Πάσχα & Άνοιξη

Κάνοντας μια φωλιά του Πάσχα ως μια όμορφη διακόσμηση για το Πάσχα – 22 δημιουργικές ιδέες

Πασχαλινή φωλιά tinker paper mache-easter-φωλιές-μίνι-πασχαλινά αυγά

Τα πασχαλινά καλάθια και οι φωλιές του Πάσχα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βάλετε τα πασχαλινά αυγά με έντονα χρώματα στο προσκήνιο. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε μόνοι σας ένα όμορφο από απλά υλικά Tinker Πασχαλινό καλάθι και χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε το τραπέζι για το Πάσχα. Πολλές ιδέες και συμβουλές για τα υλικά, καθώς και μερικές απλές οδηγίες για το μπέρδεμα μπορείτε να βρείτε στο άρθρο.

Φτιάξτε ένα δημιουργικό Πασχαλινό καλάθι

Πασχαλινή φωλιά tinker Πασχαλινή φωλιά diy χαρτί λωρίδες χαρτί mache

Η κατασκευή φωλιών του Πάσχα είναι εύκολη και σίγουρα πολύ διασκεδαστική. Μπορείτε να βρείτε πρωτότυπα σχέδια μόνοι σας και να φτιάξετε δημιουργικές φωλιές του Πάσχα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα DIY πασχαλινό καλάθι για να εμφανίσετε τα όμορφα πασχαλινά αυγά και ως μέρος της διακόσμησης του τραπεζιού για το Πάσχα. Οι σπιτικές φωλιές του Πάσχα ταιριάζουν επίσης ως ιδέα δώρου και είναι σίγουρα πολύ δημοφιλείς στους φίλους και την οικογένεια.

Φτιάξτε μια πασχαλινή φωλιά από φυσικά υλικά

Πασχαλινή φωλιά tinker φυσικά υλικά-κλαδιά-κλαδιά-βρύα-πασχαλινά αυγά

Οι φωλιές του Πάσχα από φυσικό υλικό φαίνονται πραγματικά πρωτότυπες. Θυμίζουν όμορφες φωλιές πουλιών και δίνουν στο δωμάτιο μια φυσική πινελιά. Κλαδιά, ραβδιά, βρύα, άχυρο και διάφορα φυτά είναι κατάλληλα ως φυσικά υλικά. Μπορείτε να συλλέξετε όλα αυτά τα υλικά για χειροτεχνίες λίγο πριν στη φύση και να τα αφήσετε να στεγνώσουν στο σπίτι.

Φτιάξτε πράσινες φωλιές του Πάσχα

Πασχαλινή φωλιά πασχαλινές φωλιές-φυσικά υλικά-πράσινα-φυτά-πασχαλινά αυγά

Με μικρά φυτά από την προμήθεια του ανθοπωλείου μπορείτε να φτιάξετε ένα φρέσκο ​​πασχαλινό καλάθι και να δημιουργήσετε μια φυσική ατμόσφαιρα στο σπίτι. Ένα δημοφιλές φυτό για αυτόν τον σκοπό είναι αυτό που είναι γνωστό ως gypsophila. Τα μικροσκοπικά λευκά λουλούδια αναδεικνύουν τα πολύχρωμα πασχαλινά αυγά ιδιαίτερα καλά και δημιουργούν μια φρέσκια ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.

Φτιάξτε ένα απλό πασχαλινό καλάθι

Πασχαλινή φωλιά tinker φυσικό υλικό-φωλιά ινών καρύδας-αυγά Πάσχα

Ένα πασχαλινό καλάθι για πασχαλινά αυγά είναι επίσης πολύ εύκολο να γίνει χρησιμοποιώντας μόνο ένα υλικό. Τα υλικά που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό είναι αυτά που μπορούν εύκολα να υποστούν επεξεργασία με τα χέρια σας και να διαμορφωθούν σε στρογγυλό σχήμα. Με ίνες καρύδας, για παράδειγμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό πασχαλινό καλάθι και να βάλετε τα πασχαλινά αυγά στο προσκήνιο.

