Πάσχα & Άνοιξη

Στεφάνια από πόρτες για το Πάσχα: 4 ιδέες DIY για ένα δημιουργικό στεφάνι από φελιζόλ

Φτιάξτε στεφάνια πόρτας για το Πάσχα, φτιάξτε τις δικές σας ιδέες για στεφάνι από φελιζόλ

Ένα στεφάνι πόρτας το Πάσχα εξασφαλίζει ένα εντυπωσιακό βλέμμα και μια καλή ανοιξιάτικη διάθεση. Αυτό σας καλωσορίζει θερμά στην είσοδο του σπιτιού και είναι ένας πραγματικός προάγγελος της άνοιξης. Παραδοσιακά, πασχαλινά μοτίβα όπως πασχαλινά αυγά, κουνέλια, χήνες και ανοιξιάτικα λουλούδια χρησιμοποιούνται για τις διακοσμήσεις του Πάσχα και το πασχαλινό στεφάνι μπορεί επίσης να διακοσμηθεί πλούσια με αυτά. Η αγορασμένη διακόσμηση συχνά στερείται ατομικότητας ή είναι πολύ ακριβή. Τα στεφάνια του Πάσχα απαιτούν μόνο λίγα υλικά και μπορούν επίσης να επικαλυφθούν με λίγη προσπάθεια. Είναι ιδιαίτερα εύκολο να το κάνετε με ένα λευκό από φελιζόλ ως προκατασκευασμένη βάση στεφάνου. Το στεφάνι από φελιζόλ μπορεί να ποικίλει με διαφορετικά υλικά. Παρακάτω παρουσιάζουμε 4 υπέροχες ιδέες χειροτεχνίας με οδηγίες.

Φτιάξτε ένα στεφάνι πόρτας για το Πάσχα από φελιζόλ: 4 υπέροχες ιδέες DIY

Στεφάνι πορτοκαλί για Πασχαλινά φελιζόλ στεφάνι από κορδόνι από γιούτα

Όταν σχεδιάζετε ένα σπιτικό στεφάνι πόρτας για το Πάσχα, σας συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιείτε φρέσκα ανοιξιάτικα χρώματα όπως πράσινο, κίτρινο, τιρκουάζ και παστέλ αποχρώσεις και φυσικά υλικά. Επιπλέον, τα δημοφιλή πασχαλινά μοτίβα μπορούν να ερμηνευτούν και να αναπαρασταθούν ευφάνταστα.

Στεφάνι πόρτας για το Πάσχα: Στεφάνι από φελιζόλ με γιούτα

Στεφάνι πόρτας για το Πάσχα, φελιζόλ στεφάνι από γιούτα shc, απλά τυλίξτε τις οδηγίες

Μια βασική βάση για ένα στεφάνι πόρτας το Πάσχα, το οποίο προσφέρει επίσης πολλές επιλογές σχεδίασης, είναι ένα στεφάνι από φελιζόλ. Μπορεί να διακοσμηθεί με διαφορετικά υλικά. Μπορείτε να το βάλετε με ύφασμα, να το τυλίξετε με κορδόνι ή μια ωραία διακοσμητική κορδέλα και να το διακοσμήσετε όπως σας αρέσει. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια κατάλληλη κόλλα, επειδή η θερμή κόλλα λιώνει το φελιζόλ και μια κόλλα με οινόπνευμα μπορεί να διαλύσει το φελιζόλ. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια συμβατική κόλλα που είναι σχετικά κατάλληλη για όλους τους σκοπούς.

στεφάνι πόρτας πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι διακοσμητικό ράψιμο εύκολο

Λειτουργεί ιδιαίτερα εύκολα εάν τυλίξετε το στεφάνι από φελιζόλ με κορδόνι. Ένα κορδόνι από γιούτα είναι ιδανικό για αυτό και δεν χρειάζεστε κόλλα. Τώρα τυλίγετε ολόκληρο το κενό με το κορδόνι γιούτας έτσι ώστε το φελιζόλ από κάτω να μην είναι ορατό. Τέλος, κολλήστε το άκρο του γουργουρητή με το πιστόλι θερμής κόλλας.

στεφάνι πόρτας πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι τίνκερ γιούτα σπάγκος διακοσμούν

Αφού τυλίξετε εντελώς το στεφάνι από φελιζόλ με κορδόνι γιούτας, μπορείτε να το διακοσμήσετε όμορφα. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να εισαγάγετε τελειωμένα διακοσμητικά στοιχεία καθώς και μπερδεμένα και να δουλέψετε μόνοι σας με όμορφες πινελιές. Εδώ παρουσιάζουμε μια ωραία ιδέα για πρωτότυπα πασχαλινά μοτίβα φτιάχνοντας ένα κουνελάκι από λευκή τέχνη και μερικά πομ πομ από μαλλί σε αποχρώσεις του πράσινου.

Φτιάξτε ένα στεφάνι πόρτας για το Πάσχα: Στεφάνι από φελιζόλ με βρύα

στεφάνι πόρτας πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι βούλωμα βρύα διακοσμούν πασχαλινά αυγά

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, τα φυσικά υλικά και τα μοτίβα εμπνευσμένα από τη φύση είναι ιδιαίτερα δημοφιλή το Πάσχα. Αν και ένα στεφάνι από φελιζόλ είναι στην πραγματικότητα κατασκευασμένο από πλαστικό, μπορεί να σχεδιαστεί όμορφα στη φυσική του κατάσταση. Χρειάζεστε διακοσμητικά βρύα, τα οποία μπορείτε να βρείτε σχεδόν σε κάθε ανθοπωλείο.

στεφάνι πόρτας Πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι οδηγίες βούρτσισμα υλικών

Διακοσμητικά στοιχεία που μπορούν να εισαχθούν στο κενό χρησιμοποιούνται κυρίως για διακόσμηση. Για αυτό παίρνετε μερικά plug-ins με πασχαλινά μοτίβα όπως πασχαλινά αυγά, νεοσσούς και άλλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας στερεώνοντας ένα μικρό σύρμα στην κάτω πλευρά των μικρών μορφών και κάνοντάς τα έτσι κατάλληλα για σύνδεση.

στεφάνι πόρτας πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι οδηγίες βερνίκι ντύνομαι

Πριν διακοσμήσετε το στεφάνι, θα πρέπει να το επενδύσετε με διακοσμητικό βρύο. Για να το κάνετε αυτό, εφαρμόστε πρώτα ένα παχύ στρώμα κόλλας ή κόλλας στη μία πλευρά και μοιράστε το βρύα ομοιόμορφα πάνω του. Όταν στεγνώσει η κόλλα, γυρίστε το κενό και επαναλάβετε τη διαδικασία.

στεφάνι πόρτας πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι βούλωμα βρύα διακοσμούν μικρά πασχαλινά αυγά

Στο τέλος στολίζετε με τα ένθετα που έχετε επιλέξει ή κονκάρει εκ των προτέρων. Διακοσμητικά στοιχεία από ύφασμα μπορούν να στερεωθούν στο κενό με καρφίτσες. Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε καρφίτσες με μαργαριτάρια ή πολύχρωμες καρφίτσες στο στεφάνι από φελιζόλ.

πόρτα στεφάνι πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι οδηγίες βερνίκι πασχαλινά αυγά διακοσμούν

Για να μπορέσετε να κρεμάσετε το αυτοσχέδιο στεφάνι πόρτας το Πάσχα, θα πρέπει να δουλέψετε ένα βρόχο στο πίσω μέρος ή εναλλακτικά να στερεώσετε ένα κομμάτι χειροτεχνίας με δύο ακίδες. Ανάλογα με το πώς θέλετε να κλείσετε το πασχαλινό στεφάνι, μπορείτε επίσης να το κάνετε με μια ωραία διακοσμητική κορδέλα.

στεφάνι πόρτας πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι βερνίκι βρύα πασχαλινό λαγουδάκι σχήμα

Ένα κενό από φελιζόλ μπορεί να σχεδιαστεί πολύ ευφάνταστα και δημιουργικά για το Πάσχα. Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά υλικά, μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το Πασχαλινό στεφάνι διαφορετικά, για παράδειγμα σαν ένα κουνέλι.

Φτιάξτε ένα στεφάνι πόρτας για το Πάσχα: Στεφάνι από φελιζόλ με χαρτί

στεφάνι πόρτας πασχαλινό στεφάνι χαρτί τσίμπημα χάρτινες επενδύσεις

Μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα ένα στεφάνι πόρτας για το Πάσχα μόνοι σας με λίγη προσπάθεια και απλά υλικά όπως χαρτί. Ένα σημαντικό μαξιλάρι είναι ένα κενό από φελιζόλ. Μια υπέροχη ιδέα που μπορεί εύκολα να πραγματοποιηθεί είναι να καλύψετε εντελώς το φελιζόλ με χάρτινα φλιτζάνια μάφιν.

πόρτα στεφάνι πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι χαρτί τσιμπήματος χαρτί φλιτζάνια μάφιν οδηγίες

Πρώτα πρέπει να λυγίσετε πολλά καλούπια muffin στη μέση και να τα πλάσετε σαν μικρά λουλούδια. Στη συνέχεια, δένεις μια ωραία κορδέλα για να το κλείσεις και αρχίζεις να τακτοποιείς τα φλιτζάνια μάφιν το ένα κοντά στο άλλο. Αυτά μπορούν να στερεωθούν εύκολα στο φελιζόλ με πιστόλι θερμής κόλλας εφαρμόζοντας τη ζεστή κόλλα στα φλιτζάνια μάφιν και όχι απευθείας στο φελιζόλ.

στεφάνι πόρτας πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι χαρτί καλούπια muffin χαρτί διακοσμούν στο χρώμα

Προκειμένου το στεφάνι της πόρτας του Πάσχα να είναι ατμοσφαιρικό, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ελαφρώς μικρότερες χρωματιστές και πολύχρωμες θήκες για μάφιν. Διαμορφωμένα σαν μικρά λουλούδια, φαίνονται πραγματικά διακοσμητικά και γιορτινά. Μπορούν επίσης να οριστούν πρόσθετες προφορές.

στεφάνι πόρτας πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι βερνικωτή θήκη για μάφιν διακοσμητική κορδέλα

Μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα μια απλή αλλά αποτελεσματική διακόσμηση για το στεφάνι του Πάσχα μόνοι σας από πολύχρωμη ταινία washi φτιάχνοντας μια όμορφη γιρλάντα με αυτό και ένα κομμάτι διακοσμητικό κορδόνι.

Στεφάνι πόρτας Tinker για το Πάσχα: Στεφάνι από φελιζόλ με ύφασμα

στεφάνι πόρτας Πασχαλινό φελιζόλ ύφασμα στεφάνι διακοσμητικό λουλούδια

Ένα στεφάνι από φελιζόλ μπορεί επίσης να καλυφθεί με ένα ύφασμα με όμορφα μοτίβα. Εκτός από το λευκό και ένα κομμάτι ύφασμα με σχέδια, χρειάζεστε επίσης μια κόλλα κόλλας. Διαφορετικά μοτίβα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση, τα οποία είναι απλά κολλημένα στο στεφάνι με ύφασμα με τη βοήθεια πιστόλι θερμής κόλλας.

πόρτα στεφάνι πασχαλινό στεφάνι tinker ύφασμα ντύνομαι οδηγίες

Υπάρχουν δύο τρόποι για να καλύψετε ένα στεφάνι από φελιζόλ με ύφασμα. Μια επιλογή είναι να κόψετε το ύφασμα με τη μορφή ελαφρώς ευρύτερου δακτυλίου από το κενό και να στερεώσετε τις υπόλοιπες άκρες στην πίσω πλευρά. Εναλλακτικά, μπορείτε να κόψετε το ύφασμα σε λωρίδες ή να χρησιμοποιήσετε μια ταινία για να τυλίξετε εντελώς το κενό. Με αυτήν την παραλλαγή θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι το ύφασμα θα ξεφτίσει. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια ωραία προφορά.

στεφάνι πόρτας πασχαλινό φελιζόλ στεφάνι tinker ύφασμα ντύνομαι λουλούδια διακοσμώ

Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία και, ως επί το πλείστον, πολλά σπιτικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ξανά υπολείμματα υλικών ή παλιά κοσμήματα. Για ανοιξιάτικη διάθεση, χρησιμοποιήστε μοτίβα λουλουδιών, για παράδειγμα μερικά τεχνητά λουλούδια σε χαρούμενα χρώματα.

στεφάνι πόρτας πασχαλινό στεφάνι tinker υφασμάτινα πομπόν

Εκτός από τα παραδοσιακά μοτίβα για το Πάσχα, μερικά πρωτότυπα στοιχεία όπως τα πολύ δημοφιλή επί του παρόντος πομπόν, τόξα κ.λπ. μπορούν να ενσωματωθούν σε στεφάνι πόρτας για το Πάσχα.