Πάσχα & Άνοιξη

Φωτογραφίες παραθύρων για το Πάσχα με παιδιά – 35 υπέροχες ιδέες και πρότυπα

Εάν θα θέλατε να διακοσμήσετε όμορφα το διαμέρισμά σας για το Πάσχα και να δημιουργήσετε μια εορταστική ατμόσφαιρα, θα βρείτε μια ποικιλία ιδεών για διακόσμηση παραθύρων εδώ. Με τα παιδιά, μπορείτε να είστε πολύχρωμοι Εικόνες παραθύρων για το Πάσχα μπερδέψτε και χρησιμοποιήστε το για να διακοσμήσετε τα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά υλικά και από αυτά μπορούν να δημιουργηθούν χαριτωμένες χειροτεχνίες του Πάσχα. Στο άρθρο θα βρείτε πολλές ωραίες ιδέες με οδηγίες, καθώς και μερικά ωραία πρότυπα για εκτύπωση.

Εικόνες παραθύρων για Πασχαλινή άνοιξη-τσιμπιδάκι-διακόσμηση-παιδιά

Φτιάξτε μόνοι σας φωτογραφίες παραθύρων για το Πάσχα

Φτιάξτε μόνοι σας-παιδιά-χαρτομάντιλο-χαρτί-παράθυρο-εικόνες για το Πάσχα

Σε καταστήματα διακόσμησης μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από εικόνες παραθύρων με διαφορετικά μοτίβα για κάθε περίσταση. Ωστόσο, εάν θέλετε να έχετε μια δημιουργική και μοναδική διακόσμηση παραθύρων, τότε μπορείτε να φτιάξετε μερικές όμορφες εικόνες παραθύρων με τα παιδιά. Φαίνονται πολύ πιο πρωτότυπα και δημιουργούν ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα στο διαμέρισμα.

Φτιάχνοντας πασχαλινά κουνελάκια από χαρτί – 17 εύκολες ιδέες για παιδιά

Φτιάχνοντας πασχαλινά κουνελάκια με παιδιά – 6 ιδέες με οδηγίες

Εκτυπώστε δωρεάν πρότυπα χειροτεχνίας για το Πάσχα και φτιάξτε μόνοι σας όμορφες πασχαλινές διακοσμήσεις

Σύγχρονες εικόνες παραθύρων για το Πάσχα

Εικόνες παραθύρων για το Πάσχα κομψό-παράθυρο-εικόνα-diy-πασχαλινό λαγουδάκι

Για να δημιουργήσετε δημιουργικές εικόνες παραθύρων για το Πάσχα, χρειάζεστε κατάλληλα πρότυπα από τα πιο δημοφιλή πασχαλινά μοτίβα. Το λαγουδάκι του Πάσχα, τα πολύχρωμα πασχαλινά αυγά και τα παιχνιδιάρικα ανοιξιάτικα μοτίβα είναι τα απόλυτα κλασικά και εξασφαλίζουν τη σωστή διάθεση για το Πάσχα. Με την κατάλληλη επιλογή χρωμάτων και μινιμαλιστικά μοτίβα, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας κομψές εικόνες παραθύρων για το Πάσχα που ταιριάζουν με ένα μοντέρνο εσωτερικό.

Πασχαλινές βιτρίνες με παράθυρα εικόνες με παιδιά

Εικόνες παραθύρων για τζάμπα για το Πάσχα-παιδιά-ιδέες-τρισδιάστατο χρώμα

Οι χειροτεχνίες με παιδιά είναι πάντα διασκεδαστικές και το αποτέλεσμα είναι αρκετά χειροποίητα που είναι τέλεια ως παιχνιδιάρικη διακόσμηση για το παιδικό δωμάτιο. Μπορείτε είτε να κάνετε χειροτεχνίες είτε να ζωγραφίσετε εικόνες παραθύρων για το Πάσχα με τα μικρά, χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές. Πρώτα απ ‘όλα, θα σας δείξουμε πώς να μιμηθείτε πολύχρωμες εικόνες παραθύρων με τρισδιάστατο χρώμα.

Φτιάξτε εικόνες παραθύρων για το Πάσχα με μπογιά παραθύρων

Εικόνες παραθύρων για ζωγραφικές σελίδες του Πάσχα-τρισδιάστατο γυαλί μπογιά-φύλλο

Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει να βρείτε πρότυπα με τα επιθυμητά μοτίβα και να τα εκτυπώσετε. Το πρότυπο στη συνέχεια τοποθετείται σε μια σακούλα κατάψυξης έτσι ώστε τα μοτίβα να είναι ευδιάκριτα. Τώρα τα παιδιά πρέπει να ζωγραφίσουν κατά μήκος των γραμμών με το τρισδιάστατο χρώμα παραθύρων και το χρώμα στα πρότυπα σε έντονα χρώματα. Αφού στεγνώσουν οι εικόνες, μπορούν να ξεφλουδιστούν από τη θήκη και να προσαρτηθούν στο παράθυρο.

Εικόνες παραθύρων για το Πάσχα για την μπαλκονόπορτα

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-πολύχρωμο-μπερδεμένο-με-παιδιά-διακόσμηση

Αντί να τσιμπάτε μικρά στοιχεία για το Πάσχα, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας εικόνες μεγάλου παραθύρου για ολόκληρο το παράθυρο ή ακόμα και για την μπαλκονόπορτα. Τα ανοιξιάτικα μοτίβα όπως ο ήλιος, οι πεταλούδες και οι πράσινοι χλοοτάπητες δίπλα στα πολύχρωμα πασχαλινά αυγά είναι τέλεια.

Υλικά για πολύχρωμες εικόνες πασχαλινών αυγών παραθύρων

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινά-υλικά-χρωματιστό-χαρτί-χαρτί

Για αυτό το έργο DIY για εικόνες παραθύρων για το Πάσχα θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά:

  • Χαρτί ιστού σε οποιοδήποτε χρώμα
  • ραβδί κόλλας
  • ψαλίδι
  • Άμυλο πλυντηρίου ως σπρέι.

Κόψτε πρότυπα αυγών

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-πασχαλινό-αυγό-πρότυπα-κομμένες-οδηγίες

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσετε το χαρτί. Αρχικά κόψτε πολλά αυγά από ανοιχτόχρωμο χαρτί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό πρότυπο αυγών για αυτό. Στη συνέχεια κόψτε το χρωματιστό χαρτί σε λωρίδες ή άλλο μοτίβο της επιλογής σας.

Διακοσμήστε τα πασχαλινά αυγά με λωρίδες χαρτιού

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-τσιμπητήριο-οδηγίες-πασχαλινό-αυγό-χαρτί

Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να διακοσμείτε τα πασχαλινά αυγά. Μπορείτε να φτιάξετε απλά μοτίβα, όπως ρίγες και κουκκίδες, ή να δημιουργήσετε δημιουργικά σχέδια με τα παιδιά. Το χρωματιστό χαρτομάντηλο είναι απλά κολλημένο στο πρότυπο αυγού με μια κόλλα και στη συνέχεια κόβεται το περίσσευμα χαρτιού έτσι ώστε να διατηρηθεί το σχήμα του αυγού.

Επισυνάψτε τις έτοιμες εικόνες στο παράθυρο

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-καθορισμό-παράθυρα-διακοσμούν-πολύχρωμα

Όταν τελειώσετε με τις φωτογραφίες του παραθύρου για το Πάσχα, πρέπει τώρα να τις κολλήσετε στο παράθυρο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με άμυλο ψεκασμού. Καθαρίστε πρώτα τα παράθυρα με ένα μαλακό πανί και ένα κατάλληλο καθαριστικό. Στη συνέχεια, κρατήστε την εικόνα του παραθύρου στο παράθυρο με το ένα χέρι και ψεκάστε την με το άλλο. Τώρα πιέστε πολύ προσεκτικά την εικόνα από το κέντρο προς τις άκρες στο παράθυρο. Η περίσσεια αμύλου πρέπει να σπρωχτεί στις άκρες και στη συνέχεια να σκουπιστεί προσεκτικά με ένα στεγνό πανί.

Αφήστε τις εικόνες παραθύρων για το Πάσχα στο παράθυρο

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-πολύχρωμο-πασχαλινό-αυγά-τσιμπητή-με-παιδιά

Αντί να κολλήσετε τις εικόνες του παραθύρου στο παράθυρο, μπορείτε να τους φτιάξετε κρεμάστρες και να τις αφήσετε να κρέμονται στο παράθυρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νήμα, σατέν κορδέλα ή ένα απλό κορδόνι για να φτιάξετε τις κρεμάστρες.

Εικόνες παραθύρων διπλής όψης για το Πάσχα

παράθυρο-εικόνες-πρότυπα του Πάσχα-πασχαλινό-αυγό-χρώμα-χαρτί-διακόσμηση

Οι εικόνες του πασχαλινού παραθύρου με χαρτί είναι μονόπλευρες και το σχέδιο είναι ορατό μόνο από το εσωτερικό του παραθύρου. Ωστόσο, εάν θέλετε να φτιάξετε εικόνες παραθύρων διπλής όψης για το Πάσχα, τότε μπορείτε να φτιάξετε μερικές με διαφανή αυτοκόλλητη μεμβράνη και χαρτομάντηλο. Αυτές οι εικόνες παραθύρων αφήνουν το φως να περνά όταν ο ήλιος λάμπει και δημιουργούν όμορφα εφέ στο δωμάτιο.

Φτιάξτε διαφανείς εικόνες παραθύρων με παιδιά

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-πασχαλινό-αυγά-τσίμπημα-με-παιδιά-χαρτί επαφής

Αρχικά, κόψτε ένα κομμάτι αυτοκόλλητης μεμβράνης που είναι λίγο μεγαλύτερο από την αρχική σας εικόνα. Για αυτό το έργο DIY, το πρότυπο πρέπει να κοπεί σαν πλαίσιο. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το χαρτί υποστήριξης από την ταινία και τοποθετήστε το πρότυπο στην κολλώδη πλευρά. Τώρα τα παιδιά μπορούν να διακοσμήσουν την εικόνα με χαρτομάντηλο σε διαφορετικά χρώματα και σχήματα τοποθετώντας μικρά κομμάτια στο αλουμινόχαρτο.

Διαφανείς εικόνες παραθύρων σε διαφορετικά σχήματα

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-τσίμπημα-πασχαλινό-λαγουδάκι-πρότυπο-χαρτί-χαρτί

Όταν το σχέδιο είναι έτοιμο, σφραγίζεται με ένα δεύτερο κομμάτι αυτοκόλλητης μεμβράνης. Η περίσσεια φύλλου κόβεται κατά μήκος των άκρων του προτύπου και η τελική εικόνα παραθύρου είτε προσαρτάται στο παράθυρο είτε χρησιμοποιείται ως κρεμαστή διακόσμηση. Με διάφορα πρότυπα, αυτές οι διαφανείς εικόνες παραθύρων για το Πάσχα μπορούν να σχεδιαστούν ως αυγά, κουνέλια, νεοσσοί, πεταλούδες και πολλά άλλα.

Εικόνες παραθύρων για το Πάσχα για χρωματισμό

παράθυρο-εικόνες-Πάσχα-απλό-Πάσχα-λαγουδάκι-πρότυπο-χρώμα

Μια άλλη επιλογή για να φτιάξετε μόνοι σας όμορφες εικόνες παραθύρων είναι να χρωματίσετε. Για αυτό, με τη σειρά του, απαιτείται διαφανές αυτοκόλλητο φιλμ και τυχόν ακρυλικά χρώματα. Επιλέξτε πρώτα ένα κατάλληλο πρότυπο που θα θέλατε να σχεδιάσετε ως εικόνα παραθύρου για το Πάσχα.

Ζωγραφίστε χαριτωμένες εικόνες παραθύρων για το Πάσχα

παράθυρο-εικόνες-Πάσχα-αστεία-πασχαλινό-λαγουδάκι-ευτυχισμένο-πασχαλινό-διακόσμηση

Δεν υπάρχουν όρια στην επιλογή του προτύπου. Μπορείτε να εκτυπώσετε μινιμαλιστικά πρότυπα και απλά να τα χρωματίσετε ως σιλουέτες. Μια άλλη επιλογή είναι να εκτυπώσετε παιχνιδιάρικες σελίδες χρωματισμού και να τις διακοσμήσετε δημιουργικά και πολύχρωμα.

Tinker Πασχαλινές εικόνες παραθύρων με πρότυπα

παράθυρο-εικόνες-Πάσχα-επαφή-χαρτί-χρωματισμός-σελίδες-χρωματισμός

Εάν έχετε βρει ωραία πρότυπα, σχεδιάστε τα με ένα μαύρο μαρκαδόρο στην πλευρά του χαρτιού της αυτοκόλλητης μεμβράνης. Τα περιγράμματα του προτύπου θα πρέπει τώρα να εμφανίζονται στη γυαλιστερή πλευρά της ταινίας. Τώρα τα παιδιά μπορούν να χρωματίσουν και να διακοσμήσουν τις εικόνες των παραθύρων για το Πάσχα απευθείας στην αυτοκόλλητη μεμβράνη.

Εικόνες παραθύρων για το Πάσχα – πολύχρωμα αυγά του Πάσχα ως διακοσμητικά παραθύρων

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-τσιμπητή-με-παιδιά-πασχαλινά-αυγά-γρασίδι

Οι ζωγραφισμένες εικόνες μπορούν εύκολα να κολλήσουν στο παράθυρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε το χαρτί υποστήριξης και να στερεώσετε την κολλητική μεμβράνη στην επιθυμητή θέση. Εάν φτιάχνετε πολλά πασχαλινά αυγά ως εικόνες παραθύρου για το Πάσχα, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο καλάθι πασχαλινών αυγών στο παράθυρο.

Δημιουργήστε απλές εικόνες παραθύρων με παιδιά

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-τσιμπητή-ιδέες-παιδιά-πασχαλινό-λαγουδάκι-πασχαλινό-αυγό

Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε κατάλληλες κηρομπογιές είτε να βάψετε για να χρωματίσετε τις εικόνες παραθύρων από αυτοκόλλητη μεμβράνη. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί πολύ καλά με ακρυλικά χρώματα που εφαρμόζονται στο φιλμ με ένα κατάλληλο πινέλο.

Εικόνες παραθύρων για το Πάσχα και την άνοιξη

παράθυρο-εικόνες-Πασχαλινό-ελατήριο-τουλίπες-μπερδεμένο-χρώμα

Δεδομένου ότι το Πάσχα είναι ένα φεστιβάλ την άνοιξη, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε όμορφα ανοιξιάτικα μοτίβα για τη διακόσμηση των παραθύρων. Δημοφιλή ανοιξιάτικα λουλούδια, όπως οι τουλίπες, μπορούν εύκολα να σχεδιαστούν χωρίς πρότυπο και είναι η τέλεια ιδέα διακόσμησης για τα παράθυρα.

Χειροτεχνίες για το Πάσχα με αφρώδες λάστιχο

παράθυρο-εικόνες-Πάσχα-κουνέλια-καρότα-σφουγγάρι από καουτσούκ

Το αφρώδες ελαστικό είναι ένα δημοφιλές υλικό για χειροτεχνίες με παιδιά. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διάφορες πολύχρωμες διακοσμήσεις και εικόνες που είναι επίσης κατάλληλες για διακοσμήσεις παραθύρων. Με αφρώδες ελαστικό μπορείτε να φτιάξετε χαριτωμένα λαγουδάκια του Πάσχα με καρότα και να δημιουργήσετε δημιουργικές εικόνες παραθύρων για το Πάσχα.

Κάνετε χειροτεχνίες με μικρά παιδιά το Πάσχα

παράθυρο-εικόνες-Πάσχα-διακοσμούν-αφρό-καουτσούκ-διακόσμηση-κόβουν

Η κατασκευή με αφρώδες ελαστικό είναι επίσης κατάλληλη για νήπια, επειδή το υλικό είναι μαλακό και μπορεί επίσης να κολληθεί με νερό. Μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμο αφρώδες καουτσούκ σε διαφορετικά σχήματα και να το χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε πασχαλινά αυγά ή πεταλούδες με τα πιτσιρίκια.

Φτιάξτε πασχαλινά αυγά ως εικόνες παραθύρων από αφρώδες ελαστικό

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-αφρός-καουτσούκ-πασχαλινά-αυγά-διακοσμούν

Αρχικά κόψτε ένα μεγάλο αυγό από αφρώδες ελαστικό σε ανοιχτόχρωμο χρώμα. Μερικά ελαστικά αφρού μπορούν απλά να κολληθούν στο παράθυρο με νερό και στη συνέχεια να διακοσμηθούν ξανά με τα καλούπια. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ταινία διπλής όψης ή άλλη κατάλληλη κόλλα.

Όμορφες ιδέες χειροτεχνίας για εικόνες παραθύρων για το Πάσχα

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινά μοτίβα-γκόμενα-αυγά-τσιγκούνη-παιδιά

Εάν κάνετε διαφορετικές εικόνες παραθύρων για το Πάσχα και τις βάλετε μαζί στο παράθυρο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ολόκληρη εικόνα του Πάσχα. Φτιάξτε πολύχρωμα πασχαλινά καλάθια με αυγά και χαριτωμένα λαγουδάκια του Πάσχα σε συνδυασμό με ανοιξιάτικα λουλούδια, αφράτα πρόβατα και κίτρινα κοτόπουλα. Δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητά σας.

Πασχαλινό λαγουδάκι με τζίνκερ παράθυρο με παιδιά

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-πασχαλινό-λαγουδάκι-παράθυρο-εικόνα-καφές-φίλτρο-πρότυπο

Το λαγουδάκι του Πάσχα με ένα πολύχρωμο πασχαλινό αυγό είναι μια ωραία ιδέα για τη θεματική εικόνα παραθύρου. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε κατάλληλα πρότυπα για το κεφάλι του λαγού και τα πόδια του λαγού. Για το πασχαλινό αυγό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο καφέ και να το διακοσμήσετε με τα παιδιά. Το φίλτρο καφέ είναι διαφανές όπως το χαρτομάντιλο και αφήνει το φως της ημέρας να λάμψει. Εάν εξακολουθεί να είναι βαμμένο με έντονα χρώματα, τότε δημιουργούνται όμορφα εφέ στο δωμάτιο. Η όμορφη εικόνα παραθύρου για το Πάσχα μπορεί να προσαρτηθεί στο παράθυρο με μια κόλλα που πλένεται.

Εικόνες παραθύρων για το Πάσχα με εφέ γυαλιού

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-πασχαλινό-αυγό-τσιγκούνη-παιδιά-διακοσμούν

Οι κρεμαστές εικόνες παραθύρων είναι μια καλή εναλλακτική λύση σε εκείνες που είναι κολλημένες στο παράθυρο επειδή δεν αφήνουν σημάδια στο παράθυρο. Μετά τις διακοπές, η κρεμαστή διακόσμηση μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και δεν χρειάζεται να καθαρίσετε το παράθυρο.

Tinker κρεμασμένες εικόνες παραθύρων για το Πάσχα με παιδιά

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-μπερδεμένο-επαφή-χαρτί-κρεμασμένο-διακόσμηση

Μια κρεμαστή εικόνα παραθύρου για το Πάσχα μπορεί εύκολα να κοντραριστεί με την αυτοκόλλητη μεμβράνη. Ως διακόσμηση για την εικόνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο χαρτομάντηλο, αλλά και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία. Αφού διακοσμηθεί η εικόνα, κολλάει ένα δεύτερο στρώμα κολλητικής ταινίας για να σφραγίσει το σχέδιο. Μια τρύπα για την κρεμάστρα μπορεί στη συνέχεια να τρυπηθεί εύκολα με τη διάτρηση.

Φτιάξτε μια γιρλάντα με πασχαλινά κουνελάκια ως διακόσμηση παραθύρου

παράθυρο-εικόνες-πασχαλινό-μπερδεμένο-πρότυπα-λαγουδάκι-γιρλάντα

Μια άλλη ιδέα διακόσμησης παραθύρων που δεν είναι κολλημένη αλλά κρεμασμένη είναι οι γιρλάντες. Με ένα ωραίο πρότυπο, αρκετές εικόνες παραθύρων για το Πάσχα μπορούν να κολληθούν και να περάσουν σε ένα κομμάτι νήμα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια όμορφη γιρλάντα.

Εικόνες παραθύρων για το Πάσχα – πρότυπα για εκτύπωση

παράθυρο-εικόνες-πρότυπα του Πάσχα-εκτύπωση-χρωματισμός-σελίδες-πασχαλινό-λαγουδάκι-πασχαλινό-αυγό

Παρακάτω είναι μερικά πρότυπα που είναι ιδανικά για τις ζωγραφιές των παραθύρων σας. Αποθηκεύστε την επιλεγμένη εικόνα στον υπολογιστή σας και πατήστε την στο επιθυμητό μέγεθος. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πρότυπα ως πρότυπα για την κατασκευή άλλων πασχαλινών διακοσμήσεων. Διασκεδάστε με τις χειροτεχνίες του Πάσχα!

Σελίδα χρωματισμού αυγών Πάσχας για εικόνες παραθύρων

παράθυρο-εικόνες-πρότυπα του Πάσχα-εκτύπωση-πασχαλινό-αυγά-μοτίβο

Ζωγραφική εικόνων παραθύρων για το Πάσχα – πρότυπο για εκτύπωση

παράθυρο-εικόνες-πρότυπα του Πάσχα-εκτύπωση-χρωματισμός-πρότυπα-άνοιξη

Πασχαλινό καλάθι αυγών ως πρότυπο εικόνας παραθύρου για το Πάσχα

παράθυρο-εικόνες-πρότυπα του Πάσχα-εκτύπωση-Πάσχα-αυγό-καλάθι-χρωματισμός-πρότυπο

Πρότυπο λαγουδάκι για εικόνες παραθύρων

παράθυρο-εικόνες-πρότυπα του Πάσχα-εκτύπωση-Πάσχα-λαγουδάκι-μινιμαλιστικό

Πρότυπα χειροτεχνίας για εικόνες παραθύρων διπλής όψης για το Πάσχα

παράθυρο-εικόνες-πρότυπα του Πάσχα-εκτύπωση-πασχαλινό λαγουδάκι-εικόνα παραθύρου

Πρότυπα χειροτεχνίας αυγών και νεοσσών Πάσχας

παράθυρο-εικόνες-πρότυπα του Πάσχα-εκτύπωση-Πάσχα-αυγά-νεοσσοί

κλασικά πασχαλινά μοτίβα

παράθυρο-εικόνες-τσίμπημα-πασχαλινά-μοτίβα-κουνέλια-νεοσσοί

Λαγουδάκι του Πάσχα – μεγαλύτερη μορφή

window-art-tinker-template-easter-bunny-σιλουέτα