Οδηγίες – φτιάξτε ένα Πασχαλινό καλάθι από φυσικά υλικά

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-πουλί-φωλιά-διακόσμηση-κάνε-μόνος-σου-υλικά-οδηγίες

Μπορούν επίσης να κατασκευαστούν πιο περίτεχνες φωλιές του Πάσχα από φυσικά υλικά, τα οποία είναι το τέλειο συμπλήρωμα της ανοιξιάτικης διακόσμησης. Για αυτό το έργο, θα χρειαστείτε ένα συρμάτινο δαχτυλίδι, λίγο βρύα, ιτιά μουνί, ένα ρολό από σύρμα χειροτεχνίας και κλαδιά. Πρώτον, τα βρύα και τα κλαδιά είναι συνυφασμένα με τον δακτύλιο σύρματος και δένονται με σύρμα χειροτεχνίας. Στη συνέχεια, η βάση σχεδιάζεται με την ιτιά μουνί.

Διακοσμήστε το Πασχαλινό καλάθι με ανοιξιάτικα λουλούδια

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-άνοιξη-διακόσμηση-λουλούδι-οδηγίες-φωλιά πουλιών

Για να προσθέσετε λίγο χρώμα στη φωλιά, μπορείτε να συμπεριλάβετε μερικά ανοιξιάτικα λουλούδια τοποθετώντας τα σε μικρά γυάλινα μπουκάλια με νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια φωλιά του Πάσχα ως φωλιά πουλιών για μια πολύχρωμη ανοιξιάτικη διακόσμηση μέσα ή έξω.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα φυσικό Πασχαλινό καλάθι

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-φυσικά-υλικά-κλαδιά-Πάσχα-φωλιά-φτιάξτε μόνοι σας

Αν φτιάξετε μόνοι σας το Πασχαλινό καλάθι, μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας το μέγεθος και τα υλικά. Μπορείτε να φτιάξετε πολλά μικρά ή ένα μεγάλο πασχαλινό καλάθι. Στα παρακάτω θα σας δείξουμε πώς μπορεί να γίνει ένα φυσικό πασχαλινό καλάθι από κλαδιά και σύρμα χειροτεχνίας. Είναι καλύτερο να συλλέξετε πράσινα κλαδιά για αυτό το έργο επειδή είναι πιο εύκολο να λυγίσουν. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τέτοια κλαδιά, βυθίστε τα παλαιότερα στο νερό και θα γίνουν πιο εύκαμπτα.

DIY Πασχαλινό καλάθι από κλαδιά

Πασχαλινή-φωλιά-μπερδεμένη-οδηγίες-δέσιμο-Πασχαλινή-φωλιά-κλαδιά

Αρχικά, κάντε αρκετούς κύκλους διαφορετικών μεγεθών από τα κλαδιά. Οι μικρότεροι κύκλοι είναι για τη βάση και οι μεγαλύτεροι για την άκρη της φωλιάς. Στη συνέχεια, συνδέστε τα μεμονωμένα κλαδιά μεταξύ τους με το σύρμα χειροτεχνίας μέχρι να πάρετε το καλάθι του Πάσχα που θέλετε. Με αυτό το DIY έργο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό πασχαλινό καλάθι, επειδή ο σχεδιασμός της τελικής διακόσμησης εξαρτάται από τα κλαδιά που έχετε συλλέξει και την δεξιοτεχνία σας με αυτά.

Φτιάξτε φωλιά του Πάσχα με βρύα

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-οδηγίες-βρύα-γουργούρισμα-στριφογύρισμα-αλουμινένιο-αλουμινόχαρτο-πρότυπο

Το βρύα είναι ένα άλλο δημοφιλές υλικό για την κατασκευή φωλιών για πουλιά και Πάσχα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι βρύων που είναι κατάλληλοι για αυτό. Εδώ θα βρείτε οδηγίες για να φτιάξετε ένα πασχαλινό καλάθι φτιαγμένο από το λεγόμενο βρύο της ζούγκλας. Ως πρότυπο, ένα μπολ από αλουμινόχαρτο κονκερώνεται με τη βοήθεια ενός μικρού μπολ.

Φτιάξτε μια φωλιά του Πάσχα ως φωλιά πουλιών – οδηγίες

πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-diy-πασχαλινή διακόσμηση-βρύα-κόλλα-ζεστή κόλλα

Το βρύα τυλίγεται πρώτα με ένα κορδόνι και μετά κολλάται στο εξωτερικό του μπολ από αλουμινόχαρτο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιστόλι κόλλας για κόλληση. Όταν η κάτω πλευρά είναι έτοιμη, πρέπει τώρα να αφαιρέσετε τη φωλιά από το μπολ και να κολλήσετε ξανά βρύα στο εσωτερικό του μπολ, έτσι ώστε το αλουμινόχαρτο να καλυφθεί εντελώς. Τέλος, διακοσμήστε το τελειωμένο καλάθι του Πάσχα με πράσινο βρύο και άλλα φυσικά υλικά της επιλογής σας.

Φτιάξτε πασχαλινές φωλιές και διακοσμήστε το διαμέρισμα

πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-μικρή-μεγάλες-ιδέες-πασχαλινή διακόσμηση-πασχαλινές φωλιές

Οι φωλιές του Πάσχα σε διαφορετικά μεγέθη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πασχαλινά αυγά καθώς και για μικρά γλυκά για τα παιδιά. Είναι επίσης τέλεια ως πρωτότυπη διακόσμηση για το Πάσχα και την άνοιξη, που σίγουρα θα φέρει καλή διάθεση.

Ιδέες διακόσμησης για το Πασχαλινό καλάθι

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-στολίζω-πασχαλινά αυγά-πεταλούδες-ανοιξιάτικο μοτίβο

Θα θέλατε να φτιάξετε ένα όμορφο πασχαλινό καλάθι και να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος της ανοιξιάτικης διακόσμησης, τότε μπορείτε να διακοσμήσετε τη φωλιά με πολύχρωμα ανοιξιάτικα μοτίβα. Μπορείτε να φτιάξετε πεταλούδες και χρωματιστά λουλούδια από οποιοδήποτε υλικό και να τα χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το Πασχαλινό καλάθι.

Φτιάξτε ένα μίνι πασχαλινό καλάθι

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-μίνι-Πάσχα-φωλιά-πλαστικό-αυγό-βρύα-μικροσκοπικό-αυγό

Οι φωλιές του Πάσχα είναι ιδιαίτερα διακοσμητικές και προσκαλούν τη φύση στο σπίτι. Μπορείτε να φτιάξετε μίνι πασχαλινές φωλιές σε μικρά αντικείμενα, όπως πλαστικά αυγά, και να φτιάξετε μόνοι σας δημιουργικά κρεμαστά διακοσμητικά. Χρησιμοποιήστε μικρά μπαστούνια, λουλούδια και βρύα για αυτό.

Φτιάξτε μια μικρή φωλιά του Πάσχα ως διακόσμηση τραπεζιού

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-χαρτί-μάσα-χαρτί-λωρίδες-διακόσμηση τραπεζιού

Θα θέλατε να δημιουργήσετε μια δημιουργική διακόσμηση τραπεζιού για το Πάσχα, τότε μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο πασχαλινό καλάθι για κάθε επισκέπτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνική mache paper για χειροτεχνίες με χαρτί και να φτιάξετε μόνοι σας δημιουργικές φωλιές του Πάσχα. Για αυτό το έργο DIY χρειάζεστε αρκετές λωρίδες χαρτιού, μικρά μπολ ως πρότυπα χειροτεχνίας, μεμβράνη και επικόλληση ταπετσαρίας.

Χειροποίητα χαρτομάντηλα Πασχαλιές φωλιές με παιδιά

Πασχαλινή φωλιά-tinker-diy-easter φωλιά-χαρτί mache-χαρτί-λωρίδες-οδηγίες

Αυτή η τεχνική είναι πολύ απλή και μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα πασχαλινό καλάθι με τα παιδιά. Αρχικά, ετοιμάστε τις λωρίδες χαρτιού και επικολλήστε και τυλίξτε τα κελύφη με μεμβράνη. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα μπολ με το κάτω μέρος προς τα πάνω, βυθίστε το χαρτί στην κόλλα και κολλήστε το στην κάτω πλευρά των μπολ. Επαναλάβετε μέχρι να καλυφθούν όλες οι πλευρές. Αφήστε τις φωλιές του Πάσχα να στεγνώσουν όλη τη νύχτα, βάψτε τις όπως θέλετε και στη συνέχεια γεμίστε τις με πασχαλινό γρασίδι και πασχαλινά αυγά.

Φτιάξτε δημιουργικές φωλιές του Πάσχα με μπαλόνια

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-μπαλονάκι-χαρτί μάσκα-Πασχαλινή καλαθοθήκη-ιδέα

Με την τεχνική του mache χαρτιού μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα μεγάλο πασχαλινό καλάθι με μπαλόνι. Για να γίνει αυτό, το μπαλόνι φουσκώνει, καλύπτεται με χαρτί και στη συνέχεια το σκάει. Το μέγεθος του πασχαλινού καλαθιού σε αυτή την περίπτωση εξαρτάται από το πόσο έχετε φουσκώσει το μπαλόνι.

Φτιάξτε ένα πασχαλινό καλάθι από απλά υλικά

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-χαρτοσακούλες-ξυλάκια-κλαδιά-απλά

Δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα όταν φτιάχνετε φωλιές του Πάσχα. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετατρέψετε απλές καφέ χάρτινες σακούλες σε όμορφες φωλιές του Πάσχα, τυλίγοντας τις τσάντες προς τα κάτω και τσακίζοντάς τες λίγο. Στη συνέχεια, τυλίξτε απλά μερικά κλαδιά και μπαστούνια από τον κήπο γύρω του και το απλό καλάθι του Πάσχα είναι έτοιμο.

Φτιάξτε Πασχαλινές φωλιές από χαρτί

φωλιά του Πάσχα

Μπορείτε επίσης να διπλώσετε μικρές φωλιές του Πάσχα για διακοσμήσεις τραπεζιού από χαρτί. Ένα πασχαλινό καλάθι origami είναι ιδανικό για τις κάρτες του τόπου για το Πάσχα. Μπορείτε επίσης να βάλετε μια μικρή καραμέλα για τους επισκέπτες.

Φτιάξτε ένα απλό Πασχαλινό καλάθι από ένα κουτί αυγών

Πάσχα-φωλιά-τσίμπημα-αυγό-χαρτοκιβώτιο-στολίζουν-ιδέες-χαρούμενο-Πάσχα

Εάν θέλετε να φτιάξετε ένα φθηνό καλάθι για το Πάσχα, το κουτί από τα αυγά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό. Με λίγο χρώμα και διακόσμηση, τα απλά κουτιά αυγών μπορούν να μετατραπούν σε όμορφες φωλιές του Πάσχα. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα τέτοιο πασχαλινό καλάθι ξεχωριστά και είναι τέλειο ως μικρό δώρο για το Πάσχα.

Γεμίστε το πασχαλινό καλάθι από το κουτί αυγών με γλυκά

Πασχαλινή φωλιά-χαρτοκιβώτιο αυγών-κουτί αυγών-μπογιά-πασχαλινό λαγουδάκι-γλυκά

Για να φτιάξετε ένα πασχαλινό καλάθι από χαρτοκιβώτιο αυγών, πρέπει πρώτα να διακοσμήσετε το κουτί και στη συνέχεια να το γεμίσετε με πασχαλινά αυγά και καραμέλες. Με λίγο πασχαλινό γρασίδι ή χρωματιστό χαρτί από κάτω, το κουτί αυγών μοιάζει με ένα πραγματικό πασχαλινό καλάθι.

Φτιάξτε Πασχαλινές φωλιές από χαρτόνι

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-ανακύκλωση-Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-ιδέες-χαρτόνι-παιδιά

Αντί για κουτιά αυγών, μπορείτε επίσης να φτιάξετε το πασχαλινό καλάθι με παλιά χάρτινα μπολ από φρούτα. Μπορούν να διακοσμηθούν με λάμψη, χρώμα και άλλα διακοσμητικά της επιλογής σας και να γίνουν αμέσως ατμοσφαιρική διακόσμηση για το Πάσχα και την άνοιξη.

Φτιάξτε Πασχαλινή φωλιά με κλωστή

Πασχαλινή φωλιά-τσιμπητής-δημιουργικός-τσιμπητής-ιδέα-νήμα-Πάσχα-φωλιά-τσίμπημα

Παρόμοια με τις φωλιές του Πάσχα από χαρτί, μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια αυθεντική φωλιά του Πάσχα με νήμα ή μαλλί. Για να γίνει αυτό, το κάτω μέρος ενός μπολ οποιουδήποτε μεγέθους καλύπτεται με αλουμινόχαρτο ως πρότυπο και στη συνέχεια κολλάται με νήμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κόλλα χαρτοπετσέτας εδώ ως κόλλα.

Διακόσμηση τραπεζιού με αστέρι του Πάσχα

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-τραπέζι-διακόσμηση-θέση-κάρτα-φελιζόλ-χλόη-φωλιά

Οι φωλιές του Πάσχα είναι μια δημοφιλής ιδέα διακόσμησης για κάρτες θέσεων για το Πάσχα. Μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη διακόσμηση του τραπεζιού και οι καλεσμένοι μπορούν να τα κρατήσουν ως ένα μικρό δώρο μετά το πάρτι. Ακολουθούν οδηγίες για την κατασκευή Πασχαλινού καλαθιού με γρασίδι.

Φτιάξτε μίνι πασχαλινές φωλιές από χαρτί

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-χαρτί-γρασίδι-Πασχαλινή φωλιά-diy-οδηγίες

Χρειάζεστε ανοιχτό πράσινο και σκούρο πράσινο χαρτί που κόβετε σε μακρόστενες λωρίδες. Στη συνέχεια, κόψτε το χαρτί σαν γρασίδι με το ψαλίδι και κάντε έναν κύκλο από αυτό, ώστε να χωρέσει ένα αυγό σε αυτό.

Σχεδιάστε μίνι Πασχαλινές φωλιές ως κάρτες

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-γρασίδι-Πασχαλινή φωλιά-κάρτες-στολίδια τραπεζιού-Πάσχα

Επαναλάβετε αυτό με τη δεύτερη λωρίδα χαρτιού και δέστε ένα φιόγκο με σατέν κορδέλα πάνω του. Τώρα σχεδιάστε τις κάρτες με μικρές λωρίδες έγχρωμου χαρτιού και τοποθετήστε τις σε οδοντογλυφίδες. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε αυγά φελιζόλ είτε φουσκωμένα αυγά Πάσχα για να γεμίσετε τις φωλιές του Πάσχα.

Φτιάξτε μόνοι σας δημιουργικές κάρτες για το Πάσχα

Πασχαλινή φωλιά

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε τέτοιες κάρτες από φυσικό υλικό όπως ένα Πασχαλινό καλάθι. Απλά φτιάξτε μίνι στεφάνια από κλαδιά και κατασκευάστε σύρμα και γεμίστε τα με Πασχαλινό γρασίδι. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το αυγό με την κάρτα τοποθετήστε το και τελειώστε.

Φτιάξτε φωλιά του Πάσχα από χαρτοπετσέτες

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-τραπέζι-διακόσμηση-χαρτοπετσέτες-πτυσσόμενη-Πασχαλινή φωλιά

Αν θέλετε να κάνετε τις διακοσμήσεις τραπεζιού για το Πάσχα ακόμη πιο δημιουργικές, μπορείτε να διπλώσετε τις χαρτοπετσέτες ως πασχαλινό καλάθι. Οι υφασμάτινες χαρτοπετσέτες ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό, επειδή είναι πιο εύκαμπτες και έτσι είναι ευκολότερο να αναπαράγονται πασχαλινά αυγά.

Διπλώστε χαρτοπετσέτες ως πασχαλινό καλάθι

Πασχαλινή φωλιά-χαρτοπετσέτες-πτυχώσεις-Πασχαλινές φωλιές-διακοσμήσεις τραπεζιού-Πάσχα

Εδώ θα βρείτε απλές αναδιπλούμενες οδηγίες για να φτιάξετε πασχαλινό καλάθι από χαρτοπετσέτες. Πρώτα η χαρτοπετσέτα τυλίγεται και στη συνέχεια δένεται σε κόμπο, έτσι ώστε ο χώρος στη μέση να παραμένει κενός. Ένα αυγό του Πάσχα τοποθετείται εκεί και σχεδιάζεται σαν κάρτα θέσης, αν το επιθυμείτε.

Οδηγίες για πασχαλινό καλάθι από χαρτοπετσέτα

Πασχαλινή φωλιά-τσίμπημα-διακόσμηση τραπεζιού-ιδέες-χαρτοπετσέτα-πτυχή-Πασχαλινή φωλιά

Εάν θέλετε να γεμίσετε το Πασχαλινό καλάθι από χαρτοπετσέτες με χορτάρι και γλυκά του Πάσχα, τότε θα πρέπει να είναι λίγο βαθύτερο. Στις εικόνες θα βρείτε μια άλλη οδηγία για το πώς να φτιάξετε τη φωλιά του Πάσχα από χαρτοπετσέτες, τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να γεμίσετε με αυγά ζάχαρης και άλλα γλυκά για το Πάσχα.