή στο κλιμακοστάσιο. Τα παιδιά μπορούν επίσης να σχεδιάσουν τα πασχαλινά αυγά που φτιάχνουν τα παιδιά ως δώρα για τους παππούδες τους.

Υλικά για τη διακόσμηση πασχαλινών αυγών από χαρτί

Πασχαλινό-αυγό-τσιμπήματα-με-παιδιά-χαρτί-πολύχρωμες-διακοσμήσεις-ιδέες

Τα πομπόμ είναι απλώς μια ιδέα για τη διακόσμηση των χάρτινων πασχαλινών αυγών. Ωστόσο, άλλα υλικά είναι επίσης κατάλληλα ως διακόσμηση, όπως πολύχρωμα κουμπιά, καθαριστικά σωλήνων, πολύχρωμο βαμβάκι ή κομμάτια χαρτιού. Είναι σημαντικό μόνο τα επιλεγμένα υλικά να μπορούν να κολληθούν στο χαρτί.

Διακοσμήστε τα πασχαλινά αυγά από χαρτόνι

Πασχαλινό-αυγό-τσιμπώντας-με-παιδιά-διακοσμητικό-μεγάλο-πασχαλινό-αυγό-χαρτί

Τα παιδιά είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσουν πολύ όταν κολλούν μικρές λεπτομέρειες σε μεγαλύτερες επιφάνειες. Επομένως, μπορείτε να κόψετε χρωματιστό χαρτί σε διαφορετικά χρώματα σε μικρά κομμάτια και να τα χρησιμοποιήσετε ως διακόσμηση για πασχαλινά αυγά από χαρτόνι. Τα πιτσιρίκια μπορούν να δημιουργήσουν μόνοι τους οποιοδήποτε μοτίβο και να φτιάξουν πολύχρωμα πασχαλινά αυγά.

Tinker Πασχαλινά μενταγιόν ως Πασχαλινά αυγά με παιδιά

Πασχαλινό-αυγό-μαστίγιο-με-παιδιά-πασχαλινό-τρέιλερ-παιδάκια-τσίμπημα-χαρτί

Μπορείτε να τρυπήσετε τα καλύτερα σχέδια αυγών του Πάσχα με μια τρύπα και να τα σχεδιάσετε ως πασχαλινές ετικέτες. Περάστε ένα άλλο νήμα ή κορδόνι μέσα από την τρύπα και παίρνετε μια ωραία διακόσμηση για να κλείσετε.

Τα παιδιά φτιάχνουν δημιουργικά τρισδιάστατα πασχαλινά αυγά από χαρτί

Πασχαλινά αυγά-τσιμπήματα-με-παιδιά-χρωματιστά-χρωματιστά-λωρίδες χαρτιού

Πολλές όμορφες χειροτεχνίες του Πάσχα μπορούν να δημιουργηθούν με τα παιδιά χωρίς χαρτί. Για αυτήν την ιδέα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε στο παιδί ένα φύλλο έγχρωμου χαρτιού και χρωματιστά μολύβια, λάμψη και χρώμα. Αφήστε το παιδί να ζωγραφίσει το χαρτί με όποιο μοτίβο του αρέσει και στη συνέχεια κόψτε το φύλλο σε ίσες λωρίδες.

Φτιάξτε ένα πασχαλινό αυγό από λωρίδες χαρτιού

Πασχαλινό-αυγό-τσιμπημένο-με-παιδιά-χαρτί-αυγό-παρασκευή-ιδέα-παιδιά

Τώρα ανοίξτε μια τρύπα στα δύο άκρα κάθε λωρίδας με τη διάτρηση της οπής. Στη συνέχεια, τοποθετήστε όλες τις λωρίδες η μία πάνω στην άλλη, έτσι ώστε οι οπές να ευθυγραμμιστούν. Χρησιμοποιήστε κλιπ μοτίβου για να κρατήσετε τις λωρίδες χαρτιού στη θέση τους στο επάνω και κάτω μέρος. Τώρα απλά αραδιάστε τις λωρίδες για να δημιουργήσετε σχήμα αυγού και το πασχαλινό αυγό είναι έτοιμο.

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά με μικρά παιδιά από αφρώδες ελαστικό

Πασχαλινά-αυγά-τσιμπήματα-με-παιδιά-χαρτί-δημιουργικά-αυγά-νεοσσοί

Μια καλή εναλλακτική λύση για το χρωματιστό χαρτί για χειροτεχνίες είναι το αφρώδες ελαστικό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να διακοσμήσετε όμορφες χειροτεχνίες του Πάσχα με τα παιδιά. Αυτά τα πασχαλινά αυγά με νεοσσούς, τα οποία μπορούν να ανοίξουν με τη βοήθεια ενός δείγματος κλιπ, είναι μια διασκεδαστική ιδέα χειροτεχνίας για το Πάσχα.

Διακοσμήστε πλαστικά αυγά με την τεχνική της χαρτοπετσέτας

Πασχαλινό-αυγό-τσίμπημα-με-παιδιά-χαρτί-μάσκα-πάστα-χρωματιστό-χαρτί

Για την παρασκευή πασχαλινών αυγών με παιδιά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν απλά πλαστικά αυγά και να διακοσμηθούν με διάφορες τεχνικές. Σε αυτή την περίπτωση, η τεχνική της χαρτοπετσέτας είναι μια κατάλληλη ιδέα. Με κόλλα με βάση το νερό και πολύχρωμες χαρτοπετσέτες μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμα πασχαλινά αυγά με παιδιά και να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα διακοσμητικό καλάθι πασχαλινών αυγών.

Φτιάξτε πολύχρωμα πασχαλινά αυγά

Πασχαλινό-αυγό-μαστίγιο-με-παιδιά-διακόσμηση-πλαστικό-αυγά-ντεκουπάζ

Για αυτό το έργο DIY, χρησιμοποιήστε όμορφες χαρτοπετσέτες με διαφορετικά σχέδια για να κάνετε τα αυγά όσο το δυνατόν πιο δημιουργικά και πολύχρωμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φουσκωτά αυγά αντί για πλαστικά αυγά. Είναι πιο εύκολο να διακοσμηθούν και είναι τέλεια ως διακόσμηση για το πασχαλινό μπουκέτο.

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά από χαρτί μάσκα με παιδιά

Πασχαλινό-αυγό-μαστίγιο-με-παιδιά-μπιφτέκι-χαρτί-μασέ-αυγά-μπαλόνια

Μια άλλη δημοφιλής μέθοδος χειροτεχνίας με παιδιά για το Πάσχα είναι το χαρτομάντιλο. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να φτιάξετε πασχαλινά αυγά και να τα διακοσμήσετε όπως θέλετε. Χρειάζεστε μικρά μπαλόνια ή μπαλόνια νερού, πάστα ταπετσαρίας και χαρτί.

Κατασκευάστε και διακοσμήστε πασχαλινά αυγά από χαρτί

Πασχαλινά-αυγά-τσίμπημα-με-παιδιά-χαρτομάσχαρο-αυγά-τσίμπημα-ιδέα-Πάσχα

Όταν φουσκώνετε τα μικρά μπαλόνια νερού, αποκτούν καλό σχήμα αυγού. Στη συνέχεια, μπορείτε να το καλύψετε με χαρτί και να το διακοσμήσετε όπως θέλετε μετά το χρόνο στεγνώματος. Μην ξεχάσετε να σπάσετε το μπαλόνι και στη συνέχεια να το αφαιρέσετε.

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά με παιδιά, χαρτοπετσέτα-τεχνική-πολύχρωμα-αυγά-μπιφτέκια

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά με παιδιά από κλωστές

Πασχαλινά-αυγά-μαστορέματα-με-παιδιά-μεγάλα-αυγά-μαλλί-τσιμπήματα-ιδέες

Ένα άλλο δημοφιλές υλικό για την παρασκευή πασχαλινών αυγών με παιδιά είναι το μαλλί. Τόσο τα μεγάλα όσο και τα μικρά αυγά μπορούν να φτιαχτούν από λίγο νήμα και να χρησιμοποιηθούν ως πασχαλινές διακοσμήσεις. Για να φτιάξετε αυτά τα όμορφα πασχαλινά αυγά με τα μικρά, χρειάζεστε μπαλόνια στα επιθυμητά μεγέθη, πολύχρωμες μπάλες από μαλλί και πάστα.

Πώς να φτιάξετε πασχαλινά αυγά από μαλλί – Οδηγίες

Πασχαλινό-αυγό-τσίμπημα-με-παιδιά-μαλλί-νήματα-μπαλόνια-μπιφτέκια

Πρώτα απ ‘όλα, εσείς ή τα παιδιά πρέπει να φουσκώσετε όσα μπαλόνια χρειάζεστε για διακόσμηση ή δώρα. Στη συνέχεια, η πάστα προετοιμάζεται σε ένα μπολ. Με λίγο αλεύρι και νερό, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μόνοι σας την πάστα αντί να την αγοράσετε. Τώρα βυθίστε το μαλλί στην πάστα, πιέστε το και τυλίξτε το γύρω από το μπαλόνι. Όσο πιο σπάγκο εφαρμόζετε, τόσο πιο πυκνό θα είναι το πασχαλινό αυγό. Αφήστε τα μπαλόνια να στεγνώσουν για περίπου 4 ώρες ή όλη τη νύχτα και μόνο τότε αφήστε τα να σκάσουν. Αυτό που μένει είναι τα χειροποίητα πασχαλινά αυγά σας.

Tinker Πασχαλινά αυγά με ένα δώρο

Πασχαλινά αυγά-τσίμπημα-με-παιδιά-νήματα-αυγά-έκπληξη-νεοσσοί

Τα παιδιά λατρεύουν τις εκπλήξεις, οπότε μπορείτε να κρύψετε μικρές φιγούρες ή γλυκά στα μάλλινα πασχαλινά αυγά. Βάλτε τα μικρά πράγματα στα μπαλόνια πριν φουσκώσουν και τα παιδιά δεν θα τα βρουν μέχρι να σκάσουν. Το να φτιάχνεις λοιπόν πασχαλινά αυγά με παιδιά είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό, ειδικά για τα μικρά.

Φτιάξτε απλά πασχαλινά αυγά με παιδιά

Πασχαλινά-αυγά-τσίμπημα-με-παιδιά-χαρτόνι-μαλλί-μπιφτέκια-ιδέα-παιδιά

Με ένα κουτί από χαρτόνι σε σχήμα αυγού και χρωματιστό μαλλί, μπορείτε να φτιάξετε πολύ απλά πασχαλινά αυγά με τα παιδιά. Απλά επικαλύψτε το χαρτόνι με κόλλα και τυλίξτε το με το μαλλί. Αυτό το έργο DIY είναι επίσης κατάλληλο για μικρότερα παιδιά.

Σχεδιάστε πλαστικά αυγά με παιδιά

tinkering-easter-eggs-with-children-wrapping-easter-eggs-thread

Αντί να φτιάξετε ολόκληρα πασχαλινά αυγά με παιδιά, μπορείτε να αρωματίσετε απλά πλαστικά αυγά με μια δημιουργική τεχνική. Χρειάζεστε ακόμα μια καλή κόλλα και κλωστή σε διαφορετικά χρώματα, για παράδειγμα νήμα αρτοποιού.

Φτιάξτε όμορφα πασχαλινά αυγά από πλαστικά αυγά με παιδιά

Πασχαλινό-αυγό-μαστίγιο-με-παιδιά-οδηγίες-πλαστικό-αυγό-νήμα

Ακολουθούν οι οδηγίες για την παρασκευή αυτών των δημιουργικών αυγών του Πάσχα. Θα πρέπει απλά να καλύψετε το πλαστικό αυγό με κόλλα και να το τυλίξετε με το νήμα. Με πολλά διακοσμημένα αυγά μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα πασχαλινά καλάθια και να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά για το Πάσχα.

Διακοσμήστε αυγά από φελιζόλ

Πασχαλινά αυγά-τσίμπημα-με-παιδιά-νήματα-μαλλί-φελιζόλ αυγά

Αντί για πλαστικά αυγά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυγά από φελιζόλ. Είναι ελαφριά και μπορούν να διακοσμηθούν με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά την τεχνική του μαλλιού, αλλά σε αυτή την περίπτωση πρέπει να τυλίξετε τα αυγά πιο σφιχτά για να κρύψετε το φελιζόλ.

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά με παιδιά και ενσωματώστε τα στο πασχαλινό στολισμό

Πασχαλινά-αυγά-τσιμπήματα-με-παιδιά-δημιουργικά-Πασχαλινά-διακοσμητικά-φτιάξτε μόνοι σας

Μπορείτε να ενσωματώσετε τα πασχαλινά αυγά που φτιάχνονται από τα παιδιά στη διακόσμηση του Πάσχα σχεδιάζοντας ένα πασχαλινό καλάθι.

Δημιουργικά σχεδιασμένα αυγά από φελιζόλ

Πασχαλινά-αυγά-τσίμπημα-με-παιδιά-φελιζόλ-στολίζουν-αυγά-κουμπιά

Εδώ θα βρείτε μια άλλη ωραία ιδέα για να φτιάξετε πασχαλινά αυγά με παιδιά. Τα πιτσιρίκια μπορούν να διακοσμήσουν το αυγό πολυστυρολίου με πολύχρωμα κουμπιά και καρφίτσες. Τέλος, δέστε ένα ωραίο φιόγκο στην κορυφή και τελειώσατε.

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά με παιδιά χρησιμοποιώντας υφασμάτινες κορδέλες

Πασχαλινά-αυγά-τσίμπημα-με-παιδιά-φελιζόλ-στολίζουν-σατέν-κορδέλα-πολύχρωμα

Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα μεγάλο φελιζόλ με μεγαλύτερα παιδιά με έναν πραγματικά δημιουργικό τρόπο με τη βοήθεια πολύχρωμων υφασμάτινων κορδελών. Οι ταινίες είναι απλά κολλημένες πάνω στο φελιζόλ έτσι ώστε να καλύπτεται πλήρως. Ο δημιουργικός σχεδιασμός ολοκληρώνεται με ένα φιόγκο στην κορυφή.

Διακοσμήστε τα πασχαλινά αυγά με μαργαριτάρια

Πασχαλινά-αυγά-τσίμπημα-με-παιδιά-διακοσμούν-χάντρες-πασχαλινό-αυγό-καλάθι

Τα πασχαλινά αυγά από πλαστικό ή φελιζόλ μπορούν να διακοσμηθούν κομψά με μια όμορφη κορδέλα από μαργαριτάρι. Μπορείτε να βάψετε τα αυγά σε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε πρώτα και στη συνέχεια να κολλήσετε την ταινία μαργαριταριού πάνω τους με το πιστόλι ζεστής κόλλας.

Τα παιδιά φτιάχνουν πασχαλινά αυγά από τσόχα

Πασχαλινό-αυγό-τσιμπώντας-με-παιδιά-τσόχα-ράψιμο-Πασχαλινό-αυγό-καλάθι-μπιφτέκι

Τα όμορφα πασχαλινά αυγά μπορούν επίσης να γίνουν από τσόχα ως διακοσμητικά για το Πάσχα. Δεδομένου ότι οι φιγούρες υποτίθεται ότι ήταν ραμμένες από τσόχα, τα παιδιά σε αυτό το έργο μπορούν να βοηθήσουν να κόψουν τα σχήματα.

Φτιάξτε πολύχρωμα πασχαλινά αυγά από μαλλί προβάτου με παιδιά

μύκητα-πασχαλινά-αυγά-με-παιδιά-τσιγκούνη-μαλλί-μπαλάκια-αυγά

Εάν βυθίσετε το πρόβειο μαλλί σε ένα μπολ με χλιαρό νερό και σαπούνι για χειροτεχνίες, μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο σχήμα αυγού από αυτό. Με μαλλί διαφόρων χρωμάτων, μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμα πασχαλινά αυγά με παιδιά με αυτόν τον τρόπο.