Πάσχα & Άνοιξη

Φτιάξτε τις δικές σας πασχαλινές ρυθμίσεις για ανοιξιάτικες διακοσμήσεις με αυτές τις 25 ιδέες

Κάντε πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας παιώνιες-ροζ-πορτοκαλί-πουλερικά-διακόσμηση-πασχαλινά αυγά

Το Πάσχα πλησιάζει και πάλι και ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τα στολίδια για το Πάσχα. Φυσικά, υπάρχει ένας άπειρος αριθμός διακοσμητικών ιδεών για το Πάσχα, αλλά έχουν μια πιο ρομαντική και φιλική εμφάνιση από φρέσκα, πολύχρωμα λουλούδια στο τραπέζι, τα οποία μπορούν επίσης να συμβολίσουν υπέροχα την άνοιξη. Αν ψάχνετε για απλές και όμορφες ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα, τότε μπορείτε Κάντε τις πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας. Συγκεντρώσαμε μερικές οδηγίες και έμπνευση για να ακολουθήσετε. Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να κάνετε ρυθμίσεις.

Κάντε όμορφες πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας

Κάντε πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας πασχαλινές ιδέες χειροτεχνίας-πασχαλινές διακοσμήσεις-τραπέζι

Όταν κάνετε πασχαλινές ρυθμίσεις, έχετε διαθέσιμα μια ποικιλία εργαλείων που μπορείτε να βρείτε στο ανθοπωλείο, αλλά και διαδικτυακά. Ο λουλουδάτος αφρός, με τον οποίο δουλεύετε πολύ εύκολα, είναι φυσικά ιδιαίτερα δημοφιλής για τις συνθέσεις λουλουδιών. Διατίθενται επίσης σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μπορούν να κοπούν σε μέγεθος όπως επιθυμείτε, ώστε να μπορείτε να κάνετε ατομικές πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας.

Κάντε τις ρυθμίσεις του Πάσχα μόνοι σας – ιδέες για όλους

Φτιάξτε τις δικές σας πασχαλινές ρυθμίσεις πράσινα-λουλούδια-λευκά-φύση-παιδιά-μπιφτέκια

Την άνοιξη, είναι καλύτερο να κάνετε χειροτεχνίες με φιγούρες και λουλούδια που είναι χαρακτηριστικά αυτής της εποχής του χρόνου. Αλλά φυσικά οι ιδέες για την όμορφη διακόσμηση της άνοιξης μπορούν να υλοποιηθούν με άλλα λουλούδια. Πάνω μπορείτε να δείτε μια διάταξη από λευκά και πράσινα λουλούδια, απλά τοποθετημένα μαζί σαν ένα μπουκέτο σε ένα βάζο. Τώρα θα μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε τέτοιες πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας:

Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές ρυθμίσεις – οδηγίες με αφρό λουλουδιών

Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές ρυθμίσεις γλάστρα-αφρός-υλικά-λουλούδι-diy-οδηγίες

Απλά γεμίστε οποιαδήποτε κατσαρόλα με λουλουδάτο αφρό. Τώρα μπορείτε να μοιράσετε τα λουλούδια όρθια όπως σας αρέσει. Εάν χρησιμοποιείτε πραγματικά λουλούδια για να κάνετε τις δικές σας πασχαλινές ρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να υγράνετε τον αφρό. Αυτό αποθηκεύει το νερό και διατηρεί τα λουλούδια φρέσκα. Ο αφρός λουλουδιών είναι επίσης κατάλληλος για τεχνητά λουλούδια. Τότε το νερό είναι περιττό.

Ιδέες χειροτεχνίας για το Πάσχα με λουλούδια

Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές ρυθμίσεις vintage deco φλιτζάνι καφέ κούτα κίτρινη διάταξη

Ανάλογα με τον τύπο της διάταξης, τα παιδιά σας μπορούν επίσης να βοηθήσουν με χειροτεχνίες την άνοιξη. Εάν τα λουλούδια και άλλα στοιχεία απλώς τοποθετηθούν στον αφρό, το έργο είναι επίσης πολύ καλό για τα μικρά και είναι εγγυημένο ότι θα είναι διασκεδαστικό για αυτούς. Τι λέτε, για παράδειγμα, αρκετές τέτοιες διακοσμημένες vintage κούπες; Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτές τις πασχαλινές ρυθμίσεις μόνος του και αν όλοι σχεδιάσουν ένα φλιτζάνι, η διακόσμηση του τραπεζιού θα τελειώσει πολύ πιο γρήγορα.

Κάντε τις ρυθμίσεις μόνοι σας σε φλιτζάνια

Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές συνθέσεις vinage-cup-διακοσμημένες-τουλίπα-τριαντάφυλλα

Εδώ μπορείτε να δείτε μια εναλλακτική λύση για τον αφρό. Αλλά αν συγκρατεί τα λουλούδια τόσο καλά όσο ο ανθικός αφρός παραμένει αμφισβητήσιμο. Έτσι, μπορείτε απλά να βάλετε ένα μικρό κομμάτι αφρού στο κύπελλο και στη συνέχεια να κολλήσετε λουλούδια σε διαφορετικά χρώματα σε αυτό. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα χρώμα που είναι διαφορετικό από το μοτίβο των φλυτζανιών, έτσι ώστε το μοτίβο και τα λουλούδια να ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Εάν κάνετε τις πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φλιτζάνια.

Φτιάξτε τη δική σας ανοιξιάτικη διακόσμηση για να ταιριάζει με το Πάσχα

Φτιάξτε μόνοι σας μια πρωτότυπη-ρύθμιση-λουλούδι-καρότο-ιδέα

Εάν κάνετε πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από απλά λουλούδια. Οι ρυθμίσεις στις οποίες τα λουλούδια συνδυάζονται με λαχανικά φαίνονται πολύ πρωτότυπα. Αυτό συμβαίνει και σε αυτό το παράδειγμα, για το οποίο εκτός από λουλούδια χρησιμοποιήθηκαν λάχανα Βρυξελλών και καρότα. Θα χρειαστείτε επίσης λουλουδάτο αφρό αν θέλετε να κάνετε μόνοι σας τέτοιες πασχαλινές ρυθμίσεις.

Φτιάξτε πασχαλινές διακοσμήσεις με τη βοήθεια της φύσης

Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές ρυθμίσεις οδηγίες-λουλούδια-λάχανο-καρότα

Εάν θέλετε να εφαρμόσετε ιδέες τέχνης όπως αυτές για το Πάσχα, ο λουλουδάτος αφρός πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από την περιφέρεια του δοχείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τον αφρό στο άνοιγμα. Μην βάζετε τα καρότα μέχρι να φτιάξετε μόνοι σας τις πασχαλινές ρυθμίσεις. Τοποθετήστε τον αφρό στο δοχείο και διακοσμήστε τον με λουλούδια και λαχανάκια Βρυξελλών.

Ιδέα από τουλίπες και παιώνιες

Πασχαλινές-ρυθμίσεις-φτιάξε-μόνος-σου-κίτρινες-τουλίπες-ιδέα-ροζ-παιώνιες-άνοιξη

Οι τουλίπες και οι παιώνιες είναι εξαιρετικές ιδέες για το Πάσχα και την άνοιξη, τις οποίες μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και ως διακόσμηση. Πάνω μπορείτε επίσης να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας εάν δεν έχετε καθόλου floral αφρό στο χέρι. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση εάν σχεδιάζετε ένα έργο τελευταίας στιγμής. Απλά δημιουργήστε ένα πλέγμα από κολλητικές λωρίδες.

Φτιάξτε πασχαλινές διακοσμήσεις με κολλητικές λωρίδες

Κάντε πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας οδηγίες-κόλλα-λωρίδες-πλέγμα-δίσκος

Αφού φτιάξετε μόνοι σας το πλέγμα για την ανοιξιάτικη διακόσμηση, απλώς αρχίστε να μοιράζετε τα λουλούδια σε αυτό. Επίσης, μην ξεχάσετε να βάλετε λίγο νερό στο δοχείο εκ των προτέρων. Η ιδέα με τουλίπες και παιώνιες είναι απλώς ένα παράδειγμα και φυσικά μπορεί να αντικατασταθεί με οποιοδήποτε άλλο λουλούδι. Εάν κάνετε πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας, μη διστάσετε να προσθέσετε μερικά πασχαλινά αυγά.

Διάταξη στο λάχανο

Πασχαλινές ρυθμίσεις-φτιάξε μόνη σου-μπουκέτο-λάχανο-αφρός-πρωτότυπη-ιδέα-τσιμπήματα

Εάν θα θέλατε να κάνετε τις δικές σας πασχαλινές ρυθμίσεις που, εκτός από τον αφρό λουλουδιών, είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από φυσικά υλικά, επιλέξτε λάχανο ως βάζο ή δοχείο. Για να γίνει αυτό, το εσωτερικό του λάχανου είναι κοίλο λίγο. Αλλά μην αφαιρείτε τα εξωτερικά φύλλα. Τώρα βάλτε λουλουδάτο αφρό μέσα και διακοσμήστε το με λουλούδια, κλαδιά, αυγά ή ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Κάντε μόνοι ή πολύχρωμες πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας

Πασχαλινές ρυθμίσεις-κάνε-μόνος-τραπέζι-διακόσμηση-ιδέα-ροζ-χυμώδες-φυτό-μπολ-λουλούδια-βύσμα

Φυσικά, έχετε επίσης μια ελεύθερη επιλογή χρωμάτων όταν σχεδιάζετε μια διακόσμηση για το Πάσχα και κάνετε πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας. Η παραπάνω παραλλαγή, για την οποία χρησιμοποιήθηκε κυρίως το ροζ χρώμα, είναι πολύ ρομαντική και όμορφη. Εδώ και εκεί πράσινες πινελιές κοσμούν τη διάταξη και δημιουργείται μια πολύ κομψή διακόσμηση από διαφορετικά λουλούδια και φυτά.

Ιδέα με κλαδιά

do-it-yourself-easter-arrangements-green-moss-tulips-twigs-pussy willow

Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε μόνοι σας τα δοχεία που φτιάχνετε για πασχαλινές ρυθμίσεις. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα όταν δεν είναι πλέον όμορφο να το κοιτάξεις. Στο παραπάνω παράδειγμα χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικά στοιχεία. Εκτός από λουλούδια και βρύα, ιτιές μασούλες και πασχαλινά αυγά κοσμούν τη διάταξη, δημιουργώντας την εμφάνιση ενός ανοιξιάτικου λιβαδιού.

Σφαιρικές συνθέσεις λουλουδιών

Πασχαλινές ρυθμίσεις-κάνε-μόνος-μπάλα-αφρός-κίτρινο-burghunder-πορτοκαλί-ευγενές

Όπως ήδη αναφέρθηκε, ο λουλουδάτος αφρός έρχεται σε διαφορετικές μορφές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αφρώδη μπάλα, για παράδειγμα, εάν κάνετε τέτοιες πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας. Φυσικά, οποιαδήποτε χρώματα είναι και πάλι κατάλληλα. Χρησιμοποιήστε λουλούδια από τον δικό σας κήπο! Αυτό εξοικονομεί χρήματα και σας κάνει ιδιαίτερα περήφανους για τη ρύθμιση σας. Εδώ είναι οι οδηγίες:

Σχεδιάστε τη διάταξη σε σφαιρικό σχήμα όπως επιθυμείτε

Πασχαλινές ρυθμίσεις-φτιάξτε μόνοι σας-στρογγυλό-αφρό-μοβ-λουλούδια-εύκολα

Τοποθετήστε τη μπάλα σε ένα δοχείο ή ένα αδιαφανές βάζο και μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε τη διάταξη. Επειδή οι μονόχρωμες παραλλαγές σχεδιάζονταν πάντα σε αυτό το παράδειγμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τηρήσετε. Συνδυάστε διαφορετικά λουλούδια και κολλήστε πασχαλινά αυγά εδώ και εκεί στον αφρό όταν κάνετε τις πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας.

Ιδέα χειροτεχνίας για το Πάσχα με αυγά

Φτιάξτε μόνοι σας-Πασχαλινές-ρυθμίσεις-ροζ-ροζ-λευκά-τριαντάφυλλα-γαρίφαλα-πασχαλινά-αυγά-γυάλινα-ραβδιά

Εάν χρησιμοποιείτε τεχνητά λουλούδια όταν κάνετε τις πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας, θα τα απολαύσετε για πολλά ακόμη χρόνια και μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε κάθε χρόνο. Για αυτήν την ιδέα, χρησιμοποιήθηκε αφρός, ο οποίος είναι μικρότερος σε μέγεθος από το δοχείο, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος για πασχαλινά αυγά μεταξύ του αφρού και του ποτηριού. Οι διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ χρώματος δημιουργούν ένα ρομαντικό παιχνίδι χρωμάτων.

Φτιάξτε πασχαλινά πράγματα μόνοι σας με παιδιά

Φτιάξτε μόνοι σας παιδιά

Αν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες με παιδιά το Πάσχα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τεχνητά αντικείμενα. Αυτό θα διευκολύνει τις χειροτεχνίες για τα μικρά, ανάλογα με την ηλικία τους. Μπορείτε να κάνετε τέτοιες πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας πολύ εύκολα. Ο λουλουδάτος αφρός μπαίνει σε ένα κουβά και στη συνέχεια διακοσμείται με τεχνητά λουλούδια, πασχαλινά αυγά, κλαδιά ή άλλα πράγματα. Τα παιδιά σίγουρα θα βρουν κάτι ωραίο!

Φτιάξτε μόνοι σας πασχαλινές ρυθμίσεις – Πασχαλινή ιδέα για καλάθι

Πασχαλινές ρυθμίσεις-φτιάξε μόνος σου-γλάστρα-πασχαλινό-καλάθι-απομίμηση-τουλίπες-ροζ-όμορφη

Μπορείτε επίσης να μιμηθείτε τα πασχαλινά καλάθια αν κάνετε μόνοι σας πασχαλινές ρυθμίσεις. Για να το κάνετε αυτό, απλά σχεδιάζετε τη διάταξη, για παράδειγμα, σε ένα δοχείο και προσθέτετε μια πλεγμένη λαβή από κλαδιά. Τα υπόλοιπα είναι ελεύθερα σχεδιασμένα σύμφωνα με το γούστο σας. Πριν κάνετε τις δικές σας πασχαλινές ρυθμίσεις, σταματήστε σε ένα ανθοπωλείο και μάθετε ποια στοιχεία προσφέρονται.

Λαγουδάκι του Πάσχα φτιαγμένο από λουλούδια

Πασχαλινές ρυθμίσεις-κάνε το-μόνος-αστείο-πασχαλινό λαγουδάκι-πρόσωπο-πασχαλινό-καλάθι-διάταξη-αυγά-τεχνητά

Ένα πιο παιχνιδιάρικο πασχαλινό καλάθι φαίνεται σε αυτό το παράδειγμα. Ένα τελειωμένο καλάθι χρησιμοποιήθηκε αμέσως, το οποίο στη συνέχεια διακοσμήθηκε απλά. Πολύ ενδιαφέρον είναι το λαγουδάκι του Πάσχα, το κεφάλι του οποίου αποτελείται από ένα λουλούδι, το οποίο στη συνέχεια διακοσμήθηκε με σύρμα, μπομπονιέρες, αυτιά και μουστάκια. Το πώς θα φτιάξετε μόνοι σας τις πασχαλινές ρυθμίσεις εξαρτάται από εσάς!

Διάταξη στο πιάτο

Πασχαλινές ρυθμίσεις-κάνε-μόνος-επιδόρπιο-περίπτερο-ιδέα-ανοιξιάτικες διακοσμήσεις-τσιγκούνη-κομψά-βρύα

Οι ρυθμίσεις που γίνονται σε ένα πιάτο δεν είναι λιγότερο ελκυστικές. Εάν θέλετε να κάνετε μόνοι σας τέτοιες πασχαλινές ρυθμίσεις, χρησιμοποιήστε αφρώδες λουλούδι για τη μέση, τον οποίο στη συνέχεια κρύβετε με βρύα, λουλούδια, πασχαλινά αυγά και άλλα στοιχεία. Μπορείτε επίσης να απλώσετε γλάστρες γύρω από τον αφρό και να φυτέψετε ζωντανά λουλούδια εκεί.

Καλωσήρθες άνοιξη

Πασχαλινές ρυθμίσεις-κάνε-μόνος-ιδέες-πολύχρωμα-λουλούδια-άνοιξη-διακόσμηση-εύκολα

Το αργότερο μέχρι το Πάσχα, ήρθε η ώρα να καλωσορίσετε την άνοιξη και να την φέρετε στο σπίτι σας. Εάν κάνετε τις πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας, τα στοιχεία του Πάσχα δεν χρειάζεται απαραίτητα να υπάρχουν στην ίδια τη ρύθμιση. Εάν αποτελείται μόνο από λουλούδια, τότε απλώς μοιράστε τυπικά Πασχαλινά πράγματα γύρω του, όπως αυγά ή ειδώλια.

Μίνι ρυθμίσεις

Πασχαλινές ρυθμίσεις-κάνε-μόνος-σου-μίνι-διακόσμηση-τραπέζι-διακόσμηση-καρδιές-χειροτεχνία-ιδέα-λουλούδια

Εάν δεν έχετε αρκετό χώρο στο τραπέζι του συμπόσιου για μια μεγάλη ρύθμιση, μπορείτε απλά να κάνετε τέτοιες μίνι πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας και να τις χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε το τραπέζι. Τοποθετήστε μερικά στη μέση του τραπεζιού εδώ και εκεί ή διακοσμήστε κάθε πιάτο και δημιουργήστε επίσης ωραίες χάρες. Όσο πιο πολύχρωμες είναι οι συνθέσεις, τόσο περισσότερο θυμίζουν άνοιξη.

Φτιάξτε πασχαλινές διακοσμήσεις από φυσικά υλικά

Πασχαλινές ρυθμίσεις-κάνε-μόνος-νάρκισσοι-κίτρινα-λουλούδια-κελύφη αυγών-τριαντάφυλλα-βρύα

Αυτή η αρχική διάταξη πηγαίνει σε ρουστίκ κατεύθυνση. Αποτελείται από πολλά διαφορετικά φυσικά υλικά, όπως βρύα (το τεχνητό βρύο είναι επίσης κατάλληλο), κλαδιά, νάρκισσους και κελύφη αυγών. Μερικοί νεοσσοί χρησιμοποιήθηκαν επίσης για τη διακόσμηση. Δείτε πόσο υπέροχα μπορείτε να συνδυάσετε μια μεγάλη ποικιλία υλικών και πραγμάτων όταν κάνετε μόνοι σας πασχαλινές ρυθμίσεις.

Κάντε τις δικές σας πασχαλινές ρυθμίσεις με λουλούδια και λάχανο

Πασχαλινές ρυθμίσεις-φτιάξε μόνη σου-Πάσχα-καλάθι-έμπνευση-ανοιξιάτικα λουλούδια-φυσικά υλικά

Perhapsσως έχετε δει ρυθμίσεις που συνδυάζουν λουλούδια και λάχανο. Αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για κρεβάτια και μπανιέρες, επειδή δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα υφή και η εμφάνιση του λάχανου στη μέση των πολύχρωμων λουλουδιών είναι εξαιρετικά πρωτότυπη. Και ακόμη και αν κάνετε μόνοι σας πασχαλινές ρυθμίσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τύπο ρύθμισης, όπως δείχνει αυτό το παράδειγμα.

Πολυτελής διάταξη με ένα κουνέλι

Φτιάξτε μόνοι σας

Αυτή η διάταξη φαίνεται πολύ ωραία στη μέση του τραπεζιού. Δεδομένου ότι είναι πολύ πλούσιο από μόνο του, δεν χρειάζονται περαιτέρω διακοσμήσεις στο τραπέζι. Αν θέλετε να κάνετε τέτοιες πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Χρειάζεστε ένα ξύλινο κουτί, αφρό λουλουδιών, τεχνητά λουλούδια και πασχαλινά αυγά και, αν θέλετε, μια φιγούρα λαγουδάκι του Πάσχα ως κεντρικό στοιχείο.

Οδηγίες χειροτεχνίας

φτιάξτε μόνοι σας-πασχαλινές-ρυθμίσεις-απλές-οδηγίες-αφρός-λουλούδι-κουτί

Διανείμετε πρώτα λουλουδάτο αφρό σε όλο το κουτί αν θέλετε να κάνετε μόνοι σας αυτές τις πασχαλινές ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα άλλο κομμάτι για το λαγουδάκι του Πάσχα, το οποίο εξασφαλίζει ότι το λαγουδάκι σηκώνεται όμορφα. Απλώστε το βρύο και σε αυτό το κομμάτι. Μετά από αυτό, καρφιτσώνετε το κουνέλι στη θέση του και απλώνετε τα λουλούδια με τα οποία θα σχεδιάσετε την κάτω βαθμίδα.

Διακοσμήστε με λουλούδια

do-it-yourself-make-easter-bunny-figure-easter-easter-eggs-πολύχρωμα-χρώματα-μεταλλικά

Τώρα μοιράστε τα λουλούδια. Εναλλάξτε τα χρώματα έτσι ώστε η διάταξη να φαίνεται πιο φυσική. Είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά είδη λουλουδιών και να κάνετε τη διάταξη πιο πολύχρωμη και ποικίλη. Τέλος, μοιράστε εδώ και εκεί μερικά πασχαλινά αυγά αν κάνετε μόνοι σας τέτοιες πασχαλινές ρυθμίσεις. Τα φουσκωμένα και τα αυτοβαμμένα είναι επίσης κατάλληλα.

Χαρίστε μια πασχαλινή ρύθμιση

Πασχαλινές ρυθμίσεις-φτιάξτε μόνοι σας-μοβ-χρώμα-διάταξη-πλαϊνό-τραπεζάκι-διακόσμηση

Γνωρίζετε κάποιον που θα ήταν χαρούμενος για μια ανθοσύνθεση; Στη συνέχεια, μην περιμένετε άλλο και φτιάξτε μερικά και χαρίστε τα. Αφού κάνετε τις πασχαλινές ρυθμίσεις μόνοι σας, οι φίλοι ή οι συγγενείς σας θα σας σκέφτονται πάντα όταν κοιτάτε τη ρύθμιση. Εάν χρησιμοποιείτε ξανά τεχνητά υλικά, ο παραλήπτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη ρύθμιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνδυάστε λουλούδια κήπου και λιβαδιού

Πασχαλινές ρυθμίσεις-κάνε-μόνος-πασχαλινές καμπάνες-λευκές-μικρές-διευθετήσεις-κάνε-μόνος-ιδέες-Πάσχα

Όταν μαζεύετε τα λουλούδια για τις συνθέσεις, γιατί να μην επισκεφθείτε μερικά από τα λιβάδια; Σίγουρα θα βρείτε όμορφα αγριολούλουδα που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε όταν φτιάχνετε μόνοι σας πασχαλινές ρυθμίσεις. Οι μαργαρίτες είναι μόνο μία από τις πολλές ποικιλίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά γρασίδι ως υλικό πλήρωσης. Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τα υπόλοιπα στο ανθοπωλείο.

Διάταξη για τον τοίχο

Πασχαλινές ρυθμίσεις-κάνε-μόνος-σου-πρωτότυπος-τοίχος-διακόσμηση-άνοιξη-ombre-κίτρινο-πορτοκαλί-ροζ-ροζ

Μπορείτε όχι μόνο να διακοσμήσετε όμορφα το τραπέζι, φτιάχνοντας μόνοι σας πασχαλινές ρυθμίσεις. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάτι για τον τοίχο. Φτιάξτε μια φυσική τοιχογραφία από λουλούδια. Το παραπάνω παράδειγμα εντυπωσιάζει αφενός με μια ποικιλία λουλουδιών και αφετέρου με το ελκυστικό ombre εφέ που δημιουργήθηκε